Çok çabaladım çok sevdim yıprandım, değmezmiş dedim, vazgeçtim. Benim gibi seven biri bile sevdiğinden soğuyorsa bence aşk gerçekten yok.
Nasip değilmiş.
Çok çabaladım çok sevdim yıprandım, değmezmiş dedim, vazgeçtim. Benim gibi seven biri bile sevdiğinden soğuyorsa bence aşk gerçekten yok.
Nasip değilmiş.
Peşinden koşmak sayılır mı bilmiyorum ama aylarca onu bekledim aylarca konuştuk ama onun hazır olmayışından ve psikolojik sorunlarından ötürü adı bir türlü konulamayan bir durum oldu aramızda. Daha fazla yazamayacağım düşünürken bile yorulmaya başlıyorum çünkü.
Unut kral unut ve özgür ol
Eski sevgilimle ayrılmıştık yıllar önce kendisi bana yazdı tekrar barıştık bir yanlış anlaşılma oldu kendi terk etti şu an ve ayrıldığımızda bakalım tükürdüğünü yalanacak mısın bana yazacak mısın diyen erkek ne demek ister? ayrıca ona hiçbir zaman ulaşmadığımı bildi halde ama ayrılmak ısteyınce kabulenememıştım😑
Döner o
Emın mısın kanka?
Hepsi dönüyor
Kaç kez döndu ama
Kaç kez
4 senede hemen hemen 5 defa her seferinde numaranı Sıldım herşeyı attım demesıne rağmen utanmadan gerı geldı senden sonra yüzüm hıc gulmedı vs
Ama bu sefer tukurdugunu yalayacak mısın dedı ona hıc ulaşmadıgım halde ne demek?
Sen döncek misin diye soruyor galiba
Topu bana atarak gıttı işte benım aklımı kariştırarak
Aman 4 yıl boşa gitmiş ona üzül
4 yıl önce 1 yıl beraberdık tm aşk yönünden önüme bakamıyorum ama iş arabam vs ekonomık açıdan çok ıyım kendısı düşünsün kendısı eksılerde kendı hayatında
Kimse için değmez beni bırakıp başka kızlara konusan insan değmezmiş keşke onu hiç tanımasaydım onun yüzünden kimseye güvenemiyorum nasip herkese güldü bir bana gülmedi😭😭😭😭😭😭
Öyle valla doğru düzgün insan yok sadece doğru düzgün biriymiş gibi yapan sonra aldatan erkekler var
Ağlama kızım değmez yeni mi oldu
Şöyle düşün geçiyor her şey
Geçiyor geçiyor beni de eski sevgilim kuzeniyle aldattı evlendiler hatta umrumda değil artık. Ama ilk aldatıldığımda çok kafaya taktım strese girdim anlıyorum seni
Olmuştur illaki
Teşekkür ederim
Canım benim, o yıpranma hissi çok tanıdık 💔 Aylarca peşinden koştuğum biri oldu evet, deli gibi çabaladım ama değmeyince vazgeçtim. Aşk yok değil, sadece yanlış kapılarda harcanıyor bazen 😔 Senin kalbin gibi sevenler için en güzeli bekliyor, inan! Nasip er ya da geç gelir 🌸 Senin hikayende ne oldu tam, anlatır mısın?
Cevap
18Cevap
Kimsenin peşinden koşmadım. Bunu gururla söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Ben hep benden hoşlanan kadınlarla birlikte oldum. Arıza yapan, yanaşmayan, nazlanan kızlar da var. Herhalde direk yürümediğimden...
Böyle de hiç tadı olmaz ki
Tat almaktan kastın nedir? Kendini değerli hissetmek için birini hizmete zorlamak mı? Bunu yapmam ben açıkçası. Birlikte geçen güzel zamanlara bakarım. Senin tarzın anladığım kadarıyla oyun gibi. Bakıyım ne kadar zorlayabiliyorum? Kendini bilen biri için bu denemelere çok gerek yok. Bu şımarıklık sadece.
Karşılıklı emek çaba gerektirir bence arada trip atmak ya da trip yemek önemsendiğini hissetmek güzel bir şey
Bunun güzel yolları da var. Bir hediye alırsın, güzel bir parfüm kullanıp takım elbiseni giyersin. Güzel bir yere götürürsün. Sorun çıkararak, kıskanarak, herkes kalbinin ekmeğini yer falan diyerek sadece kafa ütüleneceği kanaatindeyim. Sabah kalkıp birlikte yürüyüşe gitmek, kahvaltı etmek de bir değerdir. İşine, karakterine, hayallerine saygı duymak da bir değerdir. Ama kimisi amerikano sever kimisi karamel machiato. Kimisi sade ve sağlıklı sever, kimisi kanser olsa da ballandırmak. Buna bir şey diyemem.
Beğenmişsem bir adım atarım gelmiyorsa haydi bir ikinci adim daha atarım baktım adımlar hep benden daha da atmam koşmak su yana dursun
İlişkide diyoz ilişkide
Bugüne kadar kimsenin peşinden koşmadım siz de koşmayın, olacak olan olur bir şekilde yıpranmaya ne gerek var
Bundan sonra öyle
Bende aylarca koştum çabaladım ama karşı nallı katır olursa ne çare
Dimi
Olmadı. Kimsenin peşinden koşmam, gitmek isteyene yol veririm.
Erkeklerin peşinden koşulmaz onun dışında başarının peşinden koşulur
Evet, çok haklısın..
Evet sonra vazgeçtim artık böyle bişey yapacağımı düşünmüyorum
Artık ağızıyla kuş tutsa istemem
Benim realde isteğip de almadığım kız olmadı hayatım da hiç bir kız beni realde red etmedi 🙂 senin ki aşk değil ergenlik tripleri uzun konu
Ergen iken evet koşmuşluğumuz var ama ilerleyen zamanlar da hiç olmadı
Birisinin peşinden koşmak bana göre değil, en fazla ortak noktada buluşuruz..
En güzeli
Evet evet koştum sonuç itibariyle koca bir 0 haklısın
Hayır açıkcası daha önce hiç birinin peşinden koşmadım
Kimsenin peşinden koşmadım hiç
Helal olsun
Hayır kimsenin peşinden koşmam
En iyisi
Yok ya peşinden koşunca sıkılıyorum
Öyle
Belki biride bir gün bizim kelleyi alır
Koşmuyorum kimsenin peşinden
Hiç olmadı koşan oldu