Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkeğin gerçekten sevdiğini anlamak bazen karmaşık olabilir, çünkü herkes duygularını farklı şekillerde ifade eder. Ancak genel olarak bir erkeğin gerçekten sevdiğini anlamanıza yardımcı olabilecek bazı işaretler şunlar olabilir:
- 1. İlgisi ve Dikkati: Sizi gerçekten seviyorsa, size ilgi gösterir ve sizinle zaman geçirmekten keyif alır. Sizi dinler ve görüşlerinize saygı gösterir.
- 2. Sizle İletişim: İletişim kurmaya çalışır, sizinle konuşmak veya mesajlaşmak için fırsatlar yaratır. Sizden haber almayı ve sizinle paylaşmayı isteyebilir.
- 3. Size Destek Olur: Duygusal veya fiziksel olarak destek sağlar. Zor zamanlarınızda yanınızda olur ve size yardım etmek için çaba gösterir.
- 4. Size Güven Verir: Size güvenir ve duygusal açıdan kendini size açar. İç dünyasını paylaşır ve sizi daha yakından tanımak ister.
- 5. Sizi Mutlu Etmek İster: Size mutluluk getirmek için çaba harcar. Sizi gülümsetmeye çalışır ve sizinle keyifli anlar yaşamayı amaçlar.
- 6. Geleceğinizi Planlar: Uzun vadeli bir ilişki düşünüyorsa, geleceğinizi planlamak için sizinle konuşabilir. Ortak hedefler oluşturur veya geleceğe dair planlar yapar.
- 7. Sizinle Zaman Geçirmek İster: Sizi öncelik olarak görür ve sizinle geçirdiği zamanı değerli bulur. Diğer taahhütlerini sizinle zaman geçirmeye tercih edebilir.
- 8. Kendisini Açar: Duygusal açıdan kendisini size açar, endişelerini ve korkularını paylaşır. Sizi iç dünyasına davet eder.
- 9. Sizden Hoşlanan İşaretler: Size olan ilgisini fiziksel olarak da gösterebilir. Dokunuşlar, sarılmalar veya romantik jestlerle sevgisini ifade edebilir.
Ancak unutmayın ki her insan farklıdır ve bu işaretler kişiden kişiye değişebilir. En önemli şey, iletişim kurmak ve partnerinizin hislerini anlamaya çalışmaktır.
Eğer bir erkeğin gerçekten sizi sevip sevmediğinden emin değilseniz, açık ve samimi bir şekilde konuşmak her zaman en iyi yol olacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Erkekler bir kadını gerçekten sevdiklerinde lugatlarından imkansız kelimesini atarlar. Yani sizin için yapamayacakları tek şey, sizin yerinize acı çekmek olur. Onun için de Allah'a dua ederler. Sevdiğim kadının derdini bana ver Allahım diye...
Eğer iki tercih yapmak zorunda kalsalar, diğer alternatifi düşünmeden, sizi mutlu edecek şıkkı seçerler. Yani mevzu sevdiği kadın ise iki eli kanda olsa bile sevdiği kadına koşar erkek...
Eğer bir erkek kıskanmıyorsa, sevgisinden şüphe edin. Çünkü seven erkek, bazen saçmalar. Olur olmadık kıskançlıklar yapar. Bu size güvenmediğinden değil, sizin yanınızda olamadığı zamanlarda, sizi koruyamayacağını düşünür. Aklını kullanamaz sevdiği kadına karşı, çocuk gibidir gerçekten seven erkek, çocuklaşır...
Gerçekten seven erkek, hiç kimsenin sözüne bakmaz. Sevdiği kadını kimsenin küçük düşürmesine, kimsenin ezmesine müsade etmez. Eğer gerçekten severse erkek, merak ettirmez, ilgi bekletmez, şartlar ne olursa olsun sebepsizce terk etmez...
Yani özetle, terk edip sonra geri gelmez. Seven erkek gururludur ve sevdiği kadının gururunu her şeyden üstün tutar, sevdiğinden intikam almaz. Sevdiğine zarar gelsin istemez. Eğer bir erkek sürekli terk edip geri dönüyorsa, bilin ki sizi nasıl olsa var diyerek oyuncak yerine koyuyordur...
Eğer böyle bir erkeği görürseniz bilin ki seviyordur. Çünkü hiç kimse bu kadar rol yapmaz, yapamaz, neden uğraşsın ki!
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Bu bana göre olandır. Başka türlü sevenler de vardır. Mesela kıskanmayanlar da var...
Bu benim aşkım ve sevgim, aşk ve sevgi anlayışım. Başka başka sevenler de olabilir ki bana göre onlar sevmiyor, sevmeyi bilen insanları tercih edin, lafta sözde değil icraat gösteren insanları tercih edin...74 Yorumla- +1 yıl
Altına imzamı atarım
- +1 yıl
Teşekkür ederim hocam 🌸
- +1 yıl
İbretlik tespit 👏👏
- +1 yıl
Teşekkürler abi 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGerçek bir sevgi, dikkat ve ilgi gerektirir. Bir erkek, sizinle ilgileniyor, sizinle zaman geçirmekten keyif alıyor ve size odaklanıyorsa, bu sevgisinin bir işareti olabilir. Gerçek bir sevgi, karşılıklı destekle kendini gösterir. Bir erkek, sizi destekliyor, hedeflerinizi önemsiyor ve zor zamanlarınızda yanınızda oluyorsa, bu sevgisinin bir göstergesi olabilir. Saygı, sağlıklı bir ilişkinin temelidir. Bir erkek, sizin duygusal, fiziksel ve kişisel sınırlarınıza saygı gösteriyorsa, bu sevgisinin bir ifadesi olabilir. Bir erkek, sizi duygusal olarak destekliyor, duygusal ihtiyaçlarınıza önem veriyor ve hislerinizi paylaşmak istiyor ise, bu sevgisinin bir işareti olabilir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Seven erkek gözlerine baktıkça içine damla damla seni akıtır. Seninle çocuklaşır, sende olgunlaşır.
Bir damla göz yaşına omuzşarını kurban eder,
Korkularında göğsünü liman eder,
Gülüşüne dünyaları serer.
Anlayacağın anlatırken pek değilde yaşanırken anlaşılır seven adam.
Tabi bunlar için tek ihtiyacı sen gibi sevilesi bir kadın..11 Yorumla
Soran+1 yıl❤️ Ben çok şanslı bir kadınım ki beni böyle güzel seven bir erkeğe aidim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayamazsın, çünkü güzel rol yaparlar...😄
32 Yorumla- +1 yıl
Sevenide üzüyorlar napak
Sevdiği başka Aşk başka
Aşk kalbinle ve canı incitmez
Aşk yoksa ve sevenler var kalbinle değil aklı cinsel ilişkisi severek yapar...
Erkek yakışıklı ve çok para önemli değildir...
Gerçeği Aşk gözlerin içine rüya gibi görür ve kalp hızlı vücudun dışarda davul gibi kalin sesi tonu bu ilk Aşk denir. Bu bazıları koşarken hızlı kalp ince ses dır.
Aşk kalbi uzun hayattır. Yani 25 yılı farkı olur.
Gerçeği benim Aşk yaşadım ama kız kafa akil almadı Memur diye para için zenginle evlendi 3 yıl sonra ihaneti öğrendi ve boşandı...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin sizi sevdiğinden emin olmanın en iyi yolu onun davranışlarını izlemektir. Size yatırım yapıyorsa, size öncelik veriyorsa ve size olan sevgisini ve arzusunu göstermek için hayatta harekete geçiyorsa, o zaman arzusu muhtemelen gerçektir, başka başka hediyeleri seçer. Partneriniz zor bir zamanınızda yanınızda olursa, ailenizi ziyarete sizinle birlikte gelirse, sizin için küçük işler yaparsa, sizinle birlikte önemli etkinliklere katılırsa, düşüncelerinde sizi ilk sıraya koyarsa veya geziler, randevular veya geziler planlasa da, mesaj sizin için en önemli olanıdır.
başka ne beklenir ki seven insandan?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Maneviyatı doruklarına kadar yaşatır ömür boyu sıkılmaz. Terk etmez aldatmaz kötü zamanında yanında olur hastalanınca çocuğu gibi ilgilenir bakar. Ev işlerinde kıyamaz yardım eder. Özel zamanlarında dinlendirir iş güç yaptırmaz. Aşerdiğinde seni besler düşünceli davranır. Özel günlerini özel tarihleri takip eder asla kaçırmaz. Ara sıra hediyeler ve sürprizlerle gönlünde taht kurar. Değerini kıymetini bilir. Sana hayatın boyunca güven kapısı olur. Baba evinden çıkıp onunla birleştiğinde emanete hıyanet etmez verilene gözü gibi bakar korur sahiplenir bir baba gibi. Çocuğunun annesi olduğun için annesinden daha çok değer verir sana. Araya kesinlikle 3. Kişileri katmaz. İşte ben böyle yaptım karşımdakine. Bir süre sonra bıktı sıkıldı ve bitti 4 yıllık yüzüklü ilişki. 120.000 TL zarar ettim. Şimdi işte kadrolu bekarım 😎
02 Yorumla- +1 yıl
Fazla fedakarlık yüzünden oluyor dimi her şey..
- +1 yıl
@PrensesEdelweiß öyle tabi değerinden fazla değer gösterince kıymet bilinmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir arkadaş yazmış 120.000 tl ilişkisi olanı diyorum. ayni onun gibi. Adam her şeyi yapıyor , almadığı etmediği , yapmadığı şey yok. Paraysa hepsini bana harcar. Eve yani çoçuğumuza ve bana. Ne zaman istersem anneme bile götürüm seni der. Tek eksik bana evin içinde 2 saniye ayırmıyor temas yok , Ben gider sarılır öperim. Kucaklarım. ondan da beklerim küçük şeyleri. Onda da hadi çocuk bekliyor der , beni gönderir. Çoçuk var diyip telefona sarıyor ya da uyuyor. Çocuk uyuyunca vakit geçirir yalnıx onda da sarılıp uyuyuyoruz. gündüzler. Birtek cinselliğe gelince deli aşık gibi davranıyor. Bu yüzden benimle ilgilenmiyorsun diyorum , e çoçuk var diyor eskiden yoktu birlikteydik diyor. Evden çıkınca öpüyor ben uyurken, ben uyurken saçımı okşar, Ben uyurken elimi öper, ben uyurken yapar. Uyanıkken yapınca noluyor sanki. Şimdi benimkine de diyin sevmiyor seni.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılİlgileniyorsa, beni merak ediyor soruyorsa, kendinden de bahsetmek istiyor , benim onun hakkında bir şeyler öğrenmemi istiyor ve beni de tanımak istiyorsa, hal hareketlerinden , sözlerinden anlarım diye düşünüyorum. Ama artık sözlerden anlamak da zorlaştı. O yüzden direk davranışlara bakmak lazım
20 Yorumla Karşı tarafın sevgisini hissetmen gerek. Nasıl hissettirdigine bağlı, bu bir erkeklerde de değil kadınlardada öyledir. Eğer sevgisini, desteğini, yani her şekilde kendini belli ediyorsa ve seni mutlu ediyorsa. Seni seviyordur. Sevmeyen insan uğraşmaz.
20 YorumlaEşimle 2014 te tanıştık. Bugüne kadar ilgisi alakası her geçen gün arttı her gün seni seviyorum derdi. şu an günde sasirdikca beni sevdiğini söylüyor daha rahat iltifat ediyor daha rahat duygularını belirtiyor ve bunu günün her vaktinde yapıyor. Yıl 2023 ve şimdilik her şey güzel gidiyor ❤️
Yani bence erkeğin sevgisi ilgisi alakasındadır diye düşünüyorum 🙂10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAnlayamam çünkü erkeklerin sevdiğine zerre inancım yok şahsen benim. Bir kadını gerçekten seveceklerine falan asla inanmıyorum. Onlar anca gönül eğlendirir bırakır. Birde hayatına sadece tek bir kadını alamazlar ayran gönüllüdür çünkü. Tek bir kişi asla yetmez onlara yani yetinemezler sadece bir kişi ile. O yüzden sevgileri bana nedense pek inandırıcı gelmiyor.
225 Yorumla- +1 yıl
Aynen kanka bn hiç doyamıyorum ya
- +1 yıl
Aynen sonuna kadar haklısın bende aynı düşüncedeyim.
- +1 yıl
Yorumlardaki kızların yarası mal aq, kendini kullandırtıran erkeği seversiniz mallık sizin, dış görünüşe bakıp severseniz gene mallık sizde, aşırı ilgi veriyor diye hayatınızın merkezine alıp sonra aldatılırsanız gene mallık sizde, sevgili olup öpüşüp sonra s… zaten temiz olmuyorsunuz, daha da pislik bir bedene sahip oluyorsunuz, daha sayıyım mı (benim görüşlerim böyle katılıp katılmamak size kalmış)
- +1 yıl
@bayram511 arkadaş sen ancak bütün yalnışları kadınlara atıyorsun. Erkeklerin hiç mi suçu yok? Biz napalım o kadar iyi maskeleniyorsunuz ki kötü mü? İyi mi? Ayırd edemiyoruz. Artık gelecekde doğru, dürüst erkek bile bulamayacağız. Erkeklerin çoğunluğu 75%i sapık, tacizci olmuş bütün kızlara yürüyor, 24.9%i gay, yerde kalan 0.1%i ise meçhul. Artık iyi erkeklerin nesli tükeniyor. Bu aldatmalar yüzünden kızlar mutlu olamıyorlar. Bu tek erkekler için geçerli değil. Bazı kadınlarda da görüyorum. Kadınlarda erkekliye meyilli oluyorlar. Lütfen yazınca iki düşünün bir konuşun.
- +1 yıl
Tabi yürüyeceğiz MK en iyisi hangisiyse onu seçerim biz geymiyiz. Yürüyeceğiz tabiki. En iyi olan yarışta kazanır.
- +1 yıl
@soneryurt07 sana gey diyen mi oldu. Git yürü, abazaların sayı çok biride sen git kime istiyosan yaz ama unutma bir kızın akıtdığı göz yaşına göre melekler beddua okuyarmış yinede sen bilirsin. Allah islah etsin. Ha birde bana mk falan deme ben küfür etsem sonu kötü olur.
- +1 yıl
En olan yarışı kazanır 🤠
- +1 yıl
@soneryurt07 sen kazanmakda ol (!)
- +1 yıl
Kızlar sadece gösterişi ve parayı sever. Sevgi aşk onlarda gönül kuruntusu gardaş. Erkekleri sadece menfaat ve çıkarilişkilerini tatmin etmek için bulduklarını daldan dala atlayan zıplayan yatta yapışan tipler. Erkekler doğru herkeze yürüyor bunu yawşak ilan ediyorlar. Neden bir erkek daha iyisi için seçim yapmasın. Kural böyle iyi olan kazanır. Sende iyi ol kazan bu kadar basit.
- +1 yıl
@soneryurt07 iyi birini bulmak için kısmetini beklemelisin her kese yazmakla doğru insanı bulamazsın. Bunlarla uğraşdığına gidib daimi bir iş bul, boş işlerle uğraşma git secdeye otur Allaha dua et. O zaman sana hayırlısını nasip eder eğer gerçekden ciddi ilişki isteyib yuva kurmak istiyorsan. "Yok ben gönül eğlendirmek istiyorum, kızlarla eğlenib gezib tozmak istiyorum" diyorsan o zaman bir şey diyemem. Ama kızlarıda kandırıp onlarla evlenme hayali kurub istediğini alınca giden bir tipsense. Bunu unutma Allahın sabrı genişdir. Gec-tez ettiklerin yalnışlar seni bulur. Hele b*kire bir kıza böyle yaparsan bunun günahı çokdur. Allah ıslah etsin. İnsAllah akıllanıb doğru yolu bulursun. İyi günler
- +1 yıl
Her kız aynı değil cümlesi geçmişten günümüze Laf kalabalığı. Hepsi aynı. Sadece kimileri diğerlerinde olmadığı özgürlük konum coğrafyanın aile baskısının etkisiyle sağa sola sıçrayamayan oldukları İçin. Onlara da denk gelse affetmezler. Sen aldanma bunlara
- +1 yıl
Sebine2003 Şimdi burada doğru konuşmuşsunda bunlar hep lafta icraatta yok. Bakalım kaç erkekle konuşuyorsun belli değildir
- +1 yıl
Kadınlara güvenim dünya saatiyle 5 dk 6 dk ak kara oluyor. Kadın kısmında biraz akıl olsa gidip gösteriş derdine topuklu ayakkabı takma tırnak yaptırmazlar bu canım bir edep adap. En kapalısı düğününde saçını açıyor komik 🤣
- +1 yıl
@soneryurt07 Benimde her kes gibi elbet günahlarım oldu. Bunları laf olsun diye yazmadım. Hem ben seni kötülemedim doğru yola çekmeye çalışdım. Benden bilgilendirmek. Yapıp yapmamak sana kalmış.
- +1 yıl
Oyuncu Levent diyorya malın kalitesinden çok ambalajına süsüne bakıyor. Oyüzden ayağınıza vuran ayakkabılar giyiyor diye. Oyüzden her kız gösterişe bayılıyor. Gösterişte parayla oluyor 🤠
- +1 yıl
@soneryurt07 evet doğru bu devirde artık her şey parayla alınıyor. Hepiniz bakımlı kadın seviyorsunuz. Evlilikde bile kadınınız bakımlı olmadığına göre başka kadınların yanına gidiyorsunuz. Şimdi bakımlı kadınları beğenmiyor musunuz? Kadınlar parayı siz erkekler gözünüz orada burada olmasın diye istiyorlar. Sizin için bakımlı olsunlar diye. Kadınlar evi temizleyince, çocuğa bakıb sizin bütün ihtiyaclarınızı görünce iyi kadın oluyor ama para isteyince kötü kadın oluyor? Dışardakı kadınlara para harcamayı biliyirsunuz ama. Şimdi buna cevab verin.
- +1 yıl
Paranın alası var bende. Parayla alakalı değil gösterişlik şükürsüzlük kadında diz boyu. Kendini zengin göstereceğim diye attığı hikayelerden belli. Fakir gibi gözük ailenle iç içe zengin gibi yaşa bunu hiçbir kadın yapamıyor sorun burada
- +1 yıl
@soneryurt07 belkide onun hayali zengin olmak kendi kazanıb o mevkiye gelmek istiyor bu olamaz mı? Her kes aynı değil. Ben mesela hiç bir erkekden asılı kalmak istemiyorum kendime aid bir işim olsun insAllah yani o düşüncedeyim. Tek erkek işleyecek diye bir kural yokdur. Kadınlarda isterse kariyer sahib olarak zengin ola bilir.
- +1 yıl
@soneryurt07 bazı kadınlar şükür etmiyolar o konuda haklısınız. Hem hep para olucak değil evlenince iyi günde kötü günde birlikde başarmayı bilmek lazım bu konuda çok haklısınız bunu çoğu erkek ve kadın yapamıyor.
- +1 yıl
Orasını sen biliyorsun artık bn onu bilemem
- +1 yıl
Sen yaz D m bana sana haytın acı gerçeklerini göstereyim. Daha bu öğreneceğin çok şey var
Size vakit ayırıyorsa, hatta vakit darlığı olduğu zaman bile akşam sadece sizi görmek için bile geliyorsa, gerilme anlarında bazen sessiz kalıyorsa. Bazen haklıyken bile size kıyamıyorsa, dokunmasa bile yanınızdayken gözlerinin içi gülüyorsa sizi seviyordur. Ben bunları yaptım ama olmadı. İlişkide olduğum insan narsist idi ve bitti. Düzelmiyorlarda maalesef.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni dinliyor sıkıntılarına çözüm üretiyorsa, ben kötüyüm dediğin anda kapındaysa, seninle eğlenip senle gülüyor ve düşüncelerine önem veriyorsa gerçekten seviyordur diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılYa bu kişiye zamana göre değişir bir insanın sevdiğini anlayamazsın çünkü günümüzde tiyatrocu insan çoktur rol yapan insanlar da vardır gerçekten senin için kendini parçalayan paralı yani insan seviyor zannedersin ama bir beklentisi vardır beklentisi gerçekleştikten sonra uzaklaşır şimdi bu bir ölçü değildir insan sevdiğini bilir de sevildiğini hiçbir zaman bilemezsin
00 Yorumla
+1 yılBakışlarından anlaşılır. Eğer bakışlarını birkac kez yakalarsaniz bu ilk belirtidir. Sizinle yüzyüze görüşürken heyecanını baskilamaya calismasiyorsa bu ikinci tesbittir. Sizinle tanıştıktan sonra size geleceğe dair hayallerinizi soruyorsa ya da astrolojiyle ilgili bir erkekse burç sohbeti açmaya çalışıyorsa bu da son tesbittir. Numaranızı veya sosyal medya da arkadaşlığını istemisse artık bütün belirtiler tamam demektir.
Bu arada son olarak sizinle vakit geçirmeyi sizin ona iyi geldiğinizi söylemesi de bütün ışıklar yeşil demektir.
Eğer gönlünüz yoksa bu noktaya kadar gelmesine izin vermeyin00 Yorumlaİnan çok iyi numara yapabiliyorlar, sevip saklama kabiliyetleri ilgisizlikleriyle bu kesin sevmiyordur diye düşündüğün kişi bazen seni senden çok seviyor çıkabiliyor ya da tam tersi ilgisiyle sevgi dolu bakışlarıyla bağımlı gibi halleriyle doruklara çıkaran kişi aslında numara yapmış, tavlamak ve o anlık ilişkide olduğunuz için öyle davranmış çıkabiliyor o yüzden çokta şey yapmamak lazım. Seviyomu sevmiyomu vs vs bosveeer seviyoMuş gibiyse sende öyle davran güzel anlar yaşayın sonu gelene kadar
00 Yorumla
+1 yılSeni merak ediyorsa, saatlerce seninle konuşmak istiyorsa, sürekli seni görüşmek istiyorsa, sabahlara kadar yarın işe gideceğini düşünmeden senin için uykusuz kalıyorsa... vs. sıralnır gider...
Ayrıca, gözlerinden, sana bakışlarından da anlarsın, sözler yalan söylese de gözler yalan söylemez... Tabii ki mesleği sanatçı felan değilse...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılKarşıdaki kişiye bakışından tut sicakkanliligina kadar belli eder. Bazen de olmasını kişi istemez ve soğuk yapar ama burada gençler fazla belli eder de 25 inden sonra kişi artık oturmuş bi yapi da olduğu için biraz farklı olur. Bu seferde buluşup görüşme durumuna dönüşür. Günaydın yazıp fotoğraf istemeler falan gençken idi. 25 inden sonra isteyen erkek başka zihniyetle yapar.
010 Yorumla- +1 yıl
Soğuk yapar kısmını açarmısın yani sence seven bir erkek bazı sebeplerden dolayı Soğuk yaparm çünkü şu an o durumdayım
- +1 yıl
Erkek olarak olgun birisi ise karşıdaki kişiye hangi gözle baktı o önemli bi durum? Basit kadin gözüyle bakıp sadece yatak arkadaşı olarakta görebilir. Doğru insan olarak görüp eş olarak yanına alabilir. Ben vakti zamanında karşıdaki kişi için doğru değildim fakat bi şekilde yolumuzu ayırdım. Çünkü kız fazla mükemmeldi şimdiki bana göre. O biraz vicdan meselesi l
- +1 yıl
Anlıyorum... benim derdim eş olarak alması değil.. bir şarkı var.. tam hatırlamıyorum ama gelişini zaten beklemiyorum gidişin çok ani oldu gibi gibi :) yani birden soğuk yaptı ama bana gönderdiği şarkıyı geçen durum da paylaşmış seviyorum diye. Sorunları olduğunu biliyorum yazmıyorum da baskı yapmıyorum. Sinir bozucu!
- +1 yıl
Hayır o kim ki beni basit görecek, kaypaklık yapıyorlar kendileri sanki altın kafeste yaşıyor
- +1 yıl
Erkekten ne çok var ki ülke de. Sen birinin peşinden koşma
- +1 yıl
Karşındaki kişi ve sen kac yaşındasın?
- +1 yıl
Ben 32 oda 31 hatta bir gün arayla doğum günümüz
- +1 yıl
Öyle çok bir beklentim yok karşımdaki kişiden ama yinede sadece sorunları olduğunu biliyorum. Hayır hem kendisi bana geldi yazdı etti vs vs sonra da yok oldu
- +1 yıl
Bu vakitten sonra sanırım basit ilişkiler ile zaman geçirecek kisi değilsiniz. Karşınızdaki kişi de doğru insan değil. Yazmaması iyi olmuş
- +1 yıl
Tek gece içindi diyorsunuz yani.. sırf yatağa atabilmek için 😬
+1 yılErkek seviyorsa pnu belli etmesi için elinden geleni yapar
10 YorumlaSana şimdi benim tespit ettiğim iki özelliği söyleyeceğim bunlar değişir tabi herkese göre; Seninle ciddi düşündüğünü genelde ima eder mesela bana sevgilim ben konuyu hiç açmasam bile acaba ailen beni gördüğünde ne tepki verecek vs gibi anne babamı konuya dahil edip konuşur.
Ve mesela ben komik bişey konuşmasam bile o cümleden bi kelimeyi alır gülmeye başlar saçma sapan kelimelerime güler kolay kolay sinirlenmezler 😅00 YorumlaBence Bir erkeğin seni sevdiğini yaptığı fedakarlıklardan, gösterdiği ilgiden anlayabilirsin. En yoğun olduğu dönemlerinde bile sana ayırdığı zamandan anlayabilirsin. Yüzünü güldürmek için çaba sarf etmesinden anlayabilirsin. Bunun gibi şeyler işte. Seven erkek sevdiğini hissettiren erkektir. Yani her adam aynı şekilde de göstermiyor sevgisini.
30 Yorumla
+1 yılSevip sevmediğini öğrenince ne olacak ki ben anlamıyorum biri beni çok sevse ne değişir sevmese ne değişir bu sevgi aşk işlerine fazla mı kafa yoruyorsunuz acaba! Önemli olan beyinlerin sevişmesidir geri kalan her şey teferruattır...
00 Yorumla
+1 yılSeven insan ilgi gösterir saatlerce bir mesaja mahrum bırakmaz sana sadık olur başkalarını görür güzel der ama sana aşıktır senden başkasıyla olmayı hayal bile edemez o seviyedeyse gerçekten seviyordur
00 YorumlaSana değer veren seni seven bir erkek sensiz gün geçirmez sürekli seninle konuşmak için can atar
Seninle olduğunda gözlerinin içi parlar seninle temas halinde olur10 YorumlaSizden kaçıyorsa yaklasamayip bir türlü iki kelimeyi bir araya getiremiyorsa bilki aşık tam tersi ise rahat bir biçimi varsa hata size rahat ol ya ne kadiyorsun diyorsa kaçcccccc
00 Yorumla
+1 yılsana elinde ne varsa verir jestlerle kendini belli eder guzel sozler iltifatlar soyler senin icin zamanindan taviz verir konusmayi devam ettirmek icin sacmalar bile
00 Yorumla
+1 yılHer erkeğin sevgisi farklıdır
Kimi sözleriyle kimi hareketleriyle belli eder kimi sevdiğine sevdiğini hiç belli etmez
Onu şahsen konuşmadan beraber bir an yaşamadan bilemezsiniz00 Yorumla
+1 yılAklı olan erkeklere güvenmez. Sevgiside kavuşana kadardı ondan sonra onlarda sevgi mevgi kalmıyor. Başka limanlara yelken açıyorlar. Evli olan kadınlarda hiç mutlu değil.
00 Yorumla
+1 yılBu cok sorunun birden fazla cevabı var nasıl mı? Kimisi ilişkiye girmek için ilgili olduğunu gösterir ona iyi davranır sever sayar kimisi menfaat için iyi davranır sever sayar. Diyorsan ki gerçek sevgi anlaminda işte o zaman sana kalben hissettirip iliklerine kadar yaşatması lazım bu hissi alamıyorsan gerçek sevgi yoktur.
00 Yorumla
+1 yılİlgisi ile başına taç örüyorsa hiç kimsenin görmediği şeyleri görüyorsa kafanı her çevirdiğinde hemen orada ise ve gözlerini senden alamıyorsa seni seviyor demektir.
00 YorumlaHer zaman yanında olmalı, sözünde durmalı, yanına geldiğinde bakımlı olmalı, zevdiğini hissettirmek, gülmeli, cinselliği ön plânda tutmamalı zaten konsan kalbiyle bunu hisseder Hissedemiyorsa yalan...
00 Yorumla
+1 yılZaman gösterir, senden vazgeçmiyorsa, seninle olmak için çabalıyorsa, seninle bir hayat planlıyorsa seni seviyordur.
10 Yorumla
+1 yılSeviyor rolü yapmakta oscarlık adaylar kalpleri yok
31 YorumlaAnlaşılmaz ya aşkı bilenmi kalmadı son kez yardım etcem;aşk anlaşılmaz hissedilir iki taraflı yaşanır
00 Yorumla
+1 yılAinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Adamın ne dediğine değil nasıl davranışlar sergilediğine bakın ona göre karar verin bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir tespit mümkün değil.. Suni davranan insan da çok bu dünyada.. Sadece şunu diyebilirim insan hissediyor kalbinin en derininde..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılElini kalbine koy o ritim yüzde yüz değişir elleri titrer göz bebekleri büyür avuçları terler saçmalamaya başlar
00 Yorumla
+1 yılGözü partnerinden başkasını görmediği zaman ve tabii ki ilişkiye gereken saygı ve sevgi sosu eklenirse de tadından yenmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Devamlı yqzar sorar ne yaptın bakim ne yapıyosun şu an vs nerdrsin sşkım burdayım aşkımcılık oynar.. devamlı yazar ilgilenir
00 Yorumla
+1 yılVerdiği değer senin değerlerine kararına saygısı onemsemesi seninnicij birsey yapmak için cabalamasi falan filan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erkeğine göre değişir çok değişkeni vardır bu işin yani herkesin aynı oranla sevmesini sevgisini göstermesini bekleyemezsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Sana verdiği değerden arayıp sormasindan hep yanında olmak istemesinden kiskanmasindan lafını sen sirf kırılma diye ölcerek konuşmasından vs vs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. İhtiyacınız olan şeyi siz söylemeden fark edip yapıyorsa ve ondan sevgi ilgi dilenmek mecburiyetinde bırakılmıyorsanız seviliyorsunuz demektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHaftada 1 de olsa arayıp sorduğunda ( çok meşgulse ) , herkese boncuk dağıtmıyorsa, kaliteli zaman geçiriyorsak, bana güvenip içini döküyorsa
09 Yorumla- +1 yıl
Biraz mantıklı düşünürsen bazı insanların yoğun bir hayatı olduğunu algılayabilirsin
- +1 yıl
Bazen insanlar hasta olur başına kötü bir şey gelir ya da morali bozuk olur ve daha sayamayacağım bir sürü şey. Benim zaten haftada en az 2-3 kez konuştuğum var merak etme o da beni onca işin arasında arayacak gücü kendinde bulduğu için değer verdiği için arıyor.
- +1 yıl
Aynı ya da benzer kızları görüp denk geliyorsan sorun sendedir. Bunu laf olsun diye değil bir gerçek olduğu için söylüyorum çünkü bunun üzerine yapılan bir sürü psikolojik araştırmalar var kolayca bulabilirsin.
- +1 yıl
Veya insanlara karşı çok kolay önyargı yapan birisi de olabilirsin
- +1 yıl
Hayatımın çoğu İzmir de geçti ben bile şahit olmadım hiç öyle bir şeye çünkü sokakta olmaz. Bu dediğinin konu ile de bir ilgisi yok. Ama sırf öyle gördün diye bu sana onların canını alma hakkını vermiyor ve bu cevabın senin ne kadar cahil bir güruh olduğunu gösteriyor. İşin garibi senin gibilere aklının vicdanının nerede olduğu sorulduğunda töreden gelenekten veya dinden bahsediliyor orası ayrı bir trajedi. d
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇabalamasından anlayabilirsin. Tırnağın kırılsa önemser. Seni ve fikirlerini ciddiye alır. Ortak yapılacak her şeyde sana danışır. Elindekini senden esirgemez. Gerçekten seven biri bunları yapar. Ama şimdi öyle aşklar nerdee 🙁
00 Yorumla
+1 yılYapacağı fedakarlıklardan vazgeçmemesinden değer vermesinden ama her şey karşılıklı olursa güzeldir
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAnlaşılmaz ama kacma istegi uyandırır o yuzden pek istenilen sonuç olduğunu söyleyemeyiz zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Adam gibi biriyse seviyorum dediyse seviyordur. Kanı bozuk biriyse ne derse desin inanma
10 YorumlaEger Gerçekten Seviyorsa bunu kalpten hissedersin
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl olacak o ablacım be
Ben gerçekten sevene denk gelmediğim için soruya pas demek istiyorum
10 YorumlaSeninle uzun döneme dair plan yapıyormu, seni sakınıyormu diye bakarsın?
00 Yorumla
+1 yılSana olan ilgisinden sevdiğini anlasaydın bu soruyu sormazdın zaten burada
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Garnında kelebekler uçuşuyorsa gerçekten seviyordur.
00 YorumlaO kişi için fedakarlık yapıyorsa onun için çabalamak yanında olmak istiyorsa seviyordur
00 YorumlaHeyecanı merakı bakışı ilgisi düştüğü canım...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fena bişey bir kere yaşadım feleğim şaştı. Diğer kadınlar anam bacım gibiydi.
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak. istiyorum de sevip sevmediğini hemen anlarsın.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne yapacak içi yanar telaslanir yapma etme der ne oldu der sevip sevmediğini anlarsın iste
+1 yılTamda bu soruya ihtiyacım varken sizin sorduğunuzu görmek 😇
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılSana bakışı gülüşü samimiyeti vede toplum içinde sana karşı davranışında anlarsın
00 Yorumla
+1 yılSana karsi iyi niyetliyse sana aşık ve sana ilgi gösteriyorsa
00 YorumlaYavaş yavaş hayatına dahil olduğunu hissedersin. Sen farketmeden ortalığı ayağa kaldırmıştır bile.
00 Yorumlakarşındaki erkeği tanımadan çok zor bişey istiyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne