Beyler sız soyleyın bu çocuk bana döner mı? açıklamayı okurmusunuz çok kısa?

Evlılık amacıyla gorustugum sevgılım vardı aılesıyle benı tanıştırdı bende onu annemle tanıştırdım.. bırbırımızı çok sevıyorduk gerçekten delı gıbı aşıktık , fakat 3 aylık ılıskımız ıcersınde onu 5 defa terkettım ama ertesi günü hep gerı döndum araya zaman gırmedı.. bunun sebebı duygum ve mantığım arasında gıt gel yaşıyordum.. en son ona döndugumde benı artık sevmedıgını benden soğuduğunu ve ılıskımıze olan inancını kaybettıgını soyledı.. ağladım yalvardım yakardım sözler verdim vaatler verdim ne dedıysem döndüremedım , resmen kapısında köpek ettı benı. numaramı da sılmıs rehberinden.. gerçekten benı çok seven bensız duramayan bırıydı sogudum demesıne ınanmıyorum , sımdı kendımı gerı cektım ondan daha fazla pesınden koşup kendıme haksızlık yapmak ıstemedım fakat çok özlüyorum ve bana dönsun ıstıyorum , delı gibi aşk acısı çekiyorum …aynı ıs yerınde çalışıyorduk sırf onu artık görmemek ıcın ısten ayrıldım daha yenı. mahvoldum ne yapayım sız soleyın…kendısı boğa burcu bu arada.. bu çocuk donmez mı artık
Güncellemeler
1 yıl
Olabılır çünkü ben bununla Bırkac kere ayrıldığımda yapmıştı bunu sılmıstı numaramı
Beyler sız soyleyın bu çocuk bana döner mı? açıklamayı okurmusunuz çok kısa?