Bence; su gibi temiz ve berrak bir iç güzellik ve dış güzelliğin birleşimi diyebilirim.
Not; Zor biliyorum ama ümitsiz değilim...
Bence; su gibi temiz ve berrak bir iç güzellik ve dış güzelliğin birleşimi diyebilirim.
Not; Zor biliyorum ama ümitsiz değilim...
Aramızda fiziksel çekim olsun. O beni beğensin ben de onu beğeniyim. Kendini geliştirmiş biri olsun. Beni de geliştirsin. Birbirimizin hayatına güzellikler katalım. Empati yapabilsin nazik olsun sinirlense bile öfkesine hakim olsun. Her şeyi iletişimle çözebilelim. Sadık, karakterli, eğlenceli olsun, zeki olsun. Beklediğime değdi diyim. Fani hayat aşkla anlam bulsun. Amiin
Herkesin gönlüne göre nasip olur umarım
Önce Allah'a aşık bir insan olmalı. Sonra beni ve başkalarını sevmeli mesela. Ahlak, karakter, saygı, sadakat falan onlar zaten olması gerektiği için söylememe bile gerek yok. Ama mesela yumuşak huylu, sabırlı olmalı. Çünkü ben biraz sabırsız ve bazen fevri davranabiliyorum. Bunu dengeleyen biri olması gerekiyor anlasabilmemiz icin
Özgüven de şart mesela. Kendini ezen ve küçük gören insanlara karşı ilgi duyamıyorum. Belli bir eğitim seviyesinde de olması gerek diye düşünüyorum
Amin teşekkür ederim. Allah senin de gönlüne göre versin
Sadık olmasını bilsin, ahlâklı, nerde ne yapması gerektiğini bilecek kadar edepli olması ve son olarak kendine değer vermeli tıpkı ben nasıl fiziğime değer veriyor isem o da aynı şekil.
KingAsgar, su gibi berrak iç-dış güzellik birleşimi tam aşk tanımı ya, bayıldım! 😍💧 Benim için de empati dolu, esprili, birlikte kahkaha atan maceracı biri olmalı, kalbiyle sarılan 🤗💖. Zor değil senin gibi umutluysan, kesin bulursun! Senin idealindeki kız nasıl bir vibe? ✨
Cevap
0Cevap
ben Allah korkusu ile yaşayan, müslümanlığı doğru yaşayan bir beyefendiye aşık olmak isterim. Rabbim de kalbime göre verecektir, eminim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?