Arkadaslar yeni nisanladik sayilir ve nisanlim benimle 1 aydır bulusmuyor ben merkezde o 1 saat uzaklıkta yaşıyor
Hayvancılık ve tarla işleriyle uğraşıyor ne ailesi ayrı bir birey olduğunu farkında ne kendisi annesi sürekli köy
İşlerini buyuruyor ya da kardeşine baktiriyor iş olmayan bir günde bime surekli nisanlim ailesi ile gününü geçiriyor
Bu arada 1 hafta oldu kendine araba aldı evlerinde Şu an 2 arada var aksamlari aradada kahveye arkadaşlarının yanına gidiyor saat 9 buçukta gidiyor gece 3 te evde oluyo
Ben benim yanıma niye gelmiyorsun dedigimde gelip bana gidiş geliş 2 saat sürecek geç olacak nasıl geleyim diyo
Bugün de aynı gece 3 te girdi eve ve akşam 10 dan beri bana yazmadi aramadida ben aradım onu bir baktım baska aramada çıktı arkadaslari kavgamı ne etmiş nisanlimi aramış onla konustugunu söyledi doğrudur söylediği fakat bende kizdim ona saatlerdir ne beni merak edip 1 kelime yaziyosun ne nisanlim merak etmiştir deyip ariyosun ya da 1 dakika sohbet etmek için arayablrdn napiyosun diye diyerek aklıma geleni yazdım kizdim Şu an eve girdigin saat 3 gec dimi dedim ama yanima gelmiyorsun gec olur diyosun bana dedim ne bicim seviyorsun beni fakat bana ters yaptı dediki disardayim aramamam normal sinirlenmekte hakli degilsin falan kankasina yazar gibi 5 10 dakka yazip mesajimdan çıktı bidada girmedi
Hayvancılık ve tarla işleriyle uğraşıyor ne ailesi ayrı bir birey olduğunu farkında ne kendisi annesi sürekli köy
İşlerini buyuruyor ya da kardeşine baktiriyor iş olmayan bir günde bime surekli nisanlim ailesi ile gününü geçiriyor
Bu arada 1 hafta oldu kendine araba aldı evlerinde Şu an 2 arada var aksamlari aradada kahveye arkadaşlarının yanına gidiyor saat 9 buçukta gidiyor gece 3 te evde oluyo
Ben benim yanıma niye gelmiyorsun dedigimde gelip bana gidiş geliş 2 saat sürecek geç olacak nasıl geleyim diyo
Bugün de aynı gece 3 te girdi eve ve akşam 10 dan beri bana yazmadi aramadida ben aradım onu bir baktım baska aramada çıktı arkadaslari kavgamı ne etmiş nisanlimi aramış onla konustugunu söyledi doğrudur söylediği fakat bende kizdim ona saatlerdir ne beni merak edip 1 kelime yaziyosun ne nisanlim merak etmiştir deyip ariyosun ya da 1 dakika sohbet etmek için arayablrdn napiyosun diye diyerek aklıma geleni yazdım kizdim Şu an eve girdigin saat 3 gec dimi dedim ama yanima gelmiyorsun gec olur diyosun bana dedim ne bicim seviyorsun beni fakat bana ters yaptı dediki disardayim aramamam normal sinirlenmekte hakli degilsin falan kankasina yazar gibi 5 10 dakka yazip mesajimdan çıktı bidada girmedi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu çocuk ile yaz gelmez
Ne demek istedin
Bu çocukla evlilik olmaz ne yaz gelir ne kış
Ama ona doğru geliyor bunlar ben kizdigimda disardayim aramamam normal diyo bana aksine ben kızınca benden bunalıyo bildigin
Eee ne bekliyorsun ozansn
Her gun soruyon ayril bari
Her gün ayrı bir bok cikiyo da ondan
Ayril ayril
Beni sevmiyormu sence
Sevse gunlerdir buralarda süründürür mü seni
Akil alacak kimsem olmadığı için her bir şey olduğunda erkeklerin fikrini almak için buraya yazdım:(
Aldatılıyorsun geçmiş olsun
Neden öyle dedinki :(
Öyle çünkü
Ama köyde yaşıyor beni kimle aldatablrki
O altındaki arabayla heryer 1 saat yavrum
Seni seven erkek 1 ay kendisi görmek isterdi demekki seni 2. plana atan bir şey var şu an o da okey masası veya tarla olacak değil koca 1 ayda
Evet altında araba var 1 hafta oldu alalı ama benim yanıma gelmedi hic gelmiş akşam nasıl geleyim geç oliyo diyo 1 saat mi oturcaz ama canim bugün mesela saat 9 da çıktı gece 3 te girdi benim içinde o saatte dönebilir eve :*
Öpücük yanlış oldu :( sinirlerim bozuldu ya
Evet kendin aslında sorunun cevabını verdin
Ailesi çok dusuncesiz 1 ay sevgilisini görmeyen biri var ve ağzını acmiyolar cunku daha nisanlim çocuk sanki kendi dizinin dibinden ayrilamayavakms gbi
Nişanlanacak evlenecek çağa gelmiş adamın bahanesi olmaz, görmek isterse görür kendini kandırma nişanlandığın adam seni görmek isterse görür.
Ailesine söz geçiremiyo demiyo bugün gorucem onu gelmesi için yanıma annesinin git demesini bekliyo
Annesi mi evlencek seninle ne alaka kendi kendine bişeyler uydurma gerçeği gör ona göre davran sana tavsiyem ilgiyi alakayı kes 3-5 gün bak nasıl geliyor
İlgiyi kestiğim çok oldu ama soguksun ama soguman icin sebep yok deyip ben mesaj attıkça atti
Sana lafta anlatamıyoruz çoçuk gelse gelirdi kardeşim neyini anlamıyorsun sana bırak demiyorum dersini ver kendine zehir etme hayatı böyle
Dersini nasıl vereyim peki
Onuda sen düşün
Ama bulamıyorum işte bunu
Sen tanıyorsun onu biz değil biz sana gördüğümüzü söylüyoruz
Tanıyorum ve onu sınamak için çok şey denedim ilgiyi kestim bitirmek istediğimi bilr söylediğim oldu o degismedi
Askerden geldi geleli yoğun calisiyodu Buda onu bunaltti diye düşünüp çok şeyi alttan aldım içimde
Çok yalnış
Nisanlimin tutumunu
Yanlis
Evet
Ama ona doğru geliyo hatta ben kızınca beni çok yanlış buluyo
Bu evlilik fazla sürmez
Anlaması için napmam gerek yanlışını
Çok zor anlaması çok
:( seni bir erkek atak bir kadın 5 6 saat boyunca disardaykrn hiç aramasa yazmasa sende kizmazmiydin
Tabiki kızarım
İşte kizdim ters cevaplar aldım disardayken aramamam normal dedi
Yanlış işte çok yalnış adam değer verse bu kadar seni sınır edip üzmezdi demekki değerin bu kadar
Kuzum askerden geldigi günden beri çok yoğun calisiyodu ben hep içimden dedimki o bunu bunallti onada hak ver sana yansıtıyor ama biz 2 3 aydır böyleyiz
Hiç bir konuda bak yemin ederimki neye kizdiysam beni haklı bulmadı
Hala daha 1 hafta önceye kadar bunalmislik var nisanlimda deyip ben görmezden geldim aramızı duzelttim
Fakat ilişkisi yok gibi takiliyo bu beni çok uzuyo
Neye kızdıysan haksız mıydın peki?
Kizdigim seyler benimle bulusmamasi
Bulunmuyorsun bari telefondan ilgilenir insan onu bile yapmaması sabahtan akşama kadar toplasan yarım saat belki anca konusuyoduk
Fake bir hesaba yaziyo bana yazmiyodu ona kizmistim
Doğum günüm 4 eyluldu hiç bir sey yapmadı gece 12 buçukta 10 dakka telefonda konustuk son 5 dakkada aklına geldi kutladı aa dedi saati gormemisim şarkı söyledi kutladı ve yattı buna kizdim
Demekki haklisin
Bunlar kizilcak şeyler degilmi belki bazen tepkim fazla oldu anlamiuo diye anlasın diye yazıp durdum bazen hiç yazmadim ama buda beni suclumu yapar
Soruyorum sana
Hayır suçlu biri varsa oda belli o
Gerçekten bir boşluğun içine düştüm bide beni tanısan o kadar anlayışlı iyi yaklaştımki nisanlima ve ailesine
Özel günlerini kaynanam ve babasinin hediyeler aldım kutladım senelerdir nisanlim ne yaparsa yapsın yanında sadece ben vardım:(
Asla bir saygisizligim olmadı ailesine bile kendi ailemmis gibi samimi yaklaştım kizilcak çok şey yaptılar ama yemin ederim asla kimseye ağzımı açmadım ara bozulmasın diye
Hep güler yüz hep güler yüz
Belli zaten
Niye belli dedin :(
Takıp attim
insan kişiliğini konuşmasıyla belli ettiği için belli zaten dedim
yol yakınken ayril aklın varsa
Neden böyle dedin peki sebebi nedir :(
Haklı degilmiyim ama insan 10 dan gece 3 e kadar bir dakika ya yazar ya da arar sevgilin var senin napiyosun dersin bi
Bu gelmiş disardayim aramamam normal diyo
gerçeği görüyorsun ama kabullenemiyorsun, ileride çok pişman olacaksın, yakınken dön
Ama ona nasıl bu kadar normal geliyo bu
Ben kizdim diye ona niye aramadn diye aksine bana kptu hissettiriyo sanki gereksiz herseyden bunaltiyormusum gibu