5 ayBen samimi ve gerçekçi bir yorum yapayım mı erkekler yanlış anlamayı çok müsaittir bak Ben de erkeğim samimi ve gerçek bir yorum yapacak hani şimdi biz bazen şu kelimeyi kullanırız işte dişi kuyruk sallamazsa erkek gitmez buna çoğu insan kızar ama kızmanızı sebep yok doğruyu söyleyeyim şimdi bir kadınla sohbet ediyorsun kadın böyle ağırbaşlı olur senin ciddiye olursa sohbeti kısa keserse dakika başı yazmasına müsaade etmezse ondan sonra espriler şakaları fazla yapmasa o erkek anlar ki ya bu kadın dikkatli olunması gereken bir insan. Şimdi bazı kadınlara bakıyorum erkekle sohbet ediyor böyle kankam arkadaşım falan filan diye espriler şakalar canımlar cicimler abi sen kadınsın o erkek işin gerçeğini söylemek gerekirse ateşle barutu yan yana durmaz tamam Bu zihniyet meselesidir bu karakter meselesidir bunu anlayabiliyorum. Ama Allah bile kadın ve erkeği mahrem ve namahrem diye niye ayırmış bir bildiği var ki. Ondan sonra oğluna şaka yapıyor bu bunu espri yapıyor o ona saçın güzel diyor o ona bakışın güzel diyor kalbi kayıyor o yüzden iletişimlerle afedersin belaltı sohbetlere bile şaka yolluyor ve girerse erkek beklentiye girer kimse kusura bakmasın. Bir kadın mesafesini korumazsa sonra da erkeğin sulanması söz konusu olduğunda bütün erkekler aynı demeyecek. Hatta ben sana şunu söyleyeyim öyle olan kadın da var hatta hiç yüz vermeyen erkek de var Yani birazcık cinsiyet meselesi değil duruş yapısı
34 Yorumla- 5 ay
Mersi.
- 5 ay
Biraz uzun oldu ama açıklayıcı olsun istedim
- 5 ay
Medeni dünyada insanlar birbiriyle sohbet de eder şakalaşır da (yeter ki seviyesiz olmasın) her sohbet ettiğimiz bizi yanlış anlayacaksa kimse kimseyle muhatap olmasın. Erkeklerin yanlış anlamasını bile erkeklerden kaynaklı bir sorun olarak değil de kadının yanlış davranışına bağlıyorsunuz bakış açınızı değiştirin bence. Değiştirin ki bu ortadoğu zihniyetinden çıkıp modern dünyaya adapte olalım toplum olarak
- 5 ay
Tamam sen öyle yap
En İyi Cevaplar
Walla bir eşşek kadar adamlarız. Neyin flörtöz olup olmadığını ayırt ediyoruz gayet.
Sadece yedekte kalmasını istediğiniz kişiler, kafanızdaki kişilerden önce veya vakitlerinden önce davranınca, "ben sana umut vermedim" triplerine giriyorsunuz. Ve bunun kanıtı da olmayacağı için rahatsınız. Erkeğin adım attığı kanıtlanır fakat kadının umut verip vermediği kanıtlanamıyor. İlgiyi seviyorsunuz kısaca.
Hee bir de sen üzerine alınma kız, seni sen şöyle bi 40 ol ben alacam. Bende 28 falan oluyorum. Misss ASLKDJAFSKLŞFJSA
5 seneye almanyada olabilirim, almanya patlamazsa falan ALŞKMDASŞLKA
15 Yorumla- 5 ay
Ne diyon ne ne sjjss delimanyak
- 5 ay
Ya tamam biraz buyuyim gelicem az sabret ya aaa, sevgini buradan görebiliyorum tamam ama nayn sosyetic naynn ben çok çüçüğüm XKDJDHDHDHDHSSH
Hatırlıyor musun kız, önceki hesaplarımda da yürüyordum, taa 3 yıla gider ha, arada 12 yaş olup yürüdüğüm tek kişisin, bu yüzden ilkimsin ya bir de ne güzelll, benim sadakat şaka mığ XJDHDHSHSHS
Sen benim ünlü crushımsın kız yani KS bazında düşün KXJDDHDHDHHSKDDJEHKEJEdksjdshkdjd - 5 ay
Ya sabır ya selamet
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bence burada mesele “kadınlar flörtöz mü?” sorusundan çok iletişimin dili. Bazı kadınlar gerçekten flörtözdür, bunu inkâr edemeyiz. Ama çoğu zaman olan şey Kadın kibardır, güleryüzlüdür, samimidir… ve bu, bazı erkekler tarafından “ilgi” olarak okunur. Bir kadının sohbet etmesi, gülmesi, dinlemesi ya da nazik olması otomatik olarak flört ettiği anlamına gelmez. Flört niyet ister; beden diliyle, sözle, süreklilikle kendini belli eder. Her kibarlığı flört saymak, kadının karakterini değil, karşı tarafın beklentisini anlatır.
Evet, flörtöz kadınlar var. Ama hayır, her sıcaklık flört değil. Bazen insanlar ilgiyi değil, ilgilenilme ihtiyacını görüyor. Doğal, güzel ve samimi olmak suç değil; yanlış anlaşılmak da kadının sorumluluğu olmamalı.
22 Yorumla- 5 ay
Woow..
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Erkeklere oldum olası çok sert davranırım reelde. Buna rağmen o kadar çok kişi yanlış anlıyor ki. Hiç mi Merhaba diyen olmadı, hiç mi halinizi hatırınızı soran olmadı mübarek. Hemen en ufak şeyde bi samimiyet hissedip hemen flört ediyoruz sanıyorlar anlamıyorum.
18 Yorumla- 5 ay
Nazlanıyorsun sanıyorlar jsdj
- 5 ay
Uu zor kızı oynuyor diyorlar mdkf
- 5 ay
:D bu sefer direkt tekmele kdkd
- 5 ay
Ahaha çok güldüm ya 😅
Yapay Zeka Cevapladı
Bence ikisi de var kanki 😄 Bazı kadınlar doğuştan flörtöz, enerjisi öyle, herkese neşeli ve tatlı davranıyor 💃 Ama çoook erkek de en ufak gülümsemeyi “benden hoşlandı kesin” diye yanlış okuyabiliyor 😂
Asıl mevzu sınırları, beden dilini ve tonu doğru okumak. Sence erkekler mi daha çok abartıyor, yoksa kadınlar mı fazla “samimi” takılıyor? 👀💕12 Yorumla- 5 ay
Şş.. :D
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen5 ayHahaha sen şş deyince ben direkt güldüm 😂🙈 Sosyetik havan yorumdan belli bu arada 😎✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Valla rahatsız olduğum için ters davrandığım suratına bile bakmadığım bir kişi numaramı bulmuş bide özelime yazıp çaya davet etmeye cesaret etmişti..
14 Yorumla- 5 ay
Nazlandın mı sanmış ahahah
- 5 ay
Şizo eşek demek ki sjdjs
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadınlar ikiye ayrılır flörtöz olanlar sörfçü olanlar 🤣
13 Yorumla- 5 ay
Ahahahahhaa kahkaha attım ya 😅😅
- 5 ay
Sörfçüyüz o vakit 🤝
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
5 ayFlörtöz olan da var ama genelde erkekler en ufak ilgiyi yanlış anlıyor...
12 Yorumla- 5 ay
Dimiii
- 5 ay
Yazık ya ufacık pırıltıyı yanlış anlıyorlar.😀
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
5 ayİnsanların yokluğuna göre değişir bu almak istersen alırsın mesajı
15 Yorumla- 5 ay
Yokluk derken 😅
- 5 ay
Bence sen anladın sosyetik 😂
- 5 ay
Ciddili anlamadım
- 5 ay
Abazalığı diyeyim o zaman 😂
- 5 ay
Heh şimdi anladım
4 ayKadınlar da flörtöz erkekler de fazla ilgi görmediği için çarpıtıyor iki tarafta da var diyebilirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
5 ayEvet, bazı erkekler ilgiyi yanlış anlama kapasiteye sahip.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Erkekler her şeyi yanlış anlıyor
13 Yorumla- 5 ay
Neyi doğru anlıyorlar ki, kız yine haklı djd
- 5 ay
Maşallah 😅🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 5 ayKadına ve erkeğe göre değişir. flrtöz olup herkese yürüyen kadınlar da var. selamı bile flört sanan erkekler de var.
16 Yorumla- 5 ay
Birbirlerini bulsunlar yaa
- 5 ay
Bulabilirlerse bulsunlar sjsjsd
- 5 ay
Yardımcı mı olak ne edek djfj
- 5 ay
İnsanlık öldü mü abla bir el atalım dsjsj
- 5 ay
Atalım tokatlayalım döne döne bulurlar doğruyu djfj
- 4 ay
Sen söyle hemen dövelim onları can sdjsj
4 ayNasıl yani? Ben, kız sevgilin var mı diye sorana kadar işime bakarım. çakmakta istese çaktırmakta istese flörte geçmiyorum... Çünkü bedava peynir fare kapanında olur. Normal evlenmek istiyorum diyen kadın masum zararsız gibi göze görünüyor ama uzun vadeli bir sevgilik evlilik durumunda en pis kadının sana vericeği yıpranma payını 3-5 katlar. O yüzden özel hayat sorusu sorana kadar flörte geçmiyorum geçsem de bir yere durup arkama bakıyorum çok yol aldıysak ilerlemiyelim sonra evin yolunu bulamayız eve atar odayı da kitler nikah memuruyla beraber yatağı şahit tutarız 😄🤏 göz temasında olunca zaten istiyen insanlar başlıyor konuşmaya.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayYapılan araştırmalara göre kadınlar daha çok flört etmeyi seviyorlarmış 😅 Buna çevremdeki kadınlardan da şahit oldum açıkcası aynı anda 3 5 dakika erkekle konuşuyor ve hepsinin duygularını suistimal ediyor neden böyle bişey yapıyorsun diye sorduğumda erkekleri kandırmak hoşuna gittiğini söylerler😅 Yarabbim sen kadınları yatacaktın madem neden şeytanı yarattın 😅😅
13 Yorumla- 5 ay
Cehennemi kadınlar dolduracakmış jddjs
- 5 ay
Odunları bol olsun
- 5 ay
Aaa ayıp olmayi mi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayİki sekildede olabilir. Flörtöz kadında erkekte var sonuçta 😅Yanlış anlıyorlar bence. Yani bazıları öyle. Yani yürümesen bile üzülmesin diye bir iki iyi bir şey desen, moral versen ya da gülsün diye iyi bir şey desen aaa bu benden hoşlanıyor diyebilecek tipler var maalesef. Sen aslında o niyetle demiyorsun ama öyle anlaşılabiliyor.😄
12 Yorumla- 5 ay
Ne var yani 'şş yavrum hepsi senin mi?' Dediysek amaaan sjd
- 5 ay
Aynen aynenn hahahh
Flörtöz kadınlar var, yok diyemeyiz ama en ufak bir sözü de üzerine alınan erkekler de var. Genelleme yapmak doğru olmaz.
16 Yorumla- 5 ay
Tımam cınım
- 5 ay
Lafın gelişiydi. Yanlış anlaşıldıysa yorumu kaldırabilirsin
- 5 ay
😋❤️
Gizli Üye(18-24)4 ayGözleriniz de güzelmiş. erkekler de olduğu gibi kızlarda flörtöz olabiliyor. insan aynı insan. nefs aynı nefs. sadece cinsiyet farklı. o kadar. diyeceklerim bu kadar. bazen de samimiyet yanlış anlışabilir. erkekler bu konu da maalesef fazla istekliler.
11 Yorumla- 4 ay
🙏, haklısınız.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 
Bazen gerçekten Anlam veremiyorum flört aşamasında nekadar dengede tutsam bile bir yerde bir prüz arıyorlar 🤷🏻♂️
12 Yorumla- 4 ay
Başladın mı okumaya
- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
4 ayBen erkeklerin hemen yanlış anladığını düşünüyorum
Genelleme değil bu düzgünce arkadaş olan başka beklentiye girmeyen erkek de çok
Ama çoğu yanlış anlamaya meyilli
Azıcık kibarlık görünce insan gibi muamele görünce sanıyorlar ki hoşlanıyoruz bazısı reddetmekten de anlamıyor öyle bi yüzsüzlük
Hayırdan anlamayan da çok var ıyyyy şu an aklıma gelince tiksindim
10 Yorumla
5 ayErkekler küçüklüğünden beridir alamadığı anne baba kardeş sevgisini başka kadının ona dostça yaklaşmasını bile direkt flört olarak algılıyor. Üzülme ben senin yanındayım dediğin an direk bu kız benden hoşlanıyor olabiliyorlar. Tabi hepsi değil ama büyük çoğunluk bu yönde maalesef
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayBilmem bazen öyle oluyormuş. Ben tersliyorum diye kızıyorlar biraz. Bugün diyen oldu yine sen kuzenin gibi değilsin soğuksun çok diyorlar. Kuzenimde yok aslında öyle değil karşıt cinse öyle diyorlar. 😅 En güzeli öyle lacka olmayı sevemedim. Hemcinsimde sert biri olduğumu söylüyor.
10 Yorumla Bu zamana kadar tanıdığım kadarıyla kadınlar ilgisiz yapamaz ilgi görmeyince dünyanın en kötü insanı olacak şekilde davranır tanımına uyuyor ve çoğusu flörtoz hep sevilmek istiyor prenses gibi sanmak istiyorlar kendilerini :D
11 Yorumla- 5 ay
Gibisi fazla olmuş
Kadın cinsi bu oynar oynar sonra beni yanlış anladı..
Karma denen bi şey var Allah'tan sonra dönüp kendi silahı ile vurulunca olaylar olaylar..
17 Yorumla- 4 ay
Sen böyle doğru düzgün yorum yapar mıydın ya
- 4 ay
Biliyorum olmadığını. Diğerini de anlamış bulundum an itibari ile
- 4 ay
Didişmeyeceğim anlamına gelmez bu 😒
- 4 ay
:))
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ne kadınların hepsi flörtöz ne de erkeklerin hepsi bunu yanlış anlıyor, Belirli sınırlar vardır bunlar aşılıyorsa 2 tarafta ortalama zekadaysa bence yanlış anlaşılmaz. djdj
12 Yorumla- 5 ay
😒 hayır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayErkekler genelde en ufak ilgiyi yanlış anlayabilir
(Tüm erkekler değil)
Kadın ve erkek beyni çok farklı
Kadın çok daha zeki ve erkek bunu anlayamayacak kadar kadına düşkün.12 Yorumla- 5 ay
Helal djd
- 5 ay
Teşekkür ederim burjuva 😂
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Mümkün.
İlgi görmeyi herkes sever, kadınlar daha çok.
Flört için, ince küçük nüanslar var. Fark edebilen, eder. Yoksa dümdüz hanzoluk eder.
11 Yorumla- 5 ay
İvit..
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Erkeklerin yanlış anladığı kesin de kızlar da az değil erkekler yanlış anlasın diye ellerinden geleni yapıyorlar
27 Yorumla- 5 ay
Oynatmayı seviyorlar
- 5 ay
Böyük günah olması daha çekici gelir insanlara
- 5 ay
O da önemli değil, beni bağlamaz yansınlar sjdj
- 5 ay
💃💃💃
Gizli Üye(36-45)3 ayKadınların flörtöz olduğunu düşünmek istemiyorum fakat lakin ama erkeğin en ufak bir ilgiyi yanlış anladığı konusunda emin olanların buna rağmen en ufak bir ilgiyi esirmemeleri ve kendilerini flörtöz ilan etmeleri de enteresan bir olay
13 Yorumla- 3 ay
Mantıklı
Cevap sahibi3 ayEsirgememeleri olacaktı
- 3 ay
Öyle okudum.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hemcinslerimin %95'inin sosyal zekası da duygusal zekası da yerlerde.
Diyeceklerim bu kadar.
11 Yorumla- 4 ay
+1
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayErkekler olmasını istediği şekilde anlıyor işine öylesi geldiği için 😀Kadınlar daha az kötü niyetli bence
12 Yorumla- 5 ay
Hayır çok kötü niyetliyiz
- 4 ay
Hey Allah'ım ya 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
m 5 ayErkekler yanlış anlamaya çok meyilli üstüne de manipüle edip sen benden hoşlandın hoşlanmasan yapmazdım gibiye getiriyor
11 Yorumla- 5 ay
Evet ya evet, reziller jcjf
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
5 ayBu görselde mesela ufak bir ilgi yok. Gerçekten burada "aranan" ve "ucuz" bir tavır sergileyen bir kız var.
11 Yorumla- 5 ay
Görsele takılmayalım lütfen kız bacağıyla bariyer yapmış kdkd
- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
5 ayErkekler yanlış anlıyor.
Kadın sırnaşsa bile erkek duruşunu bozmamalı.
Kadın açık açık söylemeden erkek duruşunu değiştirmemeli.
11 Yorumla- 5 ay
Evet katılıyorum
5 ayKadınlar çoğu zaman flört etmiyor, sadece rahat ve samimi oluyor. Erkekler de bazen o samimiyeti bana ilgi var diye okuyor. Yani mesele flört değil😃
11 Yorumla- 5 ay
Aynen buuu
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
5 ayHer kadın öyle olmaz tabi ama ilgi manyağı olan tipler öyle herkese mavi boncuk dağıtmayı seviyor.
12 Yorumla- 5 ay
Tamam işte erkek de ilgi görmüş olmuyor mu
- 5 ay
Ama her erkeğe yapıyor..
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Flörtöz olanlar var abartı oluyor. Erkeklerin pek alındığını görmüyorum. Daha çok ürken taraf oluyoruz 😅
11 Yorumla- 5 ay
Ahah oy
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
5 ayİkisi birden ya hem cidden tavırlarınız flörtöz hem de selam verseniz hoşlandığınızı sanan erkekler var, sizin de işiniz zor wjfkfjfk
11 Yorumla- 5 ay
Eyvallah shdj
Gizli Üye(36-45)4 ayBen şalteri indirdim artık.
Herhangi bir sinyal almıyorum. 😀
Şimdiye kadar sinyal aldığımı düşündüğüm kişilerde yanıldığımı düşünmüyorum. Ama ne hikmetse dile getirilince " Sana öyle gelmiş, biz sadece arkadaşız" oluyor adı.
Şöyle bir sağlama yapalım :
Askerlik arkadaşım Mehmet bana saatlerce ufka dalarak bakıp gülümsemiyor, pazularıma dokunmuyor mesela 😀
Ama Ayşeye bu davranışlarını sorunca " Biz sadece arkadaşız, arkadaşça? yaptım" diyor.
Evinde misafir ettiğim bir kızın " Korkarım salonda yanına gelicem" diyerek benimle yatıp ertesi gün " Biz sadece arkadaşız" dediğini duydu bu kulaklar...
Yersen...
00 Yorumla
4 ayEn ufak bir ilgiyi dediğiniz biraz umut vermek olmuyor mu?
13 Yorumla- 4 ay
Olmuyor aslında
- 4 ay
Tek taraflı bakmayıp, erkeklerin gözünden de baksaydınız, bunun umut vermek olduğunu anlardınız.
- 4 ay
Neden ne değişecek ki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayBazıları gerçekten sokak lambası gibi kime yandığı belli değil.
11 Yorumla- 4 ay
Evet
Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Hepsi diyemem de bazen o kadar ilgili gösteriyor ki gülüşü harketleri sonra niye bu bana bakıyor sen sadece iletişim kursan olabilir bu niye oluyor çözemiyorum genelde frendzone almak isteyen kadınlar yapıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Erkekler gerçekten yanlış anlıyor, yok deyince bile anlamayan var
11 Yorumla- 5 ay
Backzekalı bazısı fjf
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
5 ayErkek doğru anlıyor ama kadın erkeğin kafasını karıştırıp algısını şaşırtmak ve istediğini manipüle ederek yaptırmayı hedeflediği için kadınlar tarafından yanlış anlamış konumuna düşüyor.
Yalan söyleme potansiyeli en gelişmiş cins.10 Yorumla
5 ayFlörtöz kadınlarda var en ufak ilgiyi yanlış anlayan şaşkın 🐒 larda 😄
110 Yorumla- 5 ay
Kız zoomlayıp hayvanı çözmeye çalıştım sjdjs
- 5 ay
Buldun mu 🙄
- 5 ay
Bunu adı şey mymun🙄
- 5 ay
Evet çok dadlu bu ama shdj
- 5 ay
Evet tatlı duruyor ama buna benzettim için tatlı demek istemiyorum 🙄
- 5 ay
Ahaha demeyelim orangutan koysaydın :D 🦧
- 5 ay
Bu daha sevimli sanki 🤣🤣
- 5 ay
Şaka yapıyorsun :D
- 5 ay
Sevimli işte 🙄
- 5 ay
Senin gönderdiğin sevimli bu değil 😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
5 aySorun hemcinslerimde herşeyi yanlış anlama huyları var
12 Yorumla- 5 ay
Evet 🤝
- 5 ay
Maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı.
5 ayAşko Kuşko tam olarak neyin nasıl olduğunu açıklamış bulundu 💯 katılıyorum 🤍🌸
16 Yorumla- 5 ay
Onu da engelleyeceğiö sjdjs
- 5 ay
😂😂 yazık yaa dursun, arada ne işe yarıyor 😅
- 5 ay
Sinir ediyor ya
- 5 ay
😅😅 keşke realde de bizi sinir edenleri engelleyebilsek skdkfk görmeyelim, duymayalım yeter 😂😂
- 5 ay
Ah be ah :D
- 5 ay
😅🤍🌸
5 ayKemal Sunal'ın Ahu Tugbayla olan repliği geldi aklıma :) evet erkekler yanlış anlıyor.
13 Yorumla- 5 ay
Hangisi
- 5 ay
Aha güldü kesin verecek repliği. Tam bu konuya uygun bir replik.
- 5 ay
Heee doğru jddj
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
5 ayErkem kafası : olum resmen bana yürüyor , akşama biter bu iş..
12 Yorumla- 5 ay
Bitiyor mu peki
- 5 ay
Hiç denemedim hanımefendi
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. En flörtözü bile her erkeğe flörtöz olmaz, erkeğin özgün karakteriyle ilgili durumlar :d
13 Yorumla- 5 ay
Nerenin erkekleri bunlar
- 5 ay
Uydurma sıkıştır dkdk
5 ayBen tam tersi flörtleri de anlamıyorum genelde mfjdhx saf mı oluyorum yoksa odun mu
11 Yorumla- 5 ay
Saf odun djdj
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. günaydın dedi kesin bana aşık bu manita
diyoruz
13 Yorumla- 5 ay
🙄 Günaydın demek hoşlantı belirtisi midir
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Yanlış anlayanda vardır. Kadın ve erkek fark etmez ama flörtöz olan da çok
12 Yorumla- 5 ay
Sence erkekler mi yoksa kadınlar mı daha flörtöz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 ayHayatında eline kadın eli değmemiş bir erkek ufak bir kadın ilgisini kendi içinde büyütebilir ancak tecrübeli ve birşeyler yaşamış erkek bunu çok kolay anlar ona göre davranır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
4 ayDuruma gore degısır ama kadınlar ılgılendıklerı erkeklere flortoz davranır. Kıbar ve nazık olmakla flortoz olmak arasında bı cızgı var bunu cızemıyosa tabı kı flortlesmesede oyle gorunur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Kadın erkek farketmeksizin, duygusal boşluğunda olan her canlı kendisine gösterilen arkadaşça dostça bir ilgiyi yanlış anlama kapasitesine sahiptir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Erkekler genelde yanlış anlıyor.
Misal bu soruyu soran dışında beğenen birisi kadın olunca benden hoşlandı düşüncesine girebiliyor. Aslında normal bir şey. Öyle olsaydı her kadına yazardım.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayKadın işaret vermeden erkek adım atmaz
Bazen erkek adım atsa bile kadın karşılık vermiyorsa erkek devam etmek istemez
Aşkı kadın başlatır kadın bitirir10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayErkeklerin algıları açık yeterince ve doğru anlıyorlar genelde. Duygusal veya tensel yoklukla büyüyen nesiller yok artık. Her şeyin çok ulaşılabilir olduğu zamanlardayız. Bu nedenle vay bu kadın bana gülücük attı diyerek olmaz duygu durumlarına giren erkekler hayli az.
Topluma baktığımızda zincirlerini kırıp bu manada evrim geçiren taraftır kadın. Flörtöz olmakta dahil bir çok baskın konuda kendilerini aştıklarını görüyoruz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayKadınlar flört etmeyi sever, kandırmayalım lütfen 😊
12 Yorumla- 5 ay
Kandıracaz
- 5 ay
Kötüsün sen 🫤
Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. Erkekler yanlış anlamaya bahane arıyor laf arasında öylesine canım kelimesi geçse bile farklı boyuta götürüyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
5 ayErkeklerin algıları kadınlardan farklıdır
Bence flörtöz işinin ucu açık
Flörtleşirken birazda netlik katılmalı yoksa her söz yanlış anlaşılmalara gebe olabilir
10 Yorumla
5 ayErkekler yanlış anlıyor
13 Yorumla- 5 ay
Anlıyo mu onlar djd
- 5 ay
Anlamiyo dkdkdkdk
- 5 ay
Evet bebeğim dkdk
Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. - Bence kadınlar en ufak dediği yanlış algılıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
4 ayyanlış anladıları için onlarla göz teması bile kurmuyorum
10 Yorumla - Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne