Kekolar cesur ve bu sayede güzel kızları tavliyor okey bunu anlıyorum ama diğerini anlamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Herkes güzellik odaklı değil
Tamam da bak etrafımda gördüğünü söylüyorum kız o çok beğenilen tiplerden yanında keko adam. Erkek yakisikli yanındaki kız daha alelade.
Ola bilir. Kızın güzel huyları vardır belkide bu onu erkeğin gözünde güzel gösteriyordur ve güzellik görecelidir sana alelade olan başkasına göre çok güzel ola bilir
Daha kolay iteleyebilmek için
Nasıl yani kanka yakisiklisin bu arada biraz benziyoruz da.
Yani yakışıklı bir erkek ortalama veya tipsiz bir kızla onu güzel bir kıza göre daha kolay çakabildiği için birlikte olur
Kanka ama şu mantıksız geliyor kız biraz zekiyse bu zaten beni kullanır acaba dalga mı geçiyor diye düşünmez mı ortalama kiz yani kendini geri de çekebilir sırf bu sebeple.
Kanka kızlarında amacı eğlenmek ve zevk almak emin ol yani o zor veya zeki kız ayaklarına inanma
Kanka eğlenmek derken ortamciliktan mı bahsediyorsun biraz ac konuyu.
Bazı kızların para, alkol, ortam sevdası.
Kanka onu demiyorum ama yakışıklı erkek hani ciddi anlamda ama kız ortalama yani günlük her yerde gördüğün çok çirkin de değil ama aşırı güzel de değil. Diğerini anlıyorum yine biraz bu garip geliyor.
Şimdi anladım sorunu. Biz erkeklere, hoşlandığımız kızlar ekstra güzel gelir. Mesela eski kız arkadaşım, çoğu erkeğin güzel bulmadığı bir kızdı ama bana inanılmaz güzel gelirdi.
Kanka kız kendini güzel bulmuyorsa kendini geri çekmiyor mu peki? Hani bu erkek beni kullanır o kadar kız varken benimle işi ne diye.
Günümüzde kızların çoğu birbirine benziyor ve benzer güzellikteler. Kendilerini geri çekecek durumları kalmadı pek. Bazen bilmediğimiz durumlar da olabilir, iki kişi arasında farkli bağlar, anılar yaşanmıştır ve sevgili olmuşlardır. Pek takılmamak lazım.
Kanka peki eski sevgilisini unutamamış bir kız hakkında ne düşünürdün uzak durmak en iyisi mi? Kız bu açıklamayı yapıp hala neden beklentide olur bana karşı?
Ben olsam o kızdan uzak dururdum. Senden ne tür beklentisi varmış ki? Önce eski çocuğu unutup beklentiye girsin hanımefendi.
Ne bileyim yazıyor aga bir zaman geçti eski sevgilisinin üzerinden hoş çocuksun seninle konuşmak güzel ama o enerji yok bence zamanla olur bu işler ama olmazsa da seni yarı yolda bırakmış olurum falan filan. Ben de konuşmayı kestim net olmadığı için yazmayınca da trip atıp mesajlardan falan beğenileri geri çekiyor.
Eski çocuk aklinda ama senden de biraz hoşlanmış herhalde. İliskiden cikan kizlar, baska erkekle konuşunca ilk zamanlarda iliski enerjisi bulamaz genelde, yorgun olurlar. Sen o enerjiyi üret (e) meyince kız trip atmış.
Kanka suçlu ben değilim bence yani ama enerji yok diyip hala bana mesaj etmesi görünce garip triplere girmesi anlamsız geliyor.
Senin suçlu olduğunu söylemedim zaten. Senden hoşlanmış, seninle ilerlemek ve eski çocuğu unutmak için seninle ilişki yaşamak istiyordur. O enerjiyi de senin yaratmanı istiyor. Bu nedenle beğenileri geri çekip trip atıyor. Kız işte, adımı erkekten bekler.
Kanka bir de onu anlamıyorum eski sevgilisini unutamadan ona karşı duyguları varken nasıl benden hoşlanıyor o da saçma. Bir de beni yarabandi mı yapacak yani?
Senin bazı özelliklerini sevmiştir ama o çocukla da anıları var, aklından çıkmamıştır. Ben olsam yazmazdım kıza, durumu ifade edip bitirirdim. Senin kararın tabi.
Kanka tipimi sevmiş heralde yakışıklı bulurlar zaten seninle konuşmak da hosuma gidiyor diyor muhabbetimi de seviyor yani ortak hobiler vesaire ama işte eski sevgili mevzusu bozuyor beni kapadım konuşmayı ama aklım onda bilmiyorum.
Aklın ondaysa yaz ve bence bu konuyu konuş. Kızın tavırlarını incele. Eski erkek arkadaşını düşünme konusunda inatçı olacak mi diye bak.
Bana bahsetmiyor hiç bu arada sadece soğuk olunca sormuştum bahsetmişti durumundan ilgine karşılık vermem doğru olmaz diye ondan sonra bir süre konuşmadık bir şey olmamış gibi geldi yazdı karşılaşınca da takmayınca onu üzülüyor ilginç şekilde. Bir kere de ben açtım eski sevgilisinin mevzusunu bunu konuşacak halimiz yok dedi
Kızla günlük hayatta denk geliyorsunuz diye anlıyorum. Okulda falan denk geliyorsanız birlikte bir şey için, normal sohbet edin biraz. Kız vicdan da yaşıyor. Senden hoşlanmış ama eski ilişkisine de saygısızlık ettiğini düşünüyor olabilir. Biraz daha aynı şekilde devam et, kız zamanla sana karşı daha sıcak, yakın olur bence. Sen de sohbet etmek istiyorsun gibi.
Evet ben baya istiyorum ya zaten ama hani o öyle diyince de görmezden geldim bakmadım buna da bozuldu sanırım. Sonra hadi mesaj atıyor konuşalım bari dedim yine sonuçsuz kaldı bazı şeyler
Kızla bir etkinliğe falan gitmek için teklifte bulun. Sonra da bir şeyler içip yüz yüze konuşun. Hafiften gönlünü al ama taviz de verme pek.
Keko kız kekoyla takılır. Olgun erkekler tipe bakmıyor zaten.
Zıt kutuplar birbirini çeker
Nasıl yani? Bu arada çirkin kızlar demiyorum ortalama kızlar
Ben çoook yakışıklıyım o zaman skkskssl
Genelleme yok kanka ama belki oylesindir bilemem