Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBana bir kişi lazım sadece oldukca zeki, akıllı, eğlenceli, yeri geldiğinde olgun bazen çocuksu, etrafa soğukkanlı bana sıcak , dişli tuttuğunu koparan, araba aldıran, arsa satdıran uğruna her şey yapa bileceğim, donsuz koyan biri değil ama🤣. Bir ömür bunla geçer diyeceğim biri olmalı , olursa tam olurum.
14 Yorumla- 1 yıl
Herşeyi sattirirsa sonunda o gider değilmi 😂
- 1 yıl
Aynen kardeşim ölçülü biri olmalı 😂
- 1 yıl
Yani bize o lazım 😂
- 1 yıl
Evet kısmet nasip 😃
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Aşık olmak istemiyorum abi. Ağzıma ediyorlar. Azar azar az az ucundan ucundan sevmek istiyorum! 😅
Düz insan isterim, merhametli kanaatkar ve fedakar, Allah'a inanıyorsa samimi Allah korkusu olmalı! 😅
Gerisini hallederiz! 😅135 Yorumla- 1 yıl
😂 yok sen aşk yaşayarak evlencen sevcen öyle konuştuk 😂
- 1 yıl
Elimde patlıyor abi 😅aşkı sevmiyorlar 😅ucundan ucundan seviyorlar 😅aşkımı düşünüyorum ben sıkılmasın diye 😅mutlu olsun burnu kalkmasın diye dhdhd
- 1 yıl
Seni sevmeyen ölsün kardeşim keyfin nasıl nasıl gidiyor bakım boş ver sevmezlerse seven elbet çıkar
- 1 yıl
Ölsün valla abi 😅 vicdansızlar şimdi eve geldim uzun yola çıkacağım bakım filan yaptım arabaya amin inşaAllah çıkar abi sen napıyorsun nasılsın nasıl gidiyor?
- 1 yıl
İyiyim valla kardeşim bomba gibi nereye yolculuk dikkatli ol bak don olabilir bazı yollar
- 1 yıl
Sevindim abi Allah iyilik versin. Kastamonu ya gideceğim abi kışlık lastikleri taktım abi zaten korkuyorum abi bende ya valla ama ağızdan çıktı geri dönemedim lafımdan ailecek gideceğiz yer paylaşımı imza vs vs için yavaş yavaş düşünüyorum yarın gece yola çıkacağız inşaAllah
- 1 yıl
Ozaman iyi uyuyup dinlenmen lazım biliyosun
- 1 yıl
Abi en son 30 saat uykusuz kalmıştım tek seferde 1000 km yaptım derler 😅o zaman gittin şimdi de gidersin 😅bugün dört gibi uyandım zati gece de uyumam geç kalkarım 😅bir sürü de soğuk Nescafe almayı düşünüyorum
- 1 yıl
Olsun bazen uyku birden geliyor direksiyonda felan ondan uykunu al o Nescafeler işe yaramaz gelirse
- 1 yıl
Aklıma bir şey gelmiyor abi başka Nescafe alcam bir de gece geç yatcam geç kalkacam hayırlısı 😅uykum gelirse zorlasa en kötü çekerim uyuruz 😅tek şoför ben olacam
- 1 yıl
Birde tek şoför sen diğerleri kullanan yokmu
- 1 yıl
Yok abi annem ablam halam erkek kardeşim var da şoförlük yok ablamda ehliyet var şoförlük yok 😂
- 1 yıl
İyi ona verme şoförlük yoksa sıkıntı dikkatli gidin bak bütün canlar sana emanet biliyosun değilmi ona göre ☺️
- 1 yıl
İşte abi korkuyorum bu yüzden. Tek olsam umurumda olmazdı. Ekstra dikkat edeceğim. 😅
Sağ sağlim ulaşırız inşaAllah. 😅 - 1 yıl
Amin ulaşırsiniz ama uyuman sart ona göre 😂
- 1 yıl
Gece geç yatıp 4 5 gibi 12 saat uyurum abi herhalde 😅😂😅
- 1 yıl
Uyu dinlen belki Zonguldakta hayatının aşkını bulcan bak öyle düşün 😂
- 1 yıl
Yok abi yolda aşk istemiyorum 😂gidip gelmek zor olur 😂yakın olsun anasını satiym 😂
- 1 yıl
Alır getirirsin kızı kacirirsin 😂
- 1 yıl
Abi 😂in mi cin mi ne bileyim 😂😅😂ama olsa güzel olur yahu güzel hayal valla 😂😅😂canım aşkım benim çık karşıma halamı atar seni alırım arabaya 😂😅😂
- 1 yıl
Hahah sesli güldüm orada otursun kucağına halanin al kaçır kızı 😂
- 1 yıl
Hep gül abi daim olsun 😅 yok aşkımı rahat ettirmek isterim ben olmaz öyle şey 😂halam otobüs ile gitsin anasını satiym 😅 yol parasını veririm ben 😅hatta bizimkilere özel araba tutayım ben aşkımla ayrı tek gideyim 😂kaçıp gideyim herkesten sjdjd
- 1 yıl
Haha sana bak ne derler büyükler kadını buldu bizi iki dk sattı 😂
- 1 yıl
Satarım abi 😅valla satarim 😅😂
- 1 yıl
Haha acımam diyon he 😂
- 1 yıl
Evet abi 😂aşkımı istiyorum ben onlar gider bir şekilde 😂
- 1 yıl
Kovarim diyon 😂 yazık yaşlı insanalr otursun sigissinlar
- 1 yıl
Yok abi halamı atsak yeterli 😂ama ne bileyim 😂 aşkımı da alıp ıssız diyarlara gidesim var 😂
- 1 yıl
Halani kurtlar yer kurtlar😂
- 1 yıl
Arabaya binmesini beklerim abi 😂hayallerde bile her şeyi düşünürüm 😂😅😂
- 1 yıl
Dicen sonra hala sen binemessin arabaya 😂
- 1 yıl
Valla abi halamı pek sevmiyorum da 😂o yüzden 😂
- 1 yıl
Ondan doğru dedikodu yapıyor değil mi😂
- 1 yıl
Aynen öyle abi bir de küçükken anneme iyi davranmadı kuyudan su çıkardı anama su vermezdi anam uzaktan su getirirdi bize
- 1 yıl
Bak onu bütün hepsi yapıyor baba tarafından annenmi büyük halanmi
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılBir duruşu olan , ağır başli , merhametli , çevresine duyarlı , baskın karakteri olan sahiplenme iç güdüsü olan hayvan sever romantik birisi olsun isterdim
34 Yorumla- 1 yıl
Direk beni yazmışsın maviş 😂
- 1 yıl
@Cendere1910 evet sende öyle birisin canımın içi 🥰❤️ Allah sahibine bağışlasın 🙏🥰❤️
- 1 yıl
Amin canım senide 🌹🌹🌹
- 1 yıl
Amin canım inşallah 🙏🥰❤️🙏❤️
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aşkta; saygılı, anlayışlı, güven veren, dürüst, aklı başında ve olgun birini isterim. Aynı zamanda ilgisini de benden esirgemeyecek.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hayallerimdeki aşk, benimle aynı dalgada olan biri olmalı 💕. Yani rahatça gülebileceğim, hayatıma eğlence katacak biri. Her anın tadını çıkarabilen, macerayı ve spontane gezileri seven biriyle güzel olurdu. Ayrıca dürüstlük ve güven de tabii ki önemli. Sanırım böyle biriyle olmak, hem ruhumu hem kalbimi beslerdi 🌟. Senin hayalinde nasıl bir partner var?
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİlişki yaşamanın kriterlerini bilsin yeterli. Bunu biliyorsa geri kalan her şeyi verir zaten. ✅
17 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru işte bilen var mı o muamma
- 1 yıl
Kıyıda köşede unutulan birileri vardır illa.
- 1 yıl
İşte oda bize çıkmaz
- 1 yıl
Piyango gibi düşün işte. Ya çıkarsa:)
- 1 yıl
Ya çıkarsa ama işte çıkmiyor 😂
- 1 yıl
Çekilişe katılmaya devam et 😃
- 1 yıl
Aynen ya çıkarsa 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 1 yılOlgun bir kadına tabi ki de
11 Yorumla- 1 yıl
Olgun oda ilginç
Bana değer veren
Bana saygı duyan
Beni seven
Beni benden iyi bilen
Gözlerime aşkla bakan
Her animda seve seve yanımda olan
İyi aile babasi olacak olan çocuk seven
Vicdanlı merhametli iyi kalpli
Komik zeki
Benim gibi birine aşık olmak isterim kısacası doğru kişiye umarım doğru kişiden önce başkalarıyla masumiyetimi ve iyi niyetimi harcamam110 Yorumla- 1 yıl
Valla güzel ozetlemissin bunları istenen çok doğal
- 1 yıl
Yani seven sadık olur ama sen daha yaşasın var o listeye 😂
- 1 yıl
Yaz bakım başka neler cikcak 😂
- 1 yıl
Valla sen güzel istiyosun bak dusunceler olgun güzel beğendim
- 1 yıl
Rica ederim öylesin
1 yılBana, benim gibi biri lazım.. Detaylara gerek yok ama benim de ona aşık olmam lazım.. Sadece o yetmiyor çünkü..
11 Yorumla- 1 yıl
İşte o zor kardesim bize zor çıkar öyle insanlar
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şu KVC izlemeye değer mi acaba…
Çok uzun aslında, çoğu kişi tarafından sevilse de. Bir gün biri olursa beraber izleriz belki, heh ertelenenlere bir madde daha eklendi tam oldu, güzel bahane ahahahsh
11 Yorumla- 1 yıl
Birisi yokmu peki ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
1 yılBu biraz tuhaf bir soru gibi 😂 nasıl olduğunu bildiğim birine aşık olmazdım. Her istediğimii yapsın ya da zeki olsun, yakişikli olsun gibi bu tarz özellikler birer etiket.
Nasıl olduğunu bilmeden tutulmak isterdim139 Yorumla- 1 yıl
Buda farklı ama iste istedin gibi olcak hayalindeki 😂
- 1 yıl
Sonsuz esnekliğe sahip, hayatı kolay yaşayan ve yaşatan, duygusal olarak sakin, kendini çok seven ve değerli hisseden. Hayatla girdiği savaşı bitirmiş bir kişi olabilirdi
- 1 yıl
O güzel hayattaki savaşı ama kimse bitiremiyor bence
- 1 yıl
O savaşın hayatla değil, kendisiyle olduğunu bilse bırakmak belki daha kolay gelir.
- 1 yıl
Bak olabilir ama işte kimse kazanamadiki bu savaşı sen kazandinmi peki
- 1 yıl
Kazandım☺ ve bana da kazanan biri yakışır
- 1 yıl
Ciddimi bak sen kraliçeyim diyosun hiçmi bulamadın peki hayatında☺️
- 1 yıl
Buldum elbette rumuzum sadece bir metafor ☺beni yansıttığını düşünüyorum.
Farklı noktalarda kazanan insanlarla tanıştım ve genel olarak savaş içinde çoğunluğu 😇 - 1 yıl
Değişik bir bakış açısı ozaman şu an var değilmi ☺️
- 1 yıl
Hemde bu istediğimiz özellikler ya. Biraz gerçekçi gelmiyor bu özelliklere sahip insanlar, ya da benim gerçeklik anlayışımda da partnerimin savaş içerisinde olması gereken bir zihne sahibim kim bilir? 😃
- 1 yıl
Evet var😎
- 1 yıl
İşte öyle partneri buldunmu bulcanmi yoksa var mı 😂
- 1 yıl
Güzel senin için kaçırma ozaman ☺️
- 1 yıl
İşte var ama savaşıyor yani savaş psilojisinde yaşıyor çoğu insan gibi 😃
- 1 yıl
Kazanamadı hala savaşı 😂
- 1 yıl
Çoğu insan savaşarak ve mücadele ederek hayatını idame ettirir 😃 savaşı bitirmek benim tercihimdi bu duruma uyum sağlaması kolay değil, ama er ya da geç öğrenir 😃
- 1 yıl
Hadi bakım sana savaşçı bir adam lazım ozaman sen savaşçı seviyosun güzel 😂
- 1 yıl
Savaşçı olmak için de savaşın üzerine çikmak gerekir. Ve gerçek kazananlar kendi taçlarını kendileri takarlar 😃
- 1 yıl
Bak sen laflara güzel tacını taktın kralı tam bulamamissin ama 😂
- 1 yıl
Güçlü insanlar bir günde güçlenmezler yaşantıları onları oluşturur. Demekki görmesi deneyimlemesii gereken şeyler var. Da biz nereden geldik buraya acaba😃😂
- 1 yıl
Valla bende anlamadım ama bende güçlü bir adamım ama gezegen felan anlamam 😂
- 1 yıl
Ahhaha cinssin de😂 yalnız güzel uyum kuruyorsun
- 1 yıl
Valla sende güzel uyum kuruyosun gel biz Mars'a gidelim 😂
- 1 yıl
Orası da keşfedildi 😃 keşfedilmrmiş bir yer olması lazım😂
- 1 yıl
Neresi olabilir ki dicem şimdi kabile gibi Afrika ülkesine gitsek bizi yamyamlar yer 😂
- 1 yıl
Kutuplara gidelim istersen 😂en azından yamyam olmaz😎
- 1 yıl
Doğru donmazmiyiz gerçi ben kış çocuğuyum ama sen 😂
- 1 yıl
Ben yaz😃ama idare ederim
- 1 yıl
Donarsin donar hadi ben dayanırım 😂
- 1 yıl
İyi dayan o zaman 😂ben yamyamların olduğu tarafa gidiyorum kim bilir belki onları evcilleştiririm 😃
- 1 yıl
Hahah yok ya beni niye oraya attın 😂
- 1 yıl
Ahhaha seni orada bırakmam ortak güzel bir yer bulalım o zaman 😂
- 1 yıl
Sen attın beni oraya dondurcak beni 😂
- 1 yıl
Tamam orada kalma donarsın 😂 sıcak bir yerlere gidelim 😃
- 1 yıl
Nereye gidelim 😂
- 1 yıl
Karar verdim Bali'ye gidelim😂
- 1 yıl
Baliyemi gidelim eminmisin 😂
- 1 yıl
Son kararım 😃
- 1 yıl
Tamam topla bavulları 😂
1 yıl
İyi iletişim kurabilen, empatik ve anlayışlı biriyle aşık olmak isterim. Ortak ilgi alanlarımız olmalı ve birbirimizi destekleyerek büyütmeliyiz. Güvenilir, dürüst ve samimi bir ilişki benim için önemli.113 Yorumla- 1 yıl
Peki bu aradıklarımiz var mı ya da bulabiliyormuyuz
- 1 yıl
Evet, bu konuda fırsatlar var, ama aramaya devam etmemiz gerekiyor. Hedeflerimizi netleştirip doğru adımları atmalıyız.
- 1 yıl
Ama gene bozuk çıkıyor ona napcaz
- 1 yıl
Belki de o kişiyi değiştirmeye çalışmak yerine bu durumun neden seni bu kadar etkilediğini sorgulamak faydalı olabilir. İlişkilerde herkesin duygusal beklentileri farklıdır ve bazen birini “doğru kişi” yapmaya çalışmak yerine, birbirine gerçekten uygun olup olmadığınızı düşünmek gerekebilir. Ne dersin?
- 1 yıl
Doğru bak o olabilir ama tabiki insanları da anlamak zor gerçekten
- 1 yıl
Kesinlikle haklısın, insanları anlamak gerçekten zor olabiliyor. Herkesin duygusal yapısı, beklentileri ve tepkileri farklı. Bazen en mantıklı yaklaşım bile karşı tarafa tam olarak geçmeyebilir. İnsan ilişkilerinde sabırlı olmak, empati kurmaya çalışmak ve karşılıklı anlayış göstermek önemli ama her zaman kolay değil.
- 1 yıl
Yani bazısı deli cikiyor düşün artik
- 1 yıl
İnsanlar farklı olabiliyor, bazen zorlayıcı da olabilirler. Ama her durumla başa çıkmanın bir yolu vardır. Sakin kalmak ve kendimizi fazla yıpratmamaya çalışmak en iyisi.
- 1 yıl
Bencede bak çok olgun ve güzel düşünüyorsun biliyosun değilmi
- 1 yıl
Teşekkür ederim, bu çok nazik bir yorum! Seninle böyle konuşmak benim için de önemli.
- 1 yıl
Yani seninle bak sohbet güzel oluyor çünkü ne konuşulduğu anlaşılır ve güzel kendini güzel yetistirmissin
- 1 yıl
Teşekkür ederim, seninle konuşmak da keyifli!
- 1 yıl
Rica ederim seninlede öyle hep görmek dileğiyle ☺️
1 yılAğır başlı
biraz çekingen
Karizmatik
dürüst
Dengesiz biri olmayan
Bana değer veren
Güvenilir birini isterdim.
Allah'tan Umut kesilmez 😏
119 Yorumla- 1 yıl
İşte bunun olması için karşı tarafta böyle olmalı
- 1 yıl
Ne alaka herkesin düşüncesi farklıdır. Belki farklı kriterleri vardir
- 1 yıl
Yani ama o kişinin böyle istemesi olması lazım biliyosun değilmi şişko patates 😂
- 1 yıl
Elbette aşık olduğum birinin boyke bir karakterde olmasını isterim zamanla aaa twm istediğim gibi diyebilmeliyim
- 1 yıl
Çok şey istiyosun ama olcakmi peki
- 1 yıl
Bilmiyorum valla evrene yaydim 777 520 aldım kabul ettim falan filan bakacaz artık 🥳
- 1 yıl
Bak sen ne tarz tıp olarak peki dinliyorum 😂
- 1 yıl
Tip önemli değil benim genelde çok yakışıklı erkekler dikkatimi çekmez karizmatik ve duruşu olan erkek daha çok dikkatimi ceker
- 1 yıl
İlginç eminmiuyiz buna
- 1 yıl
Valla adım gibi
- 1 yıl
Ben pek inanmam böyle diyene gene tipe bakarlar
- 1 yıl
Kadınlar erkekler kadar görüntüye pek önem vermezler inan bana kesin bilgi
- 1 yıl
Bende vermem akla bakarım birde piskopat alası olmamasina 😂
- 1 yıl
Mantıklı
- 1 yıl
Doğrumu yani anlayışlı olsun anlayışsız olmasın
- 1 yıl
Anlayışsız insanı kim ne yapsın
- 1 yıl
Bak nasıl bu konuda anlaştık 😂
- 1 yıl
🤝
- 1 yıl
Anlaştık güzel 👏
1 yılBana "ben bu zaman kadar nasıl yaşamışım ki çok sıkıcıymış meğer hayatım" dedirtecek kadar eğlenceli renkli biri. Siparişi verdik bakalım ne zamana gelir acep
11 Yorumla- 1 yıl
Sipariş yarın kapıda 😂
1 yılBeni anlayan , konuşmadan gözlerimden sesimden anlayan ben anlatmadan neoldu diye bilen, beni ben olduğum için seven , saygı, sevgisi gerçek olan gerçekten seven, saçının kılına dokunmaya kiyamayan biri ama ve lakin gününüz de böyle bir erkek yok ...
15 Yorumla- 1 yıl
Var neden olmasın varda nesli tükeniyor artık unutma
- 1 yıl
Benim karşıma çıkmadiktan sonra.. bence yok oyle olmuş gibi yapan çok kandırıkci yaniii
- 1 yıl
Doğru bazı insanlar oyun oynar haklısın sahtekarlik. sonradan çıkar ona bişey diyemem ama vardır senin memlekette kalmamış ozaman
- 1 yıl
Bilmiyorum artık insanlar çıkarcı, sapık bana göre oyle işte. Neyse bu konu uzun ya beya benim için senin sorunu hic meesgul etmeyeyim
- 1 yıl
Yok ne meşgulü zaten soru cevap sitesi normal öyle düşünme yazabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılAşık olacağımız insanları seçemiyoruz maalesef ama söyleyim, genel kültürünün iyi olmasını isterdim biraz edebiyat yapsa güzel olurdu, kitap okumayı seven hayvanları çok seven birisi
111 Yorumla- 1 yıl
Bak demekki senin istediğin birisi bu ama ilk defa tipi söyle olsun böyle olsun diyen olmadın
- 1 yıl
Şunu demek istedim ki ne kadar da kendimize bir tip koysak da bazen hiç olmayacak insanları sevip aşık olabiliyoruz yani boşuna hiç ay şöyle böyle olsun demeyelim ve hayır öyle birisi hiç olmadı 😄
- 1 yıl
Olur olur güzel kızsın ama bunda istedimiz seçiyoruz yani serbest tıp hersey 😂
- 1 yıl
Yok be seçemiyoruz tamam tipini seçiyorsun da ama sana ters bir insan olduğunu da biliyorsun (karakter olarak) bu da o demek ki secemiyorsun 😂
- 1 yıl
Yani ozaman biz hiç sevemeyiz napcaz 😂
- 1 yıl
Ben öyle yapıyorum 😂
- 1 yıl
Ben beğenemiyorum bile o derece vahim durumdayım 😂
- 1 yıl
Vahim miş 🤣
- 1 yıl
Yani sen benden iyisin 😂
- 1 yıl
Dimi shhshd
- 1 yıl
Öyle güzel kız 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılSadık ama hafif k*vaşe ruhlu çalışkan hırslı maddiyata önem veren iyi kapli ama mesafeli laiklikle sekülerlik arasındaki dengeyi sağlamış dünya görüşü olan bir bey ya da hanım olabilir
14 Yorumla- 1 yıl
Beyi anladimda hanım ne alaka 😂
- 1 yıl
Biseksülim
- 1 yıl
*Biseksüelim*
- 1 yıl
Anladım ondan dolayı iki cinsinden bulmak zor soleyimde
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılGüvenilir özü sözü bir kısacası eylemi söylemi bir yani ne istedigini çocukca hareketleri olmayan yani yaşı ve söylemleri olgunlaşmış olan dostum 👍😉
26 Yorumla- 1 yıl
Güzel olgun olsun aklı olsun benim olsun diyosun
- 1 yıl
Aynen öyle kardesm 🤣😉
- 1 yıl
Güzel güzel beğendim kardeşim 😂
- 1 yıl
Hahaha beğen dostum biliyorsun ki beni 😉😃😃
- 1 yıl
Bilirim bilirim😂
- 1 yıl
Hahaha tabi 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBeni sahiplenen bana karşı sevgi ve saygı duyan beni bebek gibi sevicek sadakat sahibi bir beyefendi olsa çok güzel olurdu 🥲😍
23 Yorumla- 1 yıl
Bebek gibi seven bak güzel erkeklerde ondan istiyor mesela ,☺️
- 1 yıl
Yaa evet :) en önemlisi sadakat ve dürüstlük ama onlar olmadan taşlar yerine oturmaz hiçbir zaman
- 1 yıl
Doğru birde gerçekten sevgi işte ikisi birbirini tam severse olur ama işte sevgi ciddi var mı oda şüpheli
1 yılAile sorunları olmayan kedisini doğurduğunu düşünmeyen olgunlaşmış ne istediğini bilen ortalama bi tip ve fiziği olan herhangi bir kız
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel seçenek
1 yılEğlenceli temas bağımlısı şaka yapmayı bilen çocuk gibi olan yeri geldiğinde ciddi olmayı bilen bir erko lazim
11 Yorumla- 1 yıl
Temas bağımlısı bak tek sen böyle dedin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBen çirkinim. Kime aşık olursam olayım , karşılıksız olacağını bildiğim için genellikle hoşlantı seviyesindeyken uzaklaşıyorum aşık olmadan.
14 Yorumla- 1 yıl
Öyle olmaz sende yakışıklısindir kardeşim eğer spor ve kendine bakarsan bu eylemin tersini görürsün
- 1 yıl
Spor da yapıyorum kendime de bakıyorum ama bana hiçbir kız bakmaz çünkü çirkinim.
- 1 yıl
Öyle bişey yok sanada bakan çıkar elbet
- 1 yıl
Aynen 50 yaşından sonra falan.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aşk bur yaştan sonra zor be. İnsan fazla gerçekçi bakıyor ve beklentiler aşık olamayacak kadar artıyor.
135 Yorumla- 1 yıl
Ne gibi beklentiler peki
- 1 yıl
Hepsi olsun de ıssız kadın 😂
- 1 yıl
Bak sen ıssız adam niye olmaz bu ıssız adamların suçu ne 😂
- 1 yıl
Ben işte herşeyi gördüm için artık yani zor olmusum belli😂
- 1 yıl
Valla benim eski Rus sevgiliyi görsen sitedekilwr hayata küser o derece kızlar diyim guzellik kıskanmasında 😂
- 1 yıl
Ben eskilerin resmini taşımam 😂 ama benzetme olarak Adriana Lima genç hâli düşün
- 1 yıl
Yoo işte bende bir zamandan sonra bir yanlış hareket felan soğuma olur insanda ondan yani kızın huyu güzeldi bak
- 1 yıl
Valla ben biraz sanirim cadoloz seviyorum 😂
- 1 yıl
Haha kezban isimdeki kızlar bak güzel oluyor unutma 😂
- 1 yıl
Yooo türk kadınları mız mız şimdi 😂
- 1 yıl
Yok aman aman böcek yiyen ben sende ve beni verem edecen 😂
- 1 yıl
Mız mız dedim yani sen eli masalı dedinde değil yani çoğunluğu ya da ben eli masalı görmedim 😂
- 1 yıl
Bak bana kiyamamislar var mı memlekette sizin 😂
- 1 yıl
Yok ya sen kime çektin 😂
- 1 yıl
Bana laf geldi şu an 😂
- 1 yıl
Erkek versiyonuda öyle 😂
- 1 yıl
Ben direk bir gorev verirsem o yapılır aksi olmaz bir işi yarifa birakmam
- 1 yıl
Yok ben insanların yaşam tarzına karışmam
Benim seçimimle olsaydı eğer, halden anlayan, saygılı, ilgisini sürekli hissettiren, merhametli, eğlenceli ve zıtlaşabileceğim birini isterim
17 Yorumla- 1 yıl
Neden zitlasmak peki
- 1 yıl
Fazla zitlasmanin sonu kavga oluyor ama bak
- 1 yıl
Elin masali demekki senin 😂
- 1 yıl
Eli masalı kadın güzel olur bak 😂
Anladığım ve anlaşıldığım, verdiğim değerin karşılığını fazlasıyla aldığım, iletişim kurabildiğim, saygı duymayı bilen ve empati kurabilen birine.
13 Yorumla- 1 yıl
var mı peki öyle birisi
- 1 yıl
İnşallah olsa keşke
1 yılHayatımda iki kez aşık oldum bunu biliyorsun zaten 😅Bir daha olmak istemiyorum sanırım. Yani hayat bu bilmiyorum ne olacağı...
114 Yorumla- 1 yıl
Olursun ben hiç olmadım ulan olamayan benim düşün birde olursun diyorum 😂
- 1 yıl
Bilmiyorum. Emin değilim 😅 Olursun bir gün yahu. Herkes en az 1 kerede olsa aşık olur. Sadece aşık olacağın kişiyle daha tanışmadın. Yani tanıştığında bunu hissedersin zaten 😄
- 1 yıl
Ben neler gördüm nelerde olmadım 😂
- 1 yıl
Ne demişler büyük lokma yeme büyük konuşma 😅 hayat bu yani belli olmaz. Birini elbet tanıyıp seveceksin, aşık olacaksın. Bunu unutma 😅 aşık olduğunda bir dost dediydi bana dersin kfjfj hissediyorum kendin gibi biri elbette çıkacak ve aşık olacaksın. Ama yeni biri yani😄
- 1 yıl
Benim gibi biri çıkarsa anlasamayiz 😂
- 1 yıl
Nasıl biri çıkar karşına bilmiyorum ama çıkar biri ya. Nasıl çıkacağını Allah bilir 😅
- 1 yıl
Diyon illa çıkar biri 😂
- 1 yıl
Aynen çıkar 😅henüz çıkmadı ve tanışmadın.😅
- 1 yıl
Yani ciksinmi ki 😂
- 1 yıl
Çıksın ya 😂senin her zaman mutlu, iyi olmanı isterim. Gerçekten sev ve sevil inşallah. Yani sevdiğin kadin tarafından sevil. Bu güzel bir şey. Allah kalbine göre birini versin inşallah 😊
- 1 yıl
Amin inşallah kalbimiz temiz hani sarki vardı benim icim temiz 😂
- 1 yıl
Benim içim temiz, benim kalbim saf jfnfj aynen o şarkıyı biliyorum😂 kalbini biliyorum zaten. Bu yüzden diyorum ya Allah kalbine göre versin diye. Mutlu olmanı istemiyorum , hak ediyorsun 😊
- 1 yıl
Tskrler sende canım ediyosun ☺️
- 1 yıl
😊😊
Beni her halimle seven çevresine karşı merhametli olan birini isterdim bu devirde biraz zor ama küfürü kullanmayan birisi olsun isterdim 🥲🥲
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel merhametli adam her daim iyidir bak kendimden bilirim kizsamda birine merhemet ağır basar salla derim
Boş iş bunlar istemiyorum. Kimse beni artık kandıramaz bu aşk meşk yalanlarına filmlerde var sadece onlarda kurgu sonuç olarak yokkk
15 Yorumla- 1 yıl
Doğru diyosun ama senin hayal dünyadaki aşk sana göre nasıl her şey senin istediğin gibi olcak
- 1 yıl
Yokmu sen demekki bayağı bıkmışsin bu işlerden belli
- 1 yıl
Doğru diyosun insanalr bozuldu ciddi bozuldu
1 yılTekrar aşık nası olunur bilemedim. Geldiğinde heh diyom da, anlatsan anlatamıyom
13 Yorumla- 1 yıl
İşte ikinci kez zor olur gibi
- 1 yıl
Bir kez yıkılmış bi hayatı ilk kez bi kişş o kadar onardı. ben d3e, ilk kez o kadar pazarlıksız bi şekilde herşeyimi verdim.
- 1 yıl
En güzelini yapmışsın
Şöyle öncelik zenci 2metre 55 cm büyük gözlü ve güzel gülüşlü adam varsa gider ben teklif ederim
16 Yorumla- 1 yıl
Yok ya okadar diyosun😂
- 1 yıl
Basketcide bile o boy yok yani
- 1 yıl
İnşallah varsa bul vala
1 yılNarsist birine aşık olmaktan korkarım. Aşık olsam bile uzak dururum
19 Yorumla- 1 yıl
İstedin tarz nasıl peki
- 1 yıl
Çok ciddi olarak söylüyorum öfkesine sinirine sahip çıkabilen biri olmalı.
- 1 yıl
Eskiler ofkeliydi sanırım
- 1 yıl
Neden böyle düşündün hatalarimdan ders çıkarıp artık sakin istiyorum diye mi düşündürdü sana
- 1 yıl
Yok demekki eskile öfkeli ve istemen tabikide hakkın bence birisi öfkelendinde diğeri orayı terk etmeli çözüm
- 1 yıl
Sen nasıl birini isterdin?
- 1 yıl
Ben aklı başında anlayışlı beni yormucak birini
- 1 yıl
Herkes yorulmayacak birini istiyor ama gidiyor en çok yoranı buluyor
- 1 yıl
İşte beni yormasin atışma olur böyle gülme olayından diğerleri zaman gecirmek o kişiyle güzel olsun bak bunlar güzel şeyler
1 yılŞekillendirmiyorum kalıplara sokmuyorum olacağı varsa olur bir şekilde
13 Yorumla- 1 yıl
Yani olursa tabi güzel olur herkes icin
- 1 yıl
Elbette hayat herkesin gönlüne göre versin iyi insanlar çıkarsın karşısına
- 1 yıl
Amin kardeşim temennimiz bu inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılHiç aşık olmak gibi bir hayalim yok akışına yaşıyorum
13 Yorumla- 1 yıl
Ama istediğin gibi biri olursa herşeyiyle öyle düşün
- 1 yıl
İşte istediğim gibi birisi yok
- 1 yıl
Ozaman ayrı bişey diyemem ☺️
1 yılniye ben aşık oluyorum ya sevgim yeterli beni sevene😃
241 Yorumla- 1 yıl
Ama bu istedin bir aşk olcak 😂
- 1 yıl
ask istenildigi gibi olunsaydı ferhat daglari delemzdi mecnun çöllere düsmezdi😁
- 1 yıl
Deldide noldu çöllere düştüde noldu bak hala aynı 😂 ama bu istedimiz gibi diye düşün
- 1 yıl
olmaz öyle ask olmaz be
- 1 yıl
Nasıl olurmuş peki hanfendi 😂
- 1 yıl
napcan aşkı o kadar delililk var mi sende sanmıyorum akıllisin olmazsin😁
- 1 yıl
Yani bende yok ama isteyen vardır sen istemiyonmu 😂
- 1 yıl
niye isteyeyim aklım başımda 😄
- 1 yıl
Yani bu iş delilerin işi sen hiç olmadın aşık ozaman 😂
- 1 yıl
oldum ya * aklım başıma erken geldi cok ucmadim😂
- 1 yıl
niye sansurledi be aklım yazdım ajsjsj
- 1 yıl
kufur yok😅🙏🏼
- 1 yıl
Yok sıkıntı yapıyor arada ben hiç olmadım bak sen olmuşsun 😂
- 1 yıl
hic tavsiye etmiyorum evlenince olursun bos ver😉
- 1 yıl
begendigin aşık olunacak birini bul zaten olursun👌
- 1 yıl
Evlenince olurum ne alaka sen sanki evlendin
- 1 yıl
Valla aşık oluncak birisi var mı göremiyorum ben
- 1 yıl
ahaha iste secemiyosun ya onu diyorum buyuk ihtimal kotu son olur
- 1 yıl
Ne gibi yaz bakım seneryoyu 😂
- 1 yıl
aha Polatın askı gibi sürünmelik olabilir de neyse
- 1 yıl
ben yasamadım bi sey ya sadece oldum
- 1 yıl
Benimkisi mi bak sen ama o öldü benimkide ölürmu diyosun
- 1 yıl
Allah korusun ya kimse ölmesin😒 öyle mi dedim
- 1 yıl
Ama oldunla kaldın bak biz olamıyoruz benim kalbim taş sanırım napsam heykelmi olsam 😂
- 1 yıl
O ölüyor ya ondan dedim
- 1 yıl
aşık olamayan adamlar korkutucu👀
- 1 yıl
Neden kalbim çürümüş benim napcaz bana 😂
- 1 yıl
sorry yani sevemeyen
- 1 yıl
Severimde sevecek birisinin tam istedim gibi çıkması lazim
- 1 yıl
ben bi sey yapamam seversin birini mükemmeliyetcuysen bi turlu begenmiyorsan zor aşık olmazsın begendigin birini al😅
- 1 yıl
Sen pazardan al gibi dedin 😂 bakalım sen niye hadi sevmiyon birisini şu an
- 1 yıl
ben iliski ask istemiyorum evlenmeyi dusunmuyorum cunku
- 1 yıl
Neden her kadın anne olmak ister
- 1 yıl
en azindan simdilik sonra dusunurum😃
- 1 yıl
Sonra düşüncen şu an bir kariyer planlama. Var ozaman
- 1 yıl
evet plansız olmaz 😊
- 1 yıl
şu an ki hedefin ne peki
- 1 yıl
egitimimi tammlayacam baska seylerde var ben uyuyacam
- 1 yıl
Güzel tamamla bende uyucam hadi uyuyalım
- 1 yıl
iyi geceler😊
- 1 yıl
Sanada iyi geceler tatlı rüyalar 🌹
1 yılKendini devamlı tekrarlamayan, sıkıcı olmayan ve sürekli taktik bir tip olmayan kişi olmalı.
111 Yorumla- 1 yıl
Tektipmi yani benimle eğlenceli olsun diyosun
- 1 yıl
Evet.
- 1 yıl
Güzel sen o gözlerle bakma ama 😂
- 1 yıl
Niye:D
- 1 yıl
Takla attırır 😂
- 1 yıl
Peki bakalım öyle olsun:D
- 1 yıl
Olsun olsun şu an gece oldu ama 😂 seviliyosun esmer seni
- 1 yıl
Eyvallah karşılıklı✌🏻😂
- 1 yıl
Eywallah yakışmadı o sen bayansin 😂
- 1 yıl
Off sende he tamam😂😂
- 1 yıl
Şimdi oldu ofladin tamamdır 😂
1 yılNeşeli , sevecen ve kesinlikle saygılı bir kadın olacak
12 Yorumla- 1 yıl
Bak bu aranan ozellik cidden
- 1 yıl
Kesinlikle 👍🏻
1 yılsadece saf duyguları yaşamak isteyen bu dünyadan çok bir isteği olmayan zeki biriyle
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel yorum beğendim çok doğru
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Güven veren ilgili saygılı hayatıma mutluluk katacak birisine ve beni her halimle sevecek biri
11 Yorumla- 1 yıl
Zaten öyle olmalı sevmeliki sende sevesin onu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKimse aşık klca adami ya da kadini secmez aşk bu akda konar bokada denilen şey doğru
122 Yorumla- 1 yıl
Yani öyle diyosun bak sen keçi kıza konmadimi hiç
- 1 yıl
Ben onu demdim kimse sevece birini seçmez seçemez yani kalp işi bu kime çarpca bilinmez
burada bin ton şey yazsam gider en zit birine aşık olurum
İsallah güzel kardeşim olmayan birine olsun gavt olanardan nefret ediyorum seven adam kistlarda karşrda ayni sey kadina da geçrli hangi çda yasiyoz bilmem ne onari bi geçsiner tabi hersyin ölçü de olmasi iyidir de
Dedimden maganda çıkarmasinar - 1 yıl
İşte sen olursun ben olamam bende sıkıntı var 😂
- 1 yıl
Anlamadim ne ben olurum.
- 1 yıl
Magandamj lan olayim gevşekliye gelem ben
- 1 yıl
Yani sen aşık olursun dedim aşk seni bulurda beni zor bulur
- 1 yıl
Yok aşkı aşkı maganda niye Olcan 😂
- 1 yıl
Aşk tan şu sira uzak duryom az olmadim demiyom uzak duryom.
- 1 yıl
Gerçeğini diyorum onlar gerçek değil
- 1 yıl
Aşk guzel yasta bilne ziyan edne ebesine götrcen giri yolasin diye
- 1 yıl
Hahah seni seviyom kız ama bak benim kafaya dönmüşsün sende 😂
- 1 yıl
Sende seviliyon dayi kafa adam sin kedi halinde deli deli ceker misali kafamiz senle uyuştu
- 1 yıl
Yani uyuştu valla mafia babası gibi goruyon beni mekan basalım seninle 😂
- 1 yıl
En baba mekyani basmak lazim hahah
- 1 yıl
Hahahah mafiya babasi dayi çok güldüm ya haha
- 1 yıl
Olur gerci benim Alanya Antalya'da mekanı olan arkadaşlarım var ama disko bar 😂
- 1 yıl
Eeee öyle sende mafia anası ona göre 😂
- 1 yıl
Ablasi olayim yaw anna yok mafiylarda
- 1 yıl
Disko bar mjş ordan iyi harç keseriz hahah
- 1 yıl
Yani mekan tanidik 😂
- 1 yıl
Hahaha hapisi boylariz dur mekyan kalsin dayi basmiyalim racon iyi yeterli derin isler zor dur bizi kimse hapiten çıkqrmaz hahah
- 1 yıl
Var tanıdıklar 😂
1 yılBu soru cok yanlis bence asik olucagimiz kisinin karakterini ozelliklerini biz secemiyoruz ki. Aldatan biri, yalancı, o. c. olsa bile aşık olabilirsin. Genelde hayaldeki kişi ile asik oldugumuz kisiler alakasiz oluyor 🤷
132 Yorumla- 1 yıl
İşte. Bunda senin isteklerin geçerli sen neyi istedin misal robot değilim istedini kodluyosun
- 1 yıl
Benim istedigim kisinin ahlakli, merhametli olmasi lazim ama karsima gelen ilk basta boyle gozukup sonrada o. c. cikiyor 😅
- 1 yıl
Niye acaba kandiriyormu bunlar seni😂
- 1 yıl
Cok safım ya kahretsin 😂😂
- 1 yıl
Yok arada safa yatcan gerçekten ki anlican kimin ne oldunu unutma 😂
- 1 yıl
Aşık olacağın kişiyi sen seçmiyorsun ama bulunduğun ortamı sen seçebilirsin. Düzgün insanların daha yoğunlukta olduğu yerler seçmek senin elinde.
- 1 yıl
İnan ki durum oyle degil ortam cok düzgün ama insanların icini bilemiyorsun tanidikca ne b. k olduklarini goruyorsun. İyi insanlarin duzgun ortamlarin icinede bazen karisabiliyorlar demekki🤷
- 1 yıl
Doğru diyosun bazıları sahte yüzde
- 1 yıl
Evet işte iki yuzluluk yapiyorlar
- 1 yıl
Ama birgün herkes anlicak kimin ne olduğunu
- 1 yıl
Tabi canım sonradan cok pisman olucaklar ama nafile geriye döndüklerinde bizi bulamicaklar🤗
- 1 yıl
Yani işte iyiler azalıyor farkında değiller ne yazikki ☺️
- 1 yıl
Tabii ki düzgün insanla tanışmak kesin değil, en fazla ihtimali artırabilirsin. Bir kişinin ne olduğu en fazla 4 ayda ortaya çıkar derler. Sınırlarını koruduğun sürece 4 ay biriyle takılmak sana bir şey kaybettirmez.
- 1 yıl
Evet daha cok tecrube kazaniyorsun sorun yok zaten boylesi daha iyi oluyor benim icimde 🤗
- 1 yıl
Sendede tecrübe vardır artık
- 1 yıl
Var tabiki artik karsi cinsi daha iyi taniyorum
- 1 yıl
Misal 6 hissin nasıl senin iyimi
- 1 yıl
Her zaman cikar 😂
- 1 yıl
İyi hisset bana karşı bakım ne kadar iyi 😂
- 1 yıl
Bence sen aldatilmiş birisin, yüz ustu birakmislar seni dostum 😞
- 1 yıl
Yok hiç kimse ne beni aldattı nede ben kimseyi 😂 bilemedin bumu 6 hissin
- 1 yıl
Sevgili tarafindan demiyorum insanlar seni aldatmiş arkadasliklar, aile ile ilgili
- 1 yıl
Yok aldatan olmamış orası ayrı arkadaş samimi dostlarım ailem 3 şahısları zaten sallamam ama ben insanların böyle yanar döner hallerini sevmiyorum tanımasam bile dönek adama kılım
- 1 yıl
Ya birde şöyle insanlar var tamam döneksin ama bunu milletin icinde anlatma ya birde yuzssuz gibi anlatiyor kendi yaptigi p. zevenklikleri😂
- 1 yıl
Hahah doğru bak birde başkalarına konuşan arkadan yalaklar var yüzümüze gulen değişik insan çok 😂
- 1 yıl
Oyle oyle daha birssuruleri varda 😂😂
- 1 yıl
İşte adam edemezsin bunları dovsende 😂
- 1 yıl
Sütü bozuklar işte boş ver bazilari boyle tecrube diyip geciyorum ben arkama bile bakmadan 😂
- 1 yıl
Yani oda var yalak insan hep yalak olur duzeltemezsin en güzelini yapiyosun😂
- 1 yıl
Çok fazla bildirim geliyor özelden mi konuşsanız
- 1 yıl
Yok be ne duzeltmeye ugrasicam kendini yetistirememis bir insani ben mi duzelticem hic işim olmaz 😂😂
- 1 yıl
Yani insan kendini duzeltebilmeli adam olan insan az düzelmez ama onlar soleyimde 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılPlatonik iyidir başın ağrımaz, seçenek sınırsız. Kendin pişir kendi ye gibi
13 Yorumla- 1 yıl
Platonik olur mu o sıkıntı olur
Cevap sahibi1 yılGönülden kimseye bağlanamadığım için, bana olur
- 1 yıl
Bende bağlanamiyorum demekki sende bendensin
Beni çok seven, onunla eğlenebildiğim biri..
11 Yorumla- 1 yıl
Sana bir kadir lazim tam senin tipin 😂
1 yılNedir o yenen bir şey mi tabii ki evet çünkü bol kazıklı
21 Yorumla- 1 yıl
Valla istedin aşk şekli diyelim 😂
1 yılZevk ve düşünce yapısı benimle benzer olsun gerisi hallolur
13 Yorumla- 1 yıl
Yani ne gibi zevkler
- 1 yıl
Cinsel zevkten falan bahsetmiyorum ya zaten demiyim 😅
- 1 yıl
Yok bende ondan anlamadım hani zevkler renkler o hesap 😂
1 yılDominant birisi olsa şöyle tanrıça gibi hissettireceğim birisi
13 Yorumla- 1 yıl
İşte öyle biri olsa yokki gerçi olsa oda havalanir zamanla
- 1 yıl
Olsun havalansında
- 1 yıl
Senin isteğin değişik böyle isteyen teksin şu an
1 yılOnu yaşayip görmek gerekli hayatin plani farkli olur hep
11 Yorumla- 1 yıl
Ama senin istedin tarz birisi olcak öyle düşün
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBana aşık olan birine aşık olmak 😀 bugün bu olsun
244 Yorumla- 1 yıl
var mı peki sana aşık olan birisi 😂
- 1 yıl
Bilemiyorum 😃
- 1 yıl
Var var anlaşıldı 😂
- 1 yıl
Sende oldu bittiye getirdin bir nikâh masasına oturmadığın kaldı 😄
- 1 yıl
O derece ilerledimi yok ya 😂
- 1 yıl
Olursa söylerim aşk meske merak etme 😂
- 1 yıl
Ben etsem kesin yapardım ama demi 😂
- 1 yıl
Neyii şu an kısa devredeyim 😀
- 1 yıl
Merak etsem dedim yani aski bende yapardım bu aşktan kesin onu dedim anlaşılmamis yazmışım 😂
- 1 yıl
Yaparsın yaparsın sende var o pot😀👌🏻
- 1 yıl
Bak sen nerden anladın ya da nerden vardın o kanıya 😂
- 1 yıl
Çok gizli kelimeler sunuyorsun birazda iç özgürlüğünü dışa vurmuyorsun aama sende de var işler 😁
- 1 yıl
Bak sen cozumlemen bu demekki doğru gizli kelimeler sunarım ama anlayabilene işte sen anliyonmu beni 😂
- 1 yıl
Daha hazır değilsin onu görüyorum
- 1 yıl
Hazirimda doğru kişi yok ondandır aslında
- 1 yıl
Umarım kalbine göre birni bulursun
- 1 yıl
Sende öyle bak seninde kalbin temiz düşüncelerin olgun güzel yetistirmissin kendini
- 1 yıl
Aslında kendini kasmadan kendini nasıl hazırda nasıl ifade etmeyi istiyorsan servisi o şekilde sunmalisin kedinden olman bir iç dünyaya çıkarsan orada kaybolursun bende nasıl içimden geliyorsa sana ana dil gibi sunuyorum güzel düşüncen içinde teşekkür ederim 😊
- 1 yıl
Valla beni çözmek zor çözene madalya veririm ama güzel düşüncen felan binevi ucundan yakaladın diyeyim rica ederim o senin güzel düşüncen ☺️
- 1 yıl
Biraz biraz anladım ama çözmek için biraz sohbet biraz içe karışmak lazım
- 1 yıl
Yani oda zamanla olur zaten ayrıcı nickin değişik fıstıklı kurabiye cokmu seviyon 😂
- 1 yıl
Daha önceden burayı biliyordum ama Google üzerinden bakardim. yani soru sormak için değişik isimler vardı bir gün yüklerken elimde çay hanım eller var o vardı dedim koydum öyle kaldı ben seviyorum ya 😃
- 1 yıl
Güzel olmuş bak yakışmış sana ama ben kurabiye hiç sevmem biliyomusun 😂
- 1 yıl
Olabilir seveceksin diye bir şey yok 😊
- 1 yıl
Yani Hamur işi yapma nasıl sende biliyomusunn
- 1 yıl
Elim lezzetli açmayı bilmem ama önüme malzeme getirilirse yaparım
- 1 yıl
Elin lezzetliyse olay bitti budur senin elinden yenir ozaman
- 1 yıl
Yemek değişken karnım açıktı 😋
- 1 yıl
Etcilmisin benim gibi 😂
- 1 yıl
Ben etcile benziyormuyum bir bak? 😃
- 1 yıl
Bakim
- 1 yıl
Hiçmi yemiyosun ben etcilim ama 😂
- 1 yıl
Benim et yemem için etin lokum gibi olması ağızda dağılması ben sakız gibi et sevmiyorum usta elinden tercih ederim ya da kocam olur evde sana et yaptım der ellerinden yerim 😋
- 1 yıl
Ben güzel yaparım tavuk kırmızı et et dedim mi ben 😂
- 1 yıl
Olsada yesek sipariş vericem bu gidişle
- 1 yıl
Bence kendin yap neden dersen biliyosun son olayları domuz felan ona göre
- 1 yıl
Köfteci Yusuf usta snsn 😂
- 1 yıl
Hahah ordan hiç etme sen yap bana ben yaptım de bakcam 😂
- 1 yıl
Yaparsam atarım Buraya 😃
- 1 yıl
Tamam yap soru Sor ilk yorum benden hadi 😂
- 1 yıl
Etiketlicem yaparsam seni söz 😂
- 1 yıl
Etiketle beni tamam söz bakcam not vercem 😂
- 1 yıl
Tamam 👌🏻
- 1 yıl
Anlaştık bekliyorum 🌹
1 yılKriter listemi yazıyım mı?😸
19 Yorumla- 1 yıl
Yaz bakım neler var
- 1 yıl
Üşendim ki yazmaya.😸
- 1 yıl
Yaz yaz ben okurum 😂
- 1 yıl
Fısır fısır fısır.😸
- 1 yıl
Maşallah çok anladım 😂
- 1 yıl
E söyledim ya.😸
- 1 yıl
Tamam fis fis kos 😂
- 1 yıl
Aynən öylə.😸
- 1 yıl
Anladın sen 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Güzel doğru bir arama…
11 Yorumla- 1 yıl
Peki sonuç senin için ne olabilir aşık oluncak adam
Aşık olmak istemiyorum ya
1112 Yorumla- 1 yıl
Neden neden
- 1 yıl
Niye dövüyormusum yoksa karşındakini nerelisin sen
- 1 yıl
Boşnak ama sanki burada bir Boşnak vardı ismini unuttum o senmisin eski olan
- 1 yıl
Yok benim sorulara gelirdi o olabilirsin iki Boşnak tanıyorum burada acaba o eski Boşnak senmisin sorularıma gelen eskiden 😂
- 1 yıl
Tamam hayirsa hayır oda böyle gülmeyi seviyor 😂 sonra alınma Gülen insanı severim
- 1 yıl
Anlama yani güleç bir insan sende diğer Boşnaklar gibi sarisinmisin yani orijinal
- 1 yıl
Kumral Boşnak böreği biliyosun 😂
- 1 yıl
Boşnaklar daha kime sorduydam yapamıyor 😂
- 1 yıl
Öğrenmen lazım anne öğretmedimi 😂
- 1 yıl
Annenen helal sen ne yapıyorsun yemek peki. 😂
- 1 yıl
Ne mesela en güzel yaptığın
- 1 yıl
Bak sen gorcem yap soru Sor bakcam 😂
- 1 yıl
İnşallah o günü görebilecekmiyim 😂
- 1 yıl
Hangimizin yarına göreceğinin garantisi var bakım ☺️
- 1 yıl
Olasım geldi bak nasilda biliyor beni olmasam olur mu 😂
- 1 yıl
Gül gül sen 😂
- 1 yıl
Ağla desemde gülersin 😂
- 1 yıl
Erol taş gibi güldü ve gitti 😂
- 1 yıl
Gitme gitme hastayım ben hastaya bakman lazım 😂
- 1 yıl
Yok grip hiç sevmemde basım çok kötü ağrıyor bakmicammi 😂
- 1 yıl
Ağrı kesici kesemedi ictimde öyle habire içen bir insan değilim acımasız seni
- 1 yıl
Uyuturmu baş ağrısı maşallah ne. Kadar merhametlisin 😂
- 1 yıl
Hasta adama bakılır duayı niye ediyon öldümmü 😂
- 1 yıl
Direk beni öldürdü gömüyor üste dua okuyor oldumu bu benim gibi bir adamı 😂
- 1 yıl
Helva sevmem ben gerçi ben yemicem kavur milleti zehirleme yazık etme insanlara 😂
- 1 yıl
Yani ben sevmiyorum hayrima et kavur miletin karnı doysun hellva ucuza kaçar 😂
- 1 yıl
Olsun etin kilosu kaç para haberin var mı senin 😂
- 1 yıl
Gülmekten ağladı benim gibi taş öldür sonra helvasını kavur her hafta gel mezarımda dua oku 😂
- 1 yıl
Ee sen yaptın bir basım ağrıyor dedim öteki dünyaya geldim gittim ama mezardan çıkarım gelirim ona göre 😂
- 1 yıl
İşte gerçi ölüm bile güzel olur 😂 korkma bembeyaz olurum Korkmaz'ın😂
- 1 yıl
Korkcanmi benden 🥺
- 1 yıl
Eee nolcak beyaz adam görürsün op başına koy 😂
- 1 yıl
Kumral ten olarakmi kendin kumralsin zaten 😂
- 1 yıl
Yani ozaman denk oluruz kumral saçlar orgulumu 😂
- 1 yıl
Saçaklı yani 😂
- 1 yıl
Dağınık dedin şimdi aklıma saçaklı geldi 😂 uzunmu kisami 😂
- 1 yıl
Uzun nereye kadar uzun😂
- 1 yıl
Helal uzat devam valla uzun saç kadına yakışır 😂
- 1 yıl
Bakmadım dur bakcam fotona uzunmu 😂
- 1 yıl
Belli olmuyor o dövmede ne yazıyor
- 1 yıl
Vallami ben fake sanmadim. ya onu valla 😂 ciddi
- 1 yıl
Bak düşün o derece bakmışım ne bilim insan saçında fakesini koymazki 😂
- 1 yıl
Kendi saçını koy ama fake olmasın oda yani bence güzel olur peki sorum hadi sen neden foto koymuyorsun😂
- 1 yıl
Anladım ondan yani biz keriziz ozaman 😂
- 1 yıl
Bu sitede ben kadar foto değişen olmamıştır ciddi hissetmeye başladım 😂
- 1 yıl
Sende gül ohhh hayat sana güzel sen Boşnak böreği öğren bedava gülme yok bundan sonra olur mu böyle hiç yakıştıramadım 😂
- 1 yıl
Bak sen aç kalırsın olmazsa işin 😂
- 1 yıl
Bilmiyorum varda sen biliyon mu şimdi zehirlenme olur mu 😂
- 1 yıl
Evet komik değilmi 😂
- 1 yıl
Bana kiymazsin sanırım yeme dersin 😂
- 1 yıl
Bak sen yapilirmi bu bana 😂 yememki
- 1 yıl
Neden ben kobaymiyim benden başka yok olmaz 😂
- 1 yıl
Sen ye ben sen yedikten sonra yalandan yer gibi yaparım 😂
- 1 yıl
Ya ne sandın Boşnak sen bizi sen ye işte 😂
- 1 yıl
Sen Boşnak böreği öğren düşünürüz tembel seni 😂
- 1 yıl
Benmi ben keşke tembel olsam Boşnak böreği sözün var bitti 😂
- 1 yıl
Bana verdin anlastik bitmiştir 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılmukemmel birine asigim
13 Yorumla- 1 yıl
Bak senin için güzel bu durum devamini temenni ederim
- 1 yıl
tesekkur ederiim
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılSakin, olgun, sadık birine.
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel sakın olgun seçim güzel
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Tutkulu bir aşk isterdim
11 Yorumla- 1 yıl
Valla güzel bişey istedin
İstemem kalsın lazım değil.
11 Yorumla- 1 yıl
Neden istedin gibide olmasın mi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılDüzgün, bana benzeyen..
11 Yorumla- 1 yıl
Sana benzeyen sen nasılsın peki 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıladam gibi adam olsun yeter
17 Yorumla- 1 yıl
O kesin başka peki
- 1 yıl
Dürüst olsun samimi olsun daha ne olsun
- 1 yıl
Tıp olarak bir beklenti yok ozaman
- 1 yıl
Yok olmali mi anlaşıp sevdikten sonra
- 1 yıl
Yani olmamalı var mı senin gibi düşünen insan sasirdim
- 1 yıl
Bende şaşırmana şaşırdım 😂😂
- 1 yıl
Valla böyle diyeni yeni duyuyorum 😂
Dürüst ve samimi
11 Yorumla- 1 yıl
En güzel ama ikiside zor valla şu zamanda çünkü iki yüzlü oynayan çok
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Çok zor eşi benzeri olmayan biri
15 Yorumla- 1 yıl
Eşi benzeri olmayan biri var mı ki
- 1 yıl
Bende inanmam ama sana olsun bul böyle birisini
- 1 yıl
Tabi her şey nasip zaten hiç bir şey zor değil yeterki gönülden iste
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılzeki merhametli empati sahibi ve tutkulu
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel seçim merhamet çok önemli aslinda
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılEsmer olacağı kesin 😅
17 Yorumla- 1 yıl
Neden esmer bakım 😂
- 1 yıl
Seviyorum
- 1 yıl
Seviyosun sendemi esmersin peki
- 1 yıl
Hayır
- 1 yıl
Tutturamadik 😑
- 1 yıl
Esmerim biçim biçim ölürüm esmer için alem bana düşmandır esmer sevdiğim için lo hele loy loy loy... 😂🤌🖤
- 1 yıl
Hahah tamam tamam bizde esmeriz ama 😂
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Güvenilir birinee ihanet etmeyen birinee
11 Yorumla- 1 yıl
İhanet eden çok bak güzel secil baska peki güvenilir ihanet
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılAşığım aşıkım 🤣
115 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂 cokmu aşıksın
- 1 yıl
Etrafımda dağ yok, yoksa adını dağlara yazacak kadar 🤣
- 1 yıl
Valla maşallah kaldimi böyle kadın 😂
- 1 yıl
Kalmaz 🤣🤣tekim 😎
- 1 yıl
Tek özel kadın seni 😂
- 1 yıl
Tacımı cersen daha makbule geçer
- 1 yıl
Taç 👑 veriyorum al tak başına 😂
- 1 yıl
Başa mı takılıyor ki 🤣🤣
- 1 yıl
Başa nereye takilcak 😂
- 1 yıl
🤣🤣peki madem
- 1 yıl
Tak başına ve kraliçe döndü de 😂
- 1 yıl
Hatırlatacağım kendime 😂
- 1 yıl
Hatırlat pişman olmazsın 😂
- 1 yıl
Biliyorum 🤣🤣
- 1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılAşık olmak istemem.
13 Yorumla- 1 yıl
İstedin tarzda olsadami
- 1 yıl
İstediğim bir kriter yok
- 1 yıl
Anladım o derece bıkmışsin sen 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılSevmeyi bilen, yüreği güzel birine
11 Yorumla- 1 yıl
Sevmeyi bilen güzel yürekli güzel istemissin işte bulmak lazım
Herkülada el üstünde tutuan
120 Yorumla- 1 yıl
El üstünde tutan adam istiyosun sevme yönü
- 1 yıl
Niyesi yok güzel ama başka misal sevme yönünden sole olsun efendi olsun misal
- 1 yıl
Güzel sen demekki aşırı kıskanç birisine gelirsin
- 1 yıl
Valla karadenizlisin sen sanırım sende kan deli akar 😂