Güncellemeler
+1 yıl
Ayrildikk 4 aydır profilim herkese acik takipleşmediğimiz halde hikayelerime bakıyor ama yazmıyor
Erkek arkadaşımla 4 aydır ayriyiz takipleşmediğimiz halde hikaye olarak ne zaman n birsey paylaşsam atlamadan bakıyor, sizce neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bakıyor iste yokluyor
Sence neden bunu yapıyor icinde duygu kaldigindan mi yoksa oylesine mi
Mesela 1 ay paylasmim sonra paylasim o gun de hikayeme bakıyor her hafta paylasan biri de degilim atlamafan bakıyor
Ama yazmıyor
Acemi stalkcu
Nasil yani
Sence bunu neden yapıyor
Takip etmek için işte benim 4 yıl önce ayrıldığım erkek arkadaşım geçen bakmış yani meraktan falan bakıyolar biri var mı falan diye zjsks
Duygu hissettiginden degil mi
Peki biri var mi diye neden merak ediyordur
O mu ayrılmıştı
Geri dönmek için olabilir
Soyel anlatim tanımadığı kizlsr ekliydi instagramds ne zmn görsem sil diyordum gene dedim sil üzerime geliyorsun baski uyguluyorsun dedi ara verelim dedi bn bnde ara vermek yok bitirmek var dedim oyle iste 4 aydır yazmıyor şubatın 11 inde digum günüm kutlamayi m bekliyor acaba
Sence hikayeme bakip yazmamasi ne anlama geliyor 2-3 defa bakmıyor hepsine bakiyir ne paylassam atlamadan takiplesmedigimiz halde
Varlığını unutturmamaya çalışıyor gibş😅😅 olabilir bekliyoda olabilir doğumgününü bekle bakayım nolcak merak ettim bende
Neden güldün bu arada :))
Neden unutturmamaya çalışıyor sence
Ya çocuğun yaptığına güldüm yanlış anlama 🥹
Düşüncem genel olarak konuşayım bir erkek döneceği bi kapının kapanmasını istemez yani eğer ki sonrasında dönmek isterse engel var mı yok mı kontrol etmek ister
Yaa ne yapmasi mesela güldürdu merak ettim 🤗
Sence duygu var mi bu cocukta hikayerime bakıyor ne düşünüyorsun
Bir de sey dedin baskasi var mi diye kontrol ediyor neden bu kadar onemli onun icin
Sessiz sessiz izlemesi falan komiğime gitti avını izleyen aslan saklanır ya
Merk ettiği için işte acaba başkası girdi mi hayatına diye önemsemese bakmaz bile önemsiyo o belli zaten bir bekle bakayım yazcak gibi büyük ihtimalle
Ama 4 ay nedir 4 ay nasil yazmaz
Oylesine hikayerime bakmıyor mu yani gercekten net olmani istiyorum canim benimm
Bence bir dene hesabını gizliye al bu kez yazar
Aklından ne geçiyorsa söyle
Kafam o kadar onun halkinda karışık ki
Onun hakkında karisik kafam
Hesabını gizliye al böyle sakla kendini o içi içini yer yazar
Bana mesaj at oradan konuşalım
Mesaj atamıyorum sana takip attim
Takip attım yeni takiplerden bul mesaj at bana olur mu bn atamıyorum ozin vermiyor çünkü
Ben de atamıyorum ki instgramın var mı
Varr
Tamam yaz adını yzayım sana
_nirvanamaya_28 kullanıcı adım
Yazmıştım gitlemis simdi yazdım kusura bakma canim