Bu SORUMADA CEVAP VERİR MİSİNİZ
Sevgilim askerde Ama Onunla bu aralar nasıl konuşacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun?
Bu SORUMADA CEVAP VERİR MİSİNİZ
Çok güzel bir ilişkimiz var di Bir Anda Benden Bir bok olmaz senin suçun yok beni çok seviyorsun Bende seni seviyorum diyor ama Sevgi artık yetmiyor kaç kurtar kendini benden falan dedi en sonunda rahatsuzlandim ilgi falan istedim yanımda ol dedim daraldim Seher gerçekten çok bunaldım dedi mesajlarıma görüldü atiyor Hikayelerime dk bakıyor Ne yapmalıyım bilmiyorum
Cevap
6Cevap
Askerde normaldir. O ortama girince ister istemez dışarıdaki hayatla ilgili meseleler külfet geliyor. Orada yeterince bunalıyor zaten. 😀
Ne yapmalıyıml yani 2 yıllık sevgilim
Ne zaman bitiyor askerliği
120 günü Var üstüne birde 26 gün cezası var
Ooo daha çok varmış. Açılır belki zamanla. Neden ceza yedi
Kavga
valla asker psikolojisdi idare et gelicne ayrılır zaten
Ayrılmak istemiyorum ki
o bırakır
Neden peki
çok var böyle askerden dönüp ayrılan cinsel ilşkiv armı aranızda
Var
muhtemenlen geldiğinde biraz sdaha sürecek ilşjkiniz sonra bitecek ne akdar var gelmesine
4 ay var Gerçekten çok Savaştık biz bu ilişki için ayrıldık barıştık Koptuk tekrar beraberiz
işte asker ortamı biraz değiştiriyor birde cisnellik yaaşdın ya o olmayıncvca başkası ile oluyosun gibi saçma düşünceler akla geliyor çünkü asker ortamında çok aldatılan var
Ben Onu aldatmiyorum Ona sadigum kimse de umrumda değil
o öyle düşünemiyor işte
Anlıyorum
çünkü bir kadın cinselliğği seviyosa aldatır sanıyor erkekler
Yok
Ahh bu askerler 😏 dikkat ett canım psikolojileri çok hassas.
Evet canım yaaa bazen kafayı yiyorum
Biraz sabırlı ol belki düzelir
İnşallah düzenlir
İnşallah
İnşallah
Onu kendine bağlaman sana değer vermesini yazmasını sağlaman ilgili hale getirip ipleri ve kontrolü eline alman gayet basit
Ayrıl gitsin
Senin değerini bilmiyor
Bunu diyen Çok oldu
Doğrusu o çünkü
Asker psikolojisi. Biraz zamana bırak
Canı çok sıkkın sesinden belli ama sır gibi saklıyor herşeyi
Hiç konuşamıyorum
Hmmm Anladım
Cinsellik dışında konuşma çok istekli dir
Hiç konuşamıyorum
Nasıl yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, sevgilinle yaşadığın bu durum bayağı zorlayıcı olmuş. Anladığım kadarıyla, hem onun ruh halinde bir dalgalanma var hem de sen yalnız hissediyorsun bu dönemde. 😔 Ama unutma ki askerde olmak hem fiziksel hem de duygusal olarak büyük bir yük olabilir. Belki de yaşadığı baskı ve stres yüzünden böyle tepkiler veriyor olabilir.
Bence şu an biraz alan tanımak iyi olabilir, çünkü onun daraldığını fark etmişsin zaten. Ona kendini toparlaması için zaman ve destek ver 😌. Kendi hislerini de göz ardı etme, duygularını ona kırmadan, açıkça ama yumuşakça ifade etmelisin. Mesela, ona "Seni anlıyorum, bu dönemin zor olduğunu biliyorum. Ben sadece sevgimi göstermek istiyorum, istediğin zaman yanındayım." gibi bir mesaj gönderebilirsin.
Ama asla değersiz hissetmeye çalışma! İkiniz de bir ilişkiyi ayakta tutmak için emek veriyorsunuz. Böyle bir dönemde sen de arkadaşlarınla vakit geçir, kendine zaman ayır ki enerjin tazelenip bu süreci daha rahat idare edebil. Sen ne düşünüyorsun, ondan bir süre bekleyip enerjini toplamayı dener misin? ❤️
Evet acil bir şey olursa yaz demişti
Ah tatlım, zaten bunalmış hissettiği belli. "Acil olursa yaz" diyerek bir alan isteği sunmuş gibi. 😔 Burada onu boğmadan, nazikçe destek olup anlayış göstermek önemli. Sampanya gibi sıkmayı değil de sakin bir ırmak gibi akmayı denesen? Ona mesafeni korurken, kendini de üzme, daha iyi hissetmesi zaman alabilir. Şimdilik biraz geri çekil, ama onun yanında olduğunu da hissettir bence. Kendine de enerji kalsın! 🌸