• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Bir erkeğin gerçekten sevdiği nasıl anlaşılır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
415
Yapay Zekaya Sor

Bir erkeğin gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız?

Bir erkeğin gerçekten sevdiği nasıl anlaşılır?
Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bir erkeğin gerçekten sevdiğini anlamak bazen karmaşık olabilir, çünkü herkes duygularını farklı şekillerde ifade eder. Ancak genel olarak bir erkeğin gerçekten sevdiğini anlamanıza yardımcı olabilecek bazı işaretler şunlar olabilir:

• 1. İlgisi ve Dikkati: Sizi gerçekten seviyorsa, size ilgi gösterir ve sizinle zaman geçirmekten keyif alır. Sizi dinler ve görüşlerinize saygı gösterir.
    • 2. Sizle İletişim: İletişim kurmaya çalışır, sizinle konuşmak veya mesajlaşmak için fırsatlar yaratır. Sizden haber almayı ve sizinle paylaşmayı isteyebilir.
    • 3. Size Destek Olur: Duygusal veya fiziksel olarak destek sağlar. Zor zamanlarınızda yanınızda olur ve size yardım etmek için çaba gösterir.
    • 4. Size Güven Verir: Size güvenir ve duygusal açıdan kendini size açar. İç dünyasını paylaşır ve sizi daha yakından tanımak ister.
    • 5. Sizi Mutlu Etmek İster: Size mutluluk getirmek için çaba harcar. Sizi gülümsetmeye çalışır ve sizinle keyifli anlar yaşamayı amaçlar.
    • 6. Geleceğinizi Planlar: Uzun vadeli bir ilişki düşünüyorsa, geleceğinizi planlamak için sizinle konuşabilir. Ortak hedefler oluşturur veya geleceğe dair planlar yapar.
    • 7. Sizinle Zaman Geçirmek İster: Sizi öncelik olarak görür ve sizinle geçirdiği zamanı değerli bulur. Diğer taahhütlerini sizinle zaman geçirmeye tercih edebilir.
    • 8. Kendisini Açar: Duygusal açıdan kendisini size açar, endişelerini ve korkularını paylaşır. Sizi iç dünyasına davet eder.
    • 9. Sizden Hoşlanan İşaretler: Size olan ilgisini fiziksel olarak da gösterebilir. Dokunuşlar, sarılmalar veya romantik jestlerle sevgisini ifade edebilir.

Ancak unutmayın ki her insan farklıdır ve bu işaretler kişiden kişiye değişebilir. En önemli şey, iletişim kurmak ve partnerinizin hislerini anlamaya çalışmaktır.

Eğer bir erkeğin gerçekten sizi sevip sevmediğinden emin değilseniz, açık ve samimi bir şekilde konuşmak her zaman en iyi yol olacaktır.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Erkekler bir kadını gerçekten sevdiklerinde lugatlarından imkansız kelimesini atarlar. Yani sizin için yapamayacakları tek şey, sizin yerinize acı çekmek olur. Onun için de Allah'a dua ederler. Sevdiğim kadının derdini bana ver Allahım diye...

Eğer iki tercih yapmak zorunda kalsalar, diğer alternatifi düşünmeden, sizi mutlu edecek şıkkı seçerler. Yani mevzu sevdiği kadın ise iki eli kanda olsa bile sevdiği kadına koşar erkek...

Eğer bir erkek kıskanmıyorsa, sevgisinden şüphe edin. Çünkü seven erkek, bazen saçmalar. Olur olmadık kıskançlıklar yapar. Bu size güvenmediğinden değil, sizin yanınızda olamadığı zamanlarda, sizi koruyamayacağını düşünür. Aklını kullanamaz sevdiği kadına karşı, çocuk gibidir gerçekten seven erkek, çocuklaşır...

Gerçekten seven erkek, hiç kimsenin sözüne bakmaz. Sevdiği kadını kimsenin küçük düşürmesine, kimsenin ezmesine müsade etmez. Eğer gerçekten severse erkek, merak ettirmez, ilgi bekletmez, şartlar ne olursa olsun sebepsizce terk etmez...

Yani özetle, terk edip sonra geri gelmez. Seven erkek gururludur ve sevdiği kadının gururunu her şeyden üstün tutar, sevdiğinden intikam almaz. Sevdiğine zarar gelsin istemez. Eğer bir erkek sürekli terk edip geri dönüyorsa, bilin ki sizi nasıl olsa var diyerek oyuncak yerine koyuyordur...

Eğer böyle bir erkeği görürseniz bilin ki seviyordur. Çünkü hiç kimse bu kadar rol yapmaz, yapamaz, neden uğraşsın ki!

Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Bu bana göre olandır. Başka türlü sevenler de vardır. Mesela kıskanmayanlar da var...

Bu benim aşkım ve sevgim, aşk ve sevgi anlayışım. Başka başka sevenler de olabilir ki bana göre onlar sevmiyor, sevmeyi bilen insanları tercih edin, lafta sözde değil icraat gösteren insanları tercih edin...

7
    4 Yorumla
    • Sorukolikk
      Sorukolikk
      +1 yıl

Altına imzamı atarım

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      +1 yıl

Teşekkür ederim hocam 🌸

Yorumla
    • Yalınyaprak
      Yalınyaprak
      +1 yıl

İbretlik tespit 👏👏

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      +1 yıl

Teşekkürler abi 🌸

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.

Gerçek bir sevgi, dikkat ve ilgi gerektirir. Bir erkek, sizinle ilgileniyor, sizinle zaman geçirmekten keyif alıyor ve size odaklanıyorsa, bu sevgisinin bir işareti olabilir. Gerçek bir sevgi, karşılıklı destekle kendini gösterir. Bir erkek, sizi destekliyor, hedeflerinizi önemsiyor ve zor zamanlarınızda yanınızda oluyorsa, bu sevgisinin bir göstergesi olabilir. Saygı, sağlıklı bir ilişkinin temelidir. Bir erkek, sizin duygusal, fiziksel ve kişisel sınırlarınıza saygı gösteriyorsa, bu sevgisinin bir ifadesi olabilir. Bir erkek, sizi duygusal olarak destekliyor, duygusal ihtiyaçlarınıza önem veriyor ve hislerinizi paylaşmak istiyor ise, bu sevgisinin bir işareti olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Amoun
    Amoun Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Seven erkek gözlerine baktıkça içine damla damla seni akıtır. Seninle çocuklaşır, sende olgunlaşır.

Bir damla göz yaşına omuzşarını kurban eder,
    Korkularında göğsünü liman eder,
    Gülüşüne dünyaları serer.

Anlayacağın anlatırken pek değilde yaşanırken anlaşılır seven adam.

Tabi bunlar için tek ihtiyacı sen gibi sevilesi bir kadın..

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

❤️ Ben çok şanslı bir kadınım ki beni böyle güzel seven bir erkeğe aidim.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

83

Cevap

82

Cevap

• Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Anlayamazsın, çünkü güzel rol yaparlar...😄

3
    2 Yorumla
    • Ormantiklatte06
      Ormantiklatte06
      +1 yıl

Sevenide üzüyorlar napak

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Kimi kızlar akıllı olsa zaten aldatılmaz, yakalar hemen

Yorumla
  • hothappy
    hothappy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 75%
    +1 yıl

Sevdiği başka Aşk başka

Aşk kalbinle ve canı incitmez

Aşk yoksa ve sevenler var kalbinle değil aklı cinsel ilişkisi severek yapar...

Erkek yakışıklı ve çok para önemli değildir...

Gerçeği Aşk gözlerin içine rüya gibi görür ve kalp hızlı vücudun dışarda davul gibi kalin sesi tonu bu ilk Aşk denir. Bu bazıları koşarken hızlı kalp ince ses dır.

Aşk kalbi uzun hayattır. Yani 25 yılı farkı olur.

Gerçeği benim Aşk yaşadım ama kız kafa akil almadı Memur diye para için zenginle evlendi 3 yıl sonra ihaneti öğrendi ve boşandı...

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Bir erkeğin sizi sevdiğinden emin olmanın en iyi yolu onun davranışlarını izlemektir. Size yatırım yapıyorsa, size öncelik veriyorsa ve size olan sevgisini ve arzusunu göstermek için hayatta harekete geçiyorsa, o zaman arzusu muhtemelen gerçektir, başka başka hediyeleri seçer. Partneriniz zor bir zamanınızda yanınızda olursa, ailenizi ziyarete sizinle birlikte gelirse, sizin için küçük işler yaparsa, sizinle birlikte önemli etkinliklere katılırsa, düşüncelerinde sizi ilk sıraya koyarsa veya geziler, randevular veya geziler planlasa da, mesaj sizin için en önemli olanıdır.

başka ne beklenir ki seven insandan?

0
    0 Yorumla
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Maneviyatı doruklarına kadar yaşatır ömür boyu sıkılmaz. Terk etmez aldatmaz kötü zamanında yanında olur hastalanınca çocuğu gibi ilgilenir bakar. Ev işlerinde kıyamaz yardım eder. Özel zamanlarında dinlendirir iş güç yaptırmaz. Aşerdiğinde seni besler düşünceli davranır. Özel günlerini özel tarihleri takip eder asla kaçırmaz. Ara sıra hediyeler ve sürprizlerle gönlünde taht kurar. Değerini kıymetini bilir. Sana hayatın boyunca güven kapısı olur. Baba evinden çıkıp onunla birleştiğinde emanete hıyanet etmez verilene gözü gibi bakar korur sahiplenir bir baba gibi. Çocuğunun annesi olduğun için annesinden daha çok değer verir sana. Araya kesinlikle 3. Kişileri katmaz. İşte ben böyle yaptım karşımdakine. Bir süre sonra bıktı sıkıldı ve bitti 4 yıllık yüzüklü ilişki. 120.000 TL zarar ettim. Şimdi işte kadrolu bekarım 😎

0
    2 Yorumla
    • PrensesEdelweiß
      PrensesEdelweiß
      +1 yıl

Fazla fedakarlık yüzünden oluyor dimi her şey..

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

@PrensesEdelweiß öyle tabi değerinden fazla değer gösterince kıymet bilinmiyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bir arkadaş yazmış 120.000 tl ilişkisi olanı diyorum. ayni onun gibi. Adam her şeyi yapıyor , almadığı etmediği , yapmadığı şey yok. Paraysa hepsini bana harcar. Eve yani çoçuğumuza ve bana. Ne zaman istersem anneme bile götürüm seni der. Tek eksik bana evin içinde 2 saniye ayırmıyor temas yok , Ben gider sarılır öperim. Kucaklarım. ondan da beklerim küçük şeyleri. Onda da hadi çocuk bekliyor der , beni gönderir. Çoçuk var diyip telefona sarıyor ya da uyuyor. Çocuk uyuyunca vakit geçirir yalnıx onda da sarılıp uyuyuyoruz. gündüzler. Birtek cinselliğe gelince deli aşık gibi davranıyor. Bu yüzden benimle ilgilenmiyorsun diyorum , e çoçuk var diyor eskiden yoktu birlikteydik diyor. Evden çıkınca öpüyor ben uyurken, ben uyurken saçımı okşar, Ben uyurken elimi öper, ben uyurken yapar. Uyanıkken yapınca noluyor sanki. Şimdi benimkine de diyin sevmiyor seni.

2
    0 Yorumla
  • Hayvansever1i
    Hayvansever1i Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.

İlgileniyorsa, beni merak ediyor soruyorsa, kendinden de bahsetmek istiyor , benim onun hakkında bir şeyler öğrenmemi istiyor ve beni de tanımak istiyorsa, hal hareketlerinden , sözlerinden anlarım diye düşünüyorum. Ama artık sözlerden anlamak da zorlaştı. O yüzden direk davranışlara bakmak lazım

2
    0 Yorumla
  • Amariss0
    Amariss0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Karşı tarafın sevgisini hissetmen gerek. Nasıl hissettirdigine bağlı, bu bir erkeklerde de değil kadınlardada öyledir. Eğer sevgisini, desteğini, yani her şekilde kendini belli ediyorsa ve seni mutlu ediyorsa. Seni seviyordur. Sevmeyen insan uğraşmaz.

2
    0 Yorumla
  • Ksüyenaz
    Ksüyenaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Eşimle 2014 te tanıştık. Bugüne kadar ilgisi alakası her geçen gün arttı her gün seni seviyorum derdi. şu an günde sasirdikca beni sevdiğini söylüyor daha rahat iltifat ediyor daha rahat duygularını belirtiyor ve bunu günün her vaktinde yapıyor. Yıl 2023 ve şimdilik her şey güzel gidiyor ❤️
    Yani bence erkeğin sevgisi ilgisi alakasındadır diye düşünüyorum 🙂

1
    0 Yorumla
  • SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Anlayamam çünkü erkeklerin sevdiğine zerre inancım yok şahsen benim. Bir kadını gerçekten seveceklerine falan asla inanmıyorum. Onlar anca gönül eğlendirir bırakır. Birde hayatına sadece tek bir kadını alamazlar ayran gönüllüdür çünkü. Tek bir kişi asla yetmez onlara yani yetinemezler sadece bir kişi ile. O yüzden sevgileri bana nedense pek inandırıcı gelmiyor.

2
    25 Yorumla
    • soneryurt07
      soneryurt07
      +1 yıl

Aynen kanka bn hiç doyamıyorum ya

Yorumla
    • Sebine2003
      Sebine2003
      +1 yıl

Aynen sonuna kadar haklısın bende aynı düşüncedeyim.

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Yorumlardaki kızların yarası mal aq, kendini kullandırtıran erkeği seversiniz mallık sizin, dış görünüşe bakıp severseniz gene mallık sizde, aşırı ilgi veriyor diye hayatınızın merkezine alıp sonra aldatılırsanız gene mallık sizde, sevgili olup öpüşüp sonra s… zaten temiz olmuyorsunuz, daha da pislik bir bedene sahip oluyorsunuz, daha sayıyım mı (benim görüşlerim böyle katılıp katılmamak size kalmış)

Yorumla
    • Sebine2003
      Sebine2003
      +1 yıl

@bayram511 arkadaş sen ancak bütün yalnışları kadınlara atıyorsun. Erkeklerin hiç mi suçu yok? Biz napalım o kadar iyi maskeleniyorsunuz ki kötü mü? İyi mi? Ayırd edemiyoruz. Artık gelecekde doğru, dürüst erkek bile bulamayacağız. Erkeklerin çoğunluğu 75%i sapık, tacizci olmuş bütün kızlara yürüyor, 24.9%i gay, yerde kalan 0.1%i ise meçhul. Artık iyi erkeklerin nesli tükeniyor. Bu aldatmalar yüzünden kızlar mutlu olamıyorlar. Bu tek erkekler için geçerli değil. Bazı kadınlarda da görüyorum. Kadınlarda erkekliye meyilli oluyorlar. Lütfen yazınca iki düşünün bir konuşun.

Yorumla
    • soneryurt07
      soneryurt07
      +1 yıl

Tabi yürüyeceğiz MK en iyisi hangisiyse onu seçerim biz geymiyiz. Yürüyeceğiz tabiki. En iyi olan yarışta kazanır.

Yorumla
    • Sebine2003
      Sebine2003
      +1 yıl

@soneryurt07 sana gey diyen mi oldu. Git yürü, abazaların sayı çok biride sen git kime istiyosan yaz ama unutma bir kızın akıtdığı göz yaşına göre melekler beddua okuyarmış yinede sen bilirsin. Allah islah etsin. Ha birde bana mk falan deme ben küfür etsem sonu kötü olur.

Yorumla
    • soneryurt07
      soneryurt07
      +1 yıl

En olan yarışı kazanır 🤠

Yorumla
    • Sebine2003
      Sebine2003
      +1 yıl

@soneryurt07 sen kazanmakda ol (!)

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

@soneryurt07 Beni bu arkadaşla bir tutmayın, ben onun taraftarı değilim, onun düşüncesi ile zıtım, bir kızı ağlatmak falan çok ağır duygu, yaşatmak bile bana nasip olmasın onu

Yorumla
    • soneryurt07
      soneryurt07
      +1 yıl

Kızlar sadece gösterişi ve parayı sever. Sevgi aşk onlarda gönül kuruntusu gardaş. Erkekleri sadece menfaat ve çıkarilişkilerini tatmin etmek için bulduklarını daldan dala atlayan zıplayan yatta yapışan tipler. Erkekler doğru herkeze yürüyor bunu yawşak ilan ediyorlar. Neden bir erkek daha iyisi için seçim yapmasın. Kural böyle iyi olan kazanır. Sende iyi ol kazan bu kadar basit.

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

@soneryurt07 Biliyorum gardaşım ama her kız aynı değil her erkek gibi, aldatan kıza denk gelsem zaten ona hayatında yaşamadığı kötülükleri yaşatırım

Yorumla
    • Sebine2003
      Sebine2003
      +1 yıl

@soneryurt07 iyi birini bulmak için kısmetini beklemelisin her kese yazmakla doğru insanı bulamazsın. Bunlarla uğraşdığına gidib daimi bir iş bul, boş işlerle uğraşma git secdeye otur Allaha dua et. O zaman sana hayırlısını nasip eder eğer gerçekden ciddi ilişki isteyib yuva kurmak istiyorsan. "Yok ben gönül eğlendirmek istiyorum, kızlarla eğlenib gezib tozmak istiyorum" diyorsan o zaman bir şey diyemem. Ama kızlarıda kandırıp onlarla evlenme hayali kurub istediğini alınca giden bir tipsense. Bunu unutma Allahın sabrı genişdir. Gec-tez ettiklerin yalnışlar seni bulur. Hele b*kire bir kıza böyle yaparsan bunun günahı çokdur. Allah ıslah etsin. İnsAllah akıllanıb doğru yolu bulursun. İyi günler

Yorumla
    • soneryurt07
      soneryurt07
      +1 yıl

Her kız aynı değil cümlesi geçmişten günümüze Laf kalabalığı. Hepsi aynı. Sadece kimileri diğerlerinde olmadığı özgürlük konum coğrafyanın aile baskısının etkisiyle sağa sola sıçrayamayan oldukları İçin. Onlara da denk gelse affetmezler. Sen aldanma bunlara

Yorumla
    • soneryurt07
      soneryurt07
      +1 yıl

Sebine2003 Şimdi burada doğru konuşmuşsunda bunlar hep lafta icraatta yok. Bakalım kaç erkekle konuşuyorsun belli değildir

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

@soneryurt +1

Yorumla
    • soneryurt07
      soneryurt07
      +1 yıl

Kadınlara güvenim dünya saatiyle 5 dk 6 dk ak kara oluyor. Kadın kısmında biraz akıl olsa gidip gösteriş derdine topuklu ayakkabı takma tırnak yaptırmazlar bu canım bir edep adap. En kapalısı düğününde saçını açıyor komik 🤣

Yorumla
    • Sebine2003
      Sebine2003
      +1 yıl

@soneryurt07 Benimde her kes gibi elbet günahlarım oldu. Bunları laf olsun diye yazmadım. Hem ben seni kötülemedim doğru yola çekmeye çalışdım. Benden bilgilendirmek. Yapıp yapmamak sana kalmış.

Yorumla
    • soneryurt07
      soneryurt07
      +1 yıl

Oyuncu Levent diyorya malın kalitesinden çok ambalajına süsüne bakıyor. Oyüzden ayağınıza vuran ayakkabılar giyiyor diye. Oyüzden her kız gösterişe bayılıyor. Gösterişte parayla oluyor 🤠

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Hey yaw parası olmayan erkeği seven kız nadir çıkar oda sırf tipi güzel diye, tipe bakmıyorum diyen kadınların çoğu bakıyor, şahit oldum bile ve utandım

Yorumla
    • Sebine2003
      Sebine2003
      +1 yıl

@soneryurt07 evet doğru bu devirde artık her şey parayla alınıyor. Hepiniz bakımlı kadın seviyorsunuz. Evlilikde bile kadınınız bakımlı olmadığına göre başka kadınların yanına gidiyorsunuz. Şimdi bakımlı kadınları beğenmiyor musunuz? Kadınlar parayı siz erkekler gözünüz orada burada olmasın diye istiyorlar. Sizin için bakımlı olsunlar diye. Kadınlar evi temizleyince, çocuğa bakıb sizin bütün ihtiyaclarınızı görünce iyi kadın oluyor ama para isteyince kötü kadın oluyor? Dışardakı kadınlara para harcamayı biliyirsunuz ama. Şimdi buna cevab verin.

Yorumla
    • soneryurt07
      soneryurt07
      +1 yıl

Paranın alası var bende. Parayla alakalı değil gösterişlik şükürsüzlük kadında diz boyu. Kendini zengin göstereceğim diye attığı hikayelerden belli. Fakir gibi gözük ailenle iç içe zengin gibi yaşa bunu hiçbir kadın yapamıyor sorun burada

Yorumla
    • Sebine2003
      Sebine2003
      +1 yıl

@soneryurt07 belkide onun hayali zengin olmak kendi kazanıb o mevkiye gelmek istiyor bu olamaz mı? Her kes aynı değil. Ben mesela hiç bir erkekden asılı kalmak istemiyorum kendime aid bir işim olsun insAllah yani o düşüncedeyim. Tek erkek işleyecek diye bir kural yokdur. Kadınlarda isterse kariyer sahib olarak zengin ola bilir.

Yorumla
    • Sebine2003
      Sebine2003
      +1 yıl

@soneryurt07 bazı kadınlar şükür etmiyolar o konuda haklısınız. Hem hep para olucak değil evlenince iyi günde kötü günde birlikde başarmayı bilmek lazım bu konuda çok haklısınız bunu çoğu erkek ve kadın yapamıyor.

Yorumla
    • soneryurt07
      soneryurt07
      +1 yıl

Orasını sen biliyorsun artık bn onu bilemem

Yorumla
    • soneryurt07
      soneryurt07
      +1 yıl

Sen yaz D m bana sana haytın acı gerçeklerini göstereyim. Daha bu öğreneceğin çok şey var

Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Size vakit ayırıyorsa, hatta vakit darlığı olduğu zaman bile akşam sadece sizi görmek için bile geliyorsa, gerilme anlarında bazen sessiz kalıyorsa. Bazen haklıyken bile size kıyamıyorsa, dokunmasa bile yanınızdayken gözlerinin içi gülüyorsa sizi seviyordur. Ben bunları yaptım ama olmadı. İlişkide olduğum insan narsist idi ve bitti. Düzelmiyorlarda maalesef.

0
    0 Yorumla
  • GüzellikPeriSi_
    GüzellikPeriSi_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Seni dinliyor sıkıntılarına çözüm üretiyorsa, ben kötüyüm dediğin anda kapındaysa, seninle eğlenip senle gülüyor ve düşüncelerine önem veriyorsa gerçekten seviyordur diyebilirim

0
    0 Yorumla
  • Musasönmezoğlu
    Musasönmezoğlu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl

Ya bu kişiye zamana göre değişir bir insanın sevdiğini anlayamazsın çünkü günümüzde tiyatrocu insan çoktur rol yapan insanlar da vardır gerçekten senin için kendini parçalayan paralı yani insan seviyor zannedersin ama bir beklentisi vardır beklentisi gerçekleştikten sonra uzaklaşır şimdi bu bir ölçü değildir insan sevdiğini bilir de sevildiğini hiçbir zaman bilemezsin

0
    0 Yorumla
  • Designer10
    Designer10 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Bakışlarından anlaşılır. Eğer bakışlarını birkac kez yakalarsaniz bu ilk belirtidir. Sizinle yüzyüze görüşürken heyecanını baskilamaya calismasiyorsa bu ikinci tesbittir. Sizinle tanıştıktan sonra size geleceğe dair hayallerinizi soruyorsa ya da astrolojiyle ilgili bir erkekse burç sohbeti açmaya çalışıyorsa bu da son tesbittir. Numaranızı veya sosyal medya da arkadaşlığını istemisse artık bütün belirtiler tamam demektir.
    Bu arada son olarak sizinle vakit geçirmeyi sizin ona iyi geldiğinizi söylemesi de bütün ışıklar yeşil demektir.
    Eğer gönlünüz yoksa bu noktaya kadar gelmesine izin vermeyin

0
    0 Yorumla
  • Eva777
    Eva777 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20 , eic 53%
    +1 yıl

İnan çok iyi numara yapabiliyorlar, sevip saklama kabiliyetleri ilgisizlikleriyle bu kesin sevmiyordur diye düşündüğün kişi bazen seni senden çok seviyor çıkabiliyor ya da tam tersi ilgisiyle sevgi dolu bakışlarıyla bağımlı gibi halleriyle doruklara çıkaran kişi aslında numara yapmış, tavlamak ve o anlık ilişkide olduğunuz için öyle davranmış çıkabiliyor o yüzden çokta şey yapmamak lazım. Seviyomu sevmiyomu vs vs bosveeer seviyoMuş gibiyse sende öyle davran güzel anlar yaşayın sonu gelene kadar

0
    0 Yorumla
  • blackman3419
    blackman3419 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Seni merak ediyorsa, saatlerce seninle konuşmak istiyorsa, sürekli seni görüşmek istiyorsa, sabahlara kadar yarın işe gideceğini düşünmeden senin için uykusuz kalıyorsa... vs. sıralnır gider...

Ayrıca, gözlerinden, sana bakışlarından da anlarsın, sözler yalan söylese de gözler yalan söylemez... Tabii ki mesleği sanatçı felan değilse...

0
    0 Yorumla
  • Tokdüşünür
    Tokdüşünür Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.

Karşıdaki kişiye bakışından tut sicakkanliligina kadar belli eder. Bazen de olmasını kişi istemez ve soğuk yapar ama burada gençler fazla belli eder de 25 inden sonra kişi artık oturmuş bi yapi da olduğu için biraz farklı olur. Bu seferde buluşup görüşme durumuna dönüşür. Günaydın yazıp fotoğraf istemeler falan gençken idi. 25 inden sonra isteyen erkek başka zihniyetle yapar.

0
    10 Yorumla
    • Pelin17262
      Pelin17262
      +1 yıl

Soğuk yapar kısmını açarmısın yani sence seven bir erkek bazı sebeplerden dolayı Soğuk yaparm çünkü şu an o durumdayım

Yorumla
    • Tokdüşünür
      Tokdüşünür
      +1 yıl

Erkek olarak olgun birisi ise karşıdaki kişiye hangi gözle baktı o önemli bi durum? Basit kadin gözüyle bakıp sadece yatak arkadaşı olarakta görebilir. Doğru insan olarak görüp eş olarak yanına alabilir. Ben vakti zamanında karşıdaki kişi için doğru değildim fakat bi şekilde yolumuzu ayırdım. Çünkü kız fazla mükemmeldi şimdiki bana göre. O biraz vicdan meselesi l

Yorumla
    • Pelin17262
      Pelin17262
      +1 yıl

Anlıyorum... benim derdim eş olarak alması değil.. bir şarkı var.. tam hatırlamıyorum ama gelişini zaten beklemiyorum gidişin çok ani oldu gibi gibi :) yani birden soğuk yaptı ama bana gönderdiği şarkıyı geçen durum da paylaşmış seviyorum diye. Sorunları olduğunu biliyorum yazmıyorum da baskı yapmıyorum. Sinir bozucu!

Yorumla
    • Pelin17262
      Pelin17262
      +1 yıl

Hayır o kim ki beni basit görecek, kaypaklık yapıyorlar kendileri sanki altın kafeste yaşıyor

Yorumla
    • Tokdüşünür
      Tokdüşünür
      +1 yıl

Erkekten ne çok var ki ülke de. Sen birinin peşinden koşma

Yorumla
    • Tokdüşünür
      Tokdüşünür
      +1 yıl

Karşındaki kişi ve sen kac yaşındasın?

Yorumla
    • Pelin17262
      Pelin17262
      +1 yıl

Ben 32 oda 31 hatta bir gün arayla doğum günümüz

Yorumla
    • Pelin17262
      Pelin17262
      +1 yıl

Öyle çok bir beklentim yok karşımdaki kişiden ama yinede sadece sorunları olduğunu biliyorum. Hayır hem kendisi bana geldi yazdı etti vs vs sonra da yok oldu

Yorumla
    • Tokdüşünür
      Tokdüşünür
      +1 yıl

Bu vakitten sonra sanırım basit ilişkiler ile zaman geçirecek kisi değilsiniz. Karşınızdaki kişi de doğru insan değil. Yazmaması iyi olmuş

Yorumla
    • Pelin17262
      Pelin17262
      +1 yıl

Tek gece içindi diyorsunuz yani.. sırf yatağa atabilmek için 😬

Yorumla
  • Blondesmann
    Blondesmann Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Erkek seviyorsa pnu belli etmesi için elinden geleni yapar

1
    0 Yorumla
  • Djsjjs
    Djsjjs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Sana şimdi benim tespit ettiğim iki özelliği söyleyeceğim bunlar değişir tabi herkese göre; Seninle ciddi düşündüğünü genelde ima eder mesela bana sevgilim ben konuyu hiç açmasam bile acaba ailen beni gördüğünde ne tepki verecek vs gibi anne babamı konuya dahil edip konuşur.
    Ve mesela ben komik bişey konuşmasam bile o cümleden bi kelimeyi alır gülmeye başlar saçma sapan kelimelerime güler kolay kolay sinirlenmezler 😅

0
    0 Yorumla
  • Deniz-011
    Deniz-011 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Bence Bir erkeğin seni sevdiğini yaptığı fedakarlıklardan, gösterdiği ilgiden anlayabilirsin. En yoğun olduğu dönemlerinde bile sana ayırdığı zamandan anlayabilirsin. Yüzünü güldürmek için çaba sarf etmesinden anlayabilirsin. Bunun gibi şeyler işte. Seven erkek sevdiğini hissettiren erkektir. Yani her adam aynı şekilde de göstermiyor sevgisini.

3
    0 Yorumla
  • Üyeadıalmadım
    Üyeadıalmadım Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Sevip sevmediğini öğrenince ne olacak ki ben anlamıyorum biri beni çok sevse ne değişir sevmese ne değişir bu sevgi aşk işlerine fazla mı kafa yoruyorsunuz acaba! Önemli olan beyinlerin sevişmesidir geri kalan her şey teferruattır...

0
    0 Yorumla
  • İremyilmazzx
    İremyilmazzx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 87%
    +1 yıl

Seven insan ilgi gösterir saatlerce bir mesaja mahrum bırakmaz sana sadık olur başkalarını görür güzel der ama sana aşıktır senden başkasıyla olmayı hayal bile edemez o seviyedeyse gerçekten seviyordur

0
    0 Yorumla
  • orge27
    orge27 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Sana değer veren seni seven bir erkek sensiz gün geçirmez sürekli seninle konuşmak için can atar
    Seninle olduğunda gözlerinin içi parlar seninle temas halinde olur

1
    0 Yorumla
  • güldora
    güldora Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Sizden kaçıyorsa yaklasamayip bir türlü iki kelimeyi bir araya getiremiyorsa bilki aşık tam tersi ise rahat bir biçimi varsa hata size rahat ol ya ne kadiyorsun diyorsa kaçcccccc

0
    0 Yorumla
  • unbescholten_
    unbescholten_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 73%
    +1 yıl

sana elinde ne varsa verir jestlerle kendini belli eder guzel sozler iltifatlar soyler senin icin zamanindan taviz verir konusmayi devam ettirmek icin sacmalar bile

0
    0 Yorumla
  • Dayêmıntenênehile
    Dayêmıntenênehile Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Her erkeğin sevgisi farklıdır
    Kimi sözleriyle kimi hareketleriyle belli eder kimi sevdiğine sevdiğini hiç belli etmez
    Onu şahsen konuşmadan beraber bir an yaşamadan bilemezsiniz

0
    0 Yorumla
  • Sebine2003
    Sebine2003 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Aklı olan erkeklere güvenmez. Sevgiside kavuşana kadardı ondan sonra onlarda sevgi mevgi kalmıyor. Başka limanlara yelken açıyorlar. Evli olan kadınlarda hiç mutlu değil.

0
    0 Yorumla
  • SpecialxVx
    SpecialxVx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Bu cok sorunun birden fazla cevabı var nasıl mı? Kimisi ilişkiye girmek için ilgili olduğunu gösterir ona iyi davranır sever sayar kimisi menfaat için iyi davranır sever sayar. Diyorsan ki gerçek sevgi anlaminda işte o zaman sana kalben hissettirip iliklerine kadar yaşatması lazım bu hissi alamıyorsan gerçek sevgi yoktur.

0
    0 Yorumla
  • Kemal14531040
    Kemal14531040 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

İlgisi ile başına taç örüyorsa hiç kimsenin görmediği şeyleri görüyorsa kafanı her çevirdiğinde hemen orada ise ve gözlerini senden alamıyorsa seni seviyor demektir.

0
    0 Yorumla
  • mkoc196
    mkoc196 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 61 , eic 69%
    +1 yıl

Her zaman yanında olmalı, sözünde durmalı, yanına geldiğinde bakımlı olmalı, zevdiğini hissettirmek, gülmeli, cinselliği ön plânda tutmamalı zaten konsan kalbiyle bunu hisseder Hissedemiyorsa yalan...

0
    0 Yorumla
  • Dobrakobra
    Dobrakobra Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 60%
    +1 yıl

Zaman gösterir, senden vazgeçmiyorsa, seninle olmak için çabalıyorsa, seninle bir hayat planlıyorsa seni seviyordur.

1
    0 Yorumla
  • Sorusorandedektifkız
    Sorusorandedektifkız Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Seviyor rolü yapmakta oscarlık adaylar kalpleri yok

3
    1 Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Sanki sizin aldatmanız, kullanmanız, seviyorum yalanları yapmanız yok mu, bir kısmınız aynı

Yorumla
  • gaddarım
    gaddarım Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl

Anlaşılmaz ya aşkı bilenmi kalmadı son kez yardım etcem;aşk anlaşılmaz hissedilir iki taraflı yaşanır

0
    0 Yorumla
  • Pendikli34313302
    Pendikli34313302 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Adamın ne dediğine değil nasıl davranışlar sergilediğine bakın ona göre karar verin bence.

0
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Böyle bir tespit mümkün değil.. Suni davranan insan da çok bu dünyada.. Sadece şunu diyebilirim insan hissediyor kalbinin en derininde..

0
    0 Yorumla
  • Onuuuur123
    Onuuuur123 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.

Elini kalbine koy o ritim yüzde yüz değişir elleri titrer göz bebekleri büyür avuçları terler saçmalamaya başlar

0
    0 Yorumla
  • meraklıbirkova
    meraklıbirkova Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Gözü partnerinden başkasını görmediği zaman ve tabii ki ilişkiye gereken saygı ve sevgi sosu eklenirse de tadından yenmez.

0
    0 Yorumla
  • Enginn__
    Enginn__ Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Devamlı yqzar sorar ne yaptın bakim ne yapıyosun şu an vs nerdrsin sşkım burdayım aşkımcılık oynar.. devamlı yazar ilgilenir

0
    0 Yorumla
  • muhendisbey010101
    muhendisbey010101 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Verdiği değer senin değerlerine kararına saygısı onemsemesi seninnicij birsey yapmak için cabalamasi falan filan

0
    0 Yorumla
  • ALTAYBEY
    ALTAYBEY Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Erkeğine göre değişir çok değişkeni vardır bu işin yani herkesin aynı oranla sevmesini sevgisini göstermesini bekleyemezsin

0
    0 Yorumla
  • ladycurio
    ladycurio Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.

Sana verdiği değerden arayıp sormasindan hep yanında olmak istemesinden kiskanmasindan lafını sen sirf kırılma diye ölcerek konuşmasından vs vs

0
    0 Yorumla
  • AELORA
    AELORA Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 76%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.

İhtiyacınız olan şeyi siz söylemeden fark edip yapıyorsa ve ondan sevgi ilgi dilenmek mecburiyetinde bırakılmıyorsanız seviliyorsunuz demektir.

0
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Haftada 1 de olsa arayıp sorduğunda ( çok meşgulse ) , herkese boncuk dağıtmıyorsa, kaliteli zaman geçiriyorsak, bana güvenip içini döküyorsa

0
    9 Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Haftada 1 kere ne aq, sanki göreve mi gitti de haftada 1 kere arasın, saçma bir örnekleme yapmışsın Hanım efendi

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      +1 yıl

Biraz mantıklı düşünürsen bazı insanların yoğun bir hayatı olduğunu algılayabilirsin

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Sen düşünceni değiştir, bir insanı haftada 1 kere arayan insan sevmiyordur

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      +1 yıl

Bazen insanlar hasta olur başına kötü bir şey gelir ya da morali bozuk olur ve daha sayamayacağım bir sürü şey. Benim zaten haftada en az 2-3 kez konuştuğum var merak etme o da beni onca işin arasında arayacak gücü kendinde bulduğu için değer verdiği için arıyor.

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Sana katılmıyorum, kimi kızları artık sevmeyi bıraktım, hak etmiyorsunuz artık, sokakta giderken kıza…. Neyse umurumda değil

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      +1 yıl

Aynı ya da benzer kızları görüp denk geliyorsan sorun sendedir. Bunu laf olsun diye değil bir gerçek olduğu için söylüyorum çünkü bunun üzerine yapılan bir sürü psikolojik araştırmalar var kolayca bulabilirsin.

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      +1 yıl

Veya insanlara karşı çok kolay önyargı yapan birisi de olabilirsin

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Ön yargılı değilim, yolda giderken kızla erkeği kucak kucağa görüyorum ve bu beni çok sinir ediyor, evde yapmak varken milletin olduğu yerde neden yapıyor, silahla vursam haklı olurum

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      +1 yıl

Hayatımın çoğu İzmir de geçti ben bile şahit olmadım hiç öyle bir şeye çünkü sokakta olmaz. Bu dediğinin konu ile de bir ilgisi yok. Ama sırf öyle gördün diye bu sana onların canını alma hakkını vermiyor ve bu cevabın senin ne kadar cahil bir güruh olduğunu gösteriyor. İşin garibi senin gibilere aklının vicdanının nerede olduğu sorulduğunda töreden gelenekten veya dinden bahsediliyor orası ayrı bir trajedi. d

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çabalamasından anlayabilirsin. Tırnağın kırılsa önemser. Seni ve fikirlerini ciddiye alır. Ortak yapılacak her şeyde sana danışır. Elindekini senden esirgemez. Gerçekten seven biri bunları yapar. Ama şimdi öyle aşklar nerdee 🙁

0
    0 Yorumla
  • ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ
    ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Yapacağı fedakarlıklardan vazgeçmemesinden değer vermesinden ama her şey karşılıklı olursa güzeldir

1
    1 Yorumla
    • ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ
      ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ
      +1 yıl

Cevabımı beğendiniz için teşekkür ederim @güldora

Yorumla
  • Minnakbirpanda
    Minnakbirpanda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 52%
    +1 yıl

Anlaşılmaz ama kacma istegi uyandırır o yuzden pek istenilen sonuç olduğunu söyleyemeyiz zaten

1
    0 Yorumla
  • 1asosyal
    1asosyal Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Adam gibi biriyse seviyorum dediyse seviyordur. Kanı bozuk biriyse ne derse desin inanma

1
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Eger Gerçekten Seviyorsa bunu kalpten hissedersin

1
    1 Yorumla
    • yarımkalmış
      yarımkalmış
      +1 yıl

Nasıl olacak o ablacım be

Yorumla
  • petitbébé
    petitbébé Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ben gerçekten sevene denk gelmediğim için soruya pas demek istiyorum

1
    0 Yorumla
  • di00ib
    di00ib Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl

Seninle uzun döneme dair plan yapıyormu, seni sakınıyormu diye bakarsın?

0
    0 Yorumla
  • Göçmen_kızı35
    Göçmen_kızı35 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Sana olan ilgisinden sevdiğini anlasaydın bu soruyu sormazdın zaten burada

0
    0 Yorumla
  • avigor
    avigor Takip Et
    Guru Yaş: 66 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Garnında kelebekler uçuşuyorsa gerçekten seviyordur.

0
    0 Yorumla
  • Yadelina
    Yadelina Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

O kişi için fedakarlık yapıyorsa onun için çabalamak yanında olmak istiyorsa seviyordur

0
    0 Yorumla
  • serkan82
    serkan82 Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 95%
    +1 yıl

Heyecanı merakı bakışı ilgisi düştüğü canım...

0
    0 Yorumla
  • Coollife01
    Coollife01 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Çok fena bişey bir kere yaşadım feleğim şaştı. Diğer kadınlar anam bacım gibiydi.

0
    0 Yorumla
  • cilgin_kartal
    cilgin_kartal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 84%
    +1 yıl

Ayrılmak. istiyorum de sevip sevmediğini hemen anlarsın.

0
    2 Yorumla
    • Selen411
      Selen411
      +1 yıl

Seven adam ayrılmak istiyorum diyince ne yapar

Yorumla
    • cilgin_kartal
      cilgin_kartal
      +1 yıl

Ne yapacak içi yanar telaslanir yapma etme der ne oldu der sevip sevmediğini anlarsın iste

Yorumla
  • ahehejkekedk
    ahehejkekedk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

Tamda bu soruya ihtiyacım varken sizin sorduğunuzu görmek 😇

0
    0 Yorumla
  • mehmet0234
    mehmet0234 Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 62%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.

Sana bakışı gülüşü samimiyeti vede toplum içinde sana karşı davranışında anlarsın

0
    0 Yorumla
  • Kutay38382
    Kutay38382 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 67%
    +1 yıl

Sana karsi iyi niyetliyse sana aşık ve sana ilgi gösteriyorsa

0
    0 Yorumla
  • darrr10
    darrr10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

Yavaş yavaş hayatına dahil olduğunu hissedersin. Sen farketmeden ortalığı ayağa kaldırmıştır bile.

0
    0 Yorumla
  • Ticki
    Ticki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 85%
    +1 yıl

karşındaki erkeği tanımadan çok zor bişey istiyorsun

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (105)
Devamını Gör(150)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkeğin gerçekten sevdiği nasıl anlaşılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkeğin gerçekten sevdiği nasıl anlaşılır? 30 cevap verildi
Bir erkeğin gerçekten sevdiği nasıl anlaşılır? 9 cevap verildi
Bir erkeğin gerçekten sevdiği nasıl anlaşılır? 18 cevap verildi
Bir erkeğin gerçekten sevdiği nasıl anlaşılır? 4 cevap verildi
Bir erkeğin gerçekten sevdiği nasıl anlaşılır ya? 8 cevap verildi
Erkeğin gerçekten sevdiği nasıl anlaşılır? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨