Eger karsimdakine birseyler hisetmiyorsam zaten beraber olmam ama seni seviyorum kelimesini pat diye soylyemem. Kisacasi karsimdaki kisinin bu cumleyi ne kadar cabuk hak ettigine bagli. Mesela kimi egosu tavan yapan beyler var, yakisikli olduklarinin farkinda olan boyle bir adama 1 sene bile beraber olsakta tam guvenmedikçe demem.
019 Yorumla
Soran+1 yılbak sen olayı çözmüşsün :)
Soran+1 yıle yani güvendikten sonra ben sevgilimin hiçbişeyine karışmam da mesela :) güvenmezsem nereye gidiyon ne giydin erkek var mı :D
- +1 yıl
Bu dedigin kisiden kisiye degisir, mesela ben asla nereye gidiyorsun ortamda çok kiz var miydi guzeller miydi baktin mi vs gibi sorular asla sormam. Icime atarim kendimi yer bitiririm, bazen trip atarim hmmm peki gibi kisa kelimeler kullanirim :))))))) ama eger o guven saglanmissa direk hey bah anlasalim bu aksam rahat duruyorsun tamam mi o fistik gibi kizlara bakmak yok :)))))
Soran+1 yılsen içine atarsın ama ben kendimi yiyemem öyle :D trip de atmam kızarsam ters cevap verirse direk bitirede bilirim :))
Soran+1 yılgiyimine karışsa ne tepki verirdin mesela ?
Soran+1 yılmini etek giyer misin peki ? mesela nasıl olsa sevgilim görmez gibisinden :D
Soran+1 yıle senin sevgililerin şanslı :)
Soran+1 yılşimdi tayt giyipde çıkarsan kızarlar tabi :D öyle daracık daracık her yer belli oluyo :)
Soran+1 yılölçüler kaç ki sende :)
Soran+1 yılince derken cılız değilsin yani.
Soran+1 yıltüh :S ne güzel öğrencektim özelden söylesen bari :D
En İyi Cevaplar
O uzmanlar çok biliyo.bizdeki ergenleri ve chat odalarını atlamışlar heralde.Seni seviyorum demenin de günü varmış..ama şöyle bir düşündüm geçmişte hep ben 2.söyleyen olmusum kadınlar daha temkınlı galıba.emin olmadan açmıyorlar duygularını.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet kızlar bir 50 gün sonra söylerlermiş :)
+1 yılhemen seni seviyorum hayatım. bu benim için sihirli bir kelime değil. yalnız şu minnoşum, canikom, arım balım peteğim hitapları beni çıldırtıyor. Bole duyduğumda ikisinin de ağzının ortasına şaplak atayım diyorm. yalloş tipler. RRRR. ama seni seviyorm da hiç bir sakınca yok. yeterki topişkom falan hitapları olmasın beh
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. o söylemeden önce ben bilirsem daha iyi. Söylenip söylenmemesi önemli değil, gerçekten sevilip sevilmediği önemli.
21 Yorumla
Soran+1 yılhissedilse de yeter zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kim bu bahsedilen erkek? Nerde yapmışlar araştırmayı? Bizim eve yakın mı? o.O Bize bunlarla gelmelisin bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılisviçreli abazalar ve çapkınlar enstitüsü araştırmış. türkiye yi adamdan sayıp araştırmaya katmamışlar .
Soran+1 yıldeh :/
+1 yılBelli olmaz ya bunun net bir zamanı olabilir mi ki.. 3 gün sonra da söyleyebilirsin 300 gün sonra da..
01 Yorumla
Soran+1 yılevet herkes öyle diyo nedense ama cevap tam olarak şu iki tarafda cidden birbirini sever ve birbirlerinden emin olurlarsa söylerler.
Hemen denmesi olmaz hoşlanıyorum beğeniyorum vs gibi şeyler demek daha iyi olur seviyorum lafı ikinci aşamada :D
010 Yorumla
Soran+1 yılevet bende öyle düşünüyorum.how ı met yor madırı izlemişsen ted hemen ilişkinin başında seni seviyorum aşığım deyip kadınları soğutuyodu :D
Soran+1 yılyani sonuçta seviyorum demek için harbiden iki tarafında gerçekten sevip sahiplenmesi lazım yoksa demek iyi olmaz. :)
Soran+1 yılbi kere çok yapmacık.hele aşkım kelimesi :S ergenlerden duydukça tiksiniyorum :D
Soran+1 yılben şahsen bir kıza kolay aşkım demem belki mesaj atarım öyle dışarda duyamaz benden :D
Soran+1 yıldışarda aşkım demem ama yoksa canım bebeğim tatlım bitanem vs derim :)
Kaç olmuş nan soru sormayalı... :)
Sevgili olduysa cidden seviyorumdur... :)
Ki 5 günlük falandık dedim sanırım...011 Yorumla
Soran+1 yılvalla te ne zaman sordum en son soruyu :D
Soran+1 yılaslında hiç soru sormuycaktım da ilgimi çekti bir soram dedim. :)
Soran+1 yılesila sen eski bir şarkısın :D dur bakiö öğreneyim.üşendim ama şimdi kim bakar dedim sen söylesen olmaz mıydı :D
Soran+1 yılbukreten ve esila :) öğrendim tamam.sabahtan ikinidye kadar demekmiş :D
Soran+1 yıllink açılmıyo :D zevalden guruba kadar arkadaşım :D
+1 yılYok artık 88 ve 134 gün mü kadınlar biraz daha sabredip 1 yıla tamamlasınlar oldu olucak tamam beklemek lazımda bu kadarda değil hoş ben asla karşımdaki demeden demem o ayrı mesele :D
020 Yorumla
Soran+1 yılkarşındaki 2 sene geçti demezse demiycen mi :D
- +1 yıl
2 senelik ilişkim olucakda demicek öyle mi ? Yok öyle bir dünya dayanamaz bana, söyler :D
Soran+1 yılsana hemen derler böyle tatlı bir kıza :)
- +1 yıl
Demeyen demiyor :D
Soran+1 yılonların salaklığı :D
- +1 yıl
Öyle mi diyosun :D
Soran+1 yılevet :D
- +1 yıl
De sen daha de :D
Soran+1 yılsanırım bişeyler ima ediliyor burda :D
- +1 yıl
Yoo o nerden çıktı ki :D
Soran+1 yılyazar burda tecavzi arif mi yapıyo :D tecavüzi arif bilip de bilmemezlikten gelmeydi değil mi ?
- +1 yıl
Tecahül o tecahül :D bilmem yapıyorda olabilir yapmıyorda olabilir ama biz söz sanatlarında tecahül-i arif değilde başka birşey daha diyorduk unuttum :D
Soran+1 yılyazar teşbih i mübalağa yapıyo bence :D
- +1 yıl
Edebiyatımı mı değerlendiriyorsun sen benim :D edebiyat hocam yeter benim bee iskender pala'nın öğrencisi adaam :D teşbih-i mübalağa ne alaka onuda anlamadım :D
Soran+1 yılöyle bir söz sanatı yok muydu :D iskender pala işi gücü yok sana ders mi vercek :D
- +1 yıl
Ondan ders alıcak kadar şanslı biri değilim maalesef benim öğretmenim onun öğrencisiydi ondan ne öğrenmişse bize aktarıyor işte adam :D var ama ben öyle birşey yapmadım cümlelerimde teşbihi mübalağa yok :D
Soran+1 yılonu söylerken zaten mbalağa yapıyorum canım :D demek hocanız onun talebesi ha vay be :d
- +1 yıl
Neyi neye benzettin benzeyen hangisi benzetilen hangisi yapmadın mübalağa falan :D iskender pala üniversitede öğretmenlik yapıyor gidipte özel ders vericek hali yok tabi
Soran+1 yılneyse ben sayısalcıyım aklımı bulandırma yeter :D anlamam ben o işlerden :D
- +1 yıl
İyi sustum
bence sevgili olmadan önce denmeli
karşındakinin sevdiğini bilmeden sevgili mi olunur ya05 Yorumla
Soran+1 yılama yeni tanışıyosanız mesela ? bir yerlere davet etti hoşlanma var ama tam sevmiyosunuz ?
Soran+1 yılsevgili değilsiniz işte daha başındasınız ikinizde duygularınızdan emin değilsiniz :D
Soran+1 yılvalla herkes ne zaman hissedersem demiş :D
Ne zaman onu sevdiğimi hissedersem o zaman söylerim ilk günse ilk gün değilse ne kadar zaman alırsa..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gerçekten hissettiğim zaman söylerim. Öyle belli bir zamanı yok, ne zaman kalpten gelirse o zaman önemi olur, ay, gün filan saymam yani:))
01 YorumlaDuygularımı bastırmayı sevmem, varsa gerçekten bir şeyler ne zaman hissediyorsam o zaman derim. Bu durumu zamana yaymaya ne gerek var? Ticaret mi yapıyoruz?
00 Yorumla
+1 yılilk önce hoslandigini belli etmen lazim, sonra sevginden emin olunca söylemelisin
05 Yorumla
Soran+1 yılkarşı tafaın sevgisinden de emin olmak lazım
- +1 yıl
tamam ama insan sevince karsiliksizda seve biliyor yani insan kontröl edemiyorki duygularini sen ondan önce seversin ve o seni önceden sever sonra sen seversin. simdi siz cikiyormusunuz anlamadim ? yoksa cikmaki istiyorsun
Soran+1 yılsevsen de söyleyemezsin ki.kıymeti olmadıktan sonra söylesek nolcak
- +1 yıl
neden öyle düsünüyorsun ?
Soran+1 yılkarşımdakini beni sevme ihtimalini düşürürüm.hoşlandığımı anlasın ama vazgeçilmez olduğunu da bilsin .
+1 yılNe zaman gerçekten hissedersem ozaman söylerim. bu da biraz zaman alır. Aşkım cicim de demem hemen öyle.
00 Yorumlaseni seviyorum demenin değer noktasına gelene kadar beklerdim
10 Yorumlabi zamanlamam yok bu konuda ama evet ertelemek acele etmemek, duyguları kontrol etmek önemli..duygular paylaşımlarla orantılı gelişirse ortada bir illişki mantığı olur. harici tehlikeli
12 Yorumla
Soran+1 yılevet orantı güzel mantık.biri daha fazla severse bile olmaz.
Sevdiğim biriyse zaten önce olaylar yaşanır, çıkmaya başlayınca söyleyebilirim o yüzden ama yeni tanıştığım biriyse ve sadece hoşlanıp da çıkıyorsam hiç söylemeye de bilirim.
01 Yorumla
Soran+1 yılhoşlanıyosun sonuçta sevmiyosun zaten.
+1 yıl''Seviyorum ulan seni, israilin ortasında tekbir getirir gibi'' diyemedikten sonra neden sevgilim die kandırayım kendimi ? Önce gerçekten sevmem gerek biri ile sevgili olacaksam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Türk olana hiçbir zaman demedim. Yabancıya 4 saat sonra konuşma biterken dedim :D
00 Yorumla
+1 yılhiç bir zaman demem ''bana göre'' erkekler sevildiklerini anladıklarında cazibesi kaçıyor kızın ki bende de var o durum :D
010 Yorumla
Soran+1 yılhah işte benim demek istediğim de buydu.sevildiğini analdı mı-her iki tarafa içinde geçerli-hemen çantada keklik görüyo karşı tafaı kaçıyor seven de kovalıyor :)
- +1 yıl
düşüncelerine tercüme olduysam ne güzel :)
- +1 yıl
düşüncelerini tercüme ettiysem olcaktı amk :(:(:(
Soran+1 yılAllahın cahili seni hislerine tercüman olmak denir ona.ki burda da kullanılmaz :)
- +1 yıl
işte düzeltemedimde neys yanlışta mı yapmıyaaak?
Soran+1 yılYapmiyahh denir onu bike beceremedin :)
- +1 yıl
yaaa gidiyorum ben :D
Soran+1 yılGitme cay koyduydum ben :D
- +1 yıl
içecek hal mi bıraktın :D
Soran+1 yılçay iç kendine gel ya :)
+1 yılÖzel bi'zamanı yok benim için, canım ne zaman isterse.
Spontane gelişmeli bütün bunlar, birden yeri gelir ve pat diye çıkar ağzından.03 Yorumla
Soran+1 yıltamam da bence her şey gelişmeden direk söyleyenler var. ne derece samimi sence.
- +1 yıl
0 derece Minati'm..
Soran+1 yılbide karşı tafaf senin sevdiğini anlarsa kaçar sen kovalarsın.ama iki tafata severse bırakmaz birbirini.
+1 yılcinsellık yasandıktan sonra hersey yolundaysa belli bir bag olustuktan sonra derim...yoksa oncesinde cok komik ve itici
00 Yorumlauygun romantik bir zamanda söylerim . gerçi bu sözün de bir anlamı kalmadı her önüne gelen söylüyo birbirine
00 Yorumla
+1 yılSevgili olduktan o kadar zaman sonra söylemek çok saçma.sevmiyorsan çıkmamalısın zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılşimdikiler sence severek mi çıkıyolar çoğu gönül eğlendiriyo resmen.
- +1 yıl
E sevmiyorsa zaten seni seviyorum demesinin ne zaman dediğinin bir önemi yok ki
Soran+1 yılo da seni seviyorum demiyo ki sen ona diyosun :D
- +1 yıl
'kişi' anlamında diyorum.herhangi birinden bahsetmiyorum.yani ''kişi sevmiyorsa seni sevmiyorum demesinin ne zaman dediğinin bir önemi yok ki'' demek istedim.herhangi bir insandan bahsettim yani
Soran+1 yılanladım demek istediğini.ama yine de sevgili olmadan denilmez.
ne komik bir soru.. ne zaman sevdiğini hissediosan gerçekten o zaman tabii ki.
04 Yorumla
Soran+1 yılgülelim o zaman :) ben sevdiğimi hissediyosam sevgilim tam hissetmiyosa peki :)
Soran+1 yılyes you right.
5 ay cıkıp seviyorum demedigim sevgilim oldu :) Şuanki ilişkimdeki partnerime 12 gn sonra dedim seviyorumda.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılah ne az duydum ne kadar az söyledim işti bu yüzden hiç durmadan seni seviyorum de <3
00 Yorumla hiç hatırlamıyorum ne zaman dediğimi :) çok uzun süre oldu heralde başlayalı :)
08 Yorumla
Soran+1 yıl:) arada birbirinize deyin ya :D
Soran+1 yılher konuşmada diyemiyosunuz değil mi ? ilki kadar güzel değil :)
Soran+1 yılneyse ben maça kaçtım gelince konuşuruz :)
Soran+1 yılgeldim gs yendi ama elendi sağlık olsun :D
+1 yılgerçekten hissettiği zman söylemeli insan... herkes için değişebilir bu süre bence
04 Yorumla
Soran+1 yılherkeste tturmuş bir hissetmedir gidiyo :)
- +1 yıl
ee öyle ama..:)
Soran+1 yılyemin ediyorum iyice klişeleşti :D seni seviyorum derdim ama içimde daha hissetmedim sülbiye hissediyim söylüycem :D
- +1 yıl
:)
+1 yılBen be zaman seviyorum kelimesini hakettiyse söylerim bu bir ayda olanilir bir senede olabilir hiçteolmaya bbilir
00 Yorumla
+1 yıl4 yıllık bir ilişkim var ve 6 ay sonra seni seviyorum demiştim :))
04 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay normal iyi yapmışsın maşallah 4 yıl da iyiymiş :)
- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
Erkekler ilk bakışta kadınlar zamanla aşık olurlar :)
+1 yılYanlış o istatistik. 84 gün sonra, seni seviyorum diyormuş. 84 gün sürüyomu ki ilişki
01 Yorumla
Soran+1 yılharbiden öyle ama kısa sürenler de hemen seni seviyorum demişlerdir
ben hiç demedim ,seni seviyorum sözle degil,hareketlerinle belli etmek gerekir bence
010 Yorumla
Soran+1 yılay lav yu da mı demedin
Soran+1 yılıch liebe dich deseydin .
Soran+1 yılo neymiş ki nece o ?
Soran+1 yılvalla mı ? gürcü müsün sen
Soran+1 yılvalla mı :O arkadaş nasıl öğreniyosunuz o kadar dili hayaran kalıyorum resmen
Ne zaman "bu insanla gerçekten mutlu olabilirim" diye düşünürsem.
00 Yorumla
+1 yılkişiye göre değişir ve geçirilen zamanın aklitesine ama bir haftadan önce olmasa gerek
00 Yorumla
+1 yılne zaman hissedersem o zaman derim bunun günü olmaz.
00 Yorumla
+1 yılHayir o duygu icimde nezaman kabarirsa ozaman derim bu aralar hic :)
00 Yorumlaben seviyorum kelimesini söyleye bilmek için bir yıl bekledim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. biz birbirimize 2-2.5 ay sonra söylemiştik ilk
07 Yorumla
Soran+1 yılSiz insan degilsiniz :)
Soran+1 yılArkadas nasik bir iliski kac sene suruyo herseyi yasiyosunuz insan olan coktan ayrilmisti :) al nazar da deydirdim :)
Soran+1 yılBen bulamadim ya. nazar deydirirm :)
Soran+1 yılmaaşşallah :) içten söylemedim :P :D
Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. hiiiiiiç acele etme, mümkünsd hiç söyleme.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen katılıyore.
+1 yılSevdiğimi anladığım zaman
10 Yorumlauzmanlar gitsin eliyle oynasın .
00 Yorumla
+1 yılUzmanlara göre biraz fazla değil mi
00 Yorumlabunun bir zamanı oldugunu düşünmüorum ..
02 Yorumla
Soran+1 yılbence var zamanı.çok geç söylersen sevmediğini düşünür erken söylersen abarttığını samimi olmadığını düşünür.
+1 yılne zaman hissedilirse o zaman söylenmeli..
00 Yorumlaben emin olduktan sonra söylerim.
00 Yorumlailk gün. çünkü seviyorumdur çıktıysam
03 Yorumla
Soran+1 yılYa o senin kadar sevmiyisa iros
Soran+1 yılYa sevgili olmadab mesela hoslanti varsa direk soylenilmesine karsiyim :) ama sevgiliyken seni seviyorum diyosun karsidaki de himm uyi tamam derse mesela pisman olursun :)
Sevdiğimi söyledikten sonra sevgili olurum.
08 Yorumla
Soran+1 yılya reddederse :D
Soran+1 yılşimdi anladın mı niye hemen söylenmmesi gerktiğini :)
Soran+1 yılpeki şöyle olamaz mı seni davet etti bişeyler içmeye baya böyle flört ettiniz zaman güzel geçiyo an geliyo birbirinize söylersiniz .
Soran+1 yıltanışmadan sevgili mi olunur illa bir yerlerden baya kesişmek mi lazım :D belki direk gelir çaya davet eder.
icten gelmesi lazim .bir kac ay sonra
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay sonra iyidir mesela de mi ?
görüşmeden önce söylerim.
05 Yorumla
Soran+1 yılgörüşmeden önce derken ? faik seni seviyorum balım bir kahve içmeye ne dersin al şunu da cebine koy benim tel no var içinde
Soran+1 yıltamam da o da seni seviyo ama gidip de direk seni seviyorum diyemezsin ya da sen hoşlanıyosundur ama onunki de sadece hoşlantı mı emin değilsen söylemezsin bence.
+1 yılBilmem belli olmaz
00 Yorumlabir hafta..
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen denir mi
Diyemedim o.O
00 Yorumla
+1 yıl62 gün sonra
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. uzaktayken
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?