Sevgilin senden para istese ama parayı isterken borç para diye değil " Bu ay sıkıştım paraya ihtiyacım var yardımcı olur musun?" Diyerek isterse verir misin?

#DeliMavi
18 Ağustos 2022
Sevgilin senden para istese ama parayı isterken borç para diye değil " Bu ay sıkıştım paraya ihtiyacım var yardımcı olur musun?" Diyerek isterse verir misin?

#DeliMavi
18 Ağustos 2022
Para benim için hiçbir zaman sorun olmaz ama beni kullanıyor mu diye düşünürsem vermem yoksa öylesine veririm ama zaten bunu düşündürmek istemeyen kişi sevgilisinden öylesine borç para istemez, özellikle de erkekler. Ben kadına da yakıştıramıyorum sevgilisinden harçlık almasını mesela.
Belki bir defa veririm, belki de beni kullanıyor diye, bunu alışkanlık haline getirir diye vermem
Seve seve elbette
veririm verdim. harçlığını da veriyordum arada paraya sıkıştığında ibandan para da atıyodum oda bana atıyodu yani sevgiliyiz işte neden olmasın dolmuş parasını verirdim o sigaramı alırdı eskiden yani arada para konusu olmadı olmaz birimizde varsa ikimizde de olurdu. güven vardı çünkü
Güveniyorsam ve kullanılmadığımdan kesinkes eminsem veririm, ama bazı kadınlar o kadar iyi rol yapıyor ki bazen ayırt etmek imkânsız hâle geliyor..
Ricalar
Cevap
85Cevap
Uzun bir zaman geçmesi lazım malum dolandırıcılar çok
Bilmez miyim 🤣🤣🤣
Evet verirdim
Açıkçası vermem, daha önce bir kişi hariç kimseye vermedim. O kişide benim zor zamanımda çeyrek altın falan vermişti zorla. Sonra fazlasyla ödeyip kapadık.
Bir kadın para muhabbeti yapınca direkt soğuyorum.
Gözümde çok ezik güçsüz görünür istediği andan itibaren ve muhtemelen de vermem. Bana gelene kadar yardım isteyeceği bir sürü kişi vardır . Bir erkek ne olursa olsun bı kadından para istememeli bir de yardım istiyormuş borç da değil hayır kurumu muyum ben ya. Ben normal hemcinsimden isteyemezken erkeğin istemesi kesinlikle itici
Cuzzi bir miktar olabilir beni zora sokmadan.
Ama uzun ve düzenli bir ilişki olması gerekir, ve daha önceaddi beklentisi olmadığını hissetmem gerekir.
1 2 aylık sevgililer istiyor bazen. Bunu samimi bulmuyorum. Uzun süreli ciddi ilişkimde tabii ki veririm ama güven olmalı mutlaka.
Tabii ki veririm aramızda böyle şeylerin lafı olmaz kesinlikle
Tabiki veririm. Sevgilimin ihtiyacı olur o benden ister, benim ihtiyacım olur ben ondan isterim. Karşılıklı güven olduğu sürece paranın çok da bi önemi yok.
Neyim var neyim yok veririm. Er kişi bence kadından hiçbir şeyini esirgemez. Erkeğin görevi, hanımının ihtiyaçlarını karşılamak ve gerekirse düşmanın kanını dökmektir.
İlişkimizin düzeyine ve aradaki güvene göre değişir bu. Yani daha 1 hafta olmuşsa yok anam unutsun ama artık 1 yıl civarında olmuşsa olur yani
Vermem askerden sevgılım telefonumu ıstemıstı gondermemıstım cıddıyet yokken ıstıyosa Gıtsın calısıp kazansın
Yaptığım yatirimi bozmazdim ama kenarda kullanmadigim param varsa verirdim. Kim olduguna da bağlı her sevgiliye verilmez
Uzun süreli bir ilişki ise zaten aramızda senin paran benim param diye bir şey söz konusu olamaz..
Verilir elbette gerçekten ihtiyacı olduğunu yanındaysak bilebiliriz zaten kandırabilirde 3 5 bin TL'nin lafı mı olur
1 kere verir beklerim. Sonrasında ne oluyor diye. Daha uzun bir yola çıkmadan önce iyi bir sınav olur.
Kime verdiysem, üzerine bir bardak su içtim. Artık borç dediğin gün kadının suratına kapıyı kapatıp gidiyorum.
Yani elimden geldiğince yardımcı oldum hep ama son yaşadıklarımdan sonra b. kumu bile verirken 2 kere düşünücek
Düşünücem
Veririm. Sevgili her anlamda yanında olmak bana göre.
Sadece gezıp , eğlenip takılalım kafası yok bende. Yapabileceğim ne olursa yanında olurum
Güveniyorsam ayrıca benim durumumda iyiyse ona yardım edebilirim
Başım gözüm üstüne. Kendimi, duygularımı, ruhumu teslim etmişim, para ne ki.
3 ay konuştugum kıza evden ayrıldı diye vermiştim ama ne yaptı kıymet bilmedi bundan sonra gelenin gecenın. K köpek olmak lazım kızlara ne zaman ters davransam kıymetli değerli oldum
Eğer iliskinin baslarindaysak vermem eğer ilişkimiz ilerlemisse yardımcı olabilirim
paraya kıymet veren bir insan değilim. Ne isterse veririm
Param varsa verirdim ama gerçekten ihtiyacı varsa tabi
Kesinlikle önce tanımam lazım. Başıma geldi. Çıkarcı insan dolu
Veririm tabi sonuçta sevgilim olmuş canım olmuş para hesabı mı yapacam
Sevgilim diyorsun sevgilim evet tabii veririm shhshshshshajjsjajajsjssısss
Veririm tabiki sevgili olmuşsam zaten güven sorunum olmaz
sevgilim yok böyle bir derdimde yok şimdilik :D
O anki duruma bağlı neden paraya ihtiyacı varda haberin yok niye gizliyor
Yani paylaştıklarımıza bakmak lazım ona göre verebilirdim
Veririm tabiki ne borcu zaten çok zor bi durumda kalmasa benden böyle bi şey istemezdi
bana olan ilgi alaka ve aradaki samimiyete bağlı ufak tefek paralar için değil tabi :)
Veren enayidir. Tecrübeyle söylüyorum kimseye karşılıksız para vermeyin
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez der dedelerimiz. var bildikleri.
Durumuma bağlı ve ne kadar birlikte olduğumuza bağlı
Eğer durumum müsaitse veririm ama 1 ay gibi kısa sürede 2. defa istese vermem.
Şimdi miktara bağlı ama büyük miktarlar zor benim için.
Dünya bunun üzerine dönüyor dostum ama prensiplerim var hayatta vermem 🤣
Veririm ne kadar isterse beni kandırıyor bile olsa bunun onun vicdanı ile olan problemi
Yarin yanağından gayrı paylaşmak için her şey... yani evet bunun lafı bile olmaz
İlişkilere para alış verişini sokmayı sevmeyen birisi olarak neye, ne kadar ihtiyacı olduğuna göre kararım değişir.
Sevgilim geleceğim ise elimde de varsa yardım ederim para köpeği olsun 😬
Hayır vermem ailesi yokmu ailesi vermiyorsa nedenini sorgularım
Tabii ki veririm ne demek
Aramızdaki bağa bağlı.
Elimden gelen her şeyi yaparım. O zorda olursa ben de öyle hissederim.
Ne isterim ne veririm kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum yansıtmam bile
Git kendi paranı kendin kazan sen bana veriyonmu ha derdim. Ama verirdim yani ironiden anlaması lazım🌝
Eğer aramızda bişeyler yaşanmışsa ve 2 3 ayı geçmişse makul bir miktar ama 2 yıllık ise elimden geldiği kadar yaparım
Veririm tabi zor gününde yanında olamicaksam neden varım
Ne kadar süre sevgili olduğunuza ve istediği miktara bağlı😉
Borç istesede borç diye vermem geri istemem yani veririm
Ben vermistim nişanlıma ama hak etmediğini duşunuyorum
Zor zamanda bırakıp gidecek değilim engelleri birlikte aşarız veririm tabiki de
veririm ama 10.000 tlm var daha fazlası için nakit avans cekmem lazım
Tabi ki yardımcı olurum.
Alo demesi yeterli
DC😁😁
1000 liradan fazla veremem ve daha borcunu odemeden digerini isterse de vermem
Gerçekten ihtiyacı varsa ve ilişkinin durumuna göre veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?