Erkek arkadaşımla çocukluk arkadaşıyız ( 10 yaşından beri ) ama birbirimizden hep etkilendik , belli de ettik ama utangaçtık tam olarak açık açık konuşamamıştık o yıllarda hep üstü kapalı konuşurduk. Arada tabi zaman atlamaları oldu genellikle msn skype'tan falan daha düzenli konuşurduk veya sms ile yıllar tabi yıllar içerisinde konuşmamızın kesildiği yeniden başladığı da oldu. Lise sonda ilişki başlatacak bazı durumlar olmuştu sarhoştuk , arkadaşımızın doğum günündeydik ve birbirimize uzun yıllar sonra ilk kez daha açık konuştuk sarıldık, dans ettik , öpüştük. O an her şey çok doğal geliyordu yani çok güzeldi sonra ben biraz çekindim ve korktum. Hem arkadaşımı kaybetmekten hem de alkolden sonra farklı bir tutum vs olmasından çekindiğim için son sene aynı okulda denk gelsek de kaçtım ondan. Yani işin özeti sürekli kader bizi bir araya getirecek tesadüflerde bulundu ama bir türlü başlayamamıştık. Bu birkaç yıl da benzer şeyler oldu ama elbette artık 25 yaşında olduğumuz için ben onun değişmiş olduğunu düşündüm ve bu yüzden de sıfırdan tanıma yolunda gittim görüştüğümüzde. Date 'e çıkmış olmamız da ayrı bir tatlıydı tabi bundan birkaç ay öncesine kadar veya birkaç senedir arkadaşlarım görüş artık onunla dediler ama ben kaçındım. Değişip diğer hüsrana uğratan ya da daha kötüsü * tarzı dedikleri erkeklere dönüşmesinden çekiniyordum. Görüştüğümüzde çok ayarında davrandı ve görüşmelerimiz , konuşmalarımız devam etti. İlişkiyi başlatacak ve hızlandıracak şeyler de yaptı ben açıkçası bu tarz şeylerde artık hızın iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum ama çocukluktan beri zaman zaman uzun süreli hoşlandığınız kişi ki onun da duyguları olduğunu hissediyorsunuz bir yerden sonra o başlatırken bir şeyleri bir şey yapamıyorsunuz. İlişki başladığında dahi kafamda soru işaretleri vardı bence daha uzun süre flört edilmeliydi ama beni ilişkinin içine çekince bir şey yapamadım. Sonra zamanla evet tatlı bir insan ben ciddi bir konuda rahatsız olup ondan uzaklaşıp muhtemel ayrılma adımlarını attığımda panik de oldu benden şans istedi. Ama bazen anlayamıyorum bencil mi , daha önce uzun ilişkisi olmadığı için bilmiyor mu , umursamaz mı , farkında mı değil yoksa dengesiz mi veya madde etkisinden dolayı mı böyle yapıyor bilemiyorum. Evet maalesef bir de ot meselesi var başlangıçta çok nadiren bunu tüketiyordur günümüzde birçok insan hayatında en az bir kez denemiştir diye endişelenmedim. Ancak ilişki ilerledikçe o da benim bu duruma yaklaşımımın sert olmadığını gördükçe korkuları azaldı ve söylemeye başladı. Şimdi askerde ve çıkınca da yine sık sık tüketmesinden veya bağımlı mı acaba diye kafamda dolanan sorunun cevabının evet olmasından çok korkuyorum. Ona destek olmak istiyorum ona değer veriyorum ama beni eğer yeterince umursamıyorsa da kendi mi değmeyecek bir şey için heba etmek istemem bazen arka arkaya günlerde yazıp arıyor ama son günlerde söylediğine göre askerde sakatlandığı için ve orada olan durumlardan dolayı canı sıkkınmış.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kimseyi eğitmek büyütmek düzeltmek zorunda değilsin. Kendine yazık etme. Anlıyorum çoçukluk aşkı diye şans vermişsin ama zararın neresinden dönersen dön kardır. Günün birinde sanada zarar verme ihtimali var. Madde etkisi ile annesinin kafasını kesen adamı ne çabuk unuttuk demi? Bence ona şans verme. Her insan hata yapar ama hayati hatalar bizi çok kötü etkiler. Sizin sağlıklı bir ilişkiniz yok olmayacak da. O yüzden yoluna bakman ondan uzak durman en iyisi olduğunu düşünüyorum. Umarım mutlu olursun
Ot o kadar etkiliyor mudur bilmiyorum durumları iyi olduğu için dandik şeyler almıyormuş ama tabi ben de birçok şeyden endişe ediyorum. Belki fiziksel olarak bana zarar vermez ama ot içmesinden veya ruhsal iniş çıkışları sık ve benim kafamda sürekli soru işareti bırakacak olursa ilişkide yıpranırım, bunu istemiyorum. Hepimiz bu zamana kadar birçok şey yaşadık hayatta. Artık sorunlu inişli çıkışlı şeyler istemiyorum. Sevdiğim zaman özen gösteriyorum veya kendimi üzmemek için uzaklaşıp, soğuyup ayrılıyorum. Teşekkür ederim tavsiye için ben de bunlardan korkuyorum. Umarım artık mutlu olurum. Yine aynı veya benzer şeyleri yaşayıp bir daha kendimi yıpratmak istemiyorum. Yanılıyorsam diye sabretmeye çalışıyorum değişimini görmeye ama içimde tuhaf bir negatif enerji var. Kuruyor muyum, gerçekleri mi hissediyorum bilmiyorum
Yazımın ikinci partını yazıyorum sığmamıştı
Part 2
Yanımda olmanı, destek istiyorum diyor destek olmak için mesaj attığımda böyle kafası dağılsın diye konuştuğumda belli bir noktadan sonra kapatmak zorunda olmasını çok anlayamıyorum. Yani askerde mi acaba durumlar böyle , yoksa kendisi mi sıkılıyor yoksa dengesizlik mi var bilemiyorum. Genelde yaptığı şeylerle söylediği şeyler tam olmuyor. İlişkide destek olmak veya ona yardımcı olmak, ilişkinin ilerlemesini isterim tatil planı yapıyor vs ama bilmiyorum bir güven boşluğu var davranışları tutarsız geliyor. Umarım ben yanlış anlıyorumdur ama birden çok ilgili ve açıklama yaparken birden mesaj atmaması canımı yakıyor ve sıkıyor.
part 3
Seni seviyorum demek bir çok erkek için çok sıradan bunun farkındayım ama bunu söyleyip sonra böyle tam anlayamadığım hareketler olması kafamı karıştırıyor. Benim ondan ayrılmamı istemediğini biliyorum bu şekilde düşünüyorsa hiç uzatmayalım bile dedim bir konudan dolayı hatasını kabul etti ve ben bu tavırları sergileyip ondan uzaklaştığımda , bu sözleri söylediğimde de panik yaptı.''İlişkinin bitmesini istemiyorum lütfen şans ver askerden gidip geleyim hayatıma düzene sokayım ondan sonra değerlendir''dedi. şu an onu yapıyorum ama işte genelde her akşam 30 - 40 dakika konuşurduk geçen akşam benim provam var diye konuşamadık çok uzun. Sonraki günler hep akşam konuşuruz diyip gün ortasında biraz konuşup yok oldu. İyi geceler bile demeden bazı günler. Ona destek olmak, ilişkinin ilerlemesini de istiyorum ama o böyle davrandıkça kendimi kötü hissediyorum ve ben de geri çekiliyorum uzaklaşıyorum. Aramızda uzun ilişkileri olan ve gerçekten karşılıklı aşkı sevgi bilen taraf da benim yani muhtemelen benim bir şeyleri ona öğretmem lazım ilişki dinamiği ile ilgili ama işte ben de bir erkeğin peşinde koşamam. Bu sefer ben ondan uzaklaşıp, yazmayınca kendimi kötü hissediyorum orada askerde yalnız diye (Bedelli). Geldiği zaman bağımlı olması gerçeğinden, psikolojik bir durumdan veya dengesiz , umursamaz veya bencil birisi olma ihtimalinin gerçeğinden korkuyorum. Ne yapmam gerek sizce şu an ve geldiğinde
Uzun aradan sonra öyle siteye bakayım dedim bu yazıları yazdığımı hatırladım girince çok teşekkür ederim sizin , ailemin , yakınlarımın desteği ile mantıklı olan kararı çok daha kolay verebildim ve kendisinden ayrıldım. Birisi lafını edince bile tiksiniyorum hem bağımlı oluşu , hem yaptıkları hem de ayrılma dönemindeyken de yaptıkları vs. Sadece bağımlı değil ağır psikolojik sorunları olan birisi ile birlikteymişim o dönem zaten bu soruları yazdıktan çok kısa bir süre sonra tamamen emin oldum bunlardan ve ayrılınca da şahit oldum zaten dediğiniz gibi zararın neresinden dönülürse kardır. Güven sorunlarım ve tabiki tedbirlerim her zamankinden daha fazla arttı artık otun osunu bile duymaya tahammülüm yok zaten sigara falan kullanan erkekleri sevmezdim hiç. Ancak huzurluyum o saçma ve psikoljisi bozuk insandan bende daha fazla hasar oluşturmadan kurtulduğum için. Vicdanım da çok rahat öyle saçma şeyler yaptı ki hiç ya bıraktığımda intihar ederse , nasıl ayrılmam lazım vs gibi ikircikte bile kalmama gerek kalmadı yani çok mutluyum o ilişkiden kurtulduğum için. Olayların içindeyken ve duygular varken mantık ve empati çarpışıp biraz işleri zorlayıp süreci uzatabiliyor tabiki ama çok şükür ben erkenden halledebildim. Kötü bir tecrübeydi ancak bir daha kim olursa olsun desteğe ihtiyacı olduğunda bana iyi gelmiyorsa sabırlı şekilde süreci bekleyip karşımdaki insana zarar vermeden sonlandırmaya çalışmayacağım. Direk benim de daha düzgün bir erkek arkadaşa ihtiyacım var her zaman ben destek olamam her şey karşılıklı diyecek mantığa geldim. Aslında ondan önce de kendimi ön plana koyuyordum ama geçmişten gelen bir bağımız olduğu için ve onun durumuna üzüldüğüm için çözümlemesi zor geliyordu şimdi düşününce ya ne gereksizmiş anladığım an askerde bile olsa ben bağımlı birisi ile birlikte olmak istemiyorum bakış açılarımız çok farklı diyebilirmişim. Neyse sonuç olarak teşekkür ederim destekleyici yorumlarınız için. Siz de umarım mutlu olursunuz ben şu an mutluyum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!