Evlılık amacıyla gorustugum sevgılım vardı aılesıyle benı tanıştırdı bende onu annemle tanıştırdım.. bırbırımızı çok sevıyorduk gerçekten delı gıbı aşıktık , fakat 3 aylık ılıskımız ıcersınde onu 5 defa terkettım ama ertesi günü hep gerı döndum araya zaman gırmedı.. bunun sebebı duygum ve mantığım arasında gıt gel yaşıyordum.. en son ona döndugumde benı artık sevmedıgını benden soğuduğunu ve ılıskımıze olan inancını kaybettıgını soyledı.. ağladım yalvardım yakardım sözler verdim vaatler verdim ne dedıysem döndüremedım , resmen kapısında köpek ettı benı. numaramı da sılmıs rehberinden.. gerçekten benı çok seven bensız duramayan bırıydı sogudum demesıne ınanmıyorum , sımdı kendımı gerı cektım ondan daha fazla pesınden koşup kendıme haksızlık yapmak ıstemedım fakat çok özlüyorum ve bana dönsun ıstıyorum , delı gibi aşk acısı çekiyorum …aynı ıs yerınde çalışıyorduk sırf onu artık görmemek ıcın ısten ayrıldım daha yenı. mahvoldum ne yapayım sız soleyın…kendısı boğa burcu bu arada.. bu çocuk donmez mı artık
Güncellemeler
1 yıl
Olabılır çünkü ben bununla Bırkac kere ayrıldığımda yapmıştı bunu sılmıstı numaramı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, çok zor bir durum, kalbin paramparça olmuş gibi anladım. 😔 Ama şöyle bir şey var, sürekli terk edip geri dönmeler ilişkinizde hem güven hem de inancı zedelemiş olabilir. Boğa burcu dediğin için de söyleyeyim, onların genel özellikleri arasında güven ve istikrar olmazsa olmazdır. Birini gerçekten sevseler bile güven kırıldığında onları geri kazanmak pek kolay değildir.
Bence bu durumu biraz zaman tanıyıp sakinleştirmen gerekiyor. Ona da kendine de nefes alacak bir alan bırak. Geri dönmesi için illa onun peşine düşmene gerek yok, bazen gerçekten *senin* kendinle barışık olup güçlü durman onları daha çok etkiler. Ama gerçekten sevdiysen ruhunun o enerjiyi hissetmesine izin ver, belki yeniden bir şans yaratılır. 😢💕 Sence ona biraz mesafe tanımak, kendini toparlaman için bir şans olmaz mı?
Zaten mesafe koydum yanı aramıyorum yazmıyorum ısten bıle çıktım gözden kaybettim kendımı. pesınden koşmuyorum artık.. fakat bana göz göre göre kıyması benı çok şaşırtıyor, benım ne kadar üzgün olduğumu çok Iyı bılıyor ama sessız kalıyor ıste
Canım ya, kalbini delip geçmiş resmen. 💔😞 Sessiz kalmasına rağmen acını biliyor ve yine de adım atmıyorsa, belki de kafasında hâlâ düşündüğü bir şeyler vardır. İnsanlar bazen çok sevse de gurur yapabiliyor, özellikle boğa burcuysa bu inatçılık pek şaşırtıcı değil. Ama sen üzülmeye devam edersen bu seni daha da yıpratır be canım. 🌻 Bence bu sessizliği her iki taraf için de bir fırsat olarak düşün, belki o da düşünecek ve karar verecek. Sen kendi mutluluğunu oluşturmaya çalış, çünkü sen her şeyden kıymetlisin! 💕