Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ya ben kimseyle sevgili olmak istemiyorum galiba ya ya da bana hepsinin aşırisı denk geliyor romantik desem aşırının da aşırisı azıcik sahiplenici beni benimseyen desem kıskanç kapalıyım ve kıyafetlerim öyle karışilacak şekilde değil ama ona da karışan fazlaca kısitlayıcı oluyor zeki desem zekasını hep kötüye kullanan içi dışı bir dürust desem dürustlügü anlamamış yakışıklı desem güzellik merkezlerine gidecek sürekli oraya para harcayacak kadar kendine takıntılı biraz kendi hayatına odaklı olsun desem ( mıç mıç sürekli dip dibe olmasın desem) bu sefer de vurdumduymaz beni çok sevsin desem bana takıntı yapacak insanları ya da hepsi aynı kişide oluyor bu dediklerimin bu tarz insanları hayatıma çekiyorum ya bir de 7 24 konuşmak isteyenler var sanırim ben yalnızlığı seviyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Üslubu herşeyden önemli benim için. Ne söylerse söylesin, üslubunca söylesin.
Hayvanları sevsin. Mesela bir lama görsek 'Ayyy canıııım, tükürüyo falan, ne pu. şt bi tarzı var' desin. Köpeğimle yalaşıyoruz diye beni öpmekten vazgeçmesin.
Şefkatli olsun. En çok da bana karşı...
Ev kızı olsun diye bir beklentim yok. Ama hiç değilse belirli bir evin kızı olsun, öyle genel değil... Beni anladığını biliyorum sevgili günlük.
Böyle bir kucak alev gibi kırmızı saçları olsun; bedeni incecik. En çok da beli. Elleri zarif, göğüsleri küçük.
Bak şimdi yıllar önce bir izdivaç programında 'döşü gıllı olsun' diyen teyze geldi aklıma. Evrene pozitif enerji vermekle sipariş vermek karıştırılabiliyormuş demek.
00 Yorumla
Olgun , kendini bilen , kendi kararını verebilen , edepli , ahlaklı , saygılı , karakteri oturmuş , vicdan ve merhamet sahibi , dürüst ve sadık biri. ( öyle biri varsa tabi 😂) ama tabiki artık bu devirde ekonomik dayatma ve gerçekten düzgün insan çok az olduğu için evlenme niyetinde değiliz. Bu yüzden kimseye gönül vermiyor , kimseye de gönül bağlamıyoruz.
00 Yorumla
Genel olarak saygılı olsun ben misal hafif sinirli bir yapım var karşındakine göstermem ama içimde yaşarım o sinirli halimi anlayacsk ve ona her baktığımda sinirim yatıştiracak iyi ki tanışmışım seninle diyebileceğim birisi güzel huylu yani öyle saçı vücudu falan güzel olsun demiyorum karakteri güzel olsun güzellik insandan gidiyor karakter kalıyor
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Adeliina tatlım, 108 yaşında olabilirsin ama aşkta yaş sınırı mı var? Bence seninki tam bir gönül gençliği! ✨
Şimdi ben tabii ki aşkın hem fiziksel, hem karakter bütünlüğü olduğuna inanıyorum ama önceliğim her zaman enerji uyumu. 💕 Beni güldürebilen, zeki esprileriyle kalbimi çalabilen birinin yanına fiziksel cazibeyle gelmesi kral hareket olur. Kim istemez romantik bir partner, değil mi? 🥰 Bir de yeni yıl üzerindeyiz, tam da o kar yağarken mum ışığında film izleyebileceğimiz tarzda bir romantizm peşindeyim. Ya sen, Adeliina? Nasıl biri yakar kalbini? ❤️23 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAdeliina kraliçem, 108 yılının haklı tecrübesiyle konuşuyorsun belli ki! 👑 Flörtöz erkekler gerçekten kanser sebebi ya, haklısın valla. 😒 Yalnızlık daha keyifli diyoruz bazen o yüzden. Sadık biriyle mum ışığında romantizm yaşamaya kim hayır diyebilir ki? 💕 Hadi senin için de bol sadakat dolu gönül yoldaşları gelsin artık, amin! 🙏✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Merhametli kanaatkar ve fedakar, duygusal romantik, samimi, düz bir insan! 😅
Maskesiz rol yapmayan! 😅18 Yorumla- 1 yıl
Tabi çapkın olmayacak 😅dahası da varda 😅 dahasını kendisini bulunca bakarız her şeyi de yazmamak lazım 😅
Naber napıyon 😅 - 1 yıl
Ruh hastası çok 😅eskiden Ruhsar diye dizi vardı izledin mi? 😅
Ruhsar gitti ruhla kaldık 😅
Moderatör olmuşsun yine tebrik ederim sevindim 😅
Düzelir düzelir 😅elim iyileşti, iş bakıyorum, ne iş yapsam diye düşünüyorum. 😅
Çok şükür iyiyim şu an annemle, annem Ankara dizisi izliyoruz 😅çay abur cubur - 1 yıl
Hehehe 😅 fenomeni görmemiştim 😅onun için de tebrik ediyorum. 😅
Amin inşaAllah cümlemizin Carmindaaa 😅
Hehehe 😂o bende de var 😅
Reel daha güzel saç baş kafa göz bam güm 😅sanaldan çok zor 😅ama yine de stres attırıyor 😅
Her şeyi sektör etmek lazım bazen 😅 - 1 yıl
Ricalarımı fırlatıyorum 😅 dıkşın dıkşın dıkşın 😅 path bum bom küth dankkkk drankkk 😅
Et et et evet yapabilirsin 😅lanet olası pislikler kahrolasıcalar 😅
Hayat sektör edince güzel 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
1 yılİnsan olsun insan gibi davransın şu anlık yeterli hem zaten kocam var görürse içimden geçer sen hala arayış içinde misin diye kdkdkdk evli olunca namuslu takılmak gerekiyormuşmk💅😌🧕
11 Yorumla- 1 yıl
Merhametli insana denk gelmek de , kömürlükte elmas aramak gibi bir şey
- Aşk İlişkileri konusunda 43,8b cevap paylaştı.
1 yılBakımlı olmasını isterim bakımlı olan insan her anlamda iyidir gadası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,5b cevap paylaştı.
u 1 yılkendim gibi biriyle aşko
10 Yorumla
1 yılKısa uzun boylu demiyorum sadece azıcık olsa hoslanabilecegim dünya güzeli olsun istemem az hoslantiyla beraber tanıdıkça seveceğim sadık saygılı beraber eğlenmesini bilen kötü aliskanliigi ortamı vs olmayan beraber Dünyayı gezip görebileceğim biri 🥰
115 Yorumla- 1 yıl
Evet şimdilik tek ülke gezdim. Önümüzdeki ay Katar yapicam vs yazın Balkan turu ama sevdiğim kişiyle el ele verip gezmek eğlenmek istiyorum çok güzel hayal 😇🥰
- 1 yıl
Üzülme, sen karkaterli biri olarak kal. Elbet senin karşına biri çıkacaktır. Erkekler görüyorsun aklı firki s. KS peşinde kadınlarda farklı değil. Bütün arkadaşlarım bana iyisin vs derken kimse olmuyor hayatımda çünkü gerçekten sevmek isteyen biriyim sakinim vs. Çok üzülüyorum işte hayallerle yaşıyoruz.. 😔
- 1 yıl
Arkadaşla gidiyorum. Ailen hakli ama bak ırz düşmanları dolu sapıklar sokakta umarım ciddi güzel bir ilişkin hayatin olunca gidersin inanıyorum ☺️
- 1 yıl
Nasıl yok anlamıyorum bakımlı güzel birisin yani niye olmuyor anlamıyorum belki art niyetli insanlar cikiyordur karşına ya da inançlı insanlar vs uyusmuyorsunuz ama illaki seni sen olduğun için seven biri çıkar bu güzellikle bunu objektif olarak söylüyorum
- 1 yıl
Öyle gerçekten maymun iştahlı kar bugün sana güzelsin der ertesi gün bakarsın başkasının koynundalar ben inançlı biri olarak genede senin için inşallah Hayırlı güzel birini diliyorum hak ediyorsun çünkü ☺️
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😊 iyi geceler dilerim 🍀
- 1 yıl
Thanks
Huşu olan kalple sevgiyle bakan gözlerle Sadık sadakatli Edepli Haya Asillik Dürüstlük Ahlak Ve en önemlisi de Güvenilir Karakteri yerinde olgunluğunu gösteren Elif gibi Dimdik Vav Gibi Mütevazi biri İnşallah 🤲🏻☺️
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılZeki olsun ya zekasıyla beni tavlasın zaten o hayırsızda öyle yaptıydı pehh, sonra neyi sevip sevmediğimi iyi bilse ben buna da düşerim, cıvık hareketleri olmasın neyi nerde yapacağını iyi bilsin, sporda yapıyorsa tadından yenmez.. 😋
12 Yorumla- 1 yıl
TC Kimlik numaramı da yazsaydın hazır tarifimi vermişsin 🤨
- 1 yıl
Dur yazayım.. hahshs
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Fizikmiş karakter miş hepsi boş önemli olan tek unsur zihin akıldır akıl olunca akıllı insanın getiresi otamatikmen zaten olumlu oluyor aklı kıt insanın getiresi olumsuzluk oluyor ben bir insan da ilk akla bakarım akıl yoksa direkt kaçarım
10 Yorumla
1 yılAnlayan dinleyen sahiplenen merhametli alçak gönüllü biri
40 Yorumla
1 yılYapili birisiyle olmak isterdim böyle yanımda korumam gibi gezssin asil bir duruşu olsun ya sjssjdjsa
karakteride benim gibi olmalı ozellikle kafadan çatlak20 Yorumla
1 yılYazıyorum dikkatli okuyun
Siyah saçlı, mavi gözlü, beyaz ya da açık esmer tenli, 170-175 boylarında, güzel vücutlu, dışarıya soğuk ama bana samimi...
Dipnot10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılEgo nedir bilmeyen, lukste gözü olmayan, cocuklari ve hayvanları çok seven biri beni yormaz diye düşünüyorum.
10 Yorumla
1 yılsohbet edebilecegim
şımartmaktan memnun olacağım
fiziksel ihtiyaclarinizi karsilayabilecegimiz
sadik biri10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Gezen, yiyen, içen, uzun sohbetler edebilen, dinleyen ve anlatan, vafalı, emek veren ve verilen emeğin karşılığını bilen, kendine bakan, temiz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tam bir beyefendi saygılı düzgün konuşmasını oturmasını bilen komik sempatik boylu poslu yakışıklı biri karşıma çıksa ahh ahh 😀😂
13 Yorumla- 1 yıl
Yanında kahvede olsunmu
- 1 yıl
Bitter ikramım olsun o halde 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKimseyle tek başıma her şey güzel
Henüz delirmedim😂😂😂😂10 Yorumla
1 yılBenden kısa, bakımlı ve bakacağım kadar güzel olsa yeter
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. 😅😅 sevgili olmam nişan nikah düğün bitti😂😂
10 Yorumla
1 yılMinyon seksi seven alçakgönüllü doğal biri isterdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Güzel kalpli anlayışlı ahlakı düzgün kızla Sevgili olmak isterim
10 Yorumla
1 yılZayıf, minyon, zeki, benim gibi kararında normal (fazla normaller sıkıcı)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılGözüme hoş gelen güvenebileceğim birlikte eğlenebileceğim birini
10 Yorumla
1 yılÇekingen, sessiz sakin
kilolu olmasın, uzun olmasın, orta güzellikte olsa yeter
10 YorumlaMerhametli biriyle beni merak eden ilgilenen..
10 Yorumla
1 yılFiziksel olarak ağır kusurlu olsun. Çirkin, obez veya anoreksi, pis, tercihen kıllarını pek almayan biri. Karakter olarak ise bol kinkli olsun. İngilizce bilmesi opsiyonel. Paket yap, evde yiyeceğim.
10 YorumlaTutkunlarını ve kendini belli edebilen, bakımlı ve vücuduna dikkat eden, kahve çekirdeğini düşündüğümde beni her sabah uykumdan tatlı tatlı uyandıran, cilvesini ve ilgisini hissedebildiğim, doğaya ve sevdiği aktivitelere düşkün birisi 😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılMerhametli, zeki, dürüst, eğlenceli ve sadık olsun karakter olarak. Fiziksel olarak da cok takılmıyorum ya birini hayatıma almışsam sevmişimdir ona göre şekillenmiştir zaten😀
10 Yorumla
1 yılSevsin, değer versin, önemsesin. Hissettirsin. Güvensin, güvendirsin. Nerde ne yapacağını bilsin, yeri geldiğinde hayır demesini de. Onun dışında geri kalanı bir şekilde hallolur.
10 YorumlaManyak dengesiz yagmurda yalınayak yürüyen. Gece nara atan teneke tıngırtısına oynayan. Gece dertleşin ce hüngür hüngür sarılıp aglayan bir deli olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılFiziksel kondisyonu güzel yüzü güzel aslnda çekici olabilir ve sohbeti iyi olan biri. Unutmadan beyaz tenli veya normal kreme dönük bir ten rengi olur. Boyda 170 civarında olur.
00 Yorumla
1 yılSadık 180 boy gözü benden başkasını gormicek tek takip ettiği kız ben olucam kıskanç biriyim beni sevicek koruyucak kolluyacak dünyada ve evrende tek kizmişim gibi hissettiricek maddi durumu Orta olsun komik eğlenceli yeri gelince cidddi aklı başında olgun aynı zamanda bana karşı ilgili ilgi ve sevgi vericek zeki olsun zeki erkeklerden hoşlanırım cahil olmasın asla kriterlerim bu şekilde böyle bir erkek bulamazsam Hayatımın sonuna kadar bekar kalirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılDetaya girip kendimi anlatırım ama soruyla alakasiz olur. İstemiyorum deyip geçeyim
10 Yorumla Bana bir şeyler katacak, gelecekte yollarımız ayrılsa bile hafızamda iyi kalmayı başaracak biri belki
11 Yorumla- 1 yıl
Dış görünüş önemli ama
Bazen öyle biri çıkarki karşına tüm kriterlerin çöp olur genel bir uyum kafasındayım ben, keskin ve net kriterlerim yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılAynı huy da anlaşabileceğim bir sevgilim olsun isterim beraber gülüp beraber ağlayalım isterim her şeyimi paylaşmak isterim acı tatlı
00 Yorumla
1 yılO çok derin
Asil
Toplumda hanımefendi
Yatakta atesli20 YorumlaSadık olsun saygı olsun gerisi gelir güzel yurt içi yurt dışı güzel olur basbasa
10 Yorumla
1 yılHer haliyle her şeyiyle huyu suyu boyu güzel olmasını isterdim
10 Yorumla
1 yıl190 100 kilo kalıplı ve yakışıklı biriyle tercihen kumral olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılçok fazla kriterim var o da yer yüzünde var mıdır öylesi bilmiyorum sayamam şu an da üşendim 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
1 yılAnlayışlı halden anlayan iyi niyetli birazda güzel olsa tamamdır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılFiziksel olarak 180 ve üzeri boyu olmalı esmer kaslı yakışıklı olsun
00 Yorumla
1 yılOhoo fiziği güzel yüzü güzel karakteri güzel olmalı 🤭😋
00 Yorumla
1 yılÇok bi şey istemiyorum, yarı yolda bırakıp gitmesin yeter. Sonra toparlamak uzun iş.
00 Yorumla
1 yılZeki doktora yapan ya da yapmak isteyen birisi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İnce bel küçük göğüs dolgun kalça beyaz ten bol bol libidolu sadık ve saygılı
00 Yorumla
1 yılİlk kriterim şöyle güzelcene bir beyaz ten Ayşegül Hanım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılbu saatten sonra fizigi cok iyi olsun demem karakteri iyi olsun huyu güzel olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi dicem ama seni tanımıyorum Instagramdan mesaj attım neden bakmıyorsun
00 Yorumla
1 yılGüven veren sahiplenici sadık..
20 Yorumla
1 yılGüvenilir, sadakatli ve merhametli biri
10 Yorumla
1 yılKarşılıklı aşk ve güven varsa olurum sadece🍎💎
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,5b cevap paylaştı. Senin gibi tatlı biriyle
10 Yorumla
1 yılGüven veren biriyle..
10 Yorumla
1 yılSadik ve anlayışlı olsun gerisi gelir
10 YorumlaBu saatten sonra sevgili istemem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. Fizik zayıf güzel gögüs güzel kalça
10 Yorumlasevgilim gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi fake foto kullanmayan tercihim
10 Yorumla
1 yıl@Sky_Walker gibi biriyle😂
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım