Önce o bana twitterdan yazmıştı kahve sözü falan verdi konuşma devam etmedi sonra ınstagramdan ben hikayesine yanıt verdim konuştuk konuşma da baya aktı en son ben dışarı çıkıyorum dedi ben de haber verirsin dedim tamam dedi Bi daha yazmadı ben de sarhoş oldu uyudu sandım yazmıcaktım aslında meraklandım çok. İyi misin yazdım iyiyim noldu dedi bana ben de merak ettiğimi söyledim ama beni merak etmene gerek yok :D yazdı ben de tamam yazdım hem haber vericem deyip vermiyo zaten ben yazmışım böyle yapınca ben de tamam dedim. konuşma gayet iyi akmıştı en son ilişkisi bundan 5 6 ay önceymiş kız buna ağır laflar etmiş aşıkmış baya sizce neden böule oldu?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün story atmış ilerki sevgilimle şarkımız olucak gibi bir şey yazmış şarkı atmış ben gördüm artık kimin görmesi için artı bilmiyorum belki birinden hoşlanıyordur sonradan sildi
Doğru diyorsun nasıl davranmalıyım peki buluşmayı hatırlatırsa işim var bugün falan dicem büyük ihtimal o bana yazar buluşmak için anlamadım ben de bir şey sinirlerim tepeme geldi onu umursamıcam bunu dedim ve tweetini ilk beğenen bendim hahaha o benim tweetimi beğenmedi
Ben çok samimi konuştum dün o da öyle konuştu ne bileyim ben bu erkekler de Bi tuhaf diğer flörtüme Bi soğuk Bi sıcak yaptım olmadı mesela herkes farklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
niye üstüne düştün ki bu kadar. En sonki haber verirsin lafından sonra yazmadıysa umursamıcaktın. Bu kadar basit xd
Ya zaten öyle yapıcaktım ama hiçbir şekilde aktifliğini falan görmüyodum aklıma kötü kötü şeyler geldi kalbim sıkıştı yazdım yani ben de
çabuk bağlanma huyun var sanırım
Hayır ondan değil kötü geçirdiğim Bi gündü sonunda kendimi kötü hissettim Bi şey oldu falan sandım yani sence neden yazmadı
niye yazmadığı hakkında net bir şey diyemem ama seni önemseseydi yazardı kesinlikle
Doğru diyorsun nasıl davranmalıyım peki buluşmayı hatırlatırsa işim var bugün falan dicem büyük ihtimal o bana yazar buluşmak için anlamadım ben de bir şey sinirlerim tepeme geldi onu umursamıcam bunu dedim ve tweetini ilk beğenen bendim hahaha o benim tweetimi beğenmedi
yazarsa ağırdan al işte. Onun tavırlarına ayna tut kanka. Dünden hevesli gözükürsen yanlış yaparsın xd Buluşma teklifi ederse reddet direkt
Ben çok samimi konuştum dün o da öyle konuştu ne bileyim ben bu erkekler de Bi tuhaf diğer flörtüme Bi soğuk Bi sıcak yaptım olmadı mesela herkes farklı
İşim var bugün deyio reddederim öyle yapmayı düşünüyodum zaten
sana gelenlerde sıkıntı var demekki xd
Salaklar genel