Benden hoşlanan çocuk konuşmayı kesti?

merhaba arkadaşlar bendne hoşlanan bi çocuk vardı ilk ben reddetmiştim sonra 2 3 ay sonra tekrar yazınca hosuma gitmeye basladı yani bi muhabbetimiz olmamasında rağmen ben ona karşı bir şeyler hissettim ilk mesajı "sa" oldu öyle cevap verdim başladı konuşma yaklaşık bir 15 gün konuştuk tartışmalarımız bile oluyordu ben alttan alırdım hep genelde trip atan o oluyordu (bu arada akrep burcu) bugün instagramını ne zaman kapatıcaksın dedi durduk yere bende ne alaka neden böyle bir şey sordun dedim sana olan güvenim azalıyor falan dedi ben istiyorumki hiç bir erkek sana yazmasın falan dedi hayır daha buluşmadık bile bu neyin güveni bende işte olmayan bir şey için güvensizlik yaşaman çok saçma bu tür şeyleri konuşmak için çok erken gibisinden birşeyler yazdım ciddiye binerse kapatmanı isterim o zaman napıcaksın dedi bende ortak kullanırız ya da kapatırım bişey olmaz dedim durduk yere yok biz anlaşamayacağız konuşmayı bitirelim falan dedi neden böyle yaptı durduk yere anlamadım daha dün güle eğlene konuşuyorduk sürekli kafasında düşünüyor birden bire böyle şeyler yazıyordu hem benden hoşlanıyor hem istemiyor köle mi arıyor kendine anlamadım her istediğini yapacak. kimse için değişemem dedim bitirdik konuşmayı düşüncelerinizi yazarmısınız lütfen
Benden hoşlanan çocuk konuşmayı kesti?