Annem evlenecek birini bul diyor ama güzel değilim, ne yapmalıyım?

Bu işler hep dış görünüşe bakmıyor. Geçen gün awm de bir çocuk gördüm at hırsızı gibi tip desen yok yanındaki kıza bakınca dersin bu kız buna nasıl bakmış. Valla abla evlilik ve aşk böyle bir şey işte. Sevdin mi tipine bakmıyorsun. Eminim seni güzelliğin için olmasada başka bir yönünden güzel gören birini bulursun. Bu işler çaba gerektirsede aynı zamanda kader. Bende sevebileceğim bir kızarkadaşım olsun istiyorum ve kızlarla düzenli sohbet eden , pekçok ilgi alanı bulunan, sohbet etmekten korkmayan güler yüzlü ve sevecen biriyim. Ama gel görki olmayınca olmuyor. Üzülme abla inşallah zamanı gelince seni çok seven bir erkekle bir ömür mutlu olursun.🙏
Evlenecek birisini bulma konusunda benim de çok merakım var ben de evlenmek içim birisini arıyorum ancak hiç bir kızın benim gibi boşanmış birisini kabul edeceğini sanmıyorum bulamıyorum da.. o yüzden sana gel ben varım konuşalım tanışalım demeyeceğim diyemeyeceğim çünkü beni bu halde isteyen kişi olmuyor
Güzellik göreceli bir kavramdır ayrıca öyle düşünerek kendine çok büyük bir hata yapıyorsun. Özgüvenini ve moralini düşürüyorsun. Sen kendini beğen özgüvenin yerinde olsun emin ol seni güzel bulacak beğenecek çok kişi vardır. Tek eksik senin kendine olan güvenin. Kendinize Lütfen böyle yapmayın.
Sadece güzel olmak yetmiyor ki evleneceğin insan senden onu bunu isticek sorumlulukların olcak sadece senin değil gibi karşı tarafın da hem güzellik göreceli bir kavramdır sen kendini güzel bulmuyor olabilirsin ama senide beğenen hoşlanan olur olmuşturda evlenmek için sadece güzel olmak yetmez başka konularda çok önemli
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Annene bakma eski zihniyet o. Devir değişti evlilik yaşı yükseldi. Evlenmek için biri bulunmaz, kendine uygun mutlu olacağin birini illahaki bulacaksındır hayat onu sana getirecektir.
Rahat ol bulursun birini önemli olan gönlüne ruhuna hitap edeni bulmak.
gel tanışalım sana destek olim
Daha yaşın nedirki, ise başla hastanede mutlaka bulursun, çalışan kadın bir puan öndedir, normal bir güzellik yeter
Korkma o kadar Annen eski kafa dusunuyor sen okumana bak. Koca her zaman bulunur kendi meslegini kazan ayaklarinn ustunde dur
Annene de ki; " Anneciğim, bu devirde kimse test sürüşü yapmadan evlenmiyor, test sürüşüne izin vereyim mi? "
Bazı şeyler bizim irademizin dışında akıyor maalesef
Güzellik olmasada olur kalbin ve için güzel olsun hemşire olmak güzel konuşabilirmiyiz
Nasip kısmet nerden geleceği belli olmaz derler. Zamana bırak ya da sen açılmayı denemelisin
vardir senin de bir alicin hep de zaten cirikinz dersiniz ya
Aslında bunu o yapabilir. Komşularınızdan, çevrenizden filan birileri size talip olabilir.
Zamani gelmişse bulursun birisini kismet o isler abicim
Acele etme önce işini eline al seçilen olma seçen ol kendine güven herşeyin zamanı var akışına bırak birileri istiyor diye evlenirsen çok pişman olursun tecrübeyle sabit :)
Evde kalırım diye korkma sakın, ne çirkinler evleniyor bir bilsen...
is hayatında bulursun bu kadar takma. evlenmek isteyen bulur. ayrıca yasin cok erken.
Gel evim arabam var evlenelim. Direkt taşın bizim eve. Ama düğün falan yapmam. Direkt yaşarız.. Hem bu devirde hemşire maaşıyla ev alman imkansız falan
boş ver anneni. Tertemiz kalmışsın işte ne güzel. Allah öyle bir yar verir ki şaşırirsin. Bozma kendini
Güzellikle ne ilgisi var. Bulursun birini ama evlenmek içinde birini iyle pat diye bulmak saçma. Senden kıymetli değil bişey bunu unutma
Diyemedinmi annene
Anneciğim her insan bu dünyaya kismetiyle gelir.
Merak etme çıkar kısmetim deseydinya
Çirkin bayan yoktur bakımsız, bayan vardır dert etme
Taşı bile yosun sarar denir senide saran birisi çıkar ama fiziğine önem ver öyle tombis olma
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş