Tünaydın arkadaşlar 👯♀️ birçoğunuzun düşüncesini merak etmesem de birçoğunuzun da fikirlerinden kendime yön veriyorum sizleri seviyorum 🫶🏼
2 ay
bence bunun net bir cevabı yok.. evet çoğunlukla aldatan suçlu görülür.. doğrukluk payıda var evet ama buna iten sebepler nedir nedendir.. yarılmak tabiki çağre ama şartlar imkanlar ya da ne kadar senin elinde buna ve bunlara da bakmak gerek.. günün sonunda fat. aldatana kesilir
Peki ayrılmak daha mantıklı degil mi herkes degerinde kalır en azından
elbette ayrılmak mantılısı.. ama dediğin gibi imkan şartlar bir çok denge de var.. sevglilkte kolaydır ama evlilikte böyle olmuyor.. aileler çocuk maddi imkanlar şartlar vs bir çok unsurda var
Aldatılanın suçu yok aldatmak şrfsizliktir. İşine gelmiyorsa ilişkiyi bitirir sonra gider istediğinle istediğini yaparsın. Ama yanında ki insanı ap. l yerine koymak... Bu insani değil...
Tabiki insanı kötü degersiz duruma düşürür
Tünaydın Elifcim! 💔🖤 Aldatan %100 suçlu, aldatılanın ne suçu var canım? 😤 Sadakatsizlik en büyük ihanet, kalp kırıklığı yetmez mi zaten? Senin gibi düşünenler çoğunluk bence, hadi sen ne diyorsun bu konuda? Anlat da sarılalım 🫶✨
Cevap
7Cevap
Aldatan tabiiki. Aldatmak yerine boşanmak da bir seçenek.
Boşanmak için yeterli finansal durum yokdur belki de
Bilemiyorum bacım herkesin hayatı degişik
genelde ikiside. ama sırf iş olsun diye aldatanta çok kişi var
Doyumsuzluk
aynen öyle. birde bu kadındad oluyor erkektede bir yaştan sonra beğenilme arzusu oluyor. ben hala güzelim/yakışıklıyım. hala taliplerim var vs bunu görmek istiyor insan. heleki biraz yavaşlamış evliliklerde..
Bu soru ciddi mi 🤦🏻♀️
Erkek hâlimle hemcinslerime ateş püskürüyorum,
Aldatanı aldatmak zevktir
Seveni aldatmak şerefsizliktir ‼️
Gayet ciddi ama herkesin şartları eşit degil
yani bazen erkekler kadınlarını doyurmadığı için sen ne düşünüyorsun peki
Tek suçlu benim
Neden !
Bilmem çyle
aldatan yüzde 90 suclu aldatılan yüzde 10
Zannetmiyorum
Bence o şekilde