Bir erkeğin gerçekten aşık olduğu ya da değer verdiği vb. şeyler nasıl anlaşılır?
2 ay
Cevap
7Cevap
Sana gösterdiği ilgiden bnce. Cinsellik üzerine değil de senin ruhuna kalbine iyi gelir buna odaklidr
Seven sevilene iyi gelecek diye bir şey mi var
Bı ilişkinin amacı iyi hissetirmesidr yeni sorunlar çıkartması değil o zaman defoluo gtsn
Ama şöyle bir şey var bazen erkek iyi hissettirmek ister iyi gelmeye çalışır ama beceremez ya da kadın bundan tatmin olmaz başka şeyler arar
Beceremez derken erkegn isteyp de yapamayacag şey yoktur bnce.
Nasıl ya dilim ki şimdi bir erkek çok değer veriyor çok önemsiyor her şeyiyle ilgileniyor mutlu olması için gülmesi için elinden gelen ne varsa yapıyor ama kadın ona karşı bir şey hissetmiyorsa ne yapabilir zorla beni sev diyecek hali yoktur ya
Sana karşı bsi hissetmeyen birine nie böyle ugrasasn ki seni seven birine yap
Yok bazıları takıntılı oluyor ben örnek olsun diye söyledim benim yaşımda kimse yok kimseyi umursadığığım da yok ben kimsenin peşinde koşmam kimseyi de önemseme biri beni istiyorsa o beni ikna edecek en sevdiğine yanımda olmak istediğini ben karar vereceğim yanımda olup olmayacağına bile hak Edip etmediğine onun dışında hiçbir kadın bana yaklaşamaz bile
Kadınlar içinde bu böyle
Kadınlar reddedildileri zaman ya da birisi onlara mesafeli olduğu zaman sanırım çekim hissediyorlar ben onu elde etmeliyim içgüdüsüne kapılıyorlar işte vardır havasına geçiyorlar ama erkekler genelde gururu olanlar için söylüyorum bir de reddedildileri zaman bir de o kadının etrafına dolaşmayı bırak kafasını kaldırıp yüzüne bile bakmaz
Senin bahsettgnle benim bahsettgm iki cinstede var tek bı cinse ait özellik değil maalesef red yedg halde yapışan erkekse var kadnda
Sahiplenişinden, kıyamayışından sana gösterdiği özenli ilgi ve alakasından
İsviçreli bilim adamları bu konu üzerinde araştırma yapıyorlar
Sana vakit ayırıyorsa tamamdır
Bilmem ki yani ben sahipleniyorum cidden
mesela kıskanıyo belli ediyo ama karışmıyor
Nikah masasına oturunca ancak anlarsın
Anlaşılmaz
baska erkek blursun kasmaya
Zor anlaşılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkek gerçekten aşık olunca seni dinlerken gözleri parlar, küçük jestlerle şaşırtır seni 💕 Mesela yorgun gününde sarılıp "bugün nasılsın" diye sorar, geleceği seninle planlar 🌟 Değer veriyorsa da sözünü tutar, zor anında yanındadır. Benimkinde bunları görünce eridim 😍 Senin sevgilinde hangisi en çok belli oluyor, anlat bakalım? 💬