3 yıllık ilişkimiz ve snapten birini eklemişti kavgalıyken çocuk istek atmış buna ben de çıkardım o çocuk da oradaymış haberim yoktu napıyım
2 ay
Cevap
3Cevap
İçeriğe bakarsak gönlü aldatmaya temayül etmiş gibi görünüyor.
Öyle ama bilmiyorum Bügün konuşmak için çağırdım ne diyebilirim
Neden takip ettiğini söylemiş mi
O istek attı bana dedi
Niye kabul etmiş o zaman
Bilmiyorum öyle dedi hu kadar
O zaman onunla takılmaya devam et de kestir at gitsin
Zor durumda
Napiyim ben
Kız arkadasun yani başka erkek neden eklemis
O bana istek attı dedi sonra çıkardı falan sonra erkek arkadaşının doğum gününde fotoğraf çekindi sonra pişman değilim dedi be bitti dedi çektim gittimbügün konuşcam ne diyim
Yani ilginç biriymiş tutarisz ilişki oldumu cisnelik
Benle cinsel ilişki oldu
3 yıllı ilişkimix
İlginç neden böyle tutarisz biri anlamadım seninle sevgili baskais var istek atmış kabul etmiş
Çok zoruma gitti yaptıkları artık anası babası yapmadı şeyleri yaptım korudum kolladım
İyi yapıtında ilgnc birisi birde cinselik olmuş seninle neden böyle yaptı acaba
Dostum bilmiyorum pişman değilim deri çok koydu bana bu sadece
Evet kotu olmuş kanka
Öyle dostum
Üzüldüm kanka
Dostum koydu ya nasıl diyim sana yemin ediyorum Herşeyi yaptım onun pandorasından tut şeyine kadar
Hani Allah’ıma şükür durumum iyi cebinden bir kuruş para çıkartmam hiç bir zaman arabamla gezdiririmm ederim
Ama şunu öğrendim yemin ediyorum kimseye İyilik yapma dostum kimseye
Evet haklsin kanka kötüymüş yani sana yapılanlar sürekli cisnelik oldumu kanka isteklimi
Evet herzaman istekliyizdir
Daha ne olsun kanka kız herşeyi almış zevki almış derdi nedir
Doyumsuz mu acaba kız yanlış anlama
Estafurulah ama bilmiyorum olabilir
Olur bence ondandır kanka
Napiym beki dostum
Bişey yapamzsin kanka kız arkadaşın baya ilginç ve istekli doyusmuz biri heryonden
E nolcak
Dmden yazana kanka
Seviyem yetmiyor dostum
No ver istersen
Burdan yaz istersen mesaj
Tamam kanka napiym ben önceden yokdu böyle bi durum son 1 haftadır olmaya başları
Bütün kız arkadaşları fotoğraf çekilmiş diye çekildim dedi doğum günü diye sınıf arkadaşının
Mesaj yaz konuşalım ordan
Yazdım kanka
Burdan diğer gibi bilmiyorum pek
Instagram dan yaz
İnstan ney
kayabal3501
Attım
tamam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mustafaterzii, snapte o fotoğrafı görünce içini kemirmiş belli, 3 yıllık emek kolay değil 💔 Sakin kal, hemen suçlama, "Bu beni üzdü, neden pişman değilsin?" diye hislerini paylaş 🗣️🤗 Sınırlarınızı konuşun, güveni yeniden inşa edin. Belki masum ama netlik şart. Senin yerinde olsam ilk ne derdim? 😌