Uzak ve sanal mesafe tanışması sesimden ve konuşmamdan çok etkilendiğini belirtti baktım 10 gündür tanışıyoruz anlam veremedim
2 ay
Cevap
4Cevap
Mantıksız 10 gun, 1 ay 2 ay olsa neysehhh
Hmm ne yapmaliyim sence
Tıpkı kadınların 3 günde aşkım demesi gibi hiç normal gelmiyor bana
Ne yapmalıyım sence
Zamanla hissetmeye başlarsan devam edersin. Sesin güzel sohbetin güzel diye pat diye insan sevilmez
Umarım sevebilirim bende ne diyim ki
ilgi güzel gelmiş yoksa neyin sevgisi bu
Bilemedim belkide sevmiştir olabilir
10 günde sadece ilgi duyar kimse kimseyi tanıyamadan sevemez
Bir şey olduğunda falan sevdiğim kadın değilmisin gibi gibi şeyler söylüyor meseka
anan mıyım, baban mıyım 10 günde neyi sevdin diye sormayı ihmal etme
Zarifliğin naifliğin iyi oluşun konuşman kendine iyi ifadeyi edişin
Bana bunları diyecek
bunlar ilgisini çekebilir ama kimse kimseyi 10 günde sevemez
İşte o yüzden yanıma gelmek istiyor hemen görmek istiyorum ki evlenelim diyor
bak seni tanımıyorum ama naçizane tavsiyem çok dikkat et özellikle bu devirde
Yani bir insanı mecbur tanımak zorundayım kimse kimseyi bu devirde gerçekten sevmiyor yani zor ama diyorum olabilir yani adam Niye bana yalan konuşsun ki niye boşu boşuna seni seviyorum desin bir cinsel beklenti bekleyemez Çünkü başından beridir bu konu ile alakalı net bir sınırımı koydum ki bu yaşıma kadar da herhangi bir münasebetimin olmadığını da biliyor
Sınırını koyman bunu istemesine engel olmaz. Bu hikayeyi çok kez dinledim işi bittiğinde ne olduğunu bile anlamazsın. Kesin böyledir demiyorum ama her şeyi sorgula
27 yasindaym emin ol zerre kdr buna musamma göstermedim göstermem de vururum ben doğu kızıyım ben namusuma değer veririm
Konu senlik değil ki zaten karşı taraftan emin olamaman sorun o yüzden dikkat et diyorum
İlk gün denmeli
Dalga geçmeden yorum yapar mısın.
Tabikide sesinden konuşmandan etkileniyordur ve bunun adı hoşlantıdır sevmek zaman ister ama
Seviyorum diyince şaşırdım
Yani bi hatası yok denebilir ne var bunda hatası yoksa devammmm
Bakalım devam edeyim
Hayırlısı olsun bakalım
Saçma bence çocukca
Ne açıdan peki olma ihtimali yok mu gerçekten
Bence yok sanal ve uzak diyorsun yani ve seni seviyorum demesi saçma takılıyosunuz belli ki sadece
Ben ciddi gözüyle ilişkilerime başlarım oda öyle yani ama sevgi ne ara oluştu anlayamadım tamam seste konuşmadan etkilenir de ilgi olur hoslanti olur belkide öyledir günah almamak lazım
Sanmıyorum 10 günde sanaldan ne sevgisi
Hoslantidir belkide oda seni seviyorum diyerek belli ediyordur
Niye hoşlanıyorum diyemiyormu yalandam seviyorum diyor sen daha fazla isteğini yap diye
Sorsam sevemez miyim dicek bana ben ne dicem ki ne ara sevdin mi dicem
Evet öyle dicen
Ne diyim
Neyimi sevdin 10 günde de
Naifligin zarifliğin sesin konuşmam kendini ifade edişin karakterli oluşun falan filan
Hoşlantıdır o 10 günde kimse kimseyi sevemez ben sevemem yani de
Ben kalkıp da sen beni sevemiyorsun sevmiyorsun diyemem yani
Sizin aranızda cinsellik var mı
Hayır tabikide hiç sıfır
O zaman o konulara girmek için seviyorum vs diyor sana kendini rahat hisset diye
Yani hiç girecek bir tip değil Benim bunlardan hoşlanmadığımı da biliyor zaten başında Bu konuyla alakalı net bir konuşma yaptım
Sem bilirsin ama ben uyarayım zamanı geldiğinde buraya gelip haklıymışsın dersin hiçbir erkek temas etmediği beraber yan yana olup vakit geçirmediği kızı sevmez inqn bana
İşte o yüzden yanıma gelmek istiyor hemen görmek istiyorum ki evlenelim diyor
Heh bak gördünmü daha sevmiyor işte ama
Seviyorum diyor işte sorun bu yalandan seviyorum diyemez ki sadece evlilik adımı atmak için görmek lazım diyor
Tamam istiyorsan at sende şansını dene
Yani bir insanı mecbur tanımak zorundayım kimse kimseyi bu devirde gerçekten sevmiyor yani zor ama diyorum olabilir yani adam Niye bana yalan konuşsun ki niye boşu boşuna seni seviyorum desin bir cinsel beklenti bekleyemez Çünkü başından beridir bu konu ile alakalı net bir sınırımı koydum ki bu yaşıma kadar da herhangi bir münasebetimin olmadığını da biliyor
Sen bilirsin işte dene gör
Umarım yanlış kararda değilimdir
Umarım ama ben uzak mesafe ilişkilerine sevgisine inanmıyorum sahte geliyor ve yapmamda
Kendi sehrimde ki tiplerden hayır yok işsiz güçsüz dolaşıyorlar sürekli
Nerde yaşıyosun ki sen
Vanda
Gelmiştim askerliğimde van öyle bir yer sana hak veriyorum cidden şu an
Ya o yüzden bırak düzgün birini bulmayi çalışan yok hepsi afedersin hirt gbi beni sorarsan kim görse sesimi. tipimi İzmirliye benzetiyor o yüzden mecbur uzak mesafeden tanışıyorum
Seni daha iyi anlıyorum şimdi orada bulunduğum için gerçekten oranın erkekleri öyle hırt tipsiz yani dediğin gibi
Maalesef ki anlaşamıyoruz ben ne yapıyorsun derim onlar vıle sen ne yapısan diye karşılık verir şimdi memurlara baksan çoğunun amacı tek gecelik ilişkiler onlarda ciddi yaklaşmıyor ne yazık ki tek seyim çarem yani sanal ve uzak mesafe
Anlıyorum seni hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ederim 😅
Peki sana bişey sorucam en uzak nir yerden de olsa seviyorsan vandan onun olduğu şehire gelip evlenip yaşarmısın
Evet yaşarım kendi ailemi yuvamı kurmak isterim tabikide neden olmasın zaten ailemde batı tarafına taşınmayi düşünüyor sadece emekli olması lazım babamın
Vay be şaşırdım harbiden ne istediğini bilen bi kızsın bu devirde nadir rastlanırsın
İnan bana evlenmek için evlenmiyorum O yüzden 27 yaşındayım hala bekarım yani bir insanla ömrünü geçireceksin yerini yurdunu ailene bırakacaksın alışkanlıklarını değiştireceksin kolay değil öyle Ama tek başına da bir hayat kurmak zorundasın bir aileni kurmak zorundasın Sana destek olacak bir eş bulmak zorundasın Bak ben kesinlikle düğünde nişanda kınada istemeyen biriyim kızım altın gelmesi için mecbur yapmak zorundasın dedi bana annem hayır diyorum yapmak istemiyorum bir şeyi takmak isteyen vermek isteyen zaten gelir verir gider gider 2-3 saatlik bir eğlence için niye o kadar para harcayaym
Bende 27 yim bekarım düzgün bi kız bulamıyorum sevilmeyi hak edicek bende o yüzden bekarım sırf evlenmek için evlenicek biri olmadığım için kına vs evet gereksiz ama ben düğün yaparım ya eşime yani hem beraber güzel vakit geçirmiş oluruz hemde çocuklarımıza vs anı olarak kalır o hallerimiz :)
İnşallah bulursun kendine göre birini
Zor ya sanmıyorum cidden vazgeçtim zaten aramaktan kız ortamlarından vs kendi halimdeyim
Niye ki ne yaşadın ya Hadi ben buralardayım zorluk falan yaşıyorum Her gelen cinsellikle yaklaşıyor anlaşamıyorum ya sen
Ben sevdiğim zaman gerçekten bebek gibi seviyorum ve sevdiğim kız için herşeyi yaparım çabalarım çok sessiz ve sakin biriyimdirde mesela huzursuzluk çıkarmam ufak şeylere takılmam ama ben hiç sevilmedim sanırım aldatıldım mesela ya da ilgim sevgim kullanıldı sevdiğim kız sevdiğim gibi biri çıkmadı vs vs kalbim kırık benim
Aynısı ohooo bunlardan bende çok ne var zaten😅 hemen ne yaşadığını ne hissettiğini çok iyi anladım emin ol o yüzden kendini biraktin sevmeyi aramayı biraktin beklentin yok ama içten içe istiyorsn bence birilerine şans vermeyi istiyorsn ama bir yanın çok öfkeli bumu doğru kişi amann diyosun buda kesin diğerleri gibi kimse seni tatmin etmiyor herkes ayn geliyor falan coookk şey var cook
Yemin ederim hayatımda ilk defa biri beni bu kadar kısa sürede yazışarak ve uzaktanda olsa çözdü içimi gördü çok şaşkınım şu an normalde yanımdaki insanlar bile çözemez anlamaz kimse beni yazdıklarının hepsi doğru valla ve itiraf edeyim evet gerçekten bebek gibi sevmeyi özledim artık yıllardır yalnızım sevemedim kimseyi
Diyorum ya bende aynısını yaşıyorum anlamakta zorluk çekmedim benim hissiyatım kuvvetlidir empati kurarım sevilmekten çok sevmeyi özledin çünkü heyecan duymak birini beklemek birini görmek seni mutlu ediyor biriyle konuşmak onu düşünmek aşık olmak sevilmekten daha heyecanlı bunuda biliyorum ama tanışıyorsn ya kafana uymuyor ya da seni anlamadığını ne hissetigini bilmediğini düşünüyorsn anlık içine kapanıyorsn yine çünkü biliyorsun ki senin sevgine karşılık aynı sevgiyi hassasiyeti goremicen kimsede bunu anlamicak
Benimde hislerim çok kuvvetlidir senin gibiyim şu an beni çözmenede çok şaşkınım inan bana hayatımda hiçkimse beni böyle görüp gerçekten hissetmedi yani evet ben sevilmekten çok sevmekten haz duyuyorum heyecan duyuyorum cidden karşımdakinin mutluluğundan mutlu olan biriyimdir ve dediğin gibi kimse beni benim sevdiğim gibi sevmedi hissetmedi dokunamadı bana hep yarı yolda bırakıldı sevgim ben çabalarım ve artık içime kapalıyım cidden uzun zamandır bebek gibi sevilmeyi hak eden bi kız olmadığını düşünüyorum
Ama içten içte birini bekliyosn kafanda bi profil var ariyosun ararken yanlışa denk geliyosn belki budur diyosn sonuç öfke ile bitiyor sonra ben yalnızım yalnız kalacam kimse sevmeyecek sevilemicem psikolojisine giriyorsn
Evet aynen dediğin gibi sen benim kız kopyamsın valla
İşte tamda bunu yaşıyoruz O yüzden ben böyle hemen pimpirikliyim acaba Hayatımda iki kişi doğru mu acaba böyle mi acaba şöyle mi acaba doğru yerde miyim acaba pişman olur muyum gibi sorular yöneltiyorum Artık güvenmekte inanılmaz derecede zorlanıyorum hayatımdaki kişiyi bıraksam yeni birini nasıl tanıyacağım diyorum ya pişman olursam diyorum ya daha iyisi gelirse veya daha mı kötüsü gelir diye kafamda birçok soru var
Benim kafamda böyle sorular yerine yaaa boş ver diyen bi çocuk var içimde mesela ama bende senin erkek kopyanım cidden bende seni çok iyi anlıyorum neler hissettiğini biliyorum son bir gücün sevgin kalmış gibi hissedip bununda senden alınmasını istemiyorsun o yüzden bu kadar düşünüyorsun
Kesinlikle gerçekten boşa harcanmasını istemiyorum yani o sevgime değsin Yani ben tamam seviyorum helali hoş olsun ben bundan zevk alıyorum diyebilmeliyim O yüzden çok seçiciyim ya seçici derken Kafamdaki O aşık olduğum profili gerçekten gerçek hayatta da bulmam gerekiyor Bazen diyorum ya Boş Ver al hayatında birini yaşa gitsin yani Nereye kadar diyorsun ama bir yandan da diyorsun ya mutsuz olursam ya pişman olursam Benim duygularım ne olacak falan
Evet bende aynı böyle düşünüyorum ikimizde böyle hissediyoruz son bi sevgimiz kaldı bundan zevk almak buna değsin istiyoruz o yüzden kafamızdaki profilin bazen kalmadığını düşünüyoruz ararken bazen bende ya birini sev işte al hayatına ne kaybedersin diyorum ama olmuyor valla
Ne olacak böyle bilmiyorum bir yandan kimse kalmadı zaten yaş 27 bu saatten bu yaştan sonra ne olacak herkes yuva kurmuş gitmiş sende olanı kabul et diyorum bazende hala heyecan arıyorum ya seveyim biri olsn da heyecan yasayaym içime sinsin falan of off
Kafamdaki bütün düşünceler senden geliyormuş gibi hissettim şu an ya gerçekten bende 27 yim şurda eylülde 28 olucam diyorum ne kaldı 30 a diyorum evlen gitsin birini bulup ne sevgisi ne aşkı diyorum ama yapamıyo içimdeki çocuk ya ben sevdiğimle en basit şeyi bile heyecanla sevgiyle yapmaktan çok zevk alıyorum yani duygusuz ilişki istemiyorum ya yapamam kendim olamam off valla ki ne offf
Yaşıyorum ama yaşamıyor gibiyim zevk almıyorum hiçbirşeyden ben ya sevmek istiyorum bebek gibi sevdiğim kızı dolu dolu yaşamak istiyorum ama yoookk
Bu ikilem çok zor çok ne olacak bilmiyorum şu an ki hayatımdaki kişiyi kendime alıştırmayın çalışıyorum iyi diyorum ya bisi olmaz ilerle ama içim huzursuz aşık olmak için acaba zaman mi tanımam lazım onuda bilmiyorum yanlış karar vermekten korkuyorum
Bilmiyorum bende cidden seni etkilemek istemiyorum ama yani 10 günde evlilik vs düşünmek hemen sevebilmek sanada garip gelmiyormu ya
Biliyorum içindeki o boşluğu isteği ama bi düşün derim ben
Ben max 6 ay sonra evlenmek isterim yani uzatmayı sevmiyorum çok ama en az 1 kere buluşma olması lazım aslında başka nedenlerde var özelden anlatmak istiyorum senin için sakıncası yoksa yanlış anlama beni lütfen
Hayır yok yanlış anlamıyorumda çıktım gel
Attm mesaj atarsan iyi olur ben atamıyorum
Attım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey canım, 10 günde seni seviyorum demek baya hızlı ama aşk bazen sesle vurur insanı, ilk kıvılcım o kadar çabuk olabilir 😍💥 Ben de sevgilimle benzer heyecan yaşadım, ama love bombing mi gerçek mi diye bi test et derim, sakin kal ❤️ Sen ne hissediyorsun, devam ettin mi yoksa yavaşlattın mı? 😘