Erkek arkadaşıma inanmalımıyım ne yapacağımı bilmiyirorm?

İkimizde emlakciyiz ve aynı yerde çalışıyoruz bi musteriye evi göstermesi için sevgilime numarasını attim pazarlık aşaması için müşteriyle geldiler ofise kız ofise gelir gelmez herkesin dibi düştü. Güzel bi kızdı aksam oldu. Ofisi kapattık dalga geçiyoruz herkesin dibi düştü falan diye sevgilimle aşkım ben o kızı tanıyorum dedi nerden diye sorduğumda gece kulübünden olduğunu söyledi ve kızda onu tanıyormuş bir şey olmusmuyduu aranızda diye sorduğumda hayir dedi konu kapandı uzatmadım. Ertesi gün sevgilim izliydi. Mesai bittikten sonra ona gelmemi istedi. Gittim yemek falan hazırlamış. Yedik evini bok götürüyordu evini toplarken bir tane mont buldum. Annesinindir diye kaldırdım ortadan tam yatmamiza yakın kız aradı seni bu saate niye arıyor diye sordum bilmiyorum ev içindir dedi. Açmadı kız ses attı montum sizde kalmış onu bana getirebilirmisin ya da kulübe gönder diye kızın geldiğini itiraf etmedi başta sonra kavga edeceğimizi biliyordum ondan sildim boş bi muhabbet kız beni aradı sabah falan demeye başladı ortak arkadaslari varmış eskiden onla ilgili konuşmak istedi bende dışarı çıkmak için musait değildim ondan eve çağırdım dedi. Aramızda hiç bir şey yaşanmadı dedi bana inan demeye başladı. Kızı aramasını istedim aramadi
Kız senle sevgilim olduğumu biliyor dedi. onun düşüncesine göre kız fena bi kız geldiğinde arkadaşını bahane ederek geldiğini farkli bi amaçla geldiğini anladiginda kizi gonderdigini soyluyor Sence ne diyec3k daa kötü şeyler olacak demeye başladı daha kötü şeyler olmasını istemiyorum diyor bana evden çıkmama da izin vermedi. Bitirme bizi dönülmez bir yola sokma eminmisin falan demeye başladı. Bu şekilde 2 3 saat kavga ettik hiç bir şekilde kızı aramadı uyudu bu şekilde telefonun aldığımda şifresini değiştirmişti kızın numarasını almamam için değiştirdiğini söyledi beni sevdiğini söylüyor. Yediremiyorum aklimdn hiç bir şekilde çıkmıyor ne yapacağımı bilmiyorum
Erkek arkadaşıma inanmalımıyım ne yapacağımı bilmiyirorm?