Merhabalar Herkese 🌸

Bazı erkekler, kendisiyle her samimi olan kadınla flört ettiklerini sanıyor olabilir mi?
Merhabalar Herkese 🌸

Bazı erkekler, kendisiyle her samimi olan kadınla flört ettiklerini sanıyor olabilir mi?
Maalesef böyle durumlar olabiliyor. Erkekler de daha sık yaşanma oranı da var. Erkekler sanırım kendilerine verilen bir değer olduğunda bunu direkt karşı cinse verilen değer şeklinde algılıyor. Arkadaşlık sevgisini ya algılama problemleri var ya da aşırı sevgisizlik sorunları
evet olabilir. hatta arkadaşları takılıyorlardır muhtemelen ona. " olum kadınla o kadar samimisiniz hâlâ adını koymadınız mı bu ilişkinin " falan derler. eğer " samimi arkadaşız sadece bir şey yok " derse. " olum gay misin sen öyle samimiyet mi olur iktidarsız mısın len yoksa doğru söyle " falan diye dalga geçerler. bu baskılar altında kalan erkek bir süre sonra aranızda hiçbir şey olmasa bile daha da laf duymamak için bir şeyler var ya da oldu bile diyebilir. yani ona göre.
Aynı şey kadınlar için de geçerli. Erkekler demek ayrımcılıktır. Başlığa insanlar yazsan daha doğru. Çünkü aynı şeyi kadınlar da yapıyor. Ayrıca samimi davranışları flörtöz algılamak çok da absürt bir şey değil. Kestirilebilir ama bazen anlaşılmayada bilir. O yüzden abartılacak bir şey yok. Samimiyetin ölçüsüne, şekline bir çok şeye bağlı.
Şahsen anlamaya çalışmıyorum. Beğendiğim bir kadın varsa flörtöz konuşarak başlarım ters köşelerle niyetinden emin olurum. Yok efendim bana normalden 0.3sn fazla baktı yok kahkaha atarken tırnaĝinin ucu kulak mememe deydi kesin bana aşık gibi sherlockçuluk oynamak tamamen ergence
Cevap
51Cevap
Evet genel olarak öyle algılıyorlar çünkü maalesef hayatlarında hiç kız görmedikleri için doğal olarak çünkü hiç bir kız onlarla konuşmaz yüz vermez bu yüzden de bir kız samimi davrandığı zaman da bana aşık diye düşünür ama kızlar öyle değildir çünkü bir kıza günde 100 erkek yazar 1 erkeğe eğer parası yoksa veya tipi yoksa yılda 1 kız yazmaz. bu yüzden de genel de kızların normal konuşmalarını bile flört sanıyorlar
Flört etmiyorsa samimi olmaz zaten bir kadın o kadar. Tamam flörtün samimiyeti ayrı. Kadında o noktada durmuyor devam ediyorsa o zaman tabii ki erkekler yanlış anlıyor. Ama ben birkaç kadınla bu şekil yaşadığım ilişkiye göre kadınları yanlış anlamadığımı düşünüyorum.
Arkadaş olduğu için de samimi davranabilir
İşte sınır bilinmeli. Kadın ne kadar izin verirse erkek o kadar ileri gider.
Yok be sjfjan
İnanma sen. Anlatayım istersen.
Gerek yok hiçbir şekilde katılmıyorum. Hep erkek arkadaşlarımla büyüdüm hepsiyle de çok samimiyim
Ahaha biz de samimi olduk zaten.
Ben bilerek samimi ve sıcak karakterini, tavırlarını gizleyip özellikle soğuk nevale duruşuyla erkeklerle arasına mesafe koyan biriyim. Tavsiye ederim. Feci yanlış anlaşılıyor bir güleryüz bir tık samimiyet bile. En iyisi mesafe.
Genelleme yapmak doğru olmaz ama sanırım böyle bir durum var evet. Gerçi bazı kadınlar da böyle davranabiliyor. Sanırım samimiyete açız. Ve samimi davranışları çok sık görmediğimiz için normal samimi davranışlar flörtöz geliyor.
Bu durumun genelde kadınlarla çok sık konuşmayan insanların yaşadığını düşünüyorum. Kadınlarla daha sık konuşan biri bunun ayrımını daha kolay yapabilir. Ve kadınlarla konuşmak daha normal gelir.
Tabii ki aynı durum kadınlar için de geçerli.
Maalesef bizim erkeklerin en büyük problemlerinden biride bu. Günaydın deseler bile hoşlanıyor diye düşünüyorlar. Hoşlanmasa neden günaydın desin.
😅😅
Selam verince boydan at diyenleri erkekten saymıyorum ben sdhsh
Qudjwhdhw
1 asırdır aynı soru.
Bütün erkeklerin ne düşündüğünü nerden bilelim, en fazla kendi fikrimizi belirtebiliriz 😃.
Kendi adına zaten yahu😂
Arkadaş anlamındaysa onu bi geç. Bir erkeğin kadın arkadaşı olamaz. Bilinç altı otomatik olarak o erkeği kadına sürükler. Bu tamamen doğal...
Bu doğru değil
Yok
Yeni tanıştığım herkese siz diye hitap ederim.
Mesafe iyidir; karşımdaki insan ile, kadın ya da erkek olması fark etmezksizin lişkimiz ve muhabbetimiz nereye gidecek belli olmadığından sınırlı ilerlemek hoşuma gider.
Ancak... bu siz dilim " karşımdaki insanı arkadaş değil de direkt flört- sevgili olma ihtimali olan bir erkek konumuna koyuyorum" hissi veren bir hitap olarak yorumlandığından beri erkeklerin flörtleşiyoruz sandığı hiçbir şeye şaşırmam mümkün değil...
Pes.
maalesef öyle anlıyorlar. Çoğu zaman yanlış anlaşılıyorum. Benimde karakterim böyle sıcak kanlı, içtenim. Kimisine göre. Öyle herkese değil. Ne zaman içimden gelirse.
Sanmıyor erkeklerin doğasında bu var sürekli av ve avlanma peşindedir bunu bilinçli yaptığını düşünüyor herkes ama hayır yaşam ve var oluş sebebi budur. Dürtüleri buna göre yapılmıştır ve biz Erkekler çok sperm boşaltmak isteriz ve bunun için sürekli avcı modunda oluruz. Kimisi bunu yapar kimisk içinde vardır yapamaz kimisi yaptığını sanır
yani bu mümkün değil gibi ama böyle sanan insanlar kadınlar ve erkekler de olabilir bilemiyorum
O kadar düz işleyen bir beyinleri var ki.. beyinlerinin içine girsek o kadar boş olur ki.
at koştururuz orada.. o kadar yani.. yanlışlıkla bir gülümserken ona bak mesela tamamdır.. basit organizmalardir kendileri..
Sanıyorsa sorar cevabını alır
ama genel olarak pek kimseyle samimi değilim.
Bazıları öyle maalesef ki bu yüzden çok dikkatli olunması lazım davranışlarda
Bazısı hepsi değil allah'tan yoksa abazalar çekilmez kendini bilene bayılıyorum
Genelde karşı cinsten pek ilgi görmeyen biri olarak evet şahsen ben öyle anlıyorum ne yazık ki.
Doğal bir davranış olarak görüyorum. Bir yere çekmiyorum.
Hiç kız eli değmemiş kişiler için geçerli oluyor bu durum
Hayır kesinlikle öyle bir şey gördüklerini sanmıyorum çok yakın erkek arkadaşlarım var bana kız arkadaşlarımın bana davrandığından farksız davranıyorlar ve hiç bir bit yemiği algılamıorum şahsen
Kadınların bence çoğu gereksiz samimiyet sergiliyor. sınır çizmeyi bilmedikleri için erkeklerinde böyle algılaması çok normal. Samimisindir eyvallah ama sınırın yoksa o arkadaşlıkta değildir. "sözde arkadaştır".
iki tarafta zaman zaman yanlış anlamalar yaşıyor olabilir
Yanlış anlaşılmasın ama birçok erkek selam demekten bile hoşlanıyo birde samimiyete hoşlantı denilemez biz sadece kırmak istemiyoruz ve relax davranıyoruz.
Aa galiba tüm erkeklerde böyle bir sorun var diyebilirim sanirim onlarla ilgilenmek içten davranmak hoşlarina gidiyor ve karşisindakini ilgi duyuyorlar ee anlamadiğim bir duygu 😊
Bence öyle ben de samimi bir insanım elimde olmuyor
Kadınlar da bizi değersiz mi sanıyor bedava ilgi istiyorlar, ilgilenirsek flört ederiz tabi yoksa ilgi falan yok.
Evet bu yüzden de arada bir sınır olmak zorunda. Ya da daha mantıklı bir çözüm, gerekmedikçe karşı cinsle muhatap olmamak..
Kadınlar genelde adam yerine koymadıkları erkekleri görmezden gelirler. Aynı ortamda bulunmak zorundalarsa hariç tabi.
Arkadaşlar bayan öğretmen erkek öğrencisini neden kanka olarak görür kanka der geçmişimde kız arkadaşım olduğunu söyleyince sinirlendi
Yabancı bir erkek genelde bu şekilde algılar tabiki oyuzden mesafeli olmakta fayda var ama gerek yok ben inanmıyorum diyen kadın varsa birgün tecrübe ettikçe anlar
Erkeklik hormonu diye bişey var. Erkeğe ne hissettireceğini kestiremezsin
Evet.. Erkekler bizi anlamıyor.. Anlasa da yanlış anlıyorlar..
Kesinlikle öyle anlıyorlar anlamayanlarda nadir yani
Evet, bazı erkekler öyle düşünüyor. Bazı kadınlar da öyle düşünmemizi bekliyor.
Bence öyle anlıyorlar. Arkadaşça yaklaştığım çoğu erkek sonradan yanlış anlıyor
Maalesef sadece arkadaş olduklarını o an unutan bi kesim var yaa
Samimiyetin bir sınırı olmalı yoksa flört ediliyor gibi hissedilmesi muhtemel
Bazı kadınların anormalliği, doğal erkekler için hep anlaşılmaz olmuştur.
Gülümsemeye bile korkar olduk, gülümsememiz yanlış anlaşılır diye.
Belli bir sınırı var tabi. O sınır aşılırsa farklı anlamlara yorulabilir
Sanırım. Ardından soğuk davranınca egoist oluyoruz. 🤷♀️
Bu sadece erkeklere özgü bir şey değil bence çoğu kadın da bunu o şekilde düşünebiliyor. Halbuki insanların birbirine iyi davranması saygı ve sevgi göstermesi hemen flörtlüğü düşündürmemesi gerekiyor ama maalesef insanların çoğu böyle düşünüyor
Maalesef bunu düşünen ve buna inanan bir çok insan var..
Bu problem iki cinste de var bence
Öyle olanı öyle anlarız. Hiç değilse kendi adıma.
Onlar işine geleni anlıyor ya sen merak etme 😄
Farklı algılayanlar oluyor tabi
İşine gelen öyle algılıyor olabilir
genelikle tatlım
Yüksek ihtimalle evet
evet bu yönde anlama ihtimalleri fazla. (
Genellikle evet
Öyle zaten
Bir tane daha diajjej
Öyle zaten derken erkekler öyle sanıyor manasında dedim
Ay pardon o zamann
Ayak üstü giydirdin kanks ama neyse 😅
Kusura bakma😂
Bu kadar mı sevilmediler anlamıyorum sıcakkanlı oluyoruz flörtöz oluyoruz
Evet bu var birçok erkekte ya en baditen yakın arkadaşımda vardı
erkeklerle samimi olmayin o zaman olay cozulsun.
Yoo olcaz
Kesinlikle. İyi davran bana ilgisi var sanıyorlar.
Yani ergen erkeklerin çoğu öyle hise kapılır
Maalesef böyle bir yanlış anlama söz konusu.
Gerçekten anlayan var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?