Bir sabah Seninle uyanmalıyım güne. Sol yanımda olduğunu bilerek. Seni yanımda görerek, Dışarıda ki kuş seslerine Şiirimle cevap vererek, Yüzüne bakarken, Seni özlemenin Ne olduğunu anlatmak sana. Bir sabah Seninle uyanmalıyım güne Uyuşan kolumu çekmeden Sokuluşunu izlemek Kapalı gözlerine rağmen Duyduğunu bilerek Anlatmalı seni sana, Bir ilahi okurcasına yumuşak, Bir sevda masalı gibi akıcı, Bir âşık gibi coşkulu, Yıllarca seni özlemenin Ne olduğunu. Bir sabah, Seninle uyanmalıyım güne. Yüzünü izlemeliyim Hasret gidererek. Saçının her telini Defalarca öperek Gözünü açmamalısın. Yaşanan bu büyü bozulmasın. Yaşam merdiveninde Son basamak, Kim bilir kaç zaman kaldı Seninle yaşanacak.
Bir sabah Seninle uyanmalıyım güne. Kalbimin çarpıntısını duyarak, Tenimde sıcaklığın, Yüreğimde adın, Ciğerime kokun dolsun. Böyle uyanmak İstiyorum güne İsterse son sabahım olsun.
Aşık olmak istiyorum.. Son nefesimi bile ona güvene bileceğim, yanımda iken bile özleyeceğim, beraber bir birimizi tamamlayacağımız bir aşk istiyorum..
Evlendikten sonra aşık olmak isterim. Evlendiğim adam aşık olmadığım kişi olacak. Bu biraz tereddütte bırakıyor aslında ya sonradan da sevemezsem. Bir ömür mutsuzlukla geçecek :/
En İyi Cevaplar