Arkadaşlar, sizce 30'lu yaşlarda bir erkek tarafından çıkma teklifi alan biri, erkeğin şimdiye kadar ilişkisi olmamasından şüphe duymalı mı? Yani o yaşta hâlâ bir ilişki yaşamaması red flag olabilir mi diye düşündürüyor. Ama ne kadar haklı düşünce bilemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayHerkesin hayat tecrübesi ve ilişkilere bakış açısı farklıdır. Bu yaşa kadar bir ilişki yaşamamış olması, insanın doğrudan bir 'red flag'i olduğunu göstermez; belki öncelikleri farklıydı veya doğru zamanı bekledi. Ancak yine de tanışıp sohbet ettikçe, hayata bakışının ve karakterinin senin değerlerinle örtüşüp örtüşmediğini zaman içinde daha iyi anlarsın. Acele etmeden, ön yargısız ama temkinli bir şekilde gözlemlemek en sağlıklısı olacaktır.
12 Yorumla- 4 ay
Güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim🙏🏻
- 4 ay
🙏😊
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Bende otuza geliyorum ve olmadı. Tercih meselesi bence. Kapımda yatanı da bilirim, yalvaranı da. Ama olmayınca, daha doğrusu istemeyince olmuyor. Halen de niyetim yok. Çünkü ilişki denen şey bence basit bir mevzu olmamalı. Aşk herkese karşı olmamalı. Bence 10 kişiyle çıkmak saçmalık. 1 kişiden emin olursun, yoluna bakarsın niyetin varsa. Zira bu duygular çok kutsal, herkese bakkaldan alınır gibi alınıp dağıtılmamalı. Ki çevremde de benim gibi olan çok kişi var
24 Yorumla- 4 ay
Umarım linçlenmem, ama ben kadınların bu konuda daha seçici olduğunu düşünüyorum. Kadınlar erkeklerin karakteriyle alakalı daha dikkatli davranmaya çalışıyorlar, o yüzden bir kadının 30lu yaşlarına kadar ilişki yaşamaması normal geliyor da erkeklerde rahatsız edebiliyor
- 4 ay
Doğru, teşekkür ederimm
- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
4 ayBence olmuştur ama yalan söylüyordur. Belli bir yaşa gelmiş ve hiç sevgilim olmadı diyenler genellikle aynı anda birkaç kişiyi idare eden tipler çıkıyor.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Durum uymamış olabilir maddi manevi hemen başka türlü algilamamak lazım belki ailesine bakıyordur deateklemesi gereken bir durum vardır zaman bulamamıştır ya da bu yaşa kadar çok armudun sapı üzümün çöpü demiştir ve artık böyle demenin faydası olmadığını görmüştür
12 Yorumla- 4 ay
Bu ihtimaller de mümkün tabi
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Nonamerrrrrrrr, o şüpheyi tamamen anlıyorum canım, 25 yaşında böyle bir teklif alınca insan düşünür tabii 😌 30'larda ilişki yaşamamış olması red flag değil bence, belki kariyere gömülmüş, utangaç kalmış ya da doğru insanı beklemiş ❤️ Ama nedenlerini samimi sohbetle öğren, içini rahatlatır. Senin yerinde olsam merak edip sorardım. Peki senin teklifin nasıl geçti, heyecanlı mısın? 💕
011 Yorumla- 4 ay
Bilemiyorum, aslında bir tarafım ilişkim olsun istiyor, ama aynı zamanda yorulacakmış gibi hissediyorum. Bir de yeni ilişkiden çıktım kimseyi yara bandı olarak kullanmak ostemem
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayCanım yorgunluğunu hissediyorum yeni ayrılıktan sonra dinlen 💤 Acele etme kalbine kulak ver 😌❤️
- 4 ay
@Nonamerrrrrrrr adamı yara bandı yapma
- 4 ay
@pomak3545 tabi ki, en başta kendime zarar. Sonra da karşımdakine
- 4 ay
@pomak3545 tek gecelik ilişki bana göre değil, hem erkek hem kadınlarda karşıyım buna. Benim görüşüm tabi, ama tavsiyeniz için teşekkür ederim yine de. Bir de yok ya yara bandı aramıyorum, sağlıklı bir ilişki istiyorum sadece
- 4 ay
@pomak3545 maalesef doğru söylüyorsunuz, zaten sonunda evlenebileceğim bir ilişki istiyorum. Ama çok zor o kişiyi bulmak.
- 4 ay
@pomak3545 bi yerde haklısınız, ama deymeyecek birine zaman harcamak istemiyorum artık
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
4 ayBir insan o yaşa kadar ilişki tercih etmemiş olabilir bunun altında bir şey arayandan şüphe duyarım asıl.
12 Yorumla- 4 ay
Tercih etmeme sebebi de bir trigger olabilir bana göre, bence benden şüphe edecek bir şey yok ortada) tabi sizin görüşünüz
- 4 ay
Özellikle sizin için söylemedim genel olarak görüşüm bu yönde.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne kadar meraklısınız başkalarının eskisini giymeye. Gayet normal aslında ama senin gibiler çoğaldıkça erkekler kendinde hak bulmaya devam edecek.
02 Yorumla- 4 ay
Umarım kısa zamanda canınızı yakan o olay her neyse hallolur🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Normal bence çünkü belki çok seçici veya Zeki bir insandır veya asosyal bir tip de olabilir ya da ilişkisi olmuştur ama sana söylemiyordur
11 Yorumla- 4 ay
Yorumlardan sonra güvenemem artık zaten ona😂
Konuş eğer psikoloji problemleri varsa, veya aşırı şiddet uygulayan biriyse boş ver amma sözünüz tutuyirsa neden olmasın, bu yaşına kadar kendi doğasına uyan birisini bulmamış ola bilir ya da kötü bir deneyimi olup anlatmıyor ola bilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
4 aysebebine bağlı kimseyi durduk yere yargılamamak lazım ama biraz da şüpheli açıkçası
13 Yorumla- 4 ay
Bir erkek olarak sizce şüphe duymak için yaş limiti nedir?
- 4 ay
30 yaş bence. İlla ki bir dönemde kısa süre de olsa herkesin hayatına birileri girer
- 4 ay
Teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)4 aygreen flagdır. Çünkü kadınlar yanlızca diğer kadınların ilgilendiği kadınlara çekilir.
Sosyal kız kardeşi olan erkeklerin sevgilisi çok olur. Çünkü kardeşi diğer kızları örgütler bir kız seçerler onun yanındayken methiyeler düzer gurup. Hedef kız da ilgisini çekip IG bir yerden yürür. Aslında kadın kadını çeker. Kız kardeşi balıkçılıkta ki "avlak bölge" lerin hepsini gösterir erkek kardeşine.
09 Yorumla- 4 ay
Farklı bakış açısıyla yaklaşmışsınız, güzel. Fakat green flag olayını tam olarak neden söylediyinizi anlamadım, yani demek ki etrafında arkadaş olarak bir kadın yok mu demek istiyorsunuz?
Cevap sahibi4 aySon da ki sorduğun soruyu anlamadım.
Bir kız kardeş Varistör görevi görür. Çünkü kız gurubunda 1 kişi vardır ne yencek ne zaman wc gidiliceğini kararlaştırır. Hatta kim ayrılıcak sevgilisinden onun kararını verendir ama gurup karar vermiş gibi görünür. böyle bir kız kardeşi olan erkeğe iyililerin, mutlulukların akmasını. Rahatsız edici çapakların ise uzaklaşmasını sağlıyan tek taraflı geçirgen bir Varistör görevi görür sosyal alfa kız kardeş. Erkek kardeşinin hayatına etkileri. Var böyle bir arkadaşım.- 4 ay
30 yaşında hiç ilişki yaşamamış bir erkeğin neden green flag olduğunu söylediyinizi anlamadım
Cevap sahibi4 ayKendini kullandırmamıştır. maddi-manevi. En azından kadınlara kullandırmamıştır.
- 4 ay
Her ilişki yaşayan kendini kullandırmış mı oluyor sizce?
Cevap sahibi4 ayAzcık hemcinsini tanı tanıııııııı. Doğu kültürüne ait kadınlar olduğu için türkiye afkanistan pakistan... Azcık at gözlüklerini çıkar.
- 4 ay
Ben tüm kadınları tanıyamam, kendim ve etrafımdakıları bilirim. Sizin dediğiniz gibi bir kullanma olmadığı için anlam veremiyorum dediklerinize. Özellikle de herkese ait etmenize
Cevap sahibi4 ayŞöyle bir durum var. Çevreni sen belirliyebiliyorsun. Benim çalıştığım işte çok insan görüyorsun. benimde çevremde yok o dediğin ama iş olarak karşılaştığım çoğu kadın böyle o kadar nadir rastlıyorum ki normaline rastlıyınca seviniyorum. 😅 Çevrenden ibaret değil anlıyıcağın dünya.
Cevap sahibi4 ayİşsiz biriyle sevgili olur musunuz, böyle bir ilişkiye başlar mısınız? ↗
İstersen pembeli yorumlara bak. İşsiz biriyle hiç işim olmaz diyor yorumların %95. parası az diye. Yorumların %95 temelinde işi olsa bile gözü doymuyucak. Kaç para diyince bir cevap veremiyorlar çünkü gold diggerlar çoğu. 150 bin de alsa az gelicek gözüne çünkü evlilik kovalıyan para avcısı kadın çoğu. kadınların hepsi ama hepsi evlilik istiyor. nerde çokluk , orada bokluk. Çokluğun olduğu yer de gerçekten pis bklar dönüyordur ve evlilik lağım çukurunun dibi artık erkekler açısından çok tehlikeli. fakir erkek için eziyet-stres , zengin için ise tam intahar-giyotin oldu. Zaten %95 zengin arıyor limit bile yok zengin olsun maaşı-geliri iyi olsun boşanınca iyi miktar nafaka alabiliyim iyi geliri olursa ve iyi para kaldırabileyim felan yeterli derdinde.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayRed Flag biraz sert olur. Kimisi dini düşüncelerinden dolayı istemiyor. Kimisi temiz isterim onun için temiz kalırım diyor. Ama asosyal olanlar da var. Başka türlü pek açıklaması yok. Dağda yaşaması lazım.
03 Yorumla- 4 ay
Haklısınız, fakat bir sınırı olduğu zaman sevgililikte de temiz kalına biliyor. O yüzden temiz kalmayı düşünmesi güzel ama hiç sevgilisi olmaması düşündürüyor biraz
- 4 ay
Adamına göre değişir. Yakınlık dediğin zaman temas söz konusuysa, sarılmak, öpmek v. s. işin rengi değişiyor. Devamını arzulayabilir insan. Temiz kalmak isteyen birisi için bu nefse eziyet demek. Belki bir tecrübesi olmuştur ama olmadı demiştir. Çünkü sıfır güçlü bir rakam. İşler kolayca farklı boyutlara evrilebilir.
- 4 ay
Haklısınız
Nasıl yaşadığına bak. Belkide işine odaklanmıştır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neden olamaz mı adam o yaşa kadar bekletip evleneceği kişiyle olsun diyemez mi
Sizi anlamak zor adam ilişki yaşasa da ayrı dert oluyorsunuz yaşamasa ayrı dert
Bence herkes kendisi gibi birine layık iyi ise iyi kötü ise kötü08 Yorumla- 4 ay
E konu da bu zaten, bir insan ilişkiye başlarken evleneceği kişi olduğunu düşünüb başlayabilir ve sonra uygun olmadığını anladığı işin ayrılabilir ya hani. Konu cinsel ilişki değil, zaten bu konu hakkında fikrim şu ki, yaşamamış olması daha uygun benim için. Ama normal ilişki yamamışsa 30 yaşına kadar, acaba kadınlar bir şey gördü de mi reddetti diye düşünürüm.
- 4 ay
Tabi adam da reddetmiş olabilir, ama bence bir kişi kadınlar tarafından defalarca reddediliyorsa bir düşünmek gerek. Yoksa bir kaç kez normal tabi
- 4 ay
Aynen
- 4 ay
Teşekkür ederim, hepimizin
4 ayÇok yanlış bir bakış açısı. Nasip kısmet bu işler. Sırf çıkmak için biriyle çıkmamış demek ki. Hala gerçek aşkı arayan insanlar var dünyada.
01 Yorumla- 4 ay
Ama aşık olmak için çıkmak gerekmez mi? Bir yola girmeleri lazım değil mi insanların? En azından kısa süreli de olsa olur diye düşünüyorum. Ama nasip kısmet tabi ki haklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Değil sorun olmayan şeyleri sorun yapmaktan vazgeçin
01 Yorumla- 4 ay
Ben ilişki kurarken her şeyi analiz etmek gerektiğini düşünüyorum ya
4 ayAllah korkusu varsa zinaya yaklaşmamıştır veya kendine prensip olarak adamış olabilir
04 Yorumla- 4 ay
Aslında sevgili olmak da günah, buluşmak filan. Bahsettiğim de sevgililik zaten, eğer Allah korkusundan sevgili olmamışsa kimseyle, o zaman bana da çıkma teklif etmemesi lazım bence. Zina derken cinsellikden bahsediyorsanız, haklısınız. Benim prensiplerime göre olması gereken zaten kendini eşine saklamak.
- 4 ay
Evet sevgililikte günah sosyal medyasını incele görüşlerini takip et veya sahte hesaptan yürü ozaman belli olur kişiligi
- 4 ay
Doğru, bi bakayım
- 4 ay
Bi bak sen
Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Yalan olma ihtimali yüksek
Eğer sağlık sorunu tarikatı yoksa06 Yorumla- 4 ay
Bahsettiğim cinsellik değil aslında, dümdüz romantik ilişki
- 4 ay
Tebrik ederim tarikatçı insanların zinaya yaklaşmayıp eşlerine sadık kalmaları dimş
- 4 ay
Yalan olma ihtimali buzamanda yüksek ama kesin yalan diyemeyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
4 ayRed flag'ı geç, başka sıkıntıları olmasın. Manyak filan da olabilir.
01 Yorumla- 4 ay
O ihtimal her zaman var bence
4 ayIliskiye girene kadar bunu anlaman mumkun degil ne yazik ki. Hayal dunyasinda biriktirdiklerini iliski sirasinda ortaya cikaracaktir. Bu karakteri kotu oldugu anlamina gelmiyor sadece cinsel dunyasi eminim farklidir.
03 Yorumla- 4 ay
Çoğu kişi cinsellik olarak anlamış olayı, ama aslında kastetdiyim cinsellik yaşamadığı dümdüz romantik ilişki. Zaten cinsellik yaşamaması tercihim.
- 4 ay
Anlatmaya calistigim o zaten. Bu yasina kadar karakteri oturmustur. Karakteri derken sosyal ortamdaki karakterinden bahsediyorum. Lakin aciga hic cikarmadigi cinsel karakterini bilemezsin. Sen iliskiye devam edersin, seversin, ciddi dusunmeye baslarsin ve sonunda belki evlenirsin; ama 30 yasina kadar hic bir kizla iletisime gecmemis birinin eminim ki gizli bir fantezi dunyasi vardir.
- 4 ay
Belki de söylediyiniz gibidir
Gizli Üye(36-45)4 ayYalan haber inanma.. ilişkisi olmamış birisi baska birine çıkma teklifi yapamaz. acba kaçıncı teklifi😂
02 Yorumla- 4 ay
Al işte, tüm bunlar güven sorunu yaratıyo bende yaa. Galiba en iyisi bekar kalmak😀
Cevap sahibi4 ayYani bekar kalmak mantıklı ne ait olursun ne sahip. gördüklerinin hepsi senin gidenler de attığın olur😂
Sadece tek gecelik ilişki yapan bir p. ç olabilir.
O değilse dindardır.
Yoksa erkekler dayanamaz yahu. İllaki biriyle olmak isterler
03 Yorumla- 4 ay
Biriyle cinsellik olmadan da ilişki yaşayabilir, onları da kastediyorum aslında
- 4 ay
İşte o sevgilisi de olmadığını söylüyor
4 ayParası yoktur ya da canını biri yakmıştır
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ya aşırı sofudur ya da gaydir:)))
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayDoğru söylediğini asla bilemeyeceğiz
10 Yorumla
4 ayyalan söylüyor olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 aySorun vardır bence onda.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı. Neden olmamış asıl soru bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayBana göre normal değil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Yani içine kapanıksa normal
04 Yorumla- 4 ay
Değil, sosyal birisi iş arkadaşlarıyla
- 4 ay
Bir tanıdığım var da iş arkadaşlarından, ondan sormuştum
- 4 ay
Bilmiyorum ha, geçmişte birisi nasılsa gelecekte de öyle olmaz mı?
Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı. Red flag ne bi gecede cahil kaldım ya
06 Yorumla- 4 ay
Yani kötü huyları vardır, dikkat edilmesi, uzak durulması gerekir
- 4 ay
Teşekkür ederim
- 4 ay
Bilmem, bazen daha büyük kişiler de kafadengi olabiliyor. Bence önemli olan bu, yaşa pek takılmam tabi çok fazla fark yoksa
- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
4 ayolmamasının sebebini bulmak lazım
01 Yorumla- 4 ay
Doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
4 ayBelki asıl konu hoşuna gidiyor mu
02 Yorumla- 4 ay
Adam mı? Bilmem, görüntü olarak ok da karakterini anlamam lazəm
- 4 ay
O kumaefir ne çıkar bilinmex
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yokla bence bı tecrübeyi çözersin
01 Yorumla- 4 ay
Efendim?
- Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı.
4 ayRed flag ne ya Türkçe yazın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayRed flag ney diyim ya laaa 🙄🙄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı.
4 ayNeden red flag oldun ki
00 Yorumla
4 aysakın yakınlasma
10 YorumlaŞüphe durmalısın zaten
10 Yorumla
4 ayşüphe duymak normal benden şüphe duy
00 Yorumlaçok haksız bir bakış açısı
03 Yorumla- 4 ay
Neden?
- 4 ay
Ne bileyim, benim de eğitim hayatım uzun sürüyor, bu süre boyunca aynı zamanda da çalışıyorum. Ama ilişkim oldu daha önce. Tabi dedikleriniz doğru olabilir, belki de kişiden kişiye değişir bu durum
4 ayRed flag ne oluyor ki
02 Yorumla- 4 ay
Uzak durulması gereken huylar filan
- 4 ay
Heee
Gizli Üye(25-29)4 aysorgula bakalım nedenmiş
00 Yorumla
4 ayBence orada bir sıkıntı var
00 YorumlaKırmızı bayrak ne demek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
4 ayBlack flag
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 30'lu yaşlarda hiç ilişkisi olmamış bir erkek red flag mi, şüphe duymak normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım