Sevgilim bugün askere gitti ama 6 ay boyunca sürekli uzaktan o telefonla konuşamam bir de SMS'le yani gelene kadar hiç konuşmak istemiyorum
2 ay
Askere gidince onun sana daha çok ihtiyacı var. Senin bunu yapman gerçekten çok kırıcı bir durum eğer sen askerdeyken beklemeyeceksen yanında olmayacaksan bundan sonra da sevgilim demenin hiç bir anlamı yok.
Ya o da rahat konuşmaz zaten gelince kaldığımız yerden devam ederiz
Canım seni o kadar iyi anlıyorum, askerdeki sevgiliyi özlemek zaten kalp kırıyor, uzaktan konuşmak da cabası 😔💔 Ona yumuşacık şöyle diye: "Aşkım, sen ordadayken telefonla konuşmak beni daha çok üzecek, özlem büyür diye ara verelim mi gelene kadar? Seni deli gibi seviyorum ❤️" Dürüstlük en iyisi. Sen nasıl hissediyorsun şimdi? 😘
Olabilir
Cevap
14Cevap
Sizin şu zihniyetinizden midem bulanıyor. Umarım çocuk senden ayrılır ve keyifli bir askerlik yapar.
O da rahat konuşamayacak zaten 6 ay ikimizde kendi hayatımıza bakabiliriz başka biriyle olmam pnu beklerim zaten
Kardeşim sen hayatına zaten yine bak, zahmet olacak ama kimseyle de olma. O da rahat konuşamayacak ama hattın ucunda senin olduğunu bilecek. Müsait anlarında seninle konuşacak. Ne var bunda? Bu durumun seni rahatsız eden kısmı nedir? Asker de adama kafayı yedirtir bu durum. Yazık olmuş çocuğa.
Gitmeseydi bilerek erkene aldı gitti
He o zaman tamam. Hemen ara ya da yaz. Konuşmak istemiyorum de. Sonuçta sen haklısın. İyi günler.
Söyleme bacım gerekirse biraz sabret istemiyosan bile istiyormuş gibi idare et askerlik başka bir kafa başka bir psikoloji onun senin sesine desteğine ihtiyacı var sen onun moral kaynagisin
İşte böylıe kızlar hep el üstünde tutulur. Sevmiyorsan ayrıl hiç oyalama askerdeyken yapman da ayrı bi şrsfzlik zaten
Konuşsam zaten yarım yamalak konuşucaz ben ne yapiyim
O yarım yamalak konuşma için can atan kızlar var. Sen sevmemişsin
Bilerek erkene alıp gitmek istedi sevse o gitmezdi diye düşünüyorum
Ne alakası var eninde sonunda gidecek mecburi görev. Biran önce gidip gelmek istemiştir
Hayırlı işler ablam
Askerdeyken her erkeğin yaşayacağı olay terkedilmek
Olabilir
Nasıl diyeceğimi bilmiyorum işte üzmeden demek istiyorum
Direktte nasıl soylicem bilmiyorum
Sevdiğine emin misin?
Evet
Ben göremiyorum sevdiğini ama..
Gelince tekrar konuşmak istiyorum şu an bu durumda değil
İnsan sevdiğini özlemez mi? Uzakta da olsa hiç olmazsa sesini duyabileyim demez mi? Sen demiyosun. burada bana bişe söylemek, anlatmak zorunda değilsin elbette. Ama kendine dürüst ol lütfen. Beklemek istemiyosun sen, bunun sebebi konusunda dürüst ol kendine mesela. Geçmişinle bağdaştırmayı da unutma.
Tamam sağol
Asker yareni olmak kolay değil😆
Evett😭
cevap vermezsin :) 6 aylık ara verdik de.
Konuşmayalım diyicem
de bence de. benim sarılıp öpüşmem lazım de :) uzak mesafeye karşıyım de
Onun için değil uzakta konuşurum aslında ama onu bile zor konuşuruz nasıl ilerleyecek o zaman
sürekli bıdı bıdı konuşmak yorar seni.
😂😂
Max türk kızı küfür serbest
Ne alaka
birini bulursun zaten
O gelene kadar benimle konuş
O kadar ara verdiğinizde kafan karışır
En azından 3 ay versek iyi olur
Sana şunu söyleyim kadın ilgi ve arzudan mahrum kalırsa kafası karışır ve başkasının ilgisi hoşuna gider
Ya zaten konuşsam ne kadar konuşabiliriz ki 6 ay boyunca en azından ara versek beklerim yinede
Ben ara verdiğinizde elinde olmadan başka erkeğin ilgisinin hoşuma gideceğini düşünüyorum psikolog olduğum çok böyle danışanım var
Sanmıyorum şu an sınava çalışıyorum zaten 3 ay kimseyle tanışmam yazında bakarız belki kendi telefonu alırsa konuşurum
Ne sınavına çalışıyorsun
Yks
Valla sınav gibi süreçler stresli ister istemez ilgi sevgi istersin rahatlama vb
Konuşmak ister misin merak ettim ilişkiniz vb
İstemem ben
Neyini merak ettin bomboş bişey
Yani şöyle bitsin istemem ilişkiniz o kadar ara verince toparlaması zor olur ondan merak ettim benim 4 yıllık güzel sevdiğim ilişki bitti o yüzden güzel seven insanlara yardım ediyorum
Bizimde ki yıllık ilişkimiz ama konuşacak bir şey yok dediğim gibi yapıcam
Tercih senin ama o dediğim ihtimali göz önünde bulundur
Çocuğa yazık
Banada yazık
kaç yaşındasın knkaa
18
daha cıtır gencsn ya boşta kalma
ünidemsn knka
Demekki aldatacaksın
Hayır aldatmak için değil
Kaç ay gidiyor
6 ay