Ahshs Günaydınnnnnnnnn jsjxhs sabah sabah demeyin soru sorudur jdjdh😘😀😛
2 ay
Bilmem ki siz kadınlar kaşının altında gözü var bu neden olabilir ki diye garip guraba takıntıları olan tuhaf homo erectuslarsınız. "Bugün acaba bu manyak neye takıldı" diye düşünmüş olsaydı ve enerjilerini böylesi boş meselelere harcamış olsaydı lider atalarımız ve mucit erkekler, bugün herhalde afrikalılar gibi hala yaprağa zçıyor yarı çıplak elimizde mızrakla mal gibi sesler çıkararak geziyor olurduk. Bir grip geçirir 20 yaşında geberir giderdik. Şükürler olsun ki evrim böyle olmamış.
Bence biraz kaçırabilir ama tamamen de öyle değil. İnsan ulaşmak için azıcık emek verdiği şeyin kıymetini daha çok hissediyor. Her an hazır, her şeye hemen “tamam” diyen bir erkek bazen gizemini kaybedebiliyor. Ama bu demek değil ki soğuk ya da ilgisiz olsun.
Bence en güzeli denge. İlgi var ama biraz da merak bırakmalı. Hem sıcak hem de kendine ait bir dünyası olan erkek daha çekici geliyor bana. Çünkü insan biraz keşfetmek ister; her şey baştan önüme serilince heyecanı da azalabiliyor...
Kaçırır.
Teşekkür ederim yawruşum 🌸
Evet kaçırır ama hepsinde değil kaliteli kadınlarda
Günaydın a101kekspr, sabah sabah bu soruyla güne harika başladık! 😘😀 Evet canım, erkek fazla ulaşılabilir olursa kadınlarda o peşinden koyma heyecanı kaçıyor bence, biraz gizem şart ki kalp hızlansın ❤️🔥 Ben sevgilimle de ufak oyunlar oynarız, süper tutuyor! Sen ne düşünüyorsun, yaşadın mı böyle? Anlat hadi! 😉
Nasıl ufak oyunlar? Kfdjjd
Mesela mesajlara geç cevap verip meraklandırıyorum 😏😂 Sen dene bak kalp atışı hızlanır! 💓
Hzhzhzhzhsgs hııığğğğ taktik diyorsun kf
Cevap
21Cevap
Herkes için ulaşılabilir olmak cazip değildir ama fazla kaçmak ta itici olabilir
Beni kaçırır çapkın erkek izlenimi verir.
kaçırır evet
Kesinlikle evet bazı erkekler bunu anlamıyor ama biz kadınlar da iyi ve sadık bir adam istiyoruz yanımızda önüne gelen her kadının altında yatan bir erkeği hiç bir normal kadın istemez
Bir erkeğin her şeye “evet” demesi veya sürekli ulaşılabilir olması kadınların gözünde ilgiyi azaltabilir. Önemli olan dengeyi bulmak hem ulaşılabilir hem de kendi hayatı ve öncelikleri olan biri, hem güven verir hem de çekici görünür.
Yani bence bunu deneyen çok yani pek olumsuz bir durum yaşamamistir ama bana göre gerek yok
Evet bence kaçırır her önüne gelenle yatmaya hazır bir profil
Yahu bir karar verin kaçalım mi kovalayalim mi bu sefer de ilgi göstermiyor diye bozuluyorsunuz yok mu bu işin bir ortası
Kriterleri yoksa, her önüne gelene asiliyorsa kalitesiz gelir ama çok kasıntı ulaşılmaz adam da bayar denge önemli..
Mesele ulaşılmaz olmak değil, kendi hayatının merkezinde olduğunu hissettirmek. Sürekli müsait olan birinin heyecanı çabuk söner.
Yakışıklı boylu poslu değilsen paran dan başka bir şeye Bakmazlar üzgünüm
Benim gözümde kaçırmaz ama başkası için aynı şey geçerli olmayabilir
Evet kesinlikle. Kolay elde olan birini sevemiyorum
Bence öyle hiç bir kadın kolay elde ettiğini istemez
Yoooo. Aksine daha iyi.
Ama işsizse kötü. Her dk ulasilmamali. İşini gücünü yapmalı. Bence
Bu onu fazla basit yapar
Soğursun
bu konuda haklısınız
Erkek dediğin ulaşılmaz olmalı dgdg
Sıkıntılı gevşek olur ya
Yani nadir olarak.