Sevgilinizden para ister misiniz?

- Para istemiyorum, link atıyorum o alıyor. 😂
.#orkide
Sevgilinizden para ister misiniz?
- Para istemiyorum, link atıyorum o alıyor. 😂
.#orkide
Hayatım boyunca hiçbir sevgilimden para istemedim. He bu hiçbir zaman istemeyeceğim anlamına gelmez. Ancak borç babında alırsam olabilir. Eğer istiyorsam gerçekten zor durumda kalmışım demektir. O da benden isteyebilir. Sonuçta sevgili olmak bunu gerektirir. Zor zamanlarda birbirimizin yanında olmamız gerekiyor.
Sevgilim olan kişiyle hiçbir şekilde maddiyat açısından bir beklenti içerisine girmemeyi tercih ederim, özellikle ilişkilerini gördüğüm bir şey varsa kişiler genelde çok fazla maddiyat içerisinde giriyorlar hediye açısından ya da başka türlü daha sonrasında da ayrılık söz konusu olduğu zaman binbir pişmanlık yaşanıyor dolayısıyla hiçbir şekilde tercih etmem ancak evlilik olursa zaten hayat müşteri olduğu için geçim konusunda insanlar birbirine yardımcı olabileceğini düşünmüyorum.
Evliliklerine arada paranın mevzusu geçiyorsa senin paran benim param mevzusu yapılıyorsa zaten o evlilikten hayır gelmez.
Hayır ben sevgilimden para istemem.. zaten erkeğin kadından para istemesi pek doğru ya da normal değil. tabi çok çok zor zamanlar geçirdiklerinde belki yardım yaparlar bir birlerine ama ben yine de ne olursa olsun istemem. ama sevgilim benden para isteyebilir elbette.. çünkü para lafını yapmam sevgilime ya da arkadaşıma karşı
Cevap
18Cevap
Isterse veririm ya da istesem verir ama ikimiz de yapmıyoruz ya
Çalışan bir insanım kendi param var niye isteyeyim ki 😅
Çok zorda kalmış olmama gerekiyor yani derdimi paylaşırım kendisi belki teklif eder ama onu da kabul eder miyim bilmiyorum
Bende tersi ben ona veriyorum 🙄 Nasıl aşksa. Çıkarağım acısını ondan bi evlenelimde görecek o günü…
Hayır istemem günümüz bazı erkekleri prenses gibi harcadıkları parayı sevgilisinden isteyen bile varmış erkek dırdırır tribi çekme niyetim yok
Eski sevgilimden istemesem bile o sürekli veriyordu para
Annem babamdan istemiyorum sevgiliden mi isteyeceğim gerçekten
Yok hiç istemedim para mubabbeti sevmem ben sevgiliyle. Kocam olsa neyse
Kanka bizede link at
Bayram harçlığı olarak
😂😂😂
Sevgililigin ciddiyetine göre değişir. Eğer gerçekten evlenme yolunda konuşulup sevgili olunursa ve ciddi ise para konularının lafı olmaz. Evli gibi her şey alınıp verilebilir
iyi sepete bir tane dodge challenger koy , ve alamadığını gör
Yok ben lamborghini seviyorum
Asla istemem gururumdan asla ödün vermem
Ben istemem ancak o isterse anında gönderirim.
İstemeden atıyor zaten
Evli olsam bile utana çekine isterim. Olay sevgilim ise tabiki isteyemem
İsterim aramızda para muhabbet konusu bile değildir
Asla istemedim istemem de babam ve abilerim yeter eşim olursa ileride durum farklı
İstemem istenmez de bence. Başka şeyler istemek daha güzel bence.
İstemezdim ama duruma bağlı
Sevgilimden para istemem asla
Isterim atsin bi 200 300 ne var yani dimi
İstemem, doğru da bulmuyorum.
Nee hayatta isteyemem ben
Hayır isteyemem ama isteyen çok
Hayır istemem isteyemem de
Kimseden bir şey istemem
İstemem ya
İsteyemem istemem..
Yok kaşıkla verip kepçeyle alır şimdi
Hayır, istemem.