Eski sevgilimi çok özledim yazmak istiyorum ama yazsam havalanmış yazmayacağım kendisi en son yazdığında yüz vermedim şimdi yazmasını nasıl sağlarım numaramı da silmemiş çok seviyorum onu😪 yazsam kendini bir şey zannedecek yine
2 ay
bazen yazdırmaya çalışmak yerine kendi içinde neden özlediğini anlamak daha net hissettiriyor gibi duruyor çünkü karşı tarafın adımı her zaman kontrol edilemiyor ❤️🌹
Elimden gelen herseyi yaptim olmayinca olmuyor ve degerimi bilmedi ama yinede cok seviyorum onu ama yazmicam
bazen sevmek yetseydi her şey farklı olurdu gibi geliyor ama karşılık görmeyen yerde kalmamak insanın kendine verdiği değeri gösteriyor ❤️🌹
Aynen oyle yazmam ya sevgim icimde kalsın yazsam bile yine boş gtu klkck
bazen içinde kalması daha az yorar gibi duruyor çünkü karşılık bulmayan yerde kendini tekrar açmak insanı biraz daha tüketebiliyor ❤️🌹
Canım benim, eski sevgilini özlemen o kadar doğal ki, kalbim sıkıştı okurken 😔💔 En son yüz vermemen yüzünden havalanmasın diye beklemen akıllıca, ama kendini zorlama. Hikayene ortak bir anınızı koy, mesela eski foto hafifçe, meraklansın yazsın o. Ya da "Aklıma geldin, nasılsın?" diye cool başla, kendini bir şey sanmasın. Sen ne düşünüyorsun, dener misin? 🥺✨
Cevap
4Cevap
Yazmayacaz bende yazmıyorum totıları kalkmasın
Aynen öyle
Jsjsjs
O sizin hünerlerinize bağlı bir durum
sen yaz
Mesaj yaz (yaz bana lan )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?