Artık evlilik çağında olduğumdan mantıklı gelmeyen biriyle evlenmemem. Keşke küçük yaşta tanısaydım sevdiğim insanları😣 hiç sevgilim olmadı. Boşa giden yıllarım…
2 ay
Yaş bir sayıdan ibaret aslında evet belli bir zaman geçince ya keşke 29 yaşında olsaydım diyeceksiniz emin olun evet bu dediğiniz benimde başıma geldi benden yaşça birisi ile sevgili oldum gerçekten her şey çok güzel gidiyordu ama tek sorun yaştı benden oldukça küçüktü ve annesinden dolayı ayrılmak zorunda kaldık tek sorunda yaştı bende isterdim şuanki yaşımda olmsaydım onunla aynı yaşta olsaydım ya da aramızda bir iki yaş olsaydı belki şu an dünyanın en mutlu çifti bizdik hala ama olmuyor değiştiremeyeceğiniz şeyler için üzülmemek lazım elimizde olmuyor bazı şeyler o boş geçen zamanda doğru kişi gelmiyor hayatınıza girmiyor mesela sonra geliyor ama geç kalmış oluyor hayat böyle kimseyi mutlu etmek için dönmüyor
Akıl her zaman lazım. O zaman bulduğun kişi doğru da olmayabilirdi. Sonuçta çekim işin bir parçası diğer parçalar da olmalı. Youtubedan olumlamalar dinleyebilirsin bilinçaltını telkin et ilişkilerle ilgili. Ve kendine odaklan, kendine yatırım yap her türlü. Aramakla bulunan bir şey değil.
Evet bende öyle düşünüyorum ama iyice depresyona girdim
Hiç girme. Ben de yakın zamanda bu konuları takmayı azalttım. Gerçekten hayatta keyif alacağımız çok güzel şeyler var. Kendimize hobiler bulup, yeni insanlarla tanışalım, kariyerimize yatırım yapalım, öğrenmeyi bırakmayalım, yiyelim, içelim, gezelim tadını çıkaralım hayatın. O esnada zaten nasipte varsa gelir bulur ummadık yerde. Önemli olan doğru kişiyle hayırla kolaylıkla ve güzellikle olması.
Hey canım, o pişmanlık hissi çok tanıdık, hiç sevgili olmamış olmak insanı yoruyor gerçekten 😔💔 Ama bak, 29-30 yaş aşkı daha derin kılıyor, çekimle yetinmeyip kalbe dokunan birini buluyorsun ❤️ Boşa gitmedi yılların, şimdi mantıkla tutkuyu birleştirme zamanı! Senin hikayen nasıl değişecek sence? 😘✨
Cevap
20Cevap
O şekilde düşünüp evlenip boşanan çok fazla insan var mutsuz evliliği olan çok fazla insan var mantıklı düşünmek lazım siz mantık dan devam edin bence
Kurban olurum sana hayatım benimle deneye bilirsin bende daha önce hiç ciftlesmefen sahiplerin ciflestirmek için beni kimseyle koklastirmadi
Ben öyle düşünmüyorum , sevgilimi mevgili olayları artık boş iş
Hiç aşkı tatmadım. Karşıma düzgün biride çıkmıyor. Çıkanda ya işsiz ya uyumsuz ya da başka sebeplerden olmuyor. Eskiden olsa iş vs sorun olmazdı
Yaşı ilerledikçe mantık kalbin yerine geçiyor ve siz de doğal olarak bu kriterleri göz önünde bulunduruyorsunuz , haklısınız da … aşkı hiç tatmamamanız bir tık üzücü oldu
Evet kalbim çok kırık. En son olmayacak birine gönlüm kaymıştı olmaması gerektiği için kalbim kırılarak hayatımdan çıkardım onu
Olsun hiçbir şey için geç kalmış sayilmazsin doğru düşünüyorsun
Bizimde küçük yaşta tanıdıklarımız buhar oldu uçtu önemli değil yani geleceğe bak
Aynen öyle. Yaş ilerde ilçe bu işler zor oluyor. Ben de keşke 23-24 te evlenseymişim diyorum.
Su en iyi yas cunku 20 lerin başlarında duygusal cok bakılıyor mantik kismi goz ardi ediliyor. Belli yaştan sonra daha mantıklı kararlar alınıyor. Kendine denk insan istiyorsun
Evli biriyle tanışıp eVlenir mısın. Yalan yok bende
Keşke bende 13 falan olsam
Bende😣
Keşke zaman geriye aksa özlediğim çok şey var çocukluğumda
Keşke istediğimiz zaman istediğimiz yaşa dönsek
Ben bir kez dönüp oradan yeniden başlasam şu an bambaşka bir hayatım olurdu
Bilemezsin
Eminim ben
Sevgilin olmadı mı boşa yaşamışsın be
her şeyin hayırlısı
Tanışalım senle belki bizden olur sdfdg
Kimsin nesin in misin cin misin
oldu tcmi veriyim sfsdgsdfgdfs
Adının baş harfi ne
Yaşlanmışsın hala seçmek gibi lüksün mü var?
Sg
Gerçek bu genç kızlarla rakip olamazsın. Daha gerçekçi davran. Neden genç ve güzel kızlar varken neden senin gibi 30 yaşında birini seçsin ki senin kriterinde senin hoşlanacağın tipteki bir erkek.
Haklısın ne diyim
İşi gücü olsun düzgün efendi olsun evlen git.
Sg.
İlerleyen yaşlarında bekar halinle böyle dersin
Bende çok üzülüyorum 28 yaşımdayım hiç olmadı
Bence bir kadının en çekici olduğu yaştasın
Çekici olmak yetmiyor
Bence yeterli
her şey nasip
Çok seçiciyim seçiçi olmayayım diyorum olmuyor
Her önüne geleni hayatına alamazsın mecbur seçici olmalısın
Böylece bekarım
Ya nasip 😂
😢😢
Niçin daha küçükken evlenmedin ki
Yaş kaç senin nerdesin
nasilll
Zaman kaybı olmuş
😣😣
şu an durum nedir
Böyle düşünme lütfen
26 yaşında olsam bende öyle derdim😣
26 ile 29 arasında dağlar yok biliyorsun demi
Varmış bunu 29 olunca anlıyorsun😢
Sanmıyorum zaten 27 yaşındayım aramızda 2 yaş var bekarlık her zaman Sultanlıktır yeri zamanı vakti gelince nasipte varsa evlilik elbette olur çokta düşünmemek lazım
29 da toplumun inanılmaz baskısı farkettiriyor yaşamadan bilemezsin
Toplumu salla köşeye kimsenin hayatına baskı kurmasına müsade etme toplum kim oluyor
Evlenme boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?