Aşk İlişkileri Kadınlar neden kibar erkek yerine keko erkek sever? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet söyleyin bakalım Aptal oldukları için Canlarının yapmalarını istedikleri için Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Yapmalarını değil yanmalarını Kadınlar neden kibar erkek yerine keko erkek sever? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beyefendi bı sevgilim var, hiç küfür etmez. Cümlenin sonunda ya dediğimde kızıyor 1 25 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel işte mutku musun ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Benim hiç sevgilim yok bende kibarim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun kilon kaç Yorumla Soran +1 yıl 1,72 boyum kilom 68 falan tamam kısayım diye olmadı yüzüme vurma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim 173 Yorumla Soran +1 yıl Bir benim sevgilim olmuyor zaten şu memlekette bıktım arkadaş ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmak zorunda mı ki Yorumla Soran +1 yıl Evet olmasi lazım zaten arkadaşım yok ailem de beni sevmiyor en azından beni seven bana değer veren birlikte konuşabileceğimiz birini istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım bulursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şeyin 13 cm falan mı Yorumla Soran +1 yıl Valla ister inan ister inanma 17 cm ama ne alakası varki anlamadım 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyükmüş 😂 sevgilimin 13 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynıdır belki diye sordum Yorumla Soran +1 yıl Ortalmaymis onunki kullanmasını biliyor mu önemli olan o boyutun çok da önemi yok cidden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyor galiba 😅 Yorumla Soran +1 yıl Aga beeee çok mu kötü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok daha yapmadıkk Yorumla Soran +1 yıl Eee nerden bilyon ya kac cm olduğunu yapamadığını😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuştuk bı de hafif temaslar oldu 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ulan iste bende böyle dinlerim anca asla nasip olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa kıyamam 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya aslında sevgilim olsa çok iyi davranırım çok değer veririm de olmuyor iste anlamadım gitti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur olur Yorumla Soran +1 yıl Nasil olur Yorumla
buzlusuu Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Her zaman kibar insanlar tercihim olmuştur. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen yuzde 3 lük kesimdesin Yorumla
İtsUnknown Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Herkes aynı değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Butin kizlae demeyelim de yuzde 95 için diyelim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Beyefendi bı sevgilim var, hiç küfür etmez. Cümlenin sonunda ya dediğimde kızıyor
Ne güzel işte mutku musun ya
Evet
Benim hiç sevgilim yok bende kibarim
Boyun kilon kaç
1,72 boyum kilom 68 falan tamam kısayım diye olmadı yüzüme vurma
Sevgilim 173
Bir benim sevgilim olmuyor zaten şu memlekette bıktım arkadaş ya
Olmak zorunda mı ki
Evet olmasi lazım zaten arkadaşım yok ailem de beni sevmiyor en azından beni seven bana değer veren birlikte konuşabileceğimiz birini istiyorum
Umarım bulursun
Şeyin 13 cm falan mı
Valla ister inan ister inanma 17 cm ama ne alakası varki anlamadım 😅
Büyükmüş 😂 sevgilimin 13
Aynıdır belki diye sordum
Ortalmaymis onunki kullanmasını biliyor mu önemli olan o boyutun çok da önemi yok cidden
Bilmiyor galiba 😅
Aga beeee çok mu kötü
Yok daha yapmadıkk
Eee nerden bilyon ya kac cm olduğunu yapamadığını😅
Konuştuk bı de hafif temaslar oldu 😂
Ulan iste bende böyle dinlerim anca asla nasip olmaz
Yaa kıyamam 😂😂
Ya aslında sevgilim olsa çok iyi davranırım çok değer veririm de olmuyor iste anlamadım gitti
Olur olur
Nasil olur
Her zaman kibar insanlar tercihim olmuştur.
Sen yuzde 3 lük kesimdesin
parası var ki seviyoruz
Herkes aynı değil
Butin kizlae demeyelim de yuzde 95 için diyelim
Aptallar