Erkek arkadaşım var 4-5 aydır ilişkideyız. Kız kankası var o kız erkek arkadaşımla stories paylaşıyor. Ben napmalıyım?

Erkek arkadaşımla 4-5 aydır beraberiz. Benimle 1 gere fotoğraf paylaştı. Ama o kız kankası erkek arkadaşımla stories paylaşıyor. Erkek arkadaşımda paylaşıyor. Önceden o stories için ben trip atıp kıskanıyorum, atma falan demiştim. Tamam atmam, bir daha yapmam diye özür diledi. O kız arkadaşım, bi şey yok falan diyor. Dün da stories atmıştı ikisi spor yapıyorlar ben bi şey demedim. Erkek arkadaşım biliyor ben nasıl kıskanç insanım bilerek mi yapıyor bilmiyorum. O kızla ve erkek arkadaşımla beraber çalışıyorduk. şu an ikisi beraber çalışıyor. ben uzaktayım. O kızla motorla geziyor, fotoğraf çekiyor ve kız storiese atıyor, erkek arkadaşımda paylaşıyor. Uzakta olduğum için yaptıkları zoruma gidiyor. Söz veriyor yapmam diye yine yapıyor. seni seviyorum sana evlenem diyor storiesine o kızı paylaşıyor Ne böyle yapıyor hiç anlamıyorum.

Erkek arkadaşım var 4-5 aydır ilişkideyız. Kız kankası var o kız erkek arkadaşımla stories paylaşıyor. Ben napmalıyım?