Aşk İlişkileri Kadınlar tarafından sürekli ilgi gören erkek size çekici gelir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor sorum kadınlara lütfen dürüst cevap verin Güncellemeler+1 yıl Lütfen dürüst cevap verin Kadınlar tarafından sürekli ilgi gören erkek size çekici gelir mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Kadınlar çekici bulur 0 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gelmez. Mavi boncuk dağitan biri olduğunu düşündürür. Ya da ağzı fazla laf yapan ki bu tarz erkeklere de güvenmem asla.. 0 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Nefret ederim benim sevdiğim kişiye benden başkası ilgi gösteremez gösterirse soğurum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl paradoks olmaz mı öyle de. yani erkek çirkinse ve çekici değilse sen nasıl hoşlanacaksın o adamdan? Yorumla Öylebi_İçimdengeldi +1 yıl Mevzu çirkin ya da çekici olmaması değil ki, kadınlara sınır çizmeyi bilmesi, kendisine ilgi gösterme cesaretini onlara vermemesi.. Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Çekici gelse de birlikte olmam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kısa süreli ya da tek gecelik ilişki de mi yaşamazsın? Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl hayır Yorumla
Papatyalıhanımmmm Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Hayır çekici gelmez aksine uzak duracağım bir insan olur 0 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Öyle tipleri antipatik buluyorum. 0 0 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı. Hayır kıskanç biriyim hiç çekemem 😒😒 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gelmez, aksine çok itici gelir. 0 0 Yorumla
PePeCbCb Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Hayır çekici gelmez 🎈 0 0 Yorumla
Alisaa07 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Asla asla itici 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadınlar çekici bulur
Gelmez. Mavi boncuk dağitan biri olduğunu düşündürür. Ya da ağzı fazla laf yapan ki bu tarz erkeklere de güvenmem asla..
Nefret ederim benim sevdiğim kişiye benden başkası ilgi gösteremez gösterirse soğurum.
paradoks olmaz mı öyle de. yani erkek çirkinse ve çekici değilse sen nasıl hoşlanacaksın o adamdan?
Mevzu çirkin ya da çekici olmaması değil ki, kadınlara sınır çizmeyi bilmesi, kendisine ilgi gösterme cesaretini onlara vermemesi..
Çekici gelse de birlikte olmam
Kısa süreli ya da tek gecelik ilişki de mi yaşamazsın?
hayır
Hayır çekici gelmez aksine uzak duracağım bir insan olur
Öyle tipleri antipatik buluyorum.
Hayır kıskanç biriyim hiç çekemem 😒😒
Gelmez, aksine çok itici gelir.
Hayır çekici gelmez 🎈
Erkekler ilgi alanım değil
Kimse ile alâkam yok ya
Görende sanar çok yakışıklı
Hyr aldatma oranı yüksek gelir
Gelir
Gelme ihtimali yüksek.