Hayatımda biri var. Bazen çok istiyorum onu, bazen hayatımdan çıkmasını istiyorum. Neden
2 ay
Cevap
9Cevap
Emin olamadığımız içindir ya da hayranlık duygusudur Sevgi zannediyorsunuzdur Sevgi kısa vadeli bir gelip bir giden bir şey değildir
Bende de oluyor bence ruhumuz kabul etmiyor farkında degiliz bilmiuorm cok karısık
Evet ruhum çok fazla Evet demiyor ama mantığım kesinlikle Evet diyor
Ben de aynı. Kabullenemiyorum sanki çekim sıfır. Heyecan eksik sanki
Acaba yaşımızın getirdiği durumdan Kaynaklı mı olabiliyor ben 27 yaşındayım yani eskisi gibi kimseyi sevemiyorum acaba tam istediğimiz gibi biri olmadıkları için mi öyle oluyor Anlayamadım ki ya da korkuyor muyuz teslim mi olamıyoruz
Ben de bilmiyorum olabilir bu arada ben de 27yim anam kafam aşırı karışık bazen neresinden tutsam elimde kalıyor bazen de çok sarıyo
Sevmediğin bazı özellikleri vardır ama seviyosundur kararsız kalmışsındır
Duygusal olarak istiyorsundur mantıksal olarak istemiyorsundur. Bazen duygularla mantıklar birbiriyle savaşır.
Gerçekten şu an öyleyim yani ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Şunu söyleyeyim sana Eğer duygusal olarak tamam deyip de mantıksal olarak hayır diyorsan mantıginin savaşı kazanmasına izin ver
Tam tersi de olursa mantığın Evet diyorsa ama karşı tarafı duygusal açıdan bir şey yoksa o da olmaz zaten. Şunu düşünme ya şu anda bir şey hissetmiyorum ileride hisseder miyim diye düşünme kıvılcım olmadığı yerde Ateş yanmaz
Tam tersine mantığım uyuyor ideal bir aday olarak görünüyor ama kalp olarak ruhsal olarak Neden bir şey hissedemiyorum bilmiyorum yeni olduğunuz için olabilirim onu da bilmiyorum daha henüz yan yana bile gelmedik bir şeyler eksik ama neyse çözemiyorum
Bakın şunu söyleyeyim size bir insanla görüştüğünüz zaman illaki kalbinizde bir şeyler hissedersiniz bir sıcaklık Bir kıvılcım bir istek. Ama ilk gördünüz ya ne kadar iyi olursa olsun mantığınızda ne kadar uyursa uysun Eğer o an bir şey hissetmezseniz Bu ilerde kesinlikle bir şey hissetmeyeceğimiz anlamına gelir
Yani diyorsunuz ki görüşmeyi bekleyin ona göre karar verin
Aynen öyle görüşmeyi bekleyin yüz yüze bir gelin. Ama yüz yüze gelince de hiçbir şey hissetmezseniz o kişiyle kesinlikle ileride bir şey hissederim diye düşünmeyin.
@1Ay_Işığı yazmak için xper 3 lazım diyor istek attım
Hangi taraf ağır basıyor
Yani bunun kararını veremiyorum şu anda
Sen Bi süre bu işlerden uzak dur
mantigina uymayan seyler vardir kalbin istiyodur
Tam tersine mantığıma uyuyor kalbim ısınamıyor
Sevmiyor olabilirsin aranızda cinsellik var mı
Abi Allah aşkına ne cinselliği 2 haftadır tanışıyoruz cinsellikte Ben istemiyorum zaten
O zaman sevmiyorsun
2 haftada tanışıyoruz bir dur bismillah
Sevdanın cilvesi işte nabarsin
Aklın ve duyguların karar veremiyor.
Kişilik bozukluğun olabilir borderline
Ne istediğini bilememek ten
kaçıngan baglantı
Mesela
Neden
Kararsızlık ve
seviyomusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, o karışık hisler çok yaygın aşkta, ambivalence denir buna 😔❤️ Genelde korku, geçmiş yaralar ya da ilişki uyumsuzluğundan kaynaklanır; bir yan heyecan ister, öteki güvende hissetmez. Kendini dinle, netleşsin. Seni neyin tetiklediğini düşünüyorsun, paylaşır mısın? 💕🤗