Erkek arkadaşım hakkında ne yapmam gerek?

Erkek arkadaşım madde bağımlısı ben bildiğim halde hiç yüzüne vurmadım tüm maaşımı ona harcıyorum hep onu mutlu etmeye uğraşıyorum psikolog randevusu bile aldım yanında olmak için hep övdüm hiç bir hatasını yüzüne vurmadım ama en sonunda bana dönüp sen ablam ve babam gibisin bana hiç destek olmadın sana artık hiç birşeyimi anlatmam dedi ve söylediklerimde hiç bir abartı yok durduk yere bunu yaptı sonra ben canım olduğum için gideyim mutlu edeyim üzülmüş yanında olayım dedim ilişkimiz boyunca hep buluşacağımızda beni en az 40 dakika bekletiyor daha önce defalarca kavga ettik sonra işten çıktım gittim beni bir saat bekletti sonrada hızlı gel dedim diye sen bencilsin sorunlusun ya kaza yapsam sen beni düşünmüyorsun dedi neyse bir şey demedim ve geldiği dakikadan itibaren bir buçuk saat boyunca telefonda eniştesiyle konuştu ben artık çok sıkıldım ve sinirden ağlamaya başladım en sonunda kapattı özür dilerim dedi bu arada bunu devamlı yapıyor bende özür dilemek bir daha yapmamaktır dedim ve üzerime su fırlattı sen benim psikolojimi bozdun sen ablam gibisin amcamın oğulları gibisin Allah uzun ömür versin seninle evlenmeyi asla düşünmem artık nerde akşam orada sabah dedi sonra defol git dedi bende çıktım korktum çünkü çıkarken de git kapıyı bekçi bul açtır banane dedi sonra ben öyle korkarım diyince zorla geldi ama bu adam naparsa ben canım gibi kendimi suçlu görüp özür diliyorum lütfen birisi benim suçlu olmadığıma beni ikna etsin çok çaresizim bir dövmediği kaldı kendimi bencil kötü biri gibi hissediyorum ve ona ayarladığı psikolog randevusuna ben gideceğim

Erkek arkadaşım hakkında ne yapmam gerek?