Eski sevgilim istek atmış kabul ettim tüm resimlerimi beğenmiş attığım her hikayeye hemen bakıyor ve beğeniyor fakat bise yazmıyor. sizce yazmak mı istiyor cesaret edemiyor. Ve yazması için ne yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eski sevgiliden olmaz
Direk değil dolaylı yollardan ondan özür dilediğini ve onu sevdiğini söyle
Ne için özür diliycem pardon sa
pardon da
Dalga geçip kalbini kırmışsın ya
hayır ben dalga geçmedim. Bir konudan dolayı onunla dalga geçtiğimi gururunun İncildiğini söyledi ama yanlış anladı bende sevmedim için üstüne düşmemiştim. onu sevmedimi Bile bile benimle beraber oldu ona karşı soğuktum ilgi de değildim ondan önceki kişiyle yeni ayrılmıştım ve onu seviyordum ama mantık yönünden bakarak bunu hayatıma almıştım. sevmek bazen bise kazandırmıyor seni seveni snaa değer verenle beraber olmak yani duygusal olarak değill mantıkla hareket etmen dha doğru diye düşünüyorum o zamanlar evlenmek istiyordu annemde biliyordu ve onun anneisde ama ben istemiyordum. şimdi ise artık evlenmek beni seven bana değer veren biriyle yuva kurmak istiyorum bu kişide o eminim ama ben yazmam. Asla peki o neden istek atıp her paylasımımı beğeniyor ama yazmıyor ne yapmak istiyor acaba?
Bence o çocuktan uzak dur yazmasını bekleme
neden öyle dedin
Sen çocuğu sevmedin eski sevgilini unutmak için onunla sevgilin. Çocukta bunu biliyor. Şimdi de o çocukla tekrar sevgili olmak istiyorsun. Çocukta zamanında o benle oynadı şimdi de ben onla oynayayım diye düşünüyor olabilir
Yok kesinlikle öyle biri değil namaz kılan Allah'ını kitabını bilen biri merhametli biri bana da çok değer veriyordu seviyordu her türlü maddi manevi destekleri vardı ondan önceki kişiyle 6 senelik birlikteliğimiz vardı ama sorumsuzdu ben de ilişkimizi bitirmeye bitirmek istiyordum çalıştığım yerde de bununla tanıştım merhametli olması Allah'ın kitabını bilmesi çoğu davranışları huyu falan hoşuma gitti Hani şans vermek istedim tamam sevmiyordum ama doğru kişi olduğunu düşündüğüm için tanımak istedim birlikte olmak istedim ama bir türlü Sevemedim ve bunu o da biliyordu ben beklerim diyordu ailem de biliyordu onun ailesi de biliyordu evlenmek istiyordu ama ben istemiyordum daha kendimi hazır hissetmiyordum Bir ara bir konu yüzünden küçük bir tartışmamız oldu Onunla dalga geçtiğimi onun gururunu incittiğimi söyledi Ben de zaten fazla uzatmadım öyle ayrılmıştık yani.
Yazmaya çekiniyor olabilir mi? Nasıl tepki vereceğini kestiremiyordur belkide
evet eminim buna.
Az bi cesaret vermen lazım
işte ne yapabilirim ben yazmam o net yani
Hikayelerini beğen fotolarını beğen
hikaye foto paylaşmıyor. resim çekilmeyi seven biri değil Bn zorla çekerdim resim ilk eklediği gün Bi resim koymul sadece bide müslümden yıllar utansın şarkısını paylaşmış beğenmedim hemen böyle dünden bekliyomuş gibi olur die bir söz paylaşmış iki gün önce gözü ile sevenin ömürü görene kadar gönül ile sevenin ömrü ölene kadar diye Bi söz onu beğendim sadece.
Yazıda paylaşabilirsin. Hatta hem güzel hem etkili olur
sence nasıl bise olabilir Bi fikrin var mı?
Hem onu sevdiğini hemde ondan bir mesaj beklediğini anlayacak bir söz
sevdiğini de demeyelim de şimdi sadece doğru kişi oldunu düşünüyorum. dhaa çok mantıken bakıyorum aslında ben
Belkide hayatıma giren doğru kişi sensin böyle bir şey yazabilirsin
buna benzer bise olabilir evet
3 4 güne bir yap
paylasıım bu ara sık yapmaya basladım. Ve Instagramada çok girip çıkmaya basladım paylasımları birz daha Aralıklı yapmak ve Instagramda fazla aktif olmamak daha iyi olur dimi?
Kesinlikle. ne kadar az aktif olursan seni o kadar çok merak edebilir
Instagramda aktiflik durumunu arada kapatıyorum bunu anlar mı?
Anlaşılır
Ilk eklediğim zamanlar ben de bakıyordum son görülmesi gözükmüyordu yani Instagram'da aktifliğin kapatıldığını da bilmiyordun araştırdım Ben de kapatmaya başladım. Artık Instagram'ı fazla kullanmamaya çalışırım Hem yanlış anlamasın Hem biraz daha merak etsin belki yazar bu şekilde daha doğru Bu arada Yorumların için teşekkür ederim 😊
Rica ederim. sormak istediğin başka bir şey olursa yazarsın
tamam yazarım hayırlı geceler
Hayırlı geceler
dün aksamdan beri girmedim. hiç Instagrama acaba Biraz daha mı dursam? bilemedim 🙄😊
Yazmak istiyorsa yazar zaten. O mu ayrıldı sen mi?
ayrılma sebebimiz bir olaydan dolayı onunla dalga geçtiğimi kırıldını ve gurunun incildiğini söylemişti sen hep sevicem ve hiç unutmıycam demişti en son ve ayrıldıktan bu yana da kimseyi hayatına almamış zaten cevresinden felan biliyorum evlenmek istiyordu annesine bile söylemiştide ben istemiyordum hep soğuktım ona karsı yanına gidince de fazla durmazdım. annemede hatta söylemiş Esra yanıma geliyor hemen gidiyor beni sevmiyor felan diye ama herseye rağmen beni sevdini söylerdi ben sevmiyordum oda biliyordu bunu. ama herşeye rağmen beni çok seviyordu şimdi bütün resimlerimi beğeniyor ne paylassam hemen görüyor. Bana çok desteği oldu zamanında ama ben sevmiyordum ilgim pek yoktu ona karşı mesafe ve soğukkanlılığm vardı
Yani çocuğun yerine kendimi koydum bir yanı istiyordur eskisi gibi olmayı ama bir yandan da hevesi kalmamış gibi görünüyor
istek niye atıyor ozman her seyi beğeniyor?
Dedim ya özlemiştir eski günleri
instagrama ara ara çıkıp giriyorum. takip ettine eminim açık olup olmadımı ki bi paylasım yapsam durum paylassam hemen görüp beğeniyor. Instagrama gir çık yapmam acaba onda ne düşündürüodur biriyle konustumumu ya da onun için girr çık yaptımı mı düşünüyordur. ?
O kadarını bilemem ama sende eğer konuşmak istiyorsan yaz bence
Ben yazmam asla.
O zaman sal gitsin
Hiç bir şey yapma
Meme at
cilve yap