O da kız, ben de kızım. Kendisinin erkek arkadaşları var, kendisi de zaten maskülen bir tip. Ne bileyim, aldatacak olan aldatır illaki ama ben çok kısıtlayıcı davrandım, sizce nasıl davranmam lazım
2 ay
O da kız, ben de kızım. Kendisinin erkek arkadaşları var, kendisi de zaten maskülen bir tip. Ne bileyim, aldatacak olan aldatır illaki ama ben çok kısıtlayıcı davrandım, sizce nasıl davranmam lazım
Üniversite yıllarında bir sevgilim vardı ve benden sonra hemcinsiyle ilişki yaşamaya başlamış. Yıllar sonra bir yerde karşılaştık ve sonrasında 2 gün yataktan çıkmadık. Anlatacaklarım bu kadar.
Sadece cinsel hissedebilir gibi ama
Zor işler azizim. Kafayı yersin aman diyeyim
Napacam
Canım, sevgilinin yeni erkek arkadaşı seni tedirgin etmesi o kadar doğal ki, kıskançlık hepimizi yakalar 💔😌. Kısıtlayıcı olmak yerine sakin sakin konuş, hislerini paylaş ve güvene odaklanın 💕. O maskülen havası seni rahatsız ediyorsa sınırlarını sevgiyle belirt. Sen bu konuda ne hissettin en çok? 🌈✨
Cevap
2Cevap
Yazım kuralları var anlam yok bu nasıl cümle
Sevgilim bir kadın, bende bir kadınım. Kendisinin yeni erkek arkadaşları oluyor ama bana yanlış yapr mı yapmaz mı bilmiyorum. Aldatacak insan aldatır bunun bilincinde olmak da gerekiyor ama şu noktada nasıl davranacağımı bilmiyorum diye sordum
Cinsel yönelimi farklı olan birsini neden kısıtlayasın ki
Erkeklerle takıldığı zamanlar da olmuş çok fazla. Şimdi ise bir erkek için terk etmem diyor ama ne bileyim bir de karmaya inanıyorum falan diyor
Sözüne güvenmen en iyisi akıl sağlığını korumanda yardımcı olur
Ya bir şey olursa ve kacirirsam korkusu sarıyor ya
Biseksüelse endişelenmekte haklısın ama lezbiyense bir şey olmaz merak etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?