Erkekler diyerek genelleme şeklinde ya da tek bir kesime seslenme bunu yapanın erkeği de var kadını da boşuna böyle bir soru sormuşsun bu soruyu sorduğuna göre belli bir yaşın var bu yaşta hala anlayışlı insanları basit görenlerin ciddiye alınacak biri olmadığını anlamamışsın gibi geldi bana altını çiziyorum gibi geldi bana**
Her dediğini yapınca erkekler daha fazlasını istiyor kalp kırmamak üzmemek için istediği şeyi de yapmaya çalışıyorsun ama bir gün yapamayacağın bir şeyi istediği zaman "ben bunu yapamam yapmam mümkün değil" dediğin zaman işte o zaman erkek diyor ki "sen çok değiştin agresif olmaya başladın" o yüzden erkeklerin her istediğini yapmayacaksın anlayışlı olmayacaksın
Valla mutlaka içinden geçeceksin, arkadaşıyla mı buluşuyor "tamam hayatım iyi eğlenceler" demeyeceksin önce sorguya çekip sonra gidemezsin diyeceksin. İşi varsa ve yazamadıysa tribini atacaksın. Anlayışlı kadın=eldeki kadın. Anlatışlıysan aptal sanılıyorsun ve erkekler cidden sıkıştırılmayı seviyor
Yav ortasi yok mu? Benimle ilgilen dedigimde icim onunla dolacak o diye atacam o diye kalkıp yatacam. Sağ dönecem o, sola dönecem o. O olacak. Ama moralim bozuk olacak, durgun olacam o zaman susacak elimi tutup bekleyecek. Susarak anlayacak beni üstüne bir şey sormadan, yanımda olarak varlıgını hissettirecek bana vs vs ortası. d
Güzel bir soru. Bir özdeyiş vardır. Sen eşek olursan semer vuran çok olur. Bu ilişkilerde de geçerlidir. İş bunu istismar etmeyecek kocayı bulmak. Ama maalesef kadın çok olgun olduğunda bizim Türk erkeklerinin genellikle eşlerini evde bir anne gibi görme eğilimleri var. Tamam onlara değer verirler fakat dişiliklerini unutmaya başlayıp annelerine davrandıkları gibi davranmaya başlarlar sonrada dişiyi dışarda ararlar. Bununla ilgili çok örnek gözlemledim hayatımda. Olması gereken bu değil ama gerçek. Yapılan araştırmalarda aynı durum toplum genelinde Japonyada da gözlemleniyormuş.
Hayır aksine anlayışlı kadın bulunmaz bir Hint kumaşı gibidir. Bir erkek böyle bir kadından neden soğusun ki? Özellikle ülkemizde böyle kadınların eksikliği fazlayken. Şahsen ben anlayışın kölesi olurum. Ben şahsen bir kadında kendime daha huzurla ve mutlu hissederim. Sakin bir liman gibi çünkü..
Anlayışlı olmalı çiftler birbirine karşı, kadını erkeği yok bunun. Ben sıkıştırılmaya hiç gelemem, kimseyi de sıkıştırmam. Kişisel alan önemli benim için, o alanı istila etmeye çalışan kendini kapının önünde bulur.
Basit değil suistimal etmeye açık buluyorlar. Her haltı yapayım karşı taraf anlayışlı olsuncuların çoğuu anlayışlı kadın istiyorum diye ortalıkta dolanıyor.
Bir erkek için ne kadar emek verirsen o kadar cepte görür seni. Erkekler daima peşinden koşturan zor kadınları severler. Ama hiçbir zaman bunu kabul etmezler. Bende bu durumda şunu söylüyorum: "Görünen köy kılavuzu istemez."
Anlayışlı kadınları genel olarak hesaba almazlar prenses gibi davranmazlar. Bu anlayışlılığı çoğu zaman kullanırlar. Bazıları istisna tabii o istisnalar anlayışlı kadınların değerini bilir ve prenses gibi davranır.