Fabrikadan tanıştığım bi çocuk var. Aynı serviste gidip, geliyoruz. Kendi benimle tanışmak istedi. Ben de karşılık verdim. 1 ay oldu konuşalı. Ama biraz git gelli bi çocuk. Dün attığım mesaja görülüp bile atmaması üzerine küçük bi tartışma yaşadık. En son böyle bi konuşma oldu aramızda. Onun cevabını yorumlar mısınız?
Goruldu atip cevap vermeyen, git gelli cocugun bu konusmasindan ne anlam cikarmaliyim?
Kendinizi insanlara bu kadar açıklamaya çalışmayın bence. İçinde yazmak olanı tutamazsın zaten, adam belli senin kadar ciddi düşünmüyo. İki gönlümü eğlerim, işime bakarım diyor muhtemelen. Sen de eğer gönlünü eğlemek istemiyosan ( ki belliki istemiyorsun) bundan sonra mesajlarına bakmazsın ya da görüldü atarsın vs.
Onun verdiği cevap aslında “şu an ciddi ilişki kafasında değilim, ama ilgini kaybetmek de istemiyorum” demek 🙃 Yani seni yedekte tutma, duygusal sorumluluk almama hali var gibi görünüyor 🤱🏻
Bu yaştan sonra “görüldü”ye değil, “gönülden”e bakan biriyle uğraşmak daha az yıpratır canım. Annelerin de kalbi var sonuçta 😄
hatayi sen en basinda yaptin derdini açıklayarakkkk yazma, ilk mesaji atma, o 2 saat gec yazıyorsa sen 4 saat gec yaz, kendini bi sekilde tut, 3 5 gun sonra noluyo ya diyip pesinde kopek olmazsa ne oliyim