gideli 4 gün oldu günde 5 dakika var ya da yok konuşuyoruz ama düne kadar bundan şikayetçi değilim dün aksam mesaj attı "günde sana sadecd 5 mesaj atabilirim 150 sms kaldı fazla bişey bekleme" dedi ve ne yapıyorsam haber vermemi istedi whatsappı silmemi istedu ama çok sıkılıyorum gün içinde kızlardan başka kimseylede konuşmuyorum. sizce napmam lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şeyi anlarım da whatsappı silmenizi istemesi çok mantıksız geldi bana, gereksiz bir şey.
Eğer silmek istemiyorsanız bunu ona açıkça söylemişsiniz, silmek istiyorsanız karar sizin. Fakat bu kadar kıskanç ve gereksiz kısıtlayıcı bir erkekle bir ömür nasıl geçer bilmem.02 Yorumla- +1 yıl
erkekle falanda konuşmuyorum yani silmediğimi söylesem kavga edicez ama silmediğimi gizlersemde yarin bir gün öğrenicek elbet
Cevap sahibi+1 yılTercih sizin.
En İyi Cevaplar
+1 yılİstediğini yap bence. İçinin rahat edeceği şekilde. O seni askerde olmasına rağmen kısıtlamaya çalışıyor buna izin verme bence. Sadece bir ilişkiniz olduğu için, bu ilişkinin sorumluluklarını bil ona göre davran yeter. Sen onu üzecek aldatacak birşey yapmadıktan sonra gerisi önemli değil.
06 Yorumla- +1 yıl
2 arkadasim var sadece
- +1 yıl
onlarla konusuyorum tek
- +1 yıl
E ne güzel işte. Kendine vakit ayır. Kendini mutlu edecek şeyler yap. Elbette onun sana ayırabildi vakitlerde sende ona vakit ayır. Benim de eski erkek arkadaşım askere gitti. Bir de bedelli. Toplasan 2 buçuk hafta kadar kaldı yani. Aynı durumu bana yapmaya çalıştı. İşten eve evden işe git, çok dışarı çıkma etme. Kaç yaşında insanlarız. Kişi kendini bildikten sonra hata yapacaksa yapar, yapmayacak zaten yapmaz. Erkekler bunu anlamıyor.
- +1 yıl
valla ben onun keyfi icin kendi aktivitelerimi bosa cikaramam bide neymis rapor edicekmisim o beni günlük 5 mesajla sınırlı tutarken iyi ama
- +1 yıl
😂 😂 Erkek milleti değil mi hepsi aynı 🤪🤪
- +1 yıl
valla isterse ayrilir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
20Cevap
+1 yılbekliemekten başka çaren yok bu şekilde konuşmaya azda olsa razı olman lazım sonuçta askerde çocuk oyuncagı degil orası
16 Yorumla- +1 yıl
askerden öncede benden cok cevresiyleydi.
- +1 yıl
demekki sen onu çevresi kadar mutlu etmiyorsun sıkıyorsun sıkmamış olsan mutlu etsen çevresinden çok seninle olurdu ya da seni sevmiyorda olabilir
- +1 yıl
o zaman ayrilsin,
- +1 yıl
orasını bilmem ayrılır ya da ayrılmaz seninle ne niyette konuşuyor onu bilmiyoruzki
- +1 yıl
2 yil olmus ben onun herseyine kostum yeri geldi ailesi yeri geldi dostu oldum kahpelik yapmasin bana
- +1 yıl
iyilerin kıymeti bilinmez her zaman aşk sevgide karşılıklı olmuyorki
Bekliyceksin o zaman tv ac izle bişeylerle ugras sevdigin kişi askerde clupde degil Askerdeyken 1 dakika bile konuşamayanlar var şükür et ve bekle
00 Yorumla
+1 yılSevgililerinizi kendinize ne diye kısıtlattırıyosunuz sildim de silme telefonundaki uygulamaya da karıştırma be kardeşim
00 Yorumla
+1 yılsalakmi ne niye haber veriyorsunuz herşeyimi Whatsapi silmek ne alaka yaa
02 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum bende silmedim hala duruyor ama silmeyeceğim dedim ona
- +1 yıl
sınırini çiz ona herşeyi yapturmaya çalışmasın sana... daha şimdiden böylenise.
Güvensizlik var güzelim, bence siz ayrilin, evlenince belki pazara yalnız gitmene izin bile vermez
012 Yorumla- +1 yıl
öyle ayrılın diyincede pat diye olmuyor ki ben onun yeri geldi annesi oldum yeri geldi dostu yeri geldi arkadaşı annesiyle babası ayrı annesi uzaklarda yeni kocasıyla yaşıyor tüm eksiği ne varsa hep ben koştum peşinden bi ihtiyacı varsa ben ilgilendim çocuk gibi sevdim onu ama ne bileyim bu askerlik iyi gelecek ona diye düşündüm daha fazla kaybedeceğim sanirım
- +1 yıl
benim onun üstünde emeklerim var aileme kadar söyledim evdeki herkes kabullendi onu
- +1 yıl
Sevgilim vardı aile durumu böyleydi ama onda annesi ölmüştü babası evliydi başka bir kadınla neyse işte ben her şeyi oldum onun ama o aşırı kıskançtı ve ben özgürlüğe düşkün kendisine önem veren biriyim bu yüzden dayandım dayandım en son bunaldım başka bir erkekle konuştuğumu gösterdim ona o da bana oros*pu diyip gitti ama neticede ayrıldım ve kafam rahat bence kendinide düşün
- +1 yıl
gerçekten mi
- +1 yıl
bilmiyorum çok çok zor
- +1 yıl
konuşabilsek halledeceğim ama konuşamıyoruz dun bana 150 smsim var gunde 5 mesaj aticam fazla bisey bekleme benden dedi
- +1 yıl
pandemi var izin kullanamaz ama bana hic özlem besliyor gibi gelmedi orada herkesle kaynaşmış zaten kendi memleketine gitti askerlik için
+1 yılGüvensizlik problemi var sanırım WhatsAppı sil ne demek ya abartmasin
07 Yorumla- +1 yıl
sence napmalıyım?
- +1 yıl
Askerde diye sanırım alttan alıyorsun yapma bunu ipleri eline almış ordan seni kontrol etmeye çalışıyor yok öyle bı dünya sevdiğini merak ediyorsan 5 mesaj da yeter 2 sevgi sözcüğü yeter ordan emir vermekle olmaz uzun uzun yaz bence sen karşılık vermezsen daha çok üstüne gelir
- +1 yıl
silmeyeyim değil mi whatsapp ı falan
- +1 yıl
Silme tabiki
- +1 yıl
gerekirse ayrılsın ya
- +1 yıl
Zaten soğutmaya başlamış seni daha 20 yaşındasın ailen o kadar sıkmıyordur seni değer mi
- +1 yıl
haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılaskerlik psikolojisi farklı oluyor diyorlar biraz alttan al anlayışla karşıla
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. askerde idare etmelisin eğitimleri falan da oluyor zor duruma girmesin
00 Yorumla
+1 yılKendini oyalayacak bir şey yap. Durup, düşünüp, beklemekle zaman geçmiyor.
00 YorumlaKarşındaki kişi sevgilin mi yoksa elektronik kelepçe mi? Biraz olgunlaşmasını rica et.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,5b cevap paylaştı.
+1 yılAcemi birliğinde asker nasıl konuşsun hiç mi akıl yok
04 Yorumla- +1 yıl
ama benide kisitlayamaz.
- +1 yıl
Onada sen karar verirsin
- +1 yıl
nasıl yani
- +1 yıl
İster dediğini yap ister yapma sana kalmış m
Ne yapiyorsan haber vermen ve sana wp sildirmesi sana guvenmediginin işareti. İliskide karşılıklı guven yoksa bana pek hayırlı gelmedi açıkçası...
02 Yorumla- +1 yıl
ah kafam cok karisti bilmiyorum napacağım
+1 yılWhatsapp'ı silmeni mi istedi yok artık. Güvenmiyor belli yol yakınken bırak onu bence. Güven olmayan bir ilişki kimseye mutluluk vermez.
04 Yorumla- +1 yıl
askerdeyken bitirmek iyi olmaz bence ya hem nasıl bırakayim ki seviyorum ama yaptiklarida sogutuyor
- +1 yıl
Doğru askerdeyken bırakmak hiç iyi olmaz ama onun da seni kısıtlama hakkı yok. Normal hayatta da hep böyle kıskançlık yapıyor mu
- +1 yıl
normal hayatta makyaj yaptırmaz elbise giymeme müsaade etmez falan filan..
- +1 yıl
Bak sana şöyle söyliyim bir insan neden kıskanç olur biliyor musun pis düşünen bir insandır herkesi kendisi gibi düşünüyor sanar özgüvensizdir. Kimsenin kimseyi kısıtlama hakkı yok herkes istediğini giyebilir isterse makyaj da yapabilir kimsenin sana karışmasına ve kısıtlamasına izin verme ben fikrimi söyledim ama tabi hayatın boyunca kısıtlanmak istiyorsan bu senin bileceğin şey.
madem 150 sms i kalmış paket yaptırsın ya da swn ona sms paketi yaptır ayrıca askerde mazur gör bunları
00 Yorumla
+1 yılSevgiline sadıksan sevgilini dinle. Ama whatsapp sildirmesi biraz abartı geldi
012 Yorumla- +1 yıl
sadığım elbette ama gün içinde canım çok sıkılıyor zaten kızlarla konuşuyorum sadece o giremiyor diye bende mi giremeyeceģim?
- +1 yıl
Hayır gireceksin. Bu kadar kısıtlama olamaz bence istersen erkekle konuş nolmuş yani. Biraz olgunlaşması lazım yaşlar kaç?
- +1 yıl
ben 20 o 22 2 ay sonra 23
- +1 yıl
Olgunlaşması lazım ne kadardır sevgilisiniz
- +1 yıl
3 yıl olucak
- +1 yıl
Hey maşallah hep böylemiydi peki
- +1 yıl
bu derece değildi whatsappı sil demezdi bide emir veriyor derslerine calisacaksin diye ama o boyle yaptikca ders yuzu acasim gelmiyor
- +1 yıl
Asker de diye senin onu kırmayacağınj düşünüyor binevi biraz ego gibi.
- +1 yıl
bilmiyorum ya
- +1 yıl
Bu işe el at derim biraz kendini kullandırtma yani ağırlığını koy sende
- +1 yıl
dün aradığında soğuk davrandım biraz
- +1 yıl
Öyle yap nedenini sorarsa sen bilirsin vereceğin cevabı
+1 yılGüvenmiyor insan sana onunla bide evlenicen sen Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılAskere giden erkek kompleksi. Hiç çekilmiyor
02 Yorumla- +1 yıl
seninde mi sevgilin askerde
- +1 yıl
Hayır genel konuştum aslında
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMektup yazamıyor musun
03 Yorumla- +1 yıl
söyledim yaziyim mi diye saçma salak isler yapma kacinci devirdeyiz dedi
- +1 yıl
Yok artık
- +1 yıl
evet
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapacak bişey yok sabırla bekleyeceksin
02 Yorumla- +1 yıl
sosyal medyayı siliyim ki yani?
+1 yılKlasik kaybetme korkusu. Güvensizlik sezdim.
05 Yorumla- +1 yıl
hayır bak günde 10 15 dakika konusabilsek tamam sileyim ama çok sıkılıyorum kimseyle konuşmuyorum ki zaten 1 2 arkadaşım var ya da yok onun orda bir sürü arkadaşı olmuş cok rahatmis bide günde 5 sms ne ya insan sevdiği için sms alır yeterki konuşsun
- +1 yıl
Yeni paket yapabilir bu zor bir şey değil. İnsan bir şeyi gerçekten istedikten sonra ne yapar ne eder halleder. Bende askerdeyim ama hallediyorum.
- +1 yıl
değil mi gercekten konusmak isteyen insan herseyi yapar tamam askerde diye üstüne gitmek istemiyorum ama o benim üstüme fazlasıyla geliyor
- +1 yıl
Konuşarak halletmelisiniz.
- +1 yıl
işte konuşabilsek zaten halledicem
- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılGenel kurmayı ara. Bu ne rezalettir diye çıkış
21 Yorumla
+1 yılBekle bacım şimdiden seni dürten mi var
00 Yorumla
+1 yılNıye kısıtlıyor ki anlamadım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Seni çok sıkmasının bir önemi yok ondan soğursun
00 Yorumla
+1 yılNerde askerde sevgilin?
011 Yorumla- +1 yıl
kırklareli
- +1 yıl
Hmm. Niye mesaj atamiyo peki. Sms mi yok?
- +1 yıl
150 smsi varmıs
- +1 yıl
Hangi hattı kullanıyo.
- +1 yıl
kendi hattı
- +1 yıl
Dogru söyledigini bilsem ver numarasini tl atayim diyecem.
- +1 yıl
benim derdim sms falan değil o orada arkadaş cevresi varken orada çok rahatken beni kısıtlamak istemesi utanmasa geç askerligi sen yap diyecek sanki. Onun orada dertlesecek arkadaslari olmus benim arkadas cevrem oturdugum yerde hic yok İzmir de bir tane arkadasim var onunla konusuyorum bir zaten disarids cikan biri değilim
- +1 yıl
Askerlikte ne arkadas cevresinin ne önemi var kızım sacma sacma konusmayin ya. Ranzada yatıyo 10 15 kisilik koğuşlar var her sabah 5 6 gibi uyaniyo ictima aliniyo. Kendi düzeni yo orda disiplin var. Herkes o disipline uyuyo. Sabır biraz.
- +1 yıl
bana bunu kendisi söyledi ben burada çok rahatım dedi zaten kendi memleketinde yapıyor askerliği komutanlarim falan cok iyi dedi karnim doyuyor sicak yatakta yatiyorum dedi
- +1 yıl
Devlet askerine bakacak tabi. Bu rahat oldugu degilde erkek arkadasinin cok mütevazi biri oldugunu gösterir bence.
- +1 yıl
nasıl yani
+1 yılNerde askerlik yapiyor
00 YorumlaO şimdi asker canı neler ister
00 YorumlaBen bitirdim geldim cabuk geciyo zaman ya
10 YorumlaSabret bekle başka çözüm yok
112 Yorumla- +1 yıl
sosyal medyayi onun istedigi gibi mi yapiyim kaptiyimmi
- +1 yıl
emin misin
- +1 yıl
ama çok sıkılıyorum
- +1 yıl
nasıl yaşadın noldu
- +1 yıl
o mu ayrildi
- +1 yıl
yazık günah ya ben ayrilmam ama oda beni kisitlayamaz
+1 yılSabredeceksin
02 Yorumla- +1 yıl
siliyim mi yani sosyal medyayı?
- +1 yıl
Yanı sevgilinin seni sevdiğinden eminsen
+1 yılTasma da vereyim mi
02 Yorumla- +1 yıl
bende silmedim zaten çünkü o orada çok rahat arkadaş edinmis yedigi önunde yemedigi arkasinda
- +1 yıl
Aşk sevgi kıskançlık bu değil ya eleman yanlış anlamış
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNerde asker
02 Yorumla- +1 yıl
kırklareli
- +1 yıl
Kayseri olsa idi görüntülü bile konuştururdum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSorun yaşarsınız
00 Yorumla
+1 yılsabır
00 Yorumla
+1 yılZor işin Allah kolaylık versin
00 YorumlaGüvenmiyo demekki
00 Yorumla
+1 yılSen de konuşma
00 Yorumla
+1 yılCepeye git
00 Yorumla
+1 yılÜzücü olmuş