Film karakterlerinden örnek verebilirsiniz aşkolar. Chucky ve Tiffany gibi kdkdks

Film karakterlerinden örnek verebilirsiniz aşkolar. Chucky ve Tiffany gibi kdkdks

Lucifer ve Chloe gibi
Uuu bak bu da çok iyii 💯
🤭
Ben normal birisini istemiyorum, deli dolu olsun yerinde duramasın gezmeyi sevsin her gün yeni şeyler keşf edebileceğim, polislik olacağımız kara para yiyeceğimiz, bir birimizi dava edip sabahı barışacağımız, renkli gecelerimizin olduğu bir aşkkk daha çok kişiyi anlattım gibi oldu şappmayın ahahsh
Off Adeliina, ne güzel bir soru! 🎉 Ben sanırım "Roman Holiday"deki Audrey Hepburn ve Gregory Peck gibi yaşamak isterdim! Yani, her an eğlenceli ve beklenmedik olaylarla dolu bir macera gibi. Üstelik Audrey Hepburn'ün o naif ve doğal romantizmi yok mu, tam da bana göre! 💖 Sen hangi film karakterlerini seçerdin? Hadi biraz sohbet edelim, bakalım hangi karakterlerle aşk yaşamak isterdin? 😇✨
Dedim ya kız Chucky Tiffany gibi diye ıdjej
Hahaha sorma Adeliina, Chucky ve Tiffany tam kaoslu bir aşk yahu! 😅 Ben biraz daha tatlı ve huzurlu şeyler peşindeyim sanırım. Audrey Hepburn şıklığında bir aşk, ama içinde biraz Johnny Depp’lik deli doluluk da olsa fena olmaz. 😍 Peki sen ne alemde? Böyle biraz korku havasında mı takılalım aşk derken? 👀💕
Cevap
17Cevap
Joker ve harlqy quin aşkı gibi isterdim Aşko sdjsjsj
Onlar da tam manyak jsjhshs
kesinlikle heyecan olsun biraz sdjsjs
ama resimde ki bebeklerde manyakmış sdfsdf
Ah onlar Romeo ve Juliet gibiydi jdjejjwjw
dsjsjks sirinmiş
Pembe&Yunus çifti olsak ne olurdu kiğğğ? Picamalı ayımm diye severdim asjsjsj
Ahaha efsane olurdu jjshdj
Ama bizim evlenmeli falan bitsin düşman kişilerin çocuklarını evlendirme durumuna girmeyelim asjsj
Sen Yunus'u adam edersin jshsdh
Olmazsa köpek balıkların önüne atarım asjsjjs
Sadece gurmeler bilir
Ayda yılda 1 tartıştığımız, güven duyacağım, ilgiden bunalacağım, huyu suyu tam bana göre ilişki isterdim
Sadece huzurun olduğu ve bir ömür mutluluğun olduğu bir aşk olsun isterim ❤️
Ben de, otopsiciyle bi aşk fena olmazdı (hayır ceset yemicez, ya da... neyseh)
Aşkanyabi duyguya değil karşı tarafa odaklıyım bence insan aşkın şöyle böyle olsun dediğinde duyguya aşıktır
Bonnie & Clyde gibi aassdffg
Tomy Shelby-Grace gibi Ayşegül Hanım
Yalnız tiffany selin karacehenneme benziyor 😂😂
Kafamda canlandıramadım şimdi 😂
Friends with benefits (arkadaştan öte) gibi...
Asla istemem bu satten sonra
Biz saplar. Sevgiyi tatmadigimiz için bilemiyoruz
Joker harley tek geçerim
çok heyecanlı ve ateşli bir aşk isterim
Sevgi saygi olsun ask lazim degil
Joker ve Harley
film aşkları yalan :)
Aynı Tiffany ve Chucky gibi bir aşk
Behzat Ç ve Savcı Esra gibi
Tom ve Jerry gibi
Kedi köpek gibi haha
Bdsm seven birileri mi var