Sevgilimle ayrıldık kendimi yetersiz hissediyorum, ne yapacağım?

Öncelikle yapı olarak çok samimi değilim insanlarla biraz utangaç biriyim ve bu benim ilk iliskimdi. Sevgilime karşı da ister istemez soğuk olmuş olabilirim o da söylemişti bir iki kere yani sevgimi hissettiremiyormusum. Uzun zamandır üniversitelerden dolayı görüşemedik farklı şehirlerde yaşıyorduk böylece aramız iyice açıldı. Son zamanlarda ilgisizdi bana karşı bunu ona söyledim özür diledi ve düzeldi ama sonra yine eskisi gibi oldu ve tekrar bu konuyu açtığımda sen nasilsan ben de sana öyle davranıyorum dedi. Sonra konu uzadı ben de ayrıldım çünkü eskisi gibi olmadığımı dusunuyordum ona ilgimi daha fazla belli etmeye başlamıştım. Ama sonra pişman oldum haklı olabilir diye düşündüm ve barışmak istedim ama o istemedi. Daha önce aynı konu yüzünden 1 kere ayrılıp barıştık ve birçok kez ayrılığın eşiğinden döndük. Ama bu sefer kesin bitti bı daha istemedi o. Şimdi ben bunun yüzünden kendimi kötü hissediyorum. Onun çok ilişkisi oldu ve hep eski sevgilileriyle kendimi kiyasliyorum. Kesin onlar gibi samimi değildim keşke biraz cilveli olsaydim kendime baglasaydim o zaman benden böyle kolay ayrılmak istemezdi diye düşünüyorum. Kendimi yetersiz hissediyorum. Sanki böyle olduğum için onda hiçbir iz birakamamışım gibi geliyor ve kötü hissediyorum. Sadece kendi değerimi boyle şeylere baglamak istemiyorum ama elimde değil. Bunu kafama takmak istemiyorum ne yapabilirim?
Sevgilimle ayrıldık kendimi yetersiz hissediyorum, ne yapacağım?