Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz fazla kaçmış sanırım kdkkdk
01 Yorumla
Soran+1 yılBak ne yaptım bakisiyorduk geldi sordu ben de sevgilim var dedim çocukta konuyu kapattı daha sonra tepkisini ölçmek için olduğu yere erkek kankamla gidip samimi hale girdikk ksikandirma oyunu kurduk bu sefer olduğum yere ayak basmiyor ben bitirince bitiriirim diyip bana duyurdu
- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u +1 yılsende vaz geç bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bi naz yaptın … ben trip yapiyim diye çocuktan ayrılıyorum engelliyorum yine pesimden kosuyor 😅
10 Yorumla
+1 yılGerçekten sevmiyormuş demek ki ya da cabuk vazgeçebilsen bi yapısı var sende unut gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBak ne yaptım bakisiyorduk geldi sordu ben de sevgilim var dedim çocukta konuyu kapattı daha sonra tepkisini ölçmek için olduğu yere erkek kankamla gidip samimi hale girdikk ksikandirma oyunu kurduk bu sefer olduğum yere ayak basmiyor ben bitirince bitiriirim diyip bana duyurdu
+1 yılBenim ilk kez tanışıp konuştuğum ve sıcak sohbet ettiğim kız, ertesi gün karşılaştığımda tanımazlıktan geldi, onun gibi bişey mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEe bosuna fazla naz usandirir dememisler ne o oyle yaa surekli naz mi cekecez biz ne ugrastiriyorsunuz insanlari bu kadar zaten kabul edeceksiniz, tadinda yapilir en azindan...
01 Yorumla
Soran+1 yılAğırdan almayayım mi
😄😄😄😄
güldüm kusura bakma
böylesini görmedim05 Yorumla
Soran+1 yılPeşinde kosturayim dedim kendim koşuyorum sınıfın ortasnda demez mi ben bitirince bitiririm pat diye kesip atti olduğum yere adım atmıyor
Soran+1 yılHiç koşmadı ki sordu sevgilim var dedim sonra kiskandirma oyunu kurdum hani duygusu var mı gibisinden çocuk pat diye ne uğraştı ne bir şey ben bitirince bitiririm dedi 🤦🏻♀️ g. t oldum
Soran+1 yılYa ne bileyim ben hemen kabul mü edicektim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEgo, Naz, Kibir ilişkiyi öldürür💀😂
05 Yorumla
Soran+1 yılYa dedim hemen kabul etmeyeyim biraz uğraşsın sınıfın içinde çocuk pat diye demez mi ben bitirince bitiririm g. t oldum olduğum yere bile adım atmiyor
- +1 yıl
Sürekli peşinden koşar mı sandın?😏
Soran+1 yılHiç koşmadı ki sordu sevgilim var dedim sonra kiskandirma oyunu kurdum hani duygusu var mı gibisinden çocuk pat diye ne uğraştı ne bir şey ben bitirince bitiririm dedi 🤦🏻♀️ g. t oldum
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
Hak ettiğini bulmuşsun. Taktik yaparsan oyun oynarsan böyle başını alırsın.
+1 yılişte fazla naz aşık usandırır sözü burada devreye giriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi olmuş milleti peşinden koşturmaya çalışırsan
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKanka g@v@d olmayan birisi bırakır zaten adam doğrusunu yapmış
Soran+1 yılÇok saçmaladım dimi
Cevap sahibi+1 yılYani sorman bile saçma
Soran+1 yılNe bileyim daha havalı gorunurum dedim :( çok rezil ettim kendimi dimi arkadssi sinsi diyip gülüyor bana
Cevap sahibi+1 yılSana ders olsun yaoacak bişey yok geçmiş artık çıkın bu çocuksu oyunlardan
Gizli Üye(30-35)+1 yılE normal seninle mi uğraşacaktı neden böyle şeylerle vaktini harcasın ki
01 Yorumla
Soran+1 yılYa dedim hemen kabul etmeyeyim biraz uğraşsın çocuk pat diye demez mi ben bitirince bitiririm g. t oldum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuyunu çıkardıysan öyle olur tabi herseyin bir dengesi var
015 Yorumla
Soran+1 yılYa dedim hemen kabul etmeyeyim biraz uğraşsın sınıfın içinde çocuk pat diye demez mi ben bitirince bitiririm g. t oldum olduğum yere bile adım atmiyor
Cevap sahibi+1 yılE haklı ama yani iki tarafta istiyorsa ne gerek var ki boyle oyunlara. Biraz ego tatmini gibi duruyor bende olsam böyle yaparım kimse bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta
Soran+1 yılEgo tatmini nasıl peki
Cevap sahibi+1 yılYaptığın gibi bence yani ulaşılmaz olduğunu zor olduğunu düşünmesini istedin baya
Soran+1 yılSonuçta kabul edicektim
Soran+1 yılAğırdan saticam tabi hemen kabul mü edicem
Cevap sahibi+1 yılE tamam o da peşinden mi kosacam diyip yol vermiş kısaca sana maaslef
Soran+1 yılBen koşuyorum şimdi hem de berbat hâlde
- +1 yıl
Her şeyin bi dengesi var evet ama seven gitmez gidemez
Cevap sahibi+1 yıl@Gizlihesapp0 ama şöyle bunların olayı flört dönemi yapılan naz değil ki. Kabul etmemiş şahsen bende reddedilsem derim ki istemiyor bir daha teklif etmem bana da edilmesini istemem kabul etmediysem etmemisimdir
- +1 yıl
Peki ya bakıştığım çocukta konuşmak istemişti bi olaydan ötürü ben konuşmak istememiştim 1 yıl oldu hiç konışmuyoruz iki yabancı gibiyiz sizce benimle sırf konuşma isteğini reddettim diye konuşmaması haklı mı
- +1 yıl
Ama hiç konuşmuyoruz gostluyo beni
Cevap sahibi+1 yıl@Gizlihesapp0 bence değil bu farklı birsey yani sen sevgili teklifini geri cevirmemissin ki konuşmak istemiş ve çevirmişsin bunu bazen sevgiliye bile yapıyoruz Şu an iyi hissetmiyorum konuşmayalım diye bu basit birsey konuşmama sebebi değil bence
- +1 yıl
Niye konuşmuyo o zaman sence bdnde öyle düşünüyorumhazır hissetmediğimi söylemiştim zaten arkadaşlık isteği yollamıştım bekletmiş kısıtlamış 1 yıl sonunda kısıtlamamı kaldırmış bende onu engelledim
- +1 yıl
Bi erkek neden böyle davranır
Kiskandirmaya veya trip atmaya naza cekemelerde erkekler bitirir kirmizi cizgisi gibi birsey bu bizim kizlarda bu 3 seyi cok seviyor nedense
02 Yorumla
bi ata sözü vardır belki duymuşsundur her kuşun eti yenmez diye seninkinde o misali çocuğu daha tanımadan naza başlarsan olacağı bu
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın daha tanımadan naza baslarsam olacağı bu sakin agirbasli duruyordu ne bileyim
Soran+1 yılHakkim yok artık kaybettim
+1 yılArtık çoğu erkek sevmediği halde seviyomuş gibi rol yapıyo anlamadım valla
00 YorumlaSenin nazini cekecek erko denk gelir boş ver
00 Yorumla
+1 yılGitsin boş ver yenisi gelir
20 Yorumla
+1 yılBu kimse tam benim tarzımmış
010 Yorumla
Soran+1 yılBen bitirince bitiririm diyip bana duyurdu
- +1 yıl
Çevresinde alternatif vardır. Bu özgüven genelde buradan gelir.
- +1 yıl
kısmet değilmiş. tazesine bak o zaman :)
Soran+1 yılToparlanmaz mi sence
Soran+1 yıl*sonuçta sevgilim yoktu kiiskandirmayi da onun için yaptim
- +1 yıl
yani toparlanır. Gidersin, ben şaka yapmıştım. Sevgilim yoktu dersin. Ancak karizmayı çizdirmiş olarak 1-0 yenik başlarsın ilişkiye. O noktadan sonra seni ne kadar ciddiye alacak bilinmez
Soran+1 yılYa zaten iyice s. ctm hasta numarası yapıp ajitasyonlar bile yaptim🤢😅
Soran+1 yıl2-0 yenik başlarım çünkü daha kıskandırmanin hesabı da var
- +1 yıl
yani beni reddeden bir kadına tekrar adım atmam. Hayatımda da atmadım. Olması gereken de budur. Çünkü ısrar sevimsiz bir şey bana göre. Israrın daha ötesi de tacizdir. Erkek olarak kendimi küçültmek istemem. Muhtemelen o kişi de o yüzden öyle davranıyordur.
Her kuşun eti yenmez, ben de gelemem
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç toparlama olasılığım yok mu acindirsam kendimi
Soran+1 yılHasta numarası yapıp ajitasyonlar yapsam acır mı? Hani düştüğü duruma bak konuşayım tarzli
+1 yılNazını da çekmiyorsa ziktirsin gitsin
01 Yorumla
+1 yıl:) geçmiş olsun. vermicemmi dedin
02 Yorumla
- +1 yıl
:) üzülme. yenisi gelir. hangi şehirdesin
Çok naz aşık usaandırır
02 Yorumla
Fazla naz aşık usandirir derler
10 YorumlaFazlası zarar bebiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
s +1 yılÇok nazlanmamak gerek 😇
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Fazla naz aşık usandırır.
00 YorumlaSen ne olmasını bekliyordun kanka
00 Yorumla
+1 yılAnjzsjhshshs gay resmen aşkım boş ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun kardeşime iyi yapmış
00 Yorumla
+1 yılBana yapan yok aq ya 🥺
00 Yorumla
+1 yılÇocuk çoktan vazgecmis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKral hareket
02 Yorumla
- +1 yıl
Ne yapsin adam sevgilisi olan birine mi yürüsün
+1 yılAbarttın sanırım galiba
05 Yorumla
Soran+1 yılBokunu çıkarttım
- +1 yıl
Niye ya anlatmak ister misin
Soran+1 yılİstek attm
- +1 yıl
Kabul ettim ekledim
- +1 yıl
Yaz istesen
+1 yıl😂😂😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de bitince biter ne demek
- +1 yıl
Tamamen bitirmiş işte
Soran+1 yılElimdekini kaybettim:(
+1 yılFazlasi yan etki yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılPeşinde kosturayim dedim kendim koşuyorum sınıfın ortasnda demez mi ben bitirince bitiririm pat diye kesip atti olduğum yere adım atmıyor
- +1 yıl
Salla gitsin
Fazla naz aşık usandırır
00 Yorumla
+1 yılSecenek çok diye sadakat kalmamis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılıyıkı bıtmıs yoksa ılerde husran olurdu
00 Yorumla
+1 yılneye naz yapmak
00 Yorumla
+1 yılFazla naz aşk usandırır
00 Yorumla
+1 yılne nazı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman boş ver demekki kolay kızlara alışık
02 Yorumla
Soran+1 yılsordu sevgilim var dedim sonra kiskandirma oyunu kurdum hani duygusu var mı gibisinden çocuk pat diye ne uğraştı ne bir şey ben bitirince bitiririm dedi 🤦🏻♀️ g. t oldum hemen kabul mü edicektim sence?
Cevap sahibi+1 yılEtmemen daha iyi onunda nasıl biri olduğunu görmüşsün zaten seven erkek nazını çeker
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Aga b
00 YorumlaŞşaka mı 😂😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılYa dedim hemen kabul etmeyeyim biraz uğraşsın çocuk pat diye demez mi ben bitirince bitiririm g. t oldum
Soran+1 yılPeşinde kosturayim dedim kendim kostüm
+1 yılNasıl oldu
00 Yorumla
+1 yılİyi yaptin ama
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, naz yaparken ipin ucunu kaçırmışız anlaşılan 😅 Naz yapmanın da bir sınırı var, bazen çocuklar nazı yanlış anlayabiliyor. Ama dert etme, olur böyle şeyler. Senin değerini anlayamayan biriyle olmanın anlamı yok. Her zaman daha iyisi kapıda olabilir. Sevgi dolu biri olarak eminim ki senin için en iyisi gelecektir. Bu arada, naz yapmanın inceliklerini öğrenmek istersen ben buralardayım 😉💕
Abla adam sevmemiş sevse gitmezdi