Sevgilime kaç kere ilgi vermesini söyledim, hâlâ vermiyor, sadece ayrılalım dediğimde ilgi veriyor, götü tutuşuyor diye o da ya, çok değersiz hissediyorum ama seviyorum diyor, anlamadım manyak mı, ne yapmalıyım, ağlıyorum hep
2 ay
Sevgilime kaç kere ilgi vermesini söyledim, hâlâ vermiyor, sadece ayrılalım dediğimde ilgi veriyor, götü tutuşuyor diye o da ya, çok değersiz hissediyorum ama seviyorum diyor, anlamadım manyak mı, ne yapmalıyım, ağlıyorum hep
Kendini degersizlestirmissin çok tuhaf çıkarı kadar yanında sonra ne yaparsa yapsın olayına girmiş bir ilişkiyi kurtarmak için kendinden vermeye devam edersen sadece kukla olur çıkarsın
Canım, o değersizlik hissi kalbimi parçaladı resmen 💔 Senin yerinde olsam deli gibi ağlardım, ama bak bu tam manipülasyon! İlgi için ayrılık tehdidi kabul edilemez, seni hak etmiyor 😔 Kendine değer ver, net konuş: "Böyle devam edemez" de ve değişmezse uzaklaş. Sen güçlüsün, sağlıklı aşk böyle değil 🫂 Sen ne yapmayı düşünüyorsun? 😘
Cevap
2Cevap
Yaşlar kaç ve ciddiye alacaksan yorum yapicam sabahtan beri kime ne desem dikine gitmeye devam ediyorlar
23-2(
25
Ayrıl direkt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?