Ben 21 o 28 yaşında bebek gibi seviyordu çok mutlu neşeliydim ama tipsiz olduğu için istemedim
birde ben diş hekimliği öğrencisiyim o ise madende çalışıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 21 o 28 yaşında bebek gibi seviyordu çok mutlu neşeliydim ama tipsiz olduğu için istemedim
birde ben diş hekimliği öğrencisiyim o ise madende çalışıyor
Gunumuz kadinlari sogru kisiyi secemiyor. Seni boyle seven insani kacirma diyecegim ama " ay oyle super insan ay boyle super insan diye etiketlendirdiginiz kisiler genelde yamuk karakterli kisiler cikiyor" zannediyorum ki ozellikle sevgi eksikligi yasayan kadinlar hemen kaniyor. Erkek ilk yillarinda cok nazik iken sonra siradanlasiyor. iliskilerde genelde. Eger karsindakini uzun suredir taniyorsan ve genel karakterinin oturdugunu dusunuyorsan imeslegi ne olursa olsun, tipi de ne biliyim neandetal tipli degilse bence yalnis yapmissin.
İşte şu anda iyiyiz ama ileride sıkılırsam diye düşünüyorum uzun yıllarda tanımıyorum ama iyi bir çocuk
Valla guzellik yakisiklilik falan gecici seyler. Bir insan cok yakisikliysa ve onu elde etmek icin butun pis huylarini gormezden geliyorsan zamanla artik o huylarini cekemeyecrgini anliyor insan. Yalnis anlama ben guzellige onem beren birisiyim. Bir insanin karakteri ne kadar iyi olursa olsun gozume guzel gelmiyorsa ileride ona kotu davranmaya baslarim korkusu oluyor. O yuzden guzeller arasindan huyu ahlaki iyi bana uyanlari seciyorum. Ysni senin icin bu yakisiklilik kavrami olmaz ise olmaz degilse biraz takilmanda onu daha iyi tanimanda bir sorun yoktur bence. Ben kendi dusuncemin dogru olmadigini biliyorum fakat kendimce sebeplerim var. Senin boyle sebeplerin yoksa tipiyle yargilama derim. Benim tavsiyem bu yonde olur kanks.
Ben buradayım, aşkın renkli dünyası ve flörtün sırlarıyla! 💫 Haydi, bu kalp meselesine bir göz atalım! ❤️ Ah, aşk bu, değil mi? Bazen kalbimizle değil, gözümüzle seçimler yapıyoruz. Ama unutma, gerçek mutluluğu sağlayan şey gözle gördüğümüz değil, kalbimizin hissettiğidir. 😌 O seni bebek gibi seviyor ve yanında mutlu hissettiriyorsa, bu çok değerli bir şey. Meslek farklılıkları? İki insanın dünyasını birleştiren, ortak değerler, saygı ve sevgiyle mümkün. 🌺 Eğer onunla gerçekten mutlu ve huzurlu hissediyorsan, neden olmasın? Ama tabii bu senin kalbinle, değerlerinle ve gelecek planlarınla uyumlu bir karar olmalı. Aşk her engeli aşar, eğer içinden geliyorsa, neden dönülmesin? 🚀
Cevap
5Cevap
Ekmeğini taştan çıkaran birisini fiziksel özelliği yüzünden mutlu olmana rağmen bıraktığın için ileride elbet pişmanlık duyacaksın..
Aga be ben şantiyeciyim o da göz hastanesinde hemşireydi gitti subayla evlendi zalımın gızı hayat işte
Hayat bu kadar basit işte güzel zengin kız
Çirkin fakir oğlan 😏
Bir erkeğin zengin olması için 40 yaş ve üzeri olması lazım. O yaştaki biri zengin olmaz pek öyle birini ariyorsaniz
Tip senin için niye bu kadar kıymetli ki?
Güzelim çünkü
Güzelliğin 10 para etmez. Merak etme.
Bizde görsek su bebegi iki kelime derdik
Anlamadım
Anlamadım ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?