Erkek arkadaşım ile ilgili?

Arkadaslar yeni nisanladik sayilir ve nisanlim benimle 1 aydır bulusmuyor ben merkezde o 1 saat uzaklıkta yaşıyor
Hayvancılık ve tarla işleriyle uğraşıyor ne ailesi ayrı bir birey olduğunu farkında ne kendisi annesi sürekli köy
İşlerini buyuruyor ya da kardeşine baktiriyor iş olmayan bir günde bime surekli nisanlim ailesi ile gününü geçiriyor
Bu arada 1 hafta oldu kendine araba aldı evlerinde Şu an 2 arada var aksamlari aradada kahveye arkadaşlarının yanına gidiyor saat 9 buçukta gidiyor gece 3 te evde oluyo
Ben benim yanıma niye gelmiyorsun dedigimde gelip bana gidiş geliş 2 saat sürecek geç olacak nasıl geleyim diyo
Bugün de aynı gece 3 te girdi eve ve akşam 10 dan beri bana yazmadi aramadida ben aradım onu bir baktım baska aramada çıktı arkadaslari kavgamı ne etmiş nisanlimi aramış onla konustugunu söyledi doğrudur söylediği fakat bende kizdim ona saatlerdir ne beni merak edip 1 kelime yaziyosun ne nisanlim merak etmiştir deyip ariyosun ya da 1 dakika sohbet etmek için arayablrdn napiyosun diye diyerek aklıma geleni yazdım kizdim Şu an eve girdigin saat 3 gec dimi dedim ama yanima gelmiyorsun gec olur diyosun bana dedim ne bicim seviyorsun beni fakat bana ters yaptı dediki disardayim aramamam normal sinirlenmekte hakli degilsin falan kankasina yazar gibi 5 10 dakka yazip mesajimdan çıktı bidada girmedi
Erkek arkadaşım ile ilgili?