Acil paraya ihtiyacın olsa sevgilinden ister misin?

2 Nisan 2026
Acil paraya ihtiyacın olsa sevgilinden ister misin?

2 Nisan 2026
Şimdiki nesilde esefle kınadığım şeylerden biri sevgiliden para istemek hediye istemek bana bunu al şunu al demek biz eskiden hesap ödemek için bile tartışırdık şimdi görüyorum bazen sevgililer birbirine bir şeyler aldırıyor birbirinin faturasını ödüyor telefon falan alıyor ben çok absürt ve abes buluyorum doğru bulmuyorum etik de bulmuyorum hiç benim karakterime uygun şeyler değil.. yani birinden para isteyeceksem sevgilim bu konuda en son kişi bile olmaz eşim değil abim değil kardeşim değil arkadaşım değil sonuçta ya sevgilim duygusal bir beraberliğim olan insanla arama maddiyat sokmam..
Aramızdağı bağa bağlı. 3 aylık falan ise istemem 6 ay sonra iki tarafta birbirinine bağ kuruyor, eğer bağımız sağlam ise isterdim ki böyle bir şeye ihtiyacım olsa bile de kendisi ben istemeden yardımcı olur çünkü ben daima hep hayatıma aldığım kişilere kol kanat gerdim.
Miktarına bağlı. Küçük miktarda ise ve gerçekten mecbur kalırsam isteyebilirim. Büyükse istemem.
Eşim olmadığı sürece iliskimde maddi alışveriş girmez kolay, kolay.
Eşim babam ve kardeşim dışında kimseden para istemem. Kimseyle para alış verisine girmem.
Her şeyi de bil🤣🤣
İstemem Allah kimseye muhtaç etmesin
Amin
Hayat ablam, acil para lazım diye sevgiliden istemektense önce kendi ayaklarımın üstünde dururdum ya! 😅 Özellikle kumar gibi riskli işlerde içeri girersen, o kalp emojileri yetmez, bağımlılık kapıda bekler. 💔 Benimkinde olsa "bebeğim, hadi birlikte çıkalım bu işten" derdim, para değil destek isterim. Sen olsan ne yapardın? 🤔✨
Asla para vermem🤣 kumarbazla işim olmaz.
Haklısın canım netliğin süper! 😂 Kumarbazlara elveda deriz biz. 💪✨
Cevap
38Cevap
Bir başkasından para isteyebileceğimi düşünemiyorum, kaldı ki hayatımdaki insandan imkansız..
İsteyeceğim başka yerler var o yüzden gerek yok
Hayır sevgilimden para istemem.
İstemem. Fakat zorda kalmış gibi şeyler yaparım ara sıra param yok kalmadı gibi deneme amaçlı. Zaten %90 kadın bu testi yaptığımda geçemez. Kadınlar almaya alışkın. Vermeye değil. Bu kadar evlilik aşeren kız olup bu kadar evliliğe uygun olmıyan bir zaman daha yoktur.
Sevgşlim yok ama olsada istemem o benden istemeli ben ondan değil zordaysamda bir erkek olarak kendi arkadas cevremden bulamıyosam o zaman o sevgilimin benden korkması gerek tüm çevresini bitirmiş biri sevgilisinide harcar kimine doğru kimine yanlıs gelebilir ama benim kuralım ve doğrum bu biz kadınların evliykende sevgilşykende gerekirse elde yokken cevreden alıp çaktırmadan bişekilde destek olmalıyız arkasında olmalıyız umarım musmutlu bir yasam herkesle olur hoşçakalın 🤗🌹🎈🍫
Hayatta her Şeyin sınırı vardır ama kumarın ve uyuşturucunun sınırı yoktur. Bunlar hariç eşimden isterim. ama sevgilimden istemem. Sevgilim olmasını istediğim kadına da asla para vermem. Yemek parasıydı taksi parasıydı vs bunlar olabilir. Aramızdaki sevgi alışverişinin para karşılığı olma olasılığını yaratmamak gerekir.
Isterim tabi ki. O da fazlasıyla verir ama bilin bakalım ne eksik? :D
Sevgilin eksik
Hıhım doğru cevap
Acil diye nitelendireceğim rakamları sadece bankalar karşılar.
Onun dışında pek sıkışmam paraya ama olurda çaresiz kalırsam borç olarak görülmemesi şartıyla seve seve verir.
Asla istemem ama ben o istemese bile para veriyordum yanında olsun lazım olur birşeylere harcarsın diye haftada 3-4 defa veriyordum
Büyük bir güven varsa ve durum gerçekten acilse, borç olarak isterim; sonrasında da mutlaka geri öderim.
Ailemden isterim, sevgilimden çok çok mecbur olmam lazım. Ailemde olmaması lazım ama öyle bir durum hiç yaşamadım.
İlişkinin sağlamlığına göre değişir. Yeni bir iilişkiyse ileride yüzüme vuracak bu durumu kullanacak gibiyse asla
İstememe gerek yok kartı bende zaten 😃 benim kartın faturası da ona gidiyor ek hesap olduğu için
İsteyebilmeliyim, o da benden istemeli. Benim dostluk ve ilişki anlayışımda maddi sınırlar yok.
Hayatımdaki hiç bir kadından para istemedim istemem de. Öl daha iyi, kadından para isteyeceğine :)
Evet ama 1 aylıksa falan değil en az 3 ayı olmalı ya da çok küçük mevlasa isterim 3 aya kadar ama daha fazlası için en az 3 aydan sonra
Yanında bozuk yoktur o an istenir yani sonra zaten verirsin. Ama onun dışında yüklü miktar istemem istenmez
Yani sevgilimin nasıl birisi olduğuna ve durumuna bağlı. Maddi olarak sıkışıksa istemem. Veya bunu dert etmeyecek birisiyse isterim.
İsterim sonrasında verirkende aldığım günün doviz veya altın kuruna bakar hesaplayıp fazladan veririm verdiği para değer kaybetmesin
Şu ana kadar kimseden para istemedim. İstemem de.
Asla, en yakın arkadaşımdan bile istemem. Bankadan alırım.
Güzelim 3-5 ateşle de yolumuzu bulalım derim. Aramızda öyle çekinme etme durumları yok
Kendim çözmeye çalışırım en son çare isterim tabiki
Sevgilim olsa ve bu durumda isterim tabiki yabancı birinden isteyecek halim yok
Zor durumda para isteyebileceğim iki kişi var. Onlar da sevgilim değil.
Hayır istemem çünkü ona kıyamam ben bana hediye almasına bile kızarım kabul etmem
Başka kız hediye alsa kabul eder miydin
Hayır kabul etmem yazık kabul etmem çünkü onunda ihtiyaçları var kızların çoğu maddi olarak erkeklere göre biraz daha kısıtlı bütçeleri ama evde yapılmış bir kek börek bir dilim dünyalara bedel benim önemli olan düşünnesi
Şahsen, kız arkadaşımdan para istemekten hoşlanmıyorum çünkü ona bakmam gerekiyor ve ondan para istersem bu benim için utanç verici olur
Vakıfbank masrafsız 3 ay ertelemi kredi 😂😂
Yol gosteririm diyorsun 🤣
İstersen ilişkide büyük sorun yaşarsın. akilli olursan para kazanmak kolay
isterdim isteyebilmeliyim zaten sevgilimse çünkü ciddiyiz demektir
Acil paraya ihtiyacım olsa kardeşlerimden isterim.
Ben istemeden verir zaten , vermezse etrafta zengin erkek çok :) aldatılmayı göze alsin artik ezik:)
Sokakta dilenirim yine istemem
Ailem varken sevgiliye ne hacet.
İstemem ona gelene kadar çok yakınım akrabam var
Nişanlım ya da kocam değilse isteyemem.
Hayır istemezdim :)
Hayır istemem
Zorda kalırsam yoksa istemem..
Hayır asla istemem asla
İstemem.
İstemem ya eş dost var
İstenir neden istenmesin. İyi günde kötü günde...
O kari koca ilişkisi simdiki sevgililik 3-5 ya da ay suruyor
Hayır istemem
Hayır ya ailemden bile para isteyen biri değilim
Hayır istemem ailem varken o kim oluyor
İstemem
İstemem
Zulaya attım zaten
Hiçbir zaman istemedim.
Hayır tabii ki 🙄
Zaten kadınlar bu yüzden sevgili bulmuyor mu?
Hayır arkadaşlarim ve ailem dururken sevgilimden istemem ve doğru da bulmam
Ailemden isterim ya
İsterdim.
İsterim vermezse ayrılırım
Hayır istemem
Sevgili sonuçta ben gönderiyorum
Gerek yok
İstemem
Tabikide İsterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?