Evet benden sadece 5 yas buyuk ama galiba kendisine abi dememi falan bekliyor bense ondan hoslaniyorum ama onun haberi yok bu durumda ne yapmam gerekiyor?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim arkadaş grubumuz var 15 kişi falan :D çoğu 23 24 yaşında ben eskiden abi diyodum hepsine 18 yaşındayım. Her abi dediğimde kızıyolardı, seninki garip. Arkadaşlarımda onlara abi diyince kızıyolardı yani bana özel bişeyde değil :/ Ve 10 yaşındaki kuzenim bana abla diyince ben de kızıyorum :)) bence hoşlandığını hissetmiş ve ben o gözle bakmıyorum demiş olabilir imasıyla
03 Yorumla
Soran+1 yılBende oyleyim zaten yani 9 yasindaki arkadasimin kardesi bana ece kanki napiyon falan diyo yani ece abla desin istemem kanki daha iyi. Bide sey oldu bu cocuk aslinda benim ogretmenim bana soru anlatiyordu iste anlatirken bende onu dinliyordum cocugun gozlerine bakarak o da sonra ece soruya bak demisti :( :( :( sonra bide abicim deyince yaninhos degil
Cevap sahibi+1 yılKizim cok belli etmissin sende :DD
Soran+1 yılYani belli etmek degilde karsilik bulamiyorum galiba
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Abicim dediğine göre seni kardeşi olarak görüyor ümidi kes
01 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭😭😭
+1 yılBak ablacimm sana tavsiyem ona ne kadar yakin olursannn götü kalkaronu umursamiyomu gibi yap sonucunu alirrrsin
Ya hem ney ya 5 yas bence fazla kendi yasitlarinla takil14 Yorumla
Soran+1 yılZaten takmiyormus gibi davraniyorum hatta o kadar takmiyormus gibi yapiyorum ki cocuk siklenmedigini dusunuyor
- +1 yıl
Devam et
- +1 yıl
Dur ama ilk sevginin belki et 3 4 gün sonra takma
Soran+1 yılNasil belli ediyim yani sonra eski halime geri donus
Biride çıkıp desin ki evlenecem her gün biri birine aşık olur açılamaz birinin sevgilisi trip atar biri kavga eder ayrılır birinin düzgün ilişkisi yok mu şu ülkede :D
016 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istemiyom ki o sonraki is
Soran+1 yılTamam 😜😜😜
Soran+1 yılDuzgun bir iliskisi olan niye buraya soru yazsin ki sorunlari olanlar fikir almak istiyor
Soran+1 yılTamam oyle yap 😜😜😜
Soran+1 yılSitenin amacini anlamadin galiba
Soran+1 yılAsdfghkl kapatilma nedeni neymis?_
Soran+1 yılAhahha niye oyle seyler yapiyosun 😂😂😂😂
Soran+1 yıl😜😜😜😜😜
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
22Cevap
+1 yılöyle bir kelime kullanılmışsın bence ümidi kess...
06 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭😭😭 zaten kendimi ona abi deme fikrine alistiriyorum
- +1 yıl
bencede en iyisini yapıyosun çünkü i erkek kolay kolay o kelimeyi kullanmaz gerçekten kardeşi gibi gördüğü için o samimiyetten dolayı kullandığını düşünüyorummm
Soran+1 yılIyi bari en azindan kucuk kiz kardesi olarak samimi oluyoruz 😭😭😭
- +1 yıl
tabi yaa ümit verip sonra bişey demeseydi o yönden de bir düşün :)
Soran+1 yılFarketmezdi benim icin ayni sey ben sonuca bakarim her iki ihtimaldede cikmiyor olacagiz
- +1 yıl
hayırlısı zamanımın olmasını isterdim de hem hiç uyumadım hem okula gıtmem gerekiyo aşka zamn aşka sorularda görüşmek üzere kendinize iy bakın canınızıda sıkmayın hayrlısı :))))
Cok pipiriklisin onemsiz bird Kelime takma Kafana bnde o turn Konusurum :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAbi beni kucuk kiz kardesi olarak gordugunu dusunuyordum abicim falanda deyince yani iyice morelim dustu
Soran+1 yılBen abi desem bence takmaz cunku zaten kendisini benim abimmis gibi goruyor ahahahah
+1 yılAğız alışkanlığı da olabilir. 18 yaşında olsan eleman da 23 olsa abi demeni beklemez ben 26yım abi dediklerinde garibime gidiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak da oyle yaslarimiz ama agiz aliskanligi gibi gelmedi ama 23 yasindaki biri 18 yasindaki bir kiz kizdan abi demesini beklemez demi
- +1 yıl
çocuksu durmuyorsan beklemez. şimdiki 18likler beni cebinden çıkarır görüyorum da şaşırıyorum =)
Soran+1 yılCocuksu duruyorda olabilirim simdi emin olamadim
Demekki o gözle bakmıyor sana. baksa o kelimeyi kullanmazdı
00 YorumlaSevdiğim kız bana abi değince yii Sevdiğim erkek bana Abicim dedi diye değiştirdikmi tamamdır :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha aynen sevdigim cocuk bana abicim dedi
Soran+1 yıl😭😭😭😭😭
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. bana abi demesinler diye bir tarafımı yırtıyorum milletin yaptığına bak
010 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaa niye abi demelerini istemiyon ki yasli mi hissediyon abi denilince
Soran+1 yılKac yasindasin ki sen
Soran+1 yılAsdfghjklb ilkokula giden cocuklara mi asiliyon ahahaha bekle once bir ergenlige falan girsin
Soran+1 yılYazik sana bu kotu olmus
Soran+1 yılOlabilir mesala benim hoslandigim cocugu annemde isim olarak falan biliyor ama ben anneme bahsederken Anil abi diye bahsediyorum
Bisi olmaz yazmaya devam et.. ona kiz oldugunu hissettir,
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu nasil yapacagim?
Soran+1 yılIste bulamadigim icin yakinda abi diyecem
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeli gibi severken nasil kardaş olurum nasil kardaş olurum diyosun yani
03 Yorumla
Soran+1 yılYok cocugu rahat birakmanin zamani geldi mi diye dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılSal gitsin
Soran+1 yıl😭😭😭😭😭
+1 yılAbini yoldan çıkarma sendr başka sulara yelken aç
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha ben yoldan cikaramam zaten yani abimi
- +1 yıl
Bosver be sen daha iyilerine laiksin :D
Soran+1 yılAma nu cok tatli yaa
- +1 yıl
Ahahahahah olmaz bu is
+1 yılAraya duvarı örmüş tatlım, işin zor..:)
01 Yorumla
Soran+1 yılAma beni aglatma 😭😭😭😭
+1 yılbitmiş. hisler karşılıklı olmak zorunda değil.
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet arkadas olsak iyidi yani abi kardes iliskisi istemiyom ben yaa
- +1 yıl
hiçbir zaman abi demeyerek bunu yapabilirsin. ismiyle hitap et. onunda kafasında birgün soru işareti olur muhakkak bu bana niye abi demiyor diye.
Soran+1 yılZaten abi demedim henuz hic ama ismi ile de hitap etmedim direk konuya giriyorum
- +1 yıl
atıyorum ismi ertan , ertan şunu şöylemi yapalım , ertan naber falan diye takıl sen. abi deme sıkıntı yok ama ismiyle hitap etti oda farketsin azıcık
Soran+1 yılAslinda ismi dogukan ama arkadaslari ona dodo diyo peki ben dogukan mi deyim yoksa dodo mu yani herkes dodo diyo nerdeyse cocuk nufus mudurlugune gidip adini dodo yaptiracak yani facede dogukan diye arattim cikmadi dodo diye arayinca cikiyor 😂😂😂😂
- +1 yıl
doğukan de , herkesten farkın olsun. ben senin ismini beğeniyorum de neden lakap takayım de.
Soran+1 yılAhahha ama dodo lakap degilde isminin kisaltmasi gibi ahahah aslinda cok marjinal olur cunku kendini tanitirken de dodo diye tanitmisti hatta ben ismini bir ara dodo saniyordum face falan her yerde dodo yaziyordu adinin dogukan olduguni ogrenmem aynen şoyle oldu internette bir hastane raporu paylasmis iste dogukan falan yaziyordu raporda ben adini dogukan oldugunu oyle ogrendim hatta yorumlarda sey yazmislar gecmis olsun ama ben ilk anda taniyamadim adinin dogukan oldugunu unutmusum yazmis ahahaha
- +1 yıl
Ona unutulan adını tekrar yaşat , hatta sana sadece ben doğukan diyebilirim herkes sana dodo desin de birde ordan gir mevzuya.
Soran+1 yılOoo cok sert 😜😜😜
- +1 yıl
işte öyle bacı sen bilirsin benden bu kadar hadi kolay gele sana.
+1 yılDogru Demiş abicim ^_^
01 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭😭😭😭
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Abi deme lazim olur sjjdd
02 Yorumla
Soran+1 yılAyni kafadaniz biliyon mu 😂😂😂
Felç geçirmedin mi o an ablası
03 Yorumla
Soran+1 yılAsdfghjlkl morelm cok bozuldu ama caktirmadim
Soran+1 yılYok ben birakmamda yani bana kucuk kiz kardesi gibi davraniyor beni sinir ediyor ama bu onun farkimda degil
abicim demeyeymiş iyiymiş :/ geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bitti mi 😭😭😭
Unut gitsin baska asklara yelken ac
04 Yorumla
Soran+1 yılAma cok tatli ❤💚💜
Soran+1 yılYani aslinda o cocuk benim ogretmenim oldugu icin o kadar ustune gitmem hos olmayabilir
+1 yılO bir taktik bile olabilir yurumeye devam..
02 Yorumla
Soran+1 yılNe taktigi yaa ben birine ablacim diye hitap etsem bunu tek sebebi onu kendimden kucuk goruyor olmamdir
- +1 yıl
Sen hemen umitsizlige kapilma
Hahahah :D herşey yeni başlıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAsdfghjkl 😂😂😂 cok guzel bir abi kardes iliskimiz olabilir yani 😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. Erkek beyni rahat yoğrulur. Vazgeçme devam et
04 Yorumla
Soran+1 yılSen hic hoslandigin bir kiza abicim diyerek hitap ettin mi?
- +1 yıl
Şimdi bazı erkekler karşısındaki kızın gözünde abaza imajı uyandırmamak için abicim diyebilir. Bu da "bak sana abicim diyorum, sakın hareketlerimden sana asıldığım anlamını çıkarma" anlamına gelir. Erkekler bunu değer verdikleri kızın gözünden düşmemek için yapar. Abicim lafı ne kadar net görünse de ucu açık bir kelimedir. İş sende bitiyor. Biraz fethedilmesi gereken bir kale imajı uyandır. Çok çekici ama bir o kadar zor ol.
Soran+1 yılBu ilginc bir bilgi icin saol ama yani ben zaten cocugu az-cok taniyorum yani oyle biri degil hatta cok duzgun karekterli bir cocuk (biraz arastirdim cocugu cevresinden vs) yani oyle bisey yapmasina hic gerek yoktu bence
Herşey daha yeni başlıyor bence :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYaa 5 yas buyuk ve abicim dedi hala umit var mi?
Soran+1 yılInsallah oyledir :-)) :-)) :-))
+1 yıladam doğru demiş başka bak kendine abicim...
01 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭😭😭
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu Kendine Bağlayacak Şekilde Davran.
04 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak ne sekil oluyor bu?
Cevap sahibi+1 yılOna bir Kardeş Gibi Değil Sevgili olabilecek Gibi Davran.. Farkina Varsin
Soran+1 yılAhahhaha iste ben daha once kimseye sevgili gibi davranmadigim icin nasil yapilir bu tur seyler bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYa İleri Gitmeden Yakinlas Bira iste :)
bitmiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılBitmeyeydi iyidi 😭😭😭
+1 yılSen çocuğa açıldın çocuk seni red etti yani
013 Yorumla
Soran+1 yılHayir cocuga acilmadim cocuk benim hocam aslinda bunla ders yapiyoruz oyle ama ben hoslaniyorum bundan ve abicim dedi
- +1 yıl
Delikanlı çocuk birde hocan olacak kıza bak ama bunlar sorun değil bence senden hoşlanmıyor
Soran+1 yılAsdfghjkl
- +1 yıl
Oo sinirlendi
Soran+1 yılHayir sinirlenmedim
- +1 yıl
Ben acı gerçeği dedim yanj
Soran+1 yılGercekler her zaman aci olmak zorunda degil
- +1 yıl
Senin şuanki gerçeğin acı ama
Soran+1 yılSence adiyla mi hitao edeyim abi mi diyim
- +1 yıl
Abi de
Soran+1 yılLaaa demek istesemde diyemem yaa abi olmak icin fazla tatli
- +1 yıl
Sen tatlimisin peki
Soran+1 yılOnu ben bilemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer gitsin:)
06 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılBaştan çıkar bir kaç poz falan at abilik kalmaz :)
Soran+1 yılYok bu oyle basit seylere bakmaz yani bir kiz var buna yavsayan toplum baskisi olmasa bu cocugun yanina gelirken ciplak gelecek ama cocuk oyle seylere bakmiyor.
Cevap sahibi+1 yılBaksa yapcan yani :)
Soran+1 yılAskta be savasta her yol mubahtir
Cevap sahibi+1 yılKolay gelsin o zaman :)
Bitmiştir, uğraşma
08 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭😭😭 neden ki bitmesin
Soran+1 yılAnnem ile babam arasinda 10 yas var ama
Soran+1 yıl21. Yuzyildayiz kanki
Soran+1 yılaslinda kendimden 8-9 yas buyuk birinin de bana asildigi oluyor ama bu cocuk oyle biri degil 😭😭😭
Kiyamam be abim
01 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭😭😭
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılzaten hep öyle olur
01 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭😭
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz o iş
01 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭😭😭
+1 yılkülleri ble kalmamış
01 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭😭 aglamak istiyom yaa
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoslandigim cocuk bana "abicim yanliş yapiyorsun" dedi sizce hersey bitmis midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım