Yıllarca birinin peşinden koşar mısınız?

Yıllarca kostuguna göre sonuç değişmemiş... ben e zaman kaybi
Koştuk olmadı 😀
Hayırlısı olsun🥺 vardır bi hikmeti😅
Aynen vardır bunda bir hayır)
Tesekur )
🤜💕🤛
Cevap
43Cevap
Bir an bile koşmam kimsenin peşinden..
An? Yani sev olalımmı dedin.. kız H diyince kayıpsın🤣🤣🤣🤣
O yüzden kaşlarınla cevap ver diyorum.. Sen sus, kaşların konuşsun.. 😅
🤣🤣🤣🤣🤣 insallah kaşları mert ramazan demir gibidir de yanliş anlaşılma olmaz🤣🤣🤣
HAYIR Koşmazdım
Ooo emre sampiyonluk kutluyosun tebrik ederim😅😅
Hayır o kadar gurursuz değilim. ya da o kadar türk kızı özelliğim yok :D çünkü genelde kızlar sürekli birinin peşinden koşarlar. burada bile aldatıldığı halde hala unutamıyorum yazsam mı diye soru soran kızlar var ne diyim akıl herkese bulunmuyor işte
Bombayı patlattın 🤣🤣🤣 türkiyede canlı kalmadı.. hatta gurbetçiler bile... her yer ceset🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yok yani ben sadece bomba koydum ama patlatıp patlatmamak onlara kalmış benlik durum yok ben gittim bile :D :D :D :D :D
Sen ne zekisin sen sen ne kurnazsın😂😂👏👏 ama en önemlisi ha-ri-kasın barış her zamanki gibi😇😂😂
Teşekkür ederim ama hayır harika olan sensin, sen varken ben harika olamam 😂😂😂🌸
Kendime yazık edemem kimse için. Zaman çok kıymetli, bir dakikamı bile kimseye vermek istemezken, yıllarımı kimse için israf edemem, hayat bir gün , o da bugün. Geçen yıllar bir daha geri gelmiyor, bir saniye dahi geri gelmiyor, kimse değmez buna, kendimden eksiltemem, bir saniyem bile çok değerli benim
Evliysek sabahları hergün koşarız birlikte 😅
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hayır. Erkekler özellikle gençken kosmamali zaten kendini geliştirme yılları gençliği erkeğin. Erkek gençliğini kaybetmez.
😅😅😅
Koşmak değilde takıntılı olduğum biri olmuştu sonra bana karşı boş olmadığını öğrenince ona aşık olmadığımı fark etmiştim ve tam bir rezilim.
Hayırbe boş ver oyalanmıssın onunla.. kendini kötü hissetme🤜💕🤛
Bunu neden yapalım ki. Bir kadının ne ve kim olduğunu anlamak bir kaç saniye zaten...
Ben kimim😂😂
Sen hiç bir şeysin. Bu çok net. Ne resmin var, ne e kimliğin. İsim sahte, profil gizli. Tanınmamak için farkedilmemek için adeta ruh olmuş, sır olmuş, muamma da kalmışsın. Bu da seni hiç kimse yapar, hiç bir şey yapar.
Vaybe hakkaten çözdün🤣🤣 ben aslında botum😂😂😂😂
He ya ondan işte...
Bot bile değilsin. Srnden ne bot ne ayskkabı, ne de terlik olur. Kabul et sen hiçbirşeysin... Gıcık ne olacak...
Sadaşacak beni mi buldun işin botlara mı kaldı abi😅😅😅
Belki düşünür ne diyor bu adam dersin dedim ama, görünen o ki hiç bir şey gerçekten hiç bir şey miş? Oysa hiç bir şey de birşeydir. Ne kadar vahimsin yani...
Sebep neden koşayım? kaçıyorsa koyver gitsin uğraşamam koşma işleri ile
😅😅
Koşma kondusyonum pek iyi değil. Ama bana yürüyen olursa, ben ona koşarım.
Oooooooooooooooooooooooo👏👏👏👏👏👏
Teşekkürler, teşekkürler, teveccühünüz efendim.
Asla. Ömrümün nerede biteceği belli değilken, yıllarca kimseyi bekleyemem
Hayır tabi ki o kadar boş zamanım olduğunu düşünmüyorum.
Tek taraflı sadece süreci uzatır ama sonuç değişmez
Biraz koşarım bqktm olucağı yok salariö
Yıl degil 1 hafta felan sürer
Yıllarca birini sevdim ama kimsenin peşinden değil yıllarca koşmak birgün bile koşmam beklerim belki bekledim ama koşmam
Koşarım sonra pes ederim dahada beni bulamaz..
Hayır cevabını aldığım an oradan uzaklaşırım. Kimse benim zamanımı çalamaz.
o kadar ömrüm yok yorulurum 😀
😂😂😂
Aptal değilim.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hayır. istenmediğim yerde bir dakika bile durmam.
🎩🎩👏👏👏
En İyi Cevap