Erkekler bu konuda saf mı yoksa bakışlardan bile anlar mı biz kızlar anlıyoruz yanımızdaki adama ne niyetle güler yüzlü olduğunu acaba erkek de anlar mı yoksa normal olabilir deyip geçer mi
2 ay
Erkekler bu konuda saf mı yoksa bakışlardan bile anlar mı biz kızlar anlıyoruz yanımızdaki adama ne niyetle güler yüzlü olduğunu acaba erkek de anlar mı yoksa normal olabilir deyip geçer mi
Aksine, erkekler bakıştan fazlasını bile anlar. Hatta erkeklerin çoğu bu konuda biraz maldır, yüzüne azıcık tebessüm eden kız görsün "kesin bana aşık" derler :)
Bencede hemen bana yürüyo bu derler
Hey olabilir06, bakışlardan niyet okumak mı? 😏 Bence erkeklerin yarısı radar gibi yakalıyor, sevgilim benim bakışımla erir gider hemen 💖 Ama diğer yarısı "güzel hava" diye geçiyor, saf mı yoksa stratejik mi anlamadım 😂 Kızlar gibi keskin değiliz bizde iş. Senin en komik deneyimin ne, paylaşsana? 👀
Cevap
25Cevap
anlarım evet
Bazıları iyi gizleyebiliyor. Bazılarının hal hareket ve tavırları belli ediyor
Hal hareketleri eve veriyor bencede
Kesinlikle ele veriyor
Saf olan da var ama tek bir bakışla doğum saatini çıkaran adam da var
Merakımdan soruyorum senin kızlardan hoşlantın var mı?
Aslında sadece kadın olarak değilde karşımda ki insanın yüzüne baktığım zaman az çok ne olduğunu anlayabiliyorum tabi bunun içinde yanıltanlarda olabiliyor
Neden biri anlar gibi oldu sanırım burada sende anlamaya mı çalışıyorsun
Hayır biz kadınlar anlıyoz mesela hemen niyetlerini erkeklerde anlarmı diye merak ettim uyanıklarmı yani
Uyanık olan karşı tarafa uyanık olduğunu hissettirmeyendir
Yani olayın derinse biz düz mantık ilerlemeyi seviyoruz
Kadınlar erkek bakışımdan anlarda erkekler anlamaz
Erkekler kadından anlayamaz 2 dk da sapık oluyorlar
Bazen anlıyor gibiyim bazen de yanılıyor gibi
Gözler yalan söylemez 😆
Hisleri kuvvetli olan az çok anlar
Sadece köti niyetli bakışlardan anlarım.
Anlamam çünkü kadın görmüyorum.
Saflar
Eh az çok anlarım
Kaçmaz bencede gozlerinden oeki anlatınca illa bir yüz verme olur sanırım kayıtsız kalmaz erkekler genelde
Bakışına bağlı
İşte o niyetle ama normal der geçermi hemen anlarmı hemen begendi bu beni diyemi düşünür
Bakışınla anlatabiliyorsan anlar
Bence anlaşılmiyor
Anlarlar ya bakışlar ele veriri goz teması ozellikle
Olmuyor her zaman
Ya da ben zorlanıyorum
Herşeyi anlarız yükseldiğinizi bile
Siz anlar mısınız
Anlayan zeki erkekler var
Çoğumuz safız
Evet kesinlikle
Adam olan gerçekten anlar
Giyiminde belli eder zaten