Lise kızları neden düzgün, çalışkan ve kültürlü erkekler yerine keko tipleri seçiyor?

burası farklı abi böyle bilmem ama diyeceğim yani kendimi tutamadım ayıpsa ayıp sanırım zeka seviyesi önemli böyle liselerde kızlar genelde nerede it puşt vs var gidiyor onlarla falan sevgili olmaya çalışıyor şimdi dersin senin tip boy falan yok ben tipi yüz olarak 10 7 olan boyum 195 kilom 98 fit bir insanım calisthenics’le uğraşıyorum daha bana yazan bir kız bile olmadı oldu da arkadaş olarak oldu kötü alışkanlıklarım falan da yok aileme falan saygılıyım yoldan geçen insanlara falan çünkü böyle yetiştirildim yani bilmiyorum krallar benim diyeceğim zeka seviyeniz uyuşmayan birisi size ölüm azabı gibi gelebilir diyorum bakın benim ilgi alanlarım var mesela elektronik devreler proje falan yapıyorum hatta okulda hocalar beni sever TÜBİTAK’ta benim projemle 2 kez 3. olduk gitar çalabiliyorum arada hoca sınıfta çıldırıyor şarkı söylüyoruz falan ilkokulda BİLSEM kazanmıştır orada öğrendim gitarı sonra biraz piyano biraz keman çalabiliyorum A2 Almanca A1 Rusça A1 İspanyolca biliyorum az daha zorlasam poliglot olacağım PC donanımlarında bilgiliyim 3D printer’dan baskı basıp satıyorum bazen hani şu ev duvarı boyayanlar olur ya onlardan yapıyorum para karşılığı bir odaya 20 k falan şu duvarlara resim yapanlardan o konuda da yetenekliyim sigara alkol yok centilmen bir insanım biraz komik çoğu kişi yanımda durmayı sever güler vs ama gel gelelim ki hiç sevdiğim kız gelip benimle sadece konuşuyor biraz flörtöz ama gelip hiç söylemedi sevdiğini ben söylersem ve reddedilirsem bunu kendime yediremem falan abi bir şey bizim okul keko falan dolu çoğu kişi öyleleri falan seviyor paten kaykay falan da kayabiliyorum şu hani şov yapanlar kadar iyi değil ama onların bir tık altı spiker seviyesinde konuşabilecek kadar eğitim kendimi falan para da kazanabiliyorum ama yok yani birisi bile sevmiyor herhalde derslerim de iyi TYT 100 110 bandı AYT 70 bandı sayısalım bizim burada nerede keko vs var hepsinin sevgilisi var

Güncellemeler
2 ay
Ha kazandığım lise kötü lgs den havalı olur diye erken çıkmıştım kafama sokim
Güncellemeler
2 ay
Yaşım 18 12 yim daha
Lise kızları neden düzgün, çalışkan ve kültürlü erkekler yerine keko tipleri seçiyor?